1240
SEGÍTSÉG
-
DCshoesLali #1000 Sziasztok! Ebbe a topikba írok mert a winchester probléma topikba nem írtak vissza! Na az lenne a problémám, hogy van egy laptopom amiben egy 250 gb-os vinyó van! Volt kb 25 gb szabad hely és egy perc alatt leugrott 20 mb-ra nem tudom mért! Másnap bekapcsoltam a laptopot és akkor meg 10 gb volt a szabad hely! Valaki tudja mi lehet a baj? -
Balee 007 #999 nem volt egél szét spamelni vele a "Milyen laptopot vegyek?" topikot? -
cyberkata #998 hallottatok már a HP Rossignol (http://bit.ly/hc0lK9) laptopról? ajánlanátok? ránézésre nagyon tetszik, mennyire megbízható? -
zotja22 #997 hali. Acer 3050 típusú laptopom van. BEkapcsolom és rá pár másodpercre kikapcsol,és ezt folyamatosan...Mi a tököm baja van? -
djathon #996 A probléma nagyon egyszerű! Amíg a merevlemezgyártók 1 megabyte-ot 1000 kilobyte-nak számolnak, addig a Windows rendszerek 1 megabyte-nak 1024 kilobyte-ot számolnak. A mérete nem változott az valóban akkora amekkorának vetted, csak a rendszer számolja máshogy. http://szamitogep-javitas.eu -
djathon #995 Üdv! A Toshi billentyűzete nem javítható, a fizikai felépítése miatt. Ha az ember egyszer szétszedi, már nem valószínű, hogy újra össze lehet rakni, és nem is érdemes vele foglalkozni. Vagy külső bill, vagy tudunk neked szerezni esetleg bontottat: http://szamitogep-javitas.eu -
djathon #994 Fujitsu Siemens Quick Launch Button -
#993 bocsi már megoldódott! -
#992 Sziasztok!
Nagy problémám lenne.Most vettem egy Toshiba C660D-107 laptopot.Oprendszer nélkül.Valahogy az istenért sem tudom feltenni a wifi illesztőprogramot.Már mindennel próbálkoztam de semmi nem hat neki.A benne lévő kártya Realtek RTL8139.Kérlek segítsetek már mindenhol megpróbáltam letölteni de sehol semmi.
Üdv -
cyberkata #991 ha már képszerkesztő, akkor a HP Pavilion Rossignol! 2 hónapja használom és egyszerűen csodás. a sportos megjelenése pedig szerintem neked is tetszeni fog :-) itt nézd meg: http://bit.ly/hc0lK9 -
#990 Köszi szépen! :) -
Balee 007 #989 Hello
ITT tedd fel a kérdésed. Tuti tudnak segíteni -
#988 Sziasztok!
Most szeretnék laptopot venni a mindennapi dolgokra, DE játékra is. A keret ár 215-230 eFT. Photoshopot is használnám és a legújabb játékokat is előszeretettel próbálgatom. :)
Előre is köszi a válaszokat! -
Balee 007 #987 Esetleg nézz szét hardverapro.hu-n a 13-14"-os kategóriában. Ott is az IMB/lenovo T4x szériás gépeket nézegesd. Azok elég jó minőségűek.
Ha találtál egy megfelelőt, akkor IDE szúrd be a linkjét, és megmondják hogy jó-e vagy esetlegesen ajánlanak neked egy másikat. -
Balee 007 #986 Pedig ennyi pénzből sajnos csak használt jöhet szóba. -
#985 jaj ne haragudj.
Olyan 30-50ezer ft a keret ár.A használt is szóba jöhetne neki bár én nem szívesen veszek ilyen dolgokat használtan. -
Balee 007 #984 Hello
most pontosan mennyi a keret rá? mert amit te írtál az több mint 3 millió. -
#983 Nem tudom,hogy jó helyen járok-e.
Barátnőm szeretne laptopot venni csupán azért hogy velem tartani tudja a kapcsolatot majd mobilnettel amit vesz a gép mellé.
Csak netezésre kell neki a gép.Vki tudna ajánlani olcsó laptopot ami kielégíti ezeket az igényeket.Olyan 3055K körül szánna rá.
Előre is köszi a választ. -
Drex #982 én is ezt olvastam hogy csak várjak türelemmel.. egyszer majd csak leszedi na de vazze... a türelem az pézbekerül.. :):):)
Azért köszönöm -
Balee 007 #981 Ha jól tudom akkor a win7 ezeket az alaplapi drivereket leszedi netről magának szal neked nem kell telepíteni őket. -
Drex #980 Sziasztok. DELL D610-hez keresek WIN7 VGA drivert. Innen a cégtől túl sok lehetőségem nincs de a WIN7 azt irja hogy Intel 915GM/910ML/915MS Graphics Chip van a lapon.
pls help -
belaster #979 Sziasztok!
Egy 2,5 sata wd scorpio indításkor szirénázik és nem ismeri fel a hdd-t.
lehet-e kezdeni még valamit ezzel a winyóval,esetleg adatmentés szinten is mert nagyon fontos lenne.
Ha tudtok,segítsetek! -
adsfek #978 Sziasztok! A segítségetek kérném a következő problémában: Adott egy laptop és hozzá egy Asus WL107g betehető wireless kártya, régebben működött ezzel a felállással, tudtam netet fogni. Most újratettem az xp-t, feltettem a WL107g szoftverét, fel is került, érzékeli is a kártyát, de az otthoni routerre nem tudok rácsatlakozni. A vezeték nélküli kapcsolat ikonjára húzom a kurzort: hálózat keresése (2-3mp ig) aztán lekapcsol, és ez egyfolytában. Mi lehet a gond? Biztos nagyon egyértelmű csak elkerülte a figyelmem.. -
Balee 007 #977 Vatera, esetleg ha új kell akkor Árgép -
Amcir #976 Ötletek kellenének van egy erősen leharcolt Packard Bell MZ35 ehhez kéne BP-ről lehetőleg egy új töltő aksi és billentyűzet ötletek? -
Balee 007 #975 Esetleg próbáld meg ezzel akkor
link -
igna01 #974 Szia!
Köszönöm Balee,de elfelejtettem odaírni,hogya gyári prog sem jó,csak az odyssey volt jó idáig.esetleg vmi más?Köszönöm -
Balee 007 #973 Hello
Itt a link ahonnan letöltheted a WiFi drivert a géphez
LINK -
igna01 #972 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. FSC AMilo la1703as laptopom van,és nem működik rajta a wifi.Újra kellett telepíteni a gépet,előtte az Odyssey Client Manager volt a "segítségemre",de nem találom a cd,amire ki volt írva.Tudnátok esetleg segíteni,hogy hol tölthetném re?Vagy esetleg egy másik progi XP-re?Köszönöm előre is -
jeti00 #971 Most is csináltam egy tesztet,
Eredeti kapacitás 47520
Utolsó teljes feltöltés 44582
Érdekes, tegnap 38%os volt és riasztott ma meg újra majdnem 100%os? Persze a HP meg Microsoft az aksit hibáztatja ^^ -
jeti00 #970 14 hónapos. Értem én, hogy ennyi időt bír ki egy aksi, engem csak az zavar, hogy egy hét alatt 2 óráról 50 percre csökkent az üzemidő. Azért nem ilyen gyorsan kéne tönkremennie.. mellesleg most nem jelez hibát, ha kihúzom a hálózatból akkor megint jól bírja. Erre varrjon gombot valaki.. -
Balee 007 #969 kb hány éves a gép? ezek az aksik általában olyan 1-1,5 évet szoktak bírni -
jeti00 #968 Hali!
Nálam is akkumlátoros gond jött elő, hp dv6 1200eh, vistával volt gyárilag, több mint 2 órát bírt akksiról, win7nél ez 50 perc és azt jelzi cseréljek telepet. CMD-ben csináltam egy powercfg -energy -output eredmény:
Akkumulátor:Utolsó teljes feltöltés (%)
Az utolsó teljes feltöltéskor a telep az eredeti kapacitás kevesebb mint 40%-át tárolta.
Telep azonosítója Hewlett-PackardPrimary
Eredeti kapacitás 47520
Utolsó teljes feltöltés 18317
Utolsó teljes feltöltés (%) 38
tehát csak 38%-a a régi önmagának. remélem vlmi sp1-el vagy ilyesmivel helyreteszik az os-t és nem az aksi ment tönkre... bocs ha hosszú lett -
gigi90 #967 Sziasztok! Lenne 1 kis gondom a jó kis thosiba laptopommal. A probléma a következő: még régebben bénáztam és véletlenül a billentyűzet közé ömlött 1 kis sör xD Nahát azután meg pár gomb nem akar működni... a kérdésem az lenne, hogy ez javítható probléma, megtudják ezt csinálni szervizben vagy örökre ilyen kis "sánta" marad a laptopom? A válaszotokat előre is köszönöm :) -
The Best #966 Sziasztok olyankor mi a gond ha a rendes driver van fent a hangkártyához
és csak az egyik oldala szol és az is recseg? -
Inquisitor #965 Minek kell másik gép formázáshoz? Rendszer telepítőt elindítod (ODD, USB, akármiről) és szépen particionálod újra és utána formázod. Ha nem látja a telepítő, akkor gond van ... -
NiGhTM4R3 #964 Na megint én újabb fejlemény. Szóval találtam user manualt, megtaláltam a winchestert, ki lett véve, és rádugom egy átalakítóval a pc-re. De nem látja. Lehet azért, mert nincs formázva? (vagy félbemaradt?) hogyan formázzam ha nem is látja? -
NiGhTM4R3 #963 Még annyi, hogy biosban hiába állítom a bootolási sorrendet nem reagál rá. Visszaállítottam a bios alap beállításait, így sem tudom változtatni. -
NiGhTM4R3 #962 Hali
Van egy Acer Travelmate 654LCI laptop, amiben van egy 40 GB-os winchester. Újraakartam telepíteni a windowst, de a formázás irgalmatlan lassú volt ezért kiléptem belőle. Most meg nem ismeri fel a vinyót mikor akarom telepíteni az xp-t.
Mit csináljak? ki kell venni, és másik gépben formázni? valójában nem tudom, hogy hol van benne a hdd és hogy vegyem ki.
Sűrgős, légyszi. -
zayl22 #961 hali!
laptopot szeretnék vásárolni, lenovo-kat néztem, olyan 130-150 ezer Ft körül. Mi a véleményetek a márkáról? Milyen tipust érdemes venni? ( látaam több félét pl. pentium dual core vagy a celeron dal core jobb vagy ugyanar...???) Esetleg ilyen árban valami más márka? ( a lényeg hogy hosszútávon is megbízható legyen)
a válaszokat eőre is köszi !!!