Laptop help plz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Megoldódott a probléma. Annak ellenére, hogy a drivere ill. a software- többször újra lett telepítve, ill. mint írtam a Windows is, tíltva volt a touch pad billentyûkobinációval Fn+F7, de érdekes, hogy a software-je azt mutatta, hogy engedélyezve van, továbbá letiltva még még az elõtt lett, hogy újra lett telepítve az egész gép. Ezek szerint ez függetlennül mûködik az operációs rendzertõl. Hát itt megmutatkozott tapasztalatlanságom notebook ugyben 😊

Danecay
Hát ezzel most nem sokat segítettél<#szomoru1>, viszont ha így van ahogy mondod, és mindennapos dolog akkor, biztos van rá nagyon egyszerû megoldás is. Én inkább erre lennnék kíváncsi.
Megnéztem a BIOS-t de nem találtam erre vonatkozó beállításokat, újrainstalláltam a laptophoz kapott driver lemezrõl a drivert de nem változott semmi, végül eltávolítottam teljesen a a drivert mert elvileg a WIN is le tudja kezelni a touch pad-ot mindenféle külsõ driver nélkül, de így egyáltalán nem megy. Letöltöttem e3gy újabb verziójú drivert de semmi nem változott.
Ha ez mindennapos probléma lenne, azt hiszem, hogy a gyártók és forgalmazók elég sok elégedetlen ugyféllel szembesülnének napi szinten, márcsak ebbõl a problémából kifolyólag, és akkor még nem beszéltünk egyéb meghibásodásokról.

Az ilyen jelenségek egy konzumer notinál mindennapos dolgok.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Danecay
Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis segítségre! Van nálam egy Acer Aspire 3103laptop, aminek valami történt a touch padjával. A tesóm hozta haza ezt a laptopot, hogy megnézze mi lehet vele, de nem nagyon jött rá a dologra ézért még a Windowst is újrarakta, de nem mûködik. Most én is megnéztem, és azt tapasztaltam, hogy ha a touch padot letiltom, ill. engedélyezem, egy pár másodpercig tökéletesen mûködik, de ezek után egybõl leáll, olyan mintha lefagyott volna, mármint a touch pad és a hozzá tartozó gombok. Tehát fizikailag így biztos nincs semmi baja, de akkor mi okozhatja ezt a jelenséget. Sajnos nekem nincs túl nagy tapasztalatom e téren, soha nem volt laptopom ill. touch padom, de ha valaki találkozott már a jelenséggel, aminek a megoldása még ha pofon egyszerû is írja már le legyen szíves.

Sztem kb 70et ér.

War. War never changes.

Egy nullával többet írtál. 120-ért már notebookot is kapni, nem csak egy asztali prescott kazánt.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

szerintem oan 120.000Ft

senki semmi 5let?
de most komolyan mennyit ér meg maximum?
Asztali procival? Kb. semmit.

Üdv.!

Sony VAIO notebook :
Paraméterek :
-16,1" LCD kijelzõ; 1280x1024
-2,6GHZ (512kb Cache) Intel Pentium IV. Processor! (Nem Celeron,cserélhetõ asztali procis)
-512 DDR (333mhz)
-20gb merevlemez
-Sony CD/RW- író,újraíró
-ATI Mobility Radeon 9000 ( 64MB DDR)
-Beépített sztereó hangszórók
-1FireWire,3USB,1memory stick,2PCMCIA,monitor kimenet,TV kimenet,LAN10/100,hang kimenet,mikrofon kimenet,LPT port.
-Akksi kb 1órát bír

Sérülések :
a képen is látható, használatból adódó kopások,mindennapi használatot nem befolyásolja!!

Képek:
http://img.vatera.hu/photos/63/89/06/03/1_300.jpg
http://img.vatera.hu/photos/63/89/06/03/2_300.jpg
http://img.vatera.hu/photos/63/89/06/03/3_300.jpg
http://img.vatera.hu/photos/63/89/06/03/4_300.jpg

Az lenne a kérdésem ezzzel a laptop-pal kalcsoltaban hogy körülbelül mennyit ér!
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.!

Sony VAIO notebook :
Paraméterek :
-16,1" LCD kijelzõ; 1280x1024
-2,6GHZ (512kb Cache) Intel Pentium IV. Processor! (Nem Celeron,cserélhetõ asztali procis)
-512 DDR (333mhz)
-20gb merevlemez
-Sony CD/RW- író,újraíró
-ATI Mobility Radeon 9000 ( 64MB DDR)
-Beépített sztereó hangszórók
-1FireWire,3USB,1memory stick,2PCMCIA,monitor kimenet,TV kimenet,LAN10/100,hang kimenet,mikrofon kimenet,LPT port.
-Akksi kb 1órát bír

Sérülések :
a képen is látható, használatból adódó kopások,mindennapi használatot nem befolyásolja!!

Képek:
http://img.vatera.hu/photos/63/89/06/03/1_300.jpg
http://img.vatera.hu/photos/63/89/06/03/2_300.jpg
http://img.vatera.hu/photos/63/89/06/03/3_300.jpg
http://img.vatera.hu/photos/63/89/06/03/4_300.jpg

Az lenne a kérdésem ezzzel a laptop-pal kalcsoltaban hogy körülbelül mennyit ér!
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!!!

Hogyan lehet letiltani az fs padot? Mert én nézegettem de az eszközkezelõbe nem lehet. A drivert meg nem akarom leszedni.

Ha valaki tud megoldást és megosztja velem azt megköszönném!
Én is acer travelmate laptopot vettem. Ez volt akkor életem addigi legnagyobb pénzkidobása. 290 rugó egy olyan vasért ami talán a felét éri jóindulattal.

War. War never changes.

szevasztok!
van 1 kis gondom.
Van 1 eladó laptop (még nem tudok pontos adatokat róla), és csak annyi a baja, hogy törött az lcd-je. 40000Ft-ot kérnek érte. (kb.160000volt)
honnan tudnék kijelzõt szerezni? Mennyibe kerülne?
Segítség pls!
Rajtad már nem lehet, de az utánad következõk talán okulnak belõle. ^^

Köszi, rengeteget segítettél!!
A probléma oka: konzumer (=parasztvakító) gépet vettél. Ezekkel ilyen szívások vannak.

sziasztok!

Van egy AcerTravelmate 2413wmli laptomon. Újratelepítettem rajta az XP SP2-t, és azóta nem megy wi-fi. Az acer által ajánlott wi-fi drivereket felraktam, de mindig azt a választ kapom, hogy nincs adapter, vagy szoftver nem találja az eszközt.
Mi lehet a probléma, tud valaki segíteni??
Az eszközkezelõben nyomát sem találom wi-fi eszköznek...
thx!!
Hali!
szeretnék érdeklõdni h mivan akkor ha az aksi tuningolás(teljes lemerítés majd egész napos feltöltés és újra) megtörtént, akkor a konnektorba bedugva használhatom nyugodtan a gépet az akksi bármiféle romlása nélkül(gondolok a #170-ban elhangzottakra)? meg mit kell még tudnom ezek után?
elõre is köszi

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

urbijoe
ha táprol használom a laptopot többet akkor érdemes kivenni az akut hogy ne töltse állandoan?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

roberto
-?+!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

roberto
de eddig nem volt ilyen probléma és 2 éve már megvan?am nem egy gyenge noti!

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Konzumer notitól ne várj többet, ennyit tud.

roberto
hi all! Nemtudja valaki h mi lehet a baj a Packard Bell laptopomon mert 2-3 hét után megadja magát rajta a windows!Winchester most cseréltem benne!Help Plz!

Hello! Nem tudja vki hogyan lehet az ASUS F+ sorozatú laptokon bekapcsolni a Tv kimenetet, úgy hogy tényleg legyen rajta jel?
Nem.

spatz
A 10 éves áruházban <#wink> árulják 180e Ft a Toshiba L30-M100 laptopot szerintetek megéri ilyet venni, vagy még várjak, szeretnék játszani is rajta (ebbe legalább nem integrált video kari van)

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

GAthersw
Ha akksiról fut a gép akkor mindig sokkal alacsonyabb órajelen fut az energiatakarékosság végett, sztem errõl lehet szó...

01110000 01110010 00110000

jujj

fravik
hali! az a problémám, hogy vettem egy MSI m655x notebookot, minden szép is, de az AMD Turion 64 Mobile Technology MT-37-es procit, ami eredetileg 2000Mhz-es, a gépem csak 795Mhz-esnek látja... ez mitõl lehet? van vkinek vmi tippje? ma kaptam a gépet, nem szeretném, hogy rossz legyen 😞. A válaszokat elõre is köszi! üdv

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

A kínai piacon se tájékoztatnak róla hogy 1 nap alatt széthullik a csuka. <#vigyor> Nem az a lényeg hogy te jólérezd magad a szajréval, hanem hogy kihúzzák belõled a pénzt. Amikor már rájössz mivan, addigra már pengettél. De ez minden mással is így van.

De a kedves vevõt nem tájékoztatják róla, hogy figyelj birka ez így mûködik...Inkább adnák valóban "oprendszer" nélkül.

Kb. mindegyik amelyik oprendszer nélkül árulja a notiját. Így mégis elmondhatja hogy van rajta oprendszer...

Üdv!

A Freedos tud ilyet csinálni...Lassan ideje lesz elõvenni a jó öreg win 98-as indítólemezt és bootolás után kiadni a parancsot:fdisk /mbr és utána elvileg mehet az XP. A freedos egy fejlesztés alatt álló oprendszer és az egyik hibája/tulajdonsága, hogy elég csúnyán szétcsapja az MBR területet.Felmerül a kérdés, hogy ki az a barom forgalmazó/gyártó aki ezt rakja fel a gépeire?

asysoft
Asztali gépemben (NF3 chipset) minden további nélkül látja a SATA-s HDD-t a gép, viszont notebookban (Intel 945GM chipset). Aztán ha nekem nem hiszel, keress rá, HP oldalán is foglalkoznak a témával.

/*WTF?!*/

Tippem szerint SATA-s HDD van a gépedben, ezért nem látja az XP.
??? Ezt a baromságot már több helyen olvastam, de semmi valóságalapja nincs. A mostani a 7. SATA vinyóm, és soha nem volt olyan hogy "nem látja" valami, vagy akárcsak driver kéne a használatához. Az XP természetesen ugyanúgy felismeri a SATA cuccot is mint az IDE-t.

asysoft
Tippem szerint SATA-s HDD van a gépedben, ezért nem látja az XP. Több lehetõséged van:
-megnézed, hogy a számítógép BIOS-ában ki lehet-e kapcsolni a Native SATA mode-ot (HP notebookoknál van pl)
-integrálod az XP telepítõlemezedbe a notebook SATA-s drivereit
-(USB-s) floppyról telepítéskor felrakod a drivereket.

/*WTF?!*/

Sziasztok.Szertnék segítséget kérni.Vettem egy notebook-ot freedos-ost és szeretném rátenni az XP-t, bootolom el is kezdi szépen ahogy kell de amikor kellene hogy telepítsen kiirja hogy idézem:"A telepítõ nem talált a számítógépben telepített merevlemezes meghajtót. Ellenörizze, hogy van-e bekapcsolt merevlemezes meghajtó,és az megfelelõen csatlakozik-e a számítógéphez és a lemezzel kapcsolatos hardverbeállítás megfelelõ-e.Ehhez lehet, hogy szükséges van a gyártó által biztosított diagnosztikai,illetve beállító program futtatására. A telepítés nem folytatható." Ezeket a beállításokat hol tudom ellenõrizni esetlegesen hogy tudom ezeket megoldani.Válaszotokat ellõre is köszönöm.
ezt bírom hogy "nem megy rá fel a windows"
ezek alapján aztán tudunk ám segíteni!
esetleg felhívtátok a helyet ahol vettétek?

War. War never changes.

sziasztok van egy laptopom albacomp és az a baj hogy nemtudom telepíteni az xp-t elõjön a kék képernyõ gondolom ismerõs a linux simán felmegy valaki segítsen mert ebbe már bele õrülök😊megadom az msn címem:[email protected] elõre is kösz ha valaki megszánna😊
billblues
Most mennem kell de megadom az [email protected]
ha tudtok segíteni légyszi ide...THX

billblues
Sziasztok van egy fujitsu siemens amilio pro laptopom és nem akar rá felmenni a Win......
Nem tok illesztõprogit feltenni mert nem engedi......
Help Me!!!!!!!!!

Hal!
Segitseget szeretnek kapni....
van egy 2 eves Compaq V 2000 es laptopom amin a Dc csatlakozo nem akar mukodni, nem tolti az aksit ill. nincs aram a mukodteteshez, azaz elromlott. Kontakt hibas lett. Neha amig sokat buzeralom tolt de.... Szerintem ennek kellene legutoljara elromlani egy Pc-n ( ez nem valami sziavtas?)A kerdesem van-e valami mas lehetoszeg a javitasra mint kicserelni az alaplapon levo csatlakozot?
Okoskak segitsetek legyszi!

22Barna22
hello... van egy Gericom Hummer notebookom és nem mûködik a hangkártyám... már újratelepítettem a windowst és így se jó... én az illesztõprogramra gyanakszom, de lehet hogy más oka van... (nem vagyok nagy informatikus...)
segítsetek légyszi! jah és hol tudom megnézni hogy milyen hangkártyám van?

uccsó sorban: ég=lg :-D

bár lehetne akár ég is :-P
hi

van egy gericom bellagio laptopom. elhalálozott benne a qsw sdw-041 dvdíró. lett helyette egy lg gsa t10n. ami nem nagyon akarja az igazat. a laptop csak secondary master-ként lenne hajlandó elfogadni, de az író meg slave szeret lenni. valahogy össze kellene kombinálnom a kettõt. van valakinek tippje? tények: se a gericom, se az ég nem ad firmware frissítést az említett modellekhez :-(
zoloka22
hali
tudnátok segíteni?
laptopon felakarom rakni a xp-t
nem talál a xp telepítõ merevlemezt
pedig a bootolás bevan állítva

De sajnos ennél nem😞
Már róbáltam+ az f2-õt is!!!
[NST]Cifu
A laptopokkal kapcsolatban nem mozgok otthonosan, de a számítógépek többségében a BIOS-t a bootoláskor lenyomott DEL billentyûvel lehet elérni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!