1240
SEGÍTSÉG
  • Nandusz
    Az, hogy integrált videokártya az X1200. Ilyen gépeken persze hogy szaggatni fog.
  • Bmfcb
    Sziasztok! Nekem egy ien fujitsu siemens laptopom van: AMD Turion X2 Dual Core tl-58, 2GB DDR2, ATI RADEON X1200. Feltettem a Gears Of Wart és iszonyatosan szaggat még 640x480ba lowon is. pedig elvileg a gépen nagyon is jó neki:S van valakinek ötlete? előre is köszi
  • Hacker768
    Köszi, de itt már szétnéztem és semmi sem műxik... igazából recovery cd kéne...
  • Nandusz
    Esetleg ITT nézz körül.
  • Hacker768

Sziasztok!
    Dettó ugyanaz, csakhogy nekem acer aspire 3694WLMi laptopom van és van benne egy Intel Pro 3945 wireless 802.11b/g . A probléma az hogy ez a wifi működött amikor megvettem de amikor Vista premiumot telepítettem rá azután meghalt. A device manager sem akarja felismerni. Megkérdeztem telón a gyártótól h. mi a rák... azt mondták hogy használjak recovery cd-t, csakhogy nekem ilyenem nincs. Ha vkinek van ötlete hogy hogyan lehet ezt +szerezni akkor örülnék neki, és ha meg lehet akkor mennyibe kerül és hány MiB????előre is köszönöm, várom a válaszokat szeretettel
  • Medolyn
    Heló!
    Lenne egy kérdésem. Van egy LG--LS50a Notebookom. Van rajta wifi de valamiért nem működik. Nem tudom egyáltalán bekapcsolni rajta. Ráadásul a hardwer eszköztárban sem ismerifel. Erre Szeretnék esetleg egy megoldást. Előre is kössz
  • tyler82
    Már megoldódott a probléma. drivert leszedtem hozzá, annak ellenére hogy a mellékelt CDn rajta kellett volna lennie...
    Na mind1. Újjonan vettem a madaras teszkóban tegnap.
  • Amcir
    egy livecd-s linux PL ubuntu felismeri?
  • TommyC
    az eszközkezelőbe mindent felismert?
    újonnan vetted?
  • tyler82
    Üdv.
    Vettem ma egy Fujitsu Siemens laptopot EM V5535 ös típus.
    Adtak hozzá lemezt amin a driverek vannak. XPt is támogatja, úgyhogy XPt telepítettem rá. Tökéletesen működik, kivéve hogy hangot nem bírtam még kicsikarni belőle...
    Valaki tudna segíteni ebben?
  • Nandusz
    Nem probléma, mert ki lehet iktatni a tömörítést. A telóban kell átállítani az internet beállításoknál a net szerver elérhetőségét. Hívd fel a 1270-et, ott megmondják a részleteket.
  • palm pilot
    Sejtettem. Az a probléma.
  • IJIazz
    sajnos igen
  • palm pilot
    vodkafon net?
  • TommyC
    hali

sztetek mennyi lehet kb. egy 1,5 éves MSI noti alaplap cseréje?....
    mert asszem már nem garis :-/

a model m677

100k?......
  • IJIazz
    Vkinek volt már olyan problémája Acer lap-toppal, hogy az összes internetes jpeg képnek lerontja a minőségét és csak egy bill. kombinációval lehet azt a képet eredeti minőségűvé visszaállítani(persze újraletöltéssel). De néhány képnél nem is engedi a jobb minőségűt. Valaki tudja, hogy lehetne ezt a funkciót kikapcsolni, mert kerestem, de nem találtam semmi hasonlót.

Előre is köszi a választ.
  • Gyuri77
    Haver laptopjával ugyanez, intel GMA és fekete-fehér ha tv-re kirakom. Nem ismert számomra a megoldás.
  • rvn
    Üdv! Intel GMA "videokari" van a alptopomba a baj az h hozzákötöttem a tvhez mert ugy akarok meccsetnézni csak a kép a tvn fekete fehér próbálam má mindent állitani de semmi! Valakinek hasoló gond? Mit csináljak? Már kipróbáltam az összes pal illetve ntsc vagy mi szabvánokat is
  • DanielT
    google: notebook hardware control

Felteszed, beállítod a proci sebességet.
  • Amcir
    hogy lehet egy laptop üzemidejét növelni aksicsere nélkül ha a bioaban nem lehet frekvenciátállítani?
  • Csuhai G
    A touch-padokat mivel és hogyan lehet tisztítani?
  • Gyuri77
    Sziasztok!
    Vki meg tudná mondani miért van az, hogy ha be van álltva a gépen, hogy lecsukáskor hibernáljon, akkor miért nem hibernál?
    Előre is köszi!
  • Ignus
    Köszönöm a választ! Sokat segített!
  • Csuhai G
    A lenti táblázatból sokat megtudhatsz + nézhetsz videókat róla Youtuben.
  • Ignus
    Sziasztok! Szeretnék laptopot venni, nyilván nem játékra kell, de grafikus vezérlőnek mit takar a pl, "Intel Graphics Media Accelerator 950"? Persze nem crysis-ra meg unreal tournamentre gondolok, de kb milyen játékokat jelent (java játékokon kívül :D) ez a videokari? Mondjuk world of warcraftot elbírja? Nem várok tőle sokat csak mégis kíváncsi vagyok.
  • zoli47
    Tökmindegy, az csak a tv kimenet.
  • simonl #414
    sziasztok,

Asus laptop: kérdésem, hogy a bios ban a display t, pal ra vagy NTSC re kell állítani a PCI beállítás mellé???
    Remélem érthetően írtam le

Köszi
  • palm pilot
    Ebből szervíz lesz.
  • palm pilot
    Az utp kábeled tuti jó? Próbáld ki másikkal is!
  • Grizzly4x4
    Hali lenne egy kérdésem az öcsém vett nemrég (2hónapja) egy Asus F5Rseries laptopot és az lenne a kérédsem hogy a bluetooth hogy lehetne rajt működésre bírni mert semmiféle kapcsolot vagy windowsbeli állítási lehetőséget nem találtam. ezenfelül a képernyő alatt vannak ilyen gyorsgombok de megnyomva őket semmi nem jön elő lyenekre gondolok például hogy internetexplorer vagy mediaplayer plusza a hangerőszabályzógombok az F10 és az F11-egy billentyűkre vannak felfestve de megnyomva őket szintén nem történik semmi ha valaki tudja hogy ezeket a dolgokat hogyan lehetne működésre bírni az légyszi segítsen előre is köszi a segítséget!
  • LAz4rUS
    Sziasztok.
    Van egy Fujitsu-Siemens laptopom és indításnál mielőtt elkezdené tölteni a win-t megáll, fekete képernyő és csipog folyamatosan, ugyanabban az ütemben. Valaki meg tudná mondani hogy ilyenkor mi mehetett tönkre?
  • namlak1986
    Sziasztok!

Van egy MSI VR600 típusú notebookom! Az a problémám, hogy: internet csatlakozáskor a hálózati kártyánál azt írja ki, hogy: Hálózati kábel nincs bedugva! Pedig be van! A modem az egy D-link DSL-360R!
    Aztán egyet gondol és a hálózati résznél kiírja, hogy: csatlakoztatva! A gép következő indításakor ugyanez a probléma! Tehát néha érzékeli a hálózati kábelt, néha meg nem.
    Segítsetek légyszives, mert már megöl az ideg, hogy így szaraxik velem. Egyszer jó, egyszer meg nem!!!
  • simos
    Üdv Mindenkinek !

Segítségre volna szükségem:

ASPIRE 5715z
    Nem talál az xp telepítő merevlemezes meghajtót!
    Ha a bios-ban átállítom az "AHCI"-t ----> "IDE"-re akkor telepít, de
    nem enged driver-eket telepíreni a kész xp!
    (160 gb Hitachi)

Hol találok ilyen driver-t ?

Előre is KÖSZ a segítséget !!
  • gurubefree
    A VISTA feltesz minden drivert kivetel ez alol a display amit le lehet tolteni az adott gyarto oldalarol. Amivel meg gond lehet az a chipset driver amit a vista alol lehet frisiteni.
  • Gyuri77
    Van magyar vistám szóval azt raknám fel helyette.
    Azért én driverek hiányában nem esnék csak úgy neki egy windows újrarakásnak.
  • gurubefree
    Azert kerdeztem. Nekem Ultimate van , es azt a frisitessel lehet magyarositani.

© Gyuri77: Nem tartom valoszinunek hogy valami driver hibazna mert normalis esetben nem is kell driver a VISTA-hoz. Legalabb is en meg egyszer nem hasznaltam a driver cd-t.
  • davidka003
    Úgy tudom, hogy csak az Ultimate verzióhoz van magyarítás a Windows honlapján.
  • Gyuri77
    Home Premium
  • gurubefree
    Milyen VISTA van rajta ???
  • Gyuri77
    Sziasztok!
    Faterom vett egy Toshiba laptopot, az USA-ból rendelte, angol rajta a Vista ezért le akarjuk cserélni magyarra. DE! Semmi telepítő lemezt nem adtak hozzá, a gépen található rejtett partíción pedig semmilyen illesztőprogit vagy hasonlót nem találtam (már ez furcsa).
    Jó mondom akkor egyesével toshiba honlapról beszerzem az illesztőprogikat. A gép pontos típusa Toshiba Satellite A205-S7464, DE a honlapon az A200as szériából több féle van (betűkombinációkkal van megkülönböztetve) és fogalmam sincs h fateré melyikbe tartozik.
    Ha vki tudna ebben segíteni azt nagyon megköszönném.