1240
SEGÍTSÉG
-
benea16 #560 Csáó! Segítséget szeretnék kérni, hogy 2 laptop közül meiket ajánlanátok...? ez lenne az egyik: http://www.notebook.hu/notebook/compaq/hp_compaq_6735_business_notebook/6735s-fu602es és ez pedig a másik: http://www.edigital.hu/Asus_notebook/Asus_F5SL-AP141_notebook-p39281.html?bid=25&partner=33009 ha lehet még mostanában kéne 1 kis segítség:$ előre is köszi... -
Braveheart #559 Hali! Használ vki Acer Aspiro 5730ZG-323G25 laptopot? Most vettem de még nem volt alkalmam kipróbálni. Vélemények? -
Joceszko #558 Sziasztok!Az lenne a gondom hogy van egy HP530-as laptopom és mostanában állandóan lefagy:S gondol egyet és se kép se hang vagy kék halál.Ilyenkor be sem tudom kapcsolni mert már az első bejövő képernyőnél lefagy.Nos ha várok vele pár percet akkor utánna minden ok vagy 2 hétig vagy egy hónapig.Fogalmam sincs mi van vele.Valakinek tipp? Köszi előre is nagyon fontos lenne -
Aljaska #557 nem tudok azal a géppel irni másikhoz hogy csatlakoztasam sokak szerint csak a szerviz segit ma bemegyek kérek árajánlatot és megdumálom a részletfizetést hátha
csak legyenek meg az adatok
ötletet fogadok -
CD, DVD, külső merevlemez, másik gép -
Aljaska #555 köszi vhogy megprobálom lementeni az adatot
ere kinek mi ötlete? -
Mentsd le az adatokat egy másik gépre, aztán tegyél be egy XP telepítőt, BIOS-ban állítsd be, hogy CD-ről bootoljon, majd formázol és 2 részre partícionálod a merevlemezt. Egy 20GB-ost a rendszernek, maradék meg mehet egybe. Most lehet lehurrognak, hogy 20GB-ost mondtam rendszernek de attól függ mennyi programot telepítesz. Ha nincs telepítő CD-éd akkor tölts le egyet, ajánlom a carlosca féle XP-t. Nem buherált, csak van benne egy SATA driver pack, meg SP3-as. -
Aljaska #553 Újra kéne telepiteni a gépem ugy hogy ne veszen el adat
80gb os vinyon 62 gb adat!hogy csináljam?nem fogadja el a telepitöt win xp profesonal
amit elfogad az egy probacédés spanyol nt de nincs meg a kod amivel telepithetném
vki irjon kérdezz nem tdom mit irjak le még
-
Boázboáz #552 Sziasztok! Egy kérdésem lenne. ASUS F5RL-AP313 laptopot ajánlottak nekem. Olyan gépet szeretnék, ami egy jó ideig bírja, nincsenek nagy igényeim, csak annyi, hogy egy tv kártyát bírjon. Megéri ezt megvenni???163e jó ár érte??? Kösz előre is! -
Asszem' ezt is routerre.. -
hat az inkabb valamelyik oldalan lehet talalni. Ha van akkor nagyon kiraly PCMCIA-s wifi kartyakat lehet venni !!!!! -
kiskenus #549 ide gondoltam hogy lehet...
-
kiskenus #548 huhh...jó kérdés...az mi?:D -
Hello
Nincs PCMCIA slot a laptopon ??? -
kiskenus #546 köszi
és mondjuk ezt rá tudom rakni a laptopra?van értelme neki vagy ez csak routerre lehet.van neki kialakítva hely a gépen hogy oda wifi antennát lehet tenni. -
djmagyar #545 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van két MSI laptop a családban és mind a kettő olyat csinál, hogy a programok megváltoztatják az energiabeállításokat. Tehát ha én beállítom, hogy ne kapcsoljon ki merevlemez meg ne hibernáljon és utánna például elindítok egy filmet, vagy egy játékot akkor visszaállítja a gyári beállításokat. Mindkét MSI laptop AMD-s, pontos típust nem tudok de mind a kettő különböző típusú.
Mit kéne és hol beállítanom? Vagy ezek ilyenek? Ilyennel még nem találkoztam laptopnál. Várom válaszotok! Előre is köszönöm
Boldog Új Évet Mindenkinek! -
Hi, volt hír a Buffalo wifi erősítőjéről, sehol se kapni. Egyszerűbb egy erősebb antennát venned a wifi routerhez (ha cserőlhető antennás): link -
kiskenus #543 sziasztok
olyan problémám lenne hogy kissé gyér a notbookom wifiantennájának a hatótávolsága.létezik e külső antenna amivel kicsit feljavíthatom, és ha igen akkor hol lehet ezt beszerezni
köszi
-
izsmen #542 Sziasztok!
Volna egy Asus A6RP laptopom, ami boot legelejen lefagy.
Ki irja,hogy ASUS logo, lent a F2 to Bios, es ott lefagy. :(
nemtudok vele mit kezdeni, nagyon kellene. Mit tudnak vele csinalni? gari már nincs rá.
mit probaljak meg eloszor? Elore is koszi. -
"SNY5001" usually means a device called Sony Firmware Extension Parser or something like Sony Notebook Control. Apparently it's responsible for special key input at least.
In your case it should be called SFEP, go to http://www.vaio-link.com/os/vista/64bit/
and search for the "SFEP" driver download.
(Same driver works on my AR51 but since I cannot get all special key utilities to work on 64, I simply disable this device, don't even bother installing SFEP driver and Sony utilities.) -
Bandini #540 Azóta még annyi kiderült, hogy Linux telepítés közben is lefagy (ill. már a telepítés kezdete előtt megteszi). -
Bandini #539 Még egy kis többlet: a WinXp telepító természetesen SP3-as, volt már dolgom SATA-s vigyóval (szívtam már meg), de az később akadt ki...
-
Bandini #538 Sziasztok!
Némi segítségre lenne szükségem, kérlek benneteket ha valaki tud segítsen gondomom, ami a következő:
Adott egy MSI VR630X típusú laptop amihez elvileg van gyári WinXP vezérlő, így ezt szeretném feltelpíteni. Nos ebben nem jutottam messzire ugyanis még a telepítőbe, a partíciónálási és XP telepítési ablak bejelentkezése előtt (közvetlenül az eszközök ellenőrzése után) bedob egy kékhalált és vége. Aki sejti mi lehet kérem írjon...PLEASE...
Üdv. -
Braveheart #537 Nem tudnátok vmi laptopot ajánlani 150ezer Ft körül, amivel már játszani is lehet? -
Üdv!
Adott egy fujitsu siemens amilo laptop, következő hiba van vele. Felrakok egy xp-t, 3-4 napig minden rendben vele, de utána olyant csinál, hogy ha bármit elindítok 100% húzza a procit, és semmit nem lehet vele csinálni.
Próbáltam már több fajta xp-vel, de mindegyikkel ugyan ez a jelenség pár napig megy, azt újra elkezdi.
Valakinek volt már hasonló gondja bármilyen laptoppal, vagy valami tanácsot tudna adni, hogy mi lehet a gond vele.
Előre is köszönöm! -
Sziasztok
SNY5001 driverre lenne szuksegem .... nem talalok semmi oldalt ahol letoltheto lenne .
VISTA Ultimate 32bit , Sony VGN-FW11E
Elore is koszonom -
no, ez meg a "le van szarva" kategória lett. -
ja és OFF -
Jujj bazmeg. Nem csodálkozom hogy ez a topik mindjárt meghal... Itt kérdések-segítségek segítségek-kérdések hátára vannak :D:D . Most én is tudnék segíteni pl.: Kabel15-nek de én is vagyok akkora geci mint ti. Én itt már soxor előfordultam,sok nickkel, sok kérdéssel és pofátlan módra a másik fasz, egy oldalnyi kérdéssel állt elő, ami persze megnehezítette a segítségemre érkező válaszokat. Szedjétek össze, magatokat és próbáljatok meg másoknak, keresni neten pl.: Google :P ami a laikusoknak is jóó. Majd válaszoljon azok alapján az előző kérdésére, és utána tegye fel a sajátját. Én speciel, így csináltam, és ezt tartom korrektnek. ui.: Az utóbbi kérdés előtt, én sem válaszoltam, mert voltam akkora geci. És a szerkesztőségnek is mondom, hogy próbáljon már valami olyan szabályzatot kialakítani, hogy kérdés ne a kérdés hátán legyen. Ha bannoltok az meg a ti bajotok... Csinálok új nicket. Na pá -
mondjuk ebben van vmi. -
Optimálisra van álítva.
Csak azért kérdeztem mert aksiról játszottam és szaggatott.
Remélem hálózatról nem fog. -
Braveheart #529 Attól függ. Bizonyos beállításoknál ha aksiról megy lejjebb veszi a teljesítményt is. -
hehe. max nem merül le játék közben. -
Ha hálózatról játszok akkor nagyob FPS tudok elérni mintha az aksiról menne? -
Halihajó!
Egy ismerős Aspire 2920Z-jén a gyári Vistát legyalulva, rákerült egy XP. Minden megy tök jól, egyedül a wifivel nem tudok mit kezdeni. Elméletileg Broadcom BCM4310-hez való driver kéne neki, amiből már ráeröltettem kb 3 félét 5 helyről, de eszközkezelőben sem jelenik meg semmi újdonság, meg egyáltalán semmi változás nincs. Tipp?
S egyébként ennél hogy működne a wifi bekapcsolás?:) -
Bandy11 #525 Sziastok lenne egy problémám ha esetleg nem ide való volna előre is elnézést kérek de nem tudom hova írjam. Szóval a lényeg van egy FS amilo li 1705-ös gépem 2 giga rammal 1,6-os celeron M procival és természetesen integrált videókarival. Tudom és nem lehet és nem is az a fő célja a épnek hogy játékra használjam de multkor unatkoztam és felraktam egy játékot rá hogy elüssem az időt a játék gépigénye: 1000Mhz 256mgbyte ram 64 mgbyte videókari ennyi a lényeg . Mivel integrált avideókarim nem voltam benne biztos hogy fut de egypróbát megért gondoltam. be is jött futott rajt szépen. Ám tegnap egy rendszerújrarakáson vagyok túl és temészetesen a legujjab driverek feltétele után ugy szaggat a játék minden low-ra huzás után hogy az szörnyű ennek mi lehet az oka nem tudjátok vagy csak annó szerencsém volt mer ezt egyátalán nem értem ha valami egyszer működik akkor amikor káosz vlt a gépemen most makulátlan tiszta és akad valami ötlet esetleg köszi előre is! -
Én csak egy " DeskUpdate: Automatic driver update with DeskUpdate"
Drivert találtam. A többit nem tudom leszedni.
Találtam egy másik LAPTOP ot amire be tudnám cserélni a mostanit.
Intel pentium kétmagos proceszor t3200 (2.0ghz) 15.4" WXGA LCD kijelző, 2gb ram 160gb HDD ATI mobility radeon HD3470 256mb VGA
Ezen már mennének rendesen a játékok?
Rá kéne dobnom még 25.000-et de ha semmi változás nem lesz akkor felesleges. -
jeti00 #523 menj fel a fujitsu honlapjára, tallózd ki a laptopod és ott lesz minden driver ami kellhet hozzá. -
Valaki tud segíteni? ATHLON64 X2 1.9GHZ procihoz milyen drivert kéne leszednem?
Mert alapból nem adtak semilyen CD-t a géphez de én meg alig találok hozzá valamit -
Odáig jutottam hogy elkezdtem telepíteni a VISTA-t de egyszer csak telepités közben kidobott valamilyen 8x007..... hiba kódot. Ezzel lehet valamit csinálni?
Új VISTA kéne vagy próbáljam újra?