1240
SEGÍTSÉG
  • greenw
    Sziasztok. Van 1 acer aspire 5520-as gépem, pár napja a touch pad 1xerűen nem működik, sem az egér része, sem a gombok. Esetleg vkinek vmi 5let? Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Balee 007
    Hát ha az olyan mint amilyet én láttam hogy nem cserélhető hanem beépített akkor nem is kicsit kell majd szétkapni
  • Csisszancs
    Akkor valószínű szét kell kapni kicsit.. :(
  • jujjdekinai
    Elado egy hibatlan allapotu magyar nyelvu,ezust-szurke fujitsu siemens amilo m1450g tipusu laptop ( notebook ) hordtaskaban.A gep 100% allapotu 1 eves es kivallo akkuval rendelkezik (2-3 ora).Az ara: 49990ft!!Alku nincs!Csere erdekelhet n95 n95 8gb -ra, e90 -re 6500 slide + 25e, n82 + 10e . Jellemzoi a kov: Merevlemez: 80 Gb 1,7Ghz 512Mb Ram Windows Xp Dvd Rw író Kártyaolvasó Wlan Pcmcia bemenet 4db Usb 2.0 bemenet Projektorvezérlő Hálózati csatlakozási lehetőség Vezetékes internet csatlakozási lehetőség.. Erdeklodni a kov. szamon: 06305339944
  • kollektor
    Például, ja.Betolod a cd-t és behúzza, de tálca nincs, csak rés!
  • molnar0921
    Most te olyanra gondolsz mint pl az autóban a cd lejátszó?
  • Csisszancs
    ?
  • kollektor
    Köszi, de itt csak egy rés van és csak a lemezt kell betolni,akkor is így működik /a gép most nincs nálam?
  • Csisszancs
    Pontosan. (gondolom mondanom sem kell, hogy ne a hegyes, hanem a tompább felét dugd bele) És erősen kell, szóval, ha nem megy kézzel, nyomd be valami keménnyel (mondjuk egy csavarhúzó nyelével).
  • molnar0921
    a kinyitó gomb mellett van egy pici lyuk (kb egy tű fér bele) ha bedugsz egy tűt akk kitolja az ajtót sztem kikapcsolt állapotban próbáld meg.
  • kollektor
    Sziasztok!
    Egy ismerősöm, a Dell laptopján le akart játszani egy ODS optical discet / ecodisc /, ami fele olyan vastag, mint egy hagyományos dvd lemez! A laptop nem akarja kiadni a lemezt, mi lenne a megoldás?
    Előre is köszi!
  • molnar0921
    Köszi, akkor újra telepítés lesz a vége.
  • Csisszancs
    Rakd újra az XP-t. Valószínű szoftver hiba..
  • molnar0921
    Hello mindenkinek!
    Olyan problémám lenne hogy van egy Toshiba laptopom és XP van rajta bekapcsolom aztn üdvözlő képernyőn még tovább megy aztán bejön az asztal, ikonok, tálca de megáll a nyíl mellett a homok óra és semmi tovább csak a nyilat tudom mozgatni. :S Elég idegesítő ez:\ ha valki tudja hogy miért lehet írjon lécci!
    Előre is köszönöm
    © balcsi70
  • krisz073
    Sziasztok.

Egy hozzáértő segítségét szeretném kérni.

Van egy MSI Glare GX700PX-200HU Notebook ami napi rendszerességgel, száll el Pszichikai memórialistázás képernyővel. Próbáltam már win XP-t, Vistat, Win 7-et mindegyiknél tette. Már 2x-er cseréltem mind a 2 memóriát benne ugyanaz.

Ötlet valakinek esetleg mielőtt beviszem gariba?
  • krisztianp16
    Okés,nagyon szépen köszönöm!
    Még elöte anyit meg probálok, hogy leírom öket cd-re amiket letöltötem,és úra telepitem a gépet megint,hátha cd-röl felrakja:)
  • David01
    Pedig működnie kellene. Hát akkor jobb ötletem nincs menj be egy hp márkaszervizbe és próbálj meg ott kérdni egy Driver-os CD-t, esetleg vidd be a gépet és ott helybe próbáljátok felrakni rá.
  • krisztianp16
    Most raktam fel a windowsot,és költözéskor sajnos elkeveredet a cd-je...
  • Balee 007
    Hello
    Nem lehet hogy jelenleg is fenn van a driver? Vagy most telepítetted a windowst?
  • krisztianp16
    Köszi!De ezzeket már leszedtem és nem engedi felrakni:(
    Ez miért lehet?Vagy lekel írni cd-re?
    Köszönöm mindenkinek a segitséget!
  • David01
    google első találat
  • krisztianp16
    Okés köszi szépen!
    De ha priviben tudnál nekem küldeni egy linket ahonan lelehet szedni
    azt nagyon meg köszöném!Mert már kerestem de nem találtam sehol:(
    Nekem a cd kellene amit adnak hozzá mert a kulön drivert nem fogadta el sajna:S
  • Balee 007
    Hello
    A HP hivatalos honlapján sztem fenn van minden szükséges driver a notidhoz
  • krisztianp16
    Sziasztok!

lenne egy problémám, hogy van egy leptopom HP 530-as...
    És elveszet a telepitö CD,Amivel a hangkártyát és a videó kártyát is
    feltudom telepiteni,Aki tudna linket adni, hogy hol tudom letölteni azt meg köszönném!Vagy hol tudnám meg szerezni azt is meg köszöném!

Üdv!
  • kiskenus
    az rendben van csak hiába nyomom meg a power gombot nem kel életre..:S
  • Balee 007
    Hello
    Ez alapbeállításnak számít minden gépen.
    Ha lecsukod "elalszik" de attól hogy felnyitod nem fog "felébredni" csak ha megnyomod a power gombot.
    Ezt a funkciót ki tudod kapcsolni.
  • kiskenus
    sziasztok!
    nem tudjátok véletlenül hogy mitől lehet az hogy nem ébred fel a gépem alvó üzemmódból?lecsukom akkor elalszik és mikor felnyitom nem ébred fel...pls help
    köszi
  • Balee 007
    De ha annyira nem fontos a játék akkor még esetlegEZ is megérné
  • Balee 007
    Hello
    A HP-k jók laptopba.
    Szerintem EZ megérné.
    Jó a procija, nem valami gagyi videókártyával rendelkezik és még ár/érték aránya is nagyon jó
  • Demeter
    Okés thx azt hiszem már ki is néztem.
  • vki
    Demeter:

Gigás modult rengeteg helyen be tudsz szerezni. Pl.: IPON, PCX, de körülnézhetsz "cégkeresőknél" is: Depo.hu, olcsobbat.hu.

noname78:
    Én nézegettem még Acer laptopokat, és azok között voltak olyanok, amik HD3XXX atival voltak felszerelve, de legutóbb 220-ért már láttam 4GB ramos, 9600GT-vel felszereltet.
  • noname78
    Hello!

Segítséget szeretnék tőletek kérni laptop vásárlás kapcsán,melyre 200000 ft áll rendelkezésemre!
    Milyen laptopot javasoltok?
    Én DELL ill HP-t néztem eddig!

Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • Demeter
    Ok rendben. Akkor már csak azt kéne tudnom, hogy hol tudnék (és kb. mennyiért) egy 1GB-os modult beszerezni.

Thx!
  • Balee 007
    Persze mindenképpen dobna a gyorsaságon de szerintem egy ilyen procihoz bőven elég az 1GB is
    De ez csak az én véleményem
  • Demeter
    Köszönöm erre nem gondoltam. De azért gondolom az 1GB is dobna rajta vmit. Csak mert most az alap 512-ből is csak 384-et lát. És ugye nem kell mondanom, hogy így milyen lassú a gép. Szerinted?
  • Balee 007
    Hello
    Szerintem ha veszel bele RAM-ot akkor is inkább csak 1GB-t érdemes mert a procija ha jól néztem csak egy szimpla magos Celeron és előfordulhat hogy a 2GB-től csak lassulna
  • Demeter
    Üdv!

Srácok csak egy gyors kérdésem volna notebook ügyben. Adott egy Asus A6RP tipusú (tudom nem mai darab) notebook amiben alapból 512 ram van. Mivel az illető egyenlőre nem szándékozik lecserélni, viszont "némi" upgrade ráférne a gépre gondoltam tolni kéne bele egy kevés ramot. Szerintetek érdemes e, illetve 1 vagy 2GB-ra cserélje a jelenlegi 512-t? Gondolom ettől azért javulna némileg a helyzet. Mert igencsak lassúcska a gép. És anyagilag nem vmi nagy beruházás volna.

Előre is thx!
  • Solten
  • Balee 007
    Minden attól függ hogy mennyit szeretnél rákölteni
    egy olyan HP ami az általad leírtakra jó sőt még kicsit jobb is már 144ezerért van.
    HP Compaq 6735s
  • popzu
    Sziasztok! Nemvagyok túl jártas laptop témában és ezért azt szeretném megkérdezni,hogy milyen laptopot ajánlanátok munkára tehát gépelni,dolgozni vele és vásárolnék majd hozzá hordozhato internetet.Milyen laptop lenne alkalmas erre a feladatra?