1240
SEGÍTSÉG
  • Balee 007
    Hát ha rendes szellőzés mellett is ezt csinálja akkor mindenképpen vidd vissza gariba aztán majd ott kiderítik hogy mi a gondja a gépnek.
  • ewuk
    na igen, néztem cod4 alatt 91 volt ami k*rva magas, ki is lőttem, mondjuk pokrócon volt a gép szal nem nagyon szellőzött. kikapcsoltam valami nvidia physixet, ami a procit terheli és levettem még a fóliát is a fedő borítóról, hátha :D. eddig nem jelentkezett ez a dolog, de nyüstölöm és ha megint gebaszolódik, akkor sztem viszem a szervízbe.
  • Balee 007
    Sztem ott a GPU hőfoka túl magas és emiatt indulhat újra a gép
  • ewuk
    Hali!
    Múlthéten vettem egy ilyet, MSI VR630X-221HU notebook. Nem túl erős, de pl a cod 4 eldöcög rajta, azonban időnként újraindul, amikor megnéztem 3 rész 24-et azután is előfordult. Asztalon van, Xp van rajta és egy 100ad másodpercre bejön egy kék kép rajta fehér betűk és bumm újraindul. Eddig háromszor, egyszer 24 sorozat elindításakor, egyszer miután kiléptem a cod4ből és 3.jára amikor elindítottam black and white 2őt. Kiváncsi lennék szerintetek mi lehet, ja igen és cod 4 közben a gpu hőmérséklete 81 fok volt procié 60 körül.
  • luigi62
    a gyártó honlapján fent vannak a driverek, le kell tölteni hozzá.
  • ajem kisa
    Sikerult beszelnem valakivel, problema megoldva!
    Koszi!
  • ajem kisa
    Hello!

Valaki segitene lecci!?
    Van egy Packard (EASYNOTE MB86-P-001W ) gep, es a 8600 GS meghalt benne, van-e ra mod kicserelni, es mennyibe kerulne?
    Koszonom a segitseget!
    Udv: Kisa
  • Pilutika
    Sziasztok!Én ma vettem egy fujitsu siemens v5555 laptopot, és van 1 gondom hogy nem tudok hangot varázsolni neki.a kapott cdről feltelepitettem mindent de amikor megnézném akkor azt irja nincs hang driver fent. aki okos a témába plz segitsen ty! :)
  • luigi62
    igen, ugyanúgy kell belépni. A Toshiba.hu-n megtalálod a drivereket is.
  • Jagumo
    szal úgyvan mint normális gépeknél, simán amikor kiírja belépek a bios-ba? :D
  • Jagumo
    és hogykell belépni a bios-ba?
  • luigi62
    Hello!
    a BIOS-ban be kell állitanod a lemezről történő bootolást. mielőtt bármit is teszel, szerezd be a gépednek megfelelő drivereket a toshiba honlapjáról, már ami az XP-seket illeti. Aztán format c:, és mehet az XP telepítése.
  • Balee 007
    Hello
    Tegyél fel egy Everest Ultimate ed.-t a gépre és nézd meg hogy mekkora a hőfok, de amúgy nekünk van egy Fu-Si és néha az is meleg elég rendesen, de meglehet szokni.
  • tajthy95
    Hello!

Én egy hete ballagásra kaptam egy Lenovo N500 típusú laptop-ot!
    A problémám az, hogy néha meglehetősen meleg levegőt fúj ki a hűtő magából, ez a túl meleg normális?

Köszönöm a választ!
  • Jagumo
    Hello:)

Az lenne a bajom, hogy van nekem egy Toshiba új szerű laptopom, és Vista van rajta és az XP telepítő CD-t még felse ismeri...

Kérdés, hogy tudnék én erre XP-t feltelepíteni?

Megköszönném ha valaki segítene :)) (Priviben jobb lenne, köszi) :)
  • Cekla
    Helló!

A Compaq notikról tudtok valamit mondani? Van annyira megbízható, mint a HP-Compaq? (mondjuk gondolom, hogy van,csak azért vmi megerősítés nem ártana:))
    Konkrétan ezt néztem ki:
    http://www.monstercomputer.hu/?base=items&type=detail&id=105239
  • Marko001
    Sziasztok!

Van egy noti (fujitsu-siemens), amin a hétvégén csináltam egy win reinstall-t. Na most ahol eddig a wifi azt jelezte, hogy a jelerősség "nagyon jó", újratelepités után "rossz"-at ir (és úgy is viszonyul a hálózathoz). win xp sp1 lett sp3-masra cserélve.
    Nem tudja valaki esetleg hogy orvosolható-e ez a probléma valahogy? Driverek ugyanazok elvileg, mint voltak.
    Köszi!
    Üdv!
    Márk
  • Balee 007
    Hello
    Azt a vinyót ha beteszed egy másik gépbe akkor gyorsan letudod formázni, ha annak nincs semmi baja
  • oscilaltor
    Sziasztok, hátha tudna vki segíteni: van egy laptopom, amiben meghalt az alaplap. Vettem már újat, ezt a régit eladnám, de az alaplap hibája miatt ugyebár be sem lehet már kapcsolni, egészen pontosan újraindul egyfolytában a gép. A vinyót viszont szeretném formázni mielőtt eladom, tele van mindenféle dolgommal, amit még hálaistennek kimentettem korábban. Ezt hogy a fenébe lehetne megcsinálni? Ja és egy sima formázásnál milyen erősebb dolog van, amivel nem tudja senki vissza sem fejteni az adatokat? Köszi előre is!
  • Szervező
    Sziasztok!
    van egy kis probléma a laptoppal
    amióta xp van a gépen folyamatos a kék halál mindegy milyen alkalmazást futtatok, akár dolgozok rajta, akár játszok, nem úszom meg. A laptop amit vettem HP 550 és úgy kaptam meg, hogy a vista már rajta volt. A hp honlapról letöltöttem az xp drivereket és eredeti xp professionalt telepítettem a gépre mert 1 giga ramra nem szerettem a vistát. amíg vista volt nem volt kék halál,de xp alatt folyamatosan. azóta 4x telepítettem újra a gépet és nem változik semmi. tud valaki megoldást a problémára?
    a kék halálban ez áll:
    ellenőrizze h van-e elég hely a lemezen. ha letiltási üzenetben vmelyik illesztőprogram azonosítva van,tiltsa le vagy keressen frissítést a gyártónál.
    próbálja meg a videókártya cseréjét. a hardver értéksítőjénél keressen a bios memória kezelési beállításainál a gyorsítótárazást és az árnyékolást.
    ha komponensek eltávolításához v tiltásához csökkentett módot kell használnia.
    stop:0x0000008E(0x0000004,0x806ECAE1,0XA9FFFCA8,0X00000000)
    a választ előre is köszönöm! üdv!
  • body87
    Sziasztok!

Szerintetek lehet VGA-t cserélni ebben: ASUS G1S? Ha igen, akkor milyet lehet beletenni?
  • Balee 007
    Még esetleg az iPon-on nézzél körül mert ott is jó árakkal dolgoznak
  • DruPapi
    Persze, köszi :)
    Bár alap, hogy vásárlás előtt mindenhol megnézem, csak keresgélésnél itt bukkantunk rá.
  • Solten
    Hi.: link
  • Balee 007
    Nem rossz gép de ne itt vegyed mert pl ugyanez a pcx-en 10000-el olcsóbb
  • DruPapi
    Hasonló helyzet van itt is, minket ez fogott meg a legjobban (engem az X2-es proci, asszonyt a 16"-os kijelző :)
    msi_vr630x-221hu
  • Balee 007
    Deh még talán ez se lenne neked rossz: Lenovo 3000 N500
  • Balee 007
    Hello
    Sztem ezt is megfontolhatnád ha valóban csak netezésre meg ilyenekre kell
    FuSi Pa3553
    De ha mindenképpen az általad írtak közül szeretnél akkor sztem inkább az MSI. Mondjuk én nagyon ellene vagyok a celeron prociknak ezért nem az Acert venném a kettő közül.
  • garbaczm
    Sziasztok!

szeretnék egy kis segítséget kérni. laptopot szeretnék venni és itt már mindenki mond mindent hogy melyik márka a jó és melyik nem. igazából nekem csak arra kellene hogy el tudjam magammal vinni a koleszba, tudjak netezni,meg ami a sulihoz kell. játszani nem akarok. néztem már egy MSI-t és egy acer-t. kb 130.000em lenne rá. MSI VR630X-088HU-ez az egyik,amit néztem, ACER TM5330-572G12N ez pedig a másik. légyszi segítsetek, már az is elég ha megmondjátok hogy milyen márkát vegyek,melyik az amelyikkel nincs gond. előre is köszönöm!!

garbaczm
  • lac556
    segítségeteket szeretném kérni adva van egy hp compaq nx6110 es laptop öregecske meg sok virus. gondoltam felrakom rá ujra az xp.t
    ugyanugy kell telepíteni xp-t mint egy asztali gépre? rémlik vmi ata sata winchester probléma vagy az csak vista nal?
    ha ujra raktam a wint utána a hp honlapján lévő driverekt akarom rá tenni.
  • Solten
    Hi. Gondolom a gyarto mellekelt egy recovery-programot. Azzal.
  • kapcsolat
    Hello . Ha van a notebookomon egy helyen elhelyezve a windows és azt már installáltam akkor azt hogyan kell elmentenem DVD-re ? Új notebookról van szó Toshiba és Vista .
  • molnar0921
    Az USB-ről való bootolás az egy dolog. Az működik pl. DOS vagy Linux bootal.
    De ha XP-t akarsz telepíteni optikai meghajtó nélkül, akkor a vinyón egy előre létrehozott külön partícióra bemásolod a telepítőfájlokat, majd ha DOS-ként valamiről bebootolsz, akkor már elindíthatod a vinyón a winnt.exe fájlt.
  • Balee 007
    Hello
    Nem lehet hogy valami olyan felületen volt tárolva ami esetlegesen rosszat tett a gépnek?
    De ha ki volt kapcsolva akkor valószínű hogy szériahibás.
    Ha még garis és télleg nem kapcsol be vidd vissza garanciába
  • Balee 007
    Hello
    Esetleg egy külső DVD meghajtót ha ráteszel USB-n keresztül arról meglehet könnyen oldani a windows telepítést
  • lac556
    érdekelne egy uj netbook, mivel nincs rajta optikai drive érdekelne h pl usb ről lhete xp.t telepiteni? ha igen akkor az usb-n milyen formátumban kellene rajta lennie xp nek iso?
  • claree
    Sziasztok!
    Mi lehet a baja?
    Toshiba laptop. Tegnap előtt este a párom írta a szakdoliját, tegnap reggel elcsomagolta, elvitte a munkahelyre, és amikor ott elővette tűzforró volt. Hangsúlyozom kikapcsolt állapotban tette el. Ezután kétszer be tudta kapcsolni, de 3 perc után lefagyott. Most már be sem kapcsol.
    Vélemény?
  • vasziszdasz
    Más is azt javasolja. :)
  • greenw
    esetleg más?:D
  • vasziszdasz
    Én a pajszert javaslom. ^^