Laptop help plz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÉS a gari nem gond mert nemzetközi!!!!!! <#email>#email><#pias>#pias>
Miden kifutott csúcskategóriás tökéletes működő állapotba lévő ATI-t megveszek!!!
Mennyi lenn az az összeg amit ráakarnál szánni a notira?
Vannak már 180-190-ért kétmagos intel procisok amik jobbak ennél és még többet is tudnak.
pl.: MSI
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Mi a véleményetek errõl a laptopról: Asus x50z ? Gyenge az 1.9-es AMD proci? Videokártyája elég jó ebben az árkategóriában? Vagy maradjon a Lenovo N500?
Inkább játszani akarok vele, azért gondoltam az ATI videokarit...
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Lenne egy óriási problémám!
Valaki nem tudja esetleg h hol tudnék venni HP Omnibook 6100ashoz szalagkábelt..ami megy fel a kijelzõhöz!Mert ahogy nyitogatva lett eltört..:S:S és nem lehet javítani! Kellene vhonnan szereznem..remélem vki tud ilyen dologban segíteni!
Elörre is köszönöm!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nem a billentyüzetem halála a probléma, azt majd megoldom. Egyszer. Most usb-s billt használok. Igen ám, de nem gondoltam rá, hogy ha kihúzom a tápkábelt, a monitor elsötétedik. Eddig nem volt probléma, mert az fn-f4 komboval visszaállítottam a fényerõt.
Igen ám, de most az usb-s billel ezt hogy csináljam meg. Ugyan van ezen is egy Fn gomb, de semmi kombora nem hajlandó reagálni. Tanácsolták hogy nézzem meg a bioszba, de ott sem találok semmit.
Valakinek öltet? (azon kivül hogy csináltassam meg a laptop billt)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Segítségre lenne szükségem.
Van egy notim hpnx9020 a problémám a következõ:A gép újratelepített spy és vírusmentes de!Egy idõ után leáll magától minden fény világít kijelzõ gombok touch pad semmire sem reagál ,mintha kicsit melegedne is.
Mi lehet a probléma?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Van egy Acer Aspire 2930-as gépem Vistával. Feltettem mellé az xp-t, de elõtte átállítottam biosban aa ACHI-t ide-re. Xp felment mûködött is, majd biosban vissza az ide-t achi-re Save és exit erre kifagyott a bios. Újraindítás után se kép se hang még a bios sem jön be. Hdd cd felpörög képernyõ kivilágosodik aztán semmi.
Esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj?
Amennyiben van pénzed akkor van Lenovo vagy esetleg HP-t vegyél.
Ha max 200000Ft-ot akarsz akkor esetleg MSI, Asus, de szerintem Acer-t semmiképpen.
gigabyte m56s-s3/amd athlon64 x24800am2/ kingston 2x1024mb ddr2 800khz/ sapphire radeon hd 3850 256mb/ wd 160gb/ chieftec p4, atx12V 400W
itt van egy pár ami szerintem megéri az árát:
Lenovo 3000 N500
HP DV5
esetleg ezeken az oldalakon érdemes nézelõdnöd
Nem vagyok otthon a laptopok világában, szeretnék segítséget kérni tõletek.
Nem tudom pl h milyen márka számít most megbízhatónak, mire kell figyelni laptopvásárlásnál.
Max 200-ért szeretnék laptopot venni, fõleg házon kívüli cipelõs használatra.
Az is jó ha tudtok ajánlani egy oldalt ahol utána tudnék nézni az alapoknak. Vagy még jobb lenne ha tudnátok ajánlani pár gépet ami most megéri. Köszi szépen
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
Esetleg egy komplett windows telepítést próbálj meg, aztán tedd vissza a driverét és ha akkor se látja akkor valószínû hogy behalt a hálókártya a gépben.
Mennyi idõs a laptop? Mert ha még garanciális és windows és driver telepítés után se találja meg a hálókártyáját akkor garanciába még visszalehetne vinni.
Ha ezek közül szeretnél választani akkor én a Lenovot ajánlom mert az valamivel jobb mint a toshiba
Nincs túl sok pénzem laptop vásárlásra, de a lehetõ legjobbat akarom venni a kategóriában. Szerintetek a Toshiba L300 1B9 vagy a Lenovo N500 érné meg jobban. Vagy van ezeknél a gépeknél jobb, ebben az árkategóriában? MSI-t nem akarok...
ha kaptál hozzá CD-t akkor azon elvileg kell lennie egy proginak amivel ezt tudod szabályozni, mert tudomásom szerint külön nincs hozzá progi.
Hivatalosan ezeket az aksikat már nem kell kisütni.
Az tény hogy nem tesz neki jót ha állandóan a hálózaton van. Írtad hogy Kb. 1 órát bír töltés nélkül. Nekünk van egy Fujitsu-Siemens és az is max annyit bír 1 teljese feltöltéssel. Ez hogy csak ennyit bír valószínûleg az aksi kapacitásából származik /kis teljesítményû/.
Hiba: Inverter csere volt a laptopomban/HP ze2000/ ezek után megjavult, de csak akkor van képem, ha hálózartól megz a gép amint kihúzom a zsinort a képernyõ kikapcsol(pedig az aksi 100%-on van)😞 és hiába dugom vissza a tápkábelt akkor sem jön vissza újra kell indítanom a gépet és akkor megint jó/csak kábellel/.
Kérdés: Mi lehet a baja?
Ha valalki válaszolna rá hálásan köszönöm elõre is.
Sokfelé olvasgattam már, de egyértelmû választ sehol sem kaptam...
szóval az gondom h vettem egy Acer Aspire One zsírujj laptopot de ha nincs hálozatra kötve viszonylag hamar(kb 1 óra) alatt lemerül!valahol azt irják h teljesen le kell meríteni,ki kell "sütni" valahol ellenzik...
most akkor mi a helyes megoldás??mennyire tesz jót neki ha folyton töltõn van??
lécci segítsetek!!köszi
War. War never changes.
War. War never changes.
csak legyenek meg az adatok
ötletet fogadok<#vigyor4>#vigyor4>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ere kinek mi ötlete?<#integet2>#integet2><#szomoru1>#szomoru1>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
80gb os vinyon 62 gb adat!hogy csináljam?nem fogadja el a telepitöt win xp profesonal
amit elfogad az egy probacédés spanyol nt de nincs meg a kod amivel telepithetném
vki irjon kérdezz nem tdom mit irjak le még
<#shakehead>#shakehead>
ゾルターン

és mondjuk ezt rá tudom rakni a laptopra?van értelme neki vagy ez csak routerre lehet.van neki kialakítva hely a gépen hogy oda wifi antennát lehet tenni.
Olyan problémám lenne, hogy van két MSI laptop a családban és mind a kettõ olyat csinál, hogy a programok megváltoztatják az energiabeállításokat. Tehát ha én beállítom, hogy ne kapcsoljon ki merevlemez meg ne hibernáljon és utánna például elindítok egy filmet, vagy egy játékot akkor visszaállítja a gyári beállításokat. Mindkét MSI laptop AMD-s, pontos típust nem tudok de mind a kettõ különbözõ típusú.
Mit kéne és hol beállítanom? Vagy ezek ilyenek? Ilyennel még nem találkoztam laptopnál. Várom válaszotok! Elõre is köszönöm
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Saor Alba
olyan problémám lenne hogy kissé gyér a notbookom wifiantennájának a hatótávolsága.létezik e külsõ antenna amivel kicsit feljavíthatom, és ha igen akkor hol lehet ezt beszerezni
köszi
Volna egy Asus A6RP laptopom, ami boot legelejen lefagy.
Ki irja,hogy ASUS logo, lent a F2 to Bios, es ott lefagy. 😞
nemtudok vele mit kezdeni, nagyon kellene. Mit tudnak vele csinalni? gari már nincs rá.
mit probaljak meg eloszor? Elore is koszi.
In your case it should be called SFEP, go to http://www.vaio-link.com/os/vista/64bit/
and search for the "SFEP" driver download.
(Same driver works on my AR51 but since I cannot get all special key utilities to work on 64, I simply disable this device, don't even bother installing SFEP driver and Sony utilities.)
Saor Alba