1240
SEGÍTSÉG
  • huiner
    Az a baj ezekkel a sonykkal hogy a multymédiákra tervezik őket nem játékra
  • huiner
    hello! Nagyon beleszerettem ebbe a sony fw21e-be plusz ennek még a legkedvezőbb az ára. Biztos nem indulna el a gta 4 még minimum garfikán se?
  • Balee 007
    De ha ezt drágának találod akkor itt van még egy: VGN-FW31ZJ
  • Balee 007
    Hello
    Ahogy látom nagyon tetszenek a Sony Vaio notik.
    Megnéztem s találtam neked egyet ami jó játékra is; C2D proci van benne és a videó vezérlője is jó fajta. Jah és 6Gb RAM is van benne.
    Ez a típusjelzése: VGN-FW41ZJ/H
  • huiner
    Külonben az msi gx-en elindulna a gta 4?
  • huiner
    És szerintem jobb lenne ha egy egy intel core 2 duo van benne mint egy dual core! Vagy nem?
  • huiner
    Hello! Nekem 15 colosnál nagyobb kéne! Esetleg sonyba milyen kéne? De más is szoba johet! koszi

• PLackó
    Üdv!
    Adott egy Hp pavilion DV6 noti,aminek ha jól látom nincs SPDIF kimenete.
    5.1 hangot szeretnék kicsikarni a notiból a házimozihoz.
    HDMI-n kersztül valami miatt mindenképp csak 2 csatornát,sztereot akar átvinni,hiába 5.1 a forrás.
    Win7 az oprendszer.
    Valaki találkozott már hasonló problémával?
  • Balee 007
    Itt van még 1 ami viszonylag jó Toshiba A300
  • Balee 007
    Ha valóban ekkora összeget akarsz notbookra költeni akkor én ezt ajánlanám neked: HP Pav. DV6
    Ezen már játszani is tudnál sztem.
    Vagy esetleg még ez se lenne rossz:MSI GX /ez kifejezetten gamer szériás noti/
  • huiner
    hello! Ehez mit szolsz fz21m annak 1gb a grafikája!?
  • huiner
    Hello! Az elég komoly hogy majdnem 400 ezret költök egy laptopra azt nem indul el egy olyan kis szaros játék mint a gta 4. Kulonban néztem a minimum rendszerigényét és én ugy láttam hogy megmozdytaná a játékot4! Akkor szerinted milyen laptop káne ami elinditaná? Azt se baj ha nem sony! Tényleg a sims 3 elindulna valamelyiken? Elore is koszi!
  • Balee 007
    Jah és ezek egyikén se fog menni a GTA 4
  • Balee 007
    Hello
    Ha mindenképpen ezek közül akarsz választani akkor még leginkább az FW21E tűnik a legjobbnak, de ez sem lesz nagyon alkalmas játékra a videóvezérlője miatt. De a felsoroltak közül még ennek a legjobb. Az Intel GMA-s vezérlőknél ne is gondolkozz el azzal hogy játszani fogsz, mert azok télleg csak arra jók, hogy egy 3D-s képet megjelenítsenek, de játékra egyáltalán nem alkalmasak.
    Remélem tudtam segíteni.
  • huiner
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Most akarok majd egy laptopot venni de szeretném ha elindulna rajta a gta 4 is. Leginkább sonyt szeretnék! Ezeket nézetm eddig de nem tudom hogy müködne rajtuk: SONY FW245J/HC; FW21E; NR498E/E; FZ21E Szerintetek melyik a legjobb játékra? Köszi!
  • Balee 007
    Sztem ezek az értékek tökre átlagosnak mondhatók a laptopok körében.
    Egy hűtőpaddal kb. 5 fokot tudnál csökkenteni ezeken az értékeken, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
  • Balee 007
    Ezek teljesen szokványos adatok egy laptoptól.
    A mi gépünk is kb ezt szokta hozni szal semmi gond vele
  • orichalcos
    Gép hátulja meg van emelve 10 centire.
    Így alapjáratban ilyen adatokat kapok:
    core1: 55fok
    core2: 55fok
    gpu: 49 fok
    hdd: 48 fok

Persze terhelésnél szépen megugrik mindegyik érték(kiv. talán hdd)

Most ez átlagosnak mondható? (kíváncsi vagyok hűtőpad mennyire hűtené le)
  • Orionk
    ja,a dpu a vidkari szerintem
  • Orionk
    ezek az adatok vannak

CPU: 66fok
    1.CPU/1.mag 55fok
    2.CPU/2.mag 52fok
    GPU dióda 32fok
    WDC WD2500BEVS-00UST0 (HDD) 49fok

mi az a GPU dióda?
  • Balee 007
    Írdd be hogy mennyi a proc meg a HDD hője
  • Orionk
    igazad lehet, fel is telepítettem az egyik legujabb everest-et, ki is mutatja a hőmérsékleteket, de nem tudom, hogy mi számít melegnek :D
  • Balee 007
    Nézzél everestel egy proc meg HDD hőmérsékletet.
    Lehet hogy csak kicsit melege van a gépnek használat közben
  • Orionk
    Hy!

Ilyen laptopom van: http://laptop.3e.ro/msi-ex610x-082eu

Vista rendszer van rajta.
    Mostanában van, hogy elég gyakran egik pillanatról a másikra felgyorsul nagyon a ventilátornak a sebessége. Ekkor megnézem a task manager-t, hogy használja e nagy mértékben valami a processzort, de nem.

szerintetek?
    ha szükség lenne még valamilyen adatra, akkor szóljatok.

előre is köszi
    üdv.,
  • Slipy
    SZiasztok!

Akinek van tapasztalata noti tönkretevésben úgy, hogy a garancia megmarad az írjon privátba:D BÁrmilyen beteg 5let jöhet:D
  • Balee 007
    Nem lehet hogy csak szimplán a szellőzőnyílás használat közben le van takarva és ezért nem tud megfelelő módon szellőzni a gép?
    Próbáld meg kicsit megemelni valamivel a gépet, legalább is azt a felét ahol a hűtőventi van és ha akkor is melegszik akkor gondolkodj el egy hűtőpad beszerzésén.
  • orichalcos
    Valami miatt nagyon melegszik új Asus notim(f5sl-ap344). Van hogy alapjáraton is 70 fokos proci, gpu meg olyan 77-78 (játék közben simán 80 fölé megy cpu)
    Kinéztem magamnak az alábbi hűtőpadot.
    Szerintetek megérné megvenni? (nálunk 13k-ért lehet megkapni)

Enermax Aeolus cooling pad CP001G-B
    http://www.enermax.co.uk/products/peripherie/aeolus.html
  • Solten
    Hello.

"de azért ne alapkategóriába tartozzon"

150-ert nagyjabol "alapkategoria" a valasztek. De azert kaphatoak mar ebben az arsavban is jo kis notik:

link1, link2, link3
  • vasziszdasz
    dik
  • drdina
    Sziasztok!

Laptop-ot szeretnék venni, és már sokat utánaolvastam, de nem tudom milyet válasszak, ehhez szeretném a segítségeteket kérni. Árban maximum 150ezerre gondoltam. Dell-re, vagy Toshiba-ra gondoltam, mivel azt hallottam ezek elég jók. Nagyon megtetszett a Dell inspiron 1545, de azt olvastam, hogy nagyon alapnak számít, és az árát sem éri meg. Hogy mire használnám: elsősorban iskolai dolgokhoz, internethez, ilyesmi..Játszani nem akarok rajta, viszont jó lenne, ha filmet tudnék nézni rajta. Szóval nincsenek nagy elvárásaim vele szemben, de azért ne alapkategóriába tartozzon. Szeretném, ha strapabíró és megbízható lenne. Ja, és nem feltétlen fontos, hogy milyen az akkumulátora, mivel elsősorban "bedugva" használnám, nem akkumulátorról. Érdekelnek a személyes vélemények, tapasztalatok is, de kíváncsi vagyok, hogy mit gondolnak a "szakértők", elsősorban a Dell inspiron 1545-ről,Dell vostro-ról, meg úgy általában a Dellről és a Toshiba-ról. De nyitott vagyok teljes mértékben, ha esetleg tudnátok ajánlani a fentiek alapján nekem megfelelő, megbízható laptopot kb.150ezer Ft-ig. Még annyit, hogy külsőre a már említett Dell inspiron 1545-féle tetszik nagyon, vagy a hozzá hasonló, kerekített szélűek tetszenek, nem a szögletesek. Nekem ez is számít,bár ez tényleg kevésbé fontos:) Előre is köszönöm a segítséget!
  • Balee 007
    itt van egy Asushoz való AC adapter ez is 18000 majdnem csak mielőtt bármit is vennél érdeklődj hogy valóban kompatiblis-e a te gépeddel.
    AC adapter Asushoz
  • Balee 007
    Hello
    Nézz körül PC-s boltokban vagy webshopokban. Lehet kapni univerzális töltőket amit többféle notihoz is lehet használni.
    Csak kérdezdd meg hogy az adott géphez jó-e.
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy tönkrement a Notebookomnak a töltője.. szervízben ajánlották hozzá az eredeti töltőt.. de nekem annyit nem ér 25eFT. Valaki nem tud nekem esetleg ajánlani valami olcsóbb megoldást? Végülis nagyon nem tudom mi kerül benne annyiba? Mikor egy szaross AC Adapterről van szó. Jó lenne ha valaki tudna ajánlani valamit.. Jó az utánngyártott is. Tehát nem kell,hogy "márkás" legyen! Asus a noti és 19 V kell neki.
  • Balee 007
    Nekünk úgy működik hogy van egy Fn gomb és azt lenyomva tartod és benyomod mellé azt a gombot amin rajta van a wLAN jele(egy antenna, mellette ugyanaz áthúzva)
    Valószínűleg a driver az fenn van mert kijelzi hogy van a gépen wLAN és csak be kell kapcsolni és akkor sztem már működni is fog
  • Pilutika
    Szerintem jók.elég +bizhatónak tűnik.
  • Lados
    sziasztok! van egy két éves Albacomp(Clevo) gépem és most +adta magát :(
    Be se kapcsol, a képernyő sötét, egy pár másodpercig világít a led, a vinyó ledje csak egyet villan aztán semmi. Remélem csak v.mi táp jellegű baj.Ezekről van infótok, érdemes velük dolgoztatni ?
    http://www.pcszerviz.com/Notebook_laptop_szerviz/Orszagos/Szeged_Szerviz
  • Pilutika
    nem tom:S mert hol lehet bekapcsolni?mert nekem ott alol az órához kirakja ezt a vezeték nélküli hálozatott és ott volt hogy hálozat frissitése és nem találta meg a netet.drivert meg nem tom:S
  • Balee 007
    Véletlenül nem felejtetted el bekapcsolni a wLAN-t a gépen? vagy esetlegesen egy driver telepítés.
    Nekünk is Fu-Si van és azon tökéletesen működik a wLAN.
  • Pilutika
    van egy fujitsu siemens v5555 laptopom és azt irták róla hogy van benne wlan. na most nekem nem fogja be a wlan netet és nem tom miért. lehet hogy szükség lenne egy külső usb-s wifire? mert pl a telefonom(nokia N95) ott fogta a wlan net szolgáltatást a laptopom meg nem.
  • Devergo Boy
    Hali! Laptop-ot szeretnénk majd venni,de fogalmunk sincs melyik a megbízható és jó?! Melyik márkákat ajánljátok? Második gépnek vennénk,mert már van gépünk csak laptopot is szeretnénk hogy pl. a párom is tudjon netezni. Netezésre,zene hallgatásra,filmezésre kellene, így nem kell full kategóriás gép de azért megbizható legyen. Amit nézegetünk pl. Acer,Dell,Fujitsu siemens. Ezek milyenek? Vélemény? Köszönöm előre is a segitséget. Üdv.Lackó