1240
SEGÍTSÉG
  • krunyec
    szevasztok!tegnap egy kis sör fröccsnet az IBM T60amba és büdös a bill 1-2 ragad de működik!mit csináljak a hibával előre is köszi!
  • huntom
    Hello!
    Kéne egy kis segitség,mégpeig abban,hogy van egy HP compaq 610 -es lapop amin nem akar hang lenni.Mt lehetne vele kezdeni,hogy hangot tudjak rá varázsolni?
  • Dingoday
    Asus k70ab-hez van olyan driver ami xp-hez is megy? Vagy muszáj lesz Win 7-et felraknom? Légyszi írja aki tudja
  • Balee 007
    Hello
    ha új a gép és van rá gari vidd vissza és sztem gariba megcsinálják, azaz kicserélik a monitort.
  • Dingoday
    Helló, vettem egy Asus k70AB-ty006L laptopot 17,3-as a monitorral és van egy pixelhiba, 1 fekete. Ki lehet cserélni másikra a notit? vagy mit tegyek
  • Balee 007
  • Amcir
    Helló! Lenne egy kis problémám hátha tudtok segíteni: van egy Packard Bell Easynote MZ35 gépem amin billentyűzetet kéne cserélni. Hol találok hozzá billentyűzetet?
  • Balee 007
    Esetleg PH!-n nézz körül.
    Sztem ott találsz legalőbb
    link
  • Ferincp
    Sziasztok megint!
    ACER Travelmate 4272WLMi laptophoz keresek gyári CD készletet. Ha van valakinek, köszi előre is!
  • szabii98
    és még 1 észrevétel!ha aksin van akkor nem kapcsol ki!
  • szabii98
    Helló!Van egy próblémám.Az 1éves Fujitsu Siemens Amilo gépem minden 15-30 perc után kikapcsol, ha játszok rajta(úgy használom hogy töltőn van és nincs benne az aksi).Lehet hogy valamit cserélni kéne rajta?
    Előre is köszi a választ!
  • harlond
    sziasztok! az lenne a problémám hogy van egy MSI GX610 059-hu laptopom, és a processzora semmilyen körülmények között sem akar 800MHZnél gyorsabban menni pedig a max az 2000MHZ lenne... sztetek átállitottam vmit, vagy mi az isten lehet a baja? igazából nem tudom hogy kezdetetől ilyen e, mert csak most raktam fel rá stabilitás tesztelő progit az uj RAM miatt, és most vettem észre. elöre is köszi a helpet!
  • ewuk
    igen, egy másik fajta op. rendszer, valószínűleg mindkét problémádat megoldaná.
  • szabee49
    hali mindenki!

Pár nappal ez előtt vettem egy hp compaq 610 (nx537ea) laptopot. Xp-t tettem rá,de mivel nem volt sata-s xp-m,ezért bioszban kikapcsoltam a sata engedélyezést(vagy vmi ilyesmit). felment az xp.viszont 2 problémám van.az egyik, hogy kábeles nethez nem tudok csatlakozni.felment a driver,de ezközkezelőben ott van a kérdőjel az ethernet mellett.tapasztalt már valaki ilyesmit?
    A másik, hogy a gép ujraindításnál és kikapcsolásnál lefagy.ez lehet az miatt, hogy nem sata-s rendszer van rajta?Egy vista vagy egy másik oprendszer megoldaná a problémát?
    Előre is köszi: Szabee49
  • drdina
    Sziasztok!
    Most vettem egy Acer extensa 5635z laptopot, és az a helyzet, hogy nem tudom bekapcsolni. Maga az üzembehelyezés megtörtént, tehát a zsinórokat összedugdostam, viszont mikor megnyomom a bekapcsolás gombot töltöget valamit, aztán kéri hogy írjak be valamit. ([root@localhost /]# ezt írja és gőzöm sincs mit kell utána írnom, a leírásban sem találom.
    Köszi a segítséget!
  • tehetseges
    Helló PLackó!

Sikerült megoldani az SPDIF gondot?
    Én is ezzel küzdök...
    Ha valami összejött megoszthatnád

THX
  • szabii98
    Lehet még kapni.De köszi!
  • Blasta
    Procit és VGA-t 100% nem lehet cserélni, de ramot a legtöbb notebook-on lehet.
    Attól függ milyen régi a noti, kapni-e egyáltalán még olyan tipusú memóriamodult ami neki kell.
  • szabii98
    Hy!

Fujitsu Siemens AMILO laptopon lehet-e RAMot,procit és videókártyát cserélni?Előre is köszi s választ!
  • Orionk
    Sziasztok!

van egy ilyen laptop a családban
    És, ha ez a laptop a LAN kártyájánál UTP kábellal össze van kötve egy modemmel, azért, hogy legyen net, ÉS kikapcsolom a laptopot,DE a kábel benne marad, akkor egy IDŐ UTÁN MAGÁTÓL bekapcsol. MIÉRT?

van egy másik laptom, a sajátom
    ez a laptop nem kapcsolt be, ha benne marad az utp kábel.

Vélemény?

köszi
  • Lacc 88
    Köszi a Segítséget, megpróbálok mindent vmelyik csak bejön.
  • Ferincp
    Vedd ki a Winyót és tedd be egy USB-s rack-be, akkor le tudod szedni az adatokat. Másik megoldás, hogy F8 után "Csak parancssor, csökkentett mód"-ban indítod el és a régi, jól bevált Volkov Commanderrel (VC) egy másik USB-s tárolóra (pl a pendrive, amin a VC is van) tolod az adatokat.
  • Blasta
    Ez esetben tuti reinstallnak tűnik.

Javaslom keress valami olyan rendszert ami cd-re kiírva képes boot-olni és láthatod a file-jaidat, és letudod menteni őket reinstall elött.
    Sajnos nem tudok programnevet adni, sorry.
  • Lacc 88
    Már ezt is próbáltam de sajnos így sem jó.
  • Blasta
    Amikor indul a notebook, nyomogasd az F8-at, majd ha bejön egy választóképernyő válaszd a CSÖKKENTETT MÓDOT.
    Hátha így betudsz jelentkezni és letudod menteni az adataidat.
  • Lacc 88
    Sziasztok, lenne egy problémám. Felraktam néhány hete egy új windowst a laptopra és ment is minden faszául de most vmi gond van. Újraindult magától a laptop, de a windows-os betöltő képernyőn nem akar túllépni. akármennyit várok nem indul el a windows. Mi lehet a probléma? nem szeretném megint újrarakni már most tele van adatokkal amiket jó lenne elmenteni, de képtelenség elindítani.
  • Blasta
    Sziasztok!

Egy problémába futottam bele:
    Hugom HP dv2415 notijában teljesen kiszámíthatatlanul működik a beépített WiFi kártya.
    Elvileg, sőt gyakorlatilag a helyes drivert szedtem le hozzá, felrakom, és nem történik semmi.
    Majd kikapcsolom, és pár újraindítás után közli, hogy Successfully installed és ready to use.
    Megy is a net faszán, semmi baja. Majd restart és ismét sehol a wifi kártya. De annyira nincs sehol, hogy az eszközkezelőben se látszik, nincs felkiáltójel vagy ilyesmi, egyszerűen mintha nem is lenne a gépben.

Frissen telepitett Vista van rajta (de már win7 is volt, azzal is ugyan ez az effekt).

Én ronthattam el vmit a telepítéskor, vagy nektek is vas hibának tűnik?
  • rágógumi
    valaki ötlet?
  • Jagumo
    rendben köszönöm, beadjuk szervízbe legalább majd tudok mondani valamit és hátha majd ők is erre :D köszi mégegyzser helló
  • vasziszdasz
    Akkor vmi elfüstölt. Kondi pl.
  • Jagumo
    ajj ajj ez kellemetlen... még azt tudm mondani hogy kissé kellemetlen illata van a vga kábel csatlakozó foglalatának, a tv más laptoppal sem megy, pedig előtte ment, és a laptop aksija müködik
  • vasziszdasz
    Sokminden. Ebből így nem derül ki semmi.
  • Jagumo
    Üdv az lenne az én problémám h a jól működő laptopot rákötöttem 1 nagy lcd tvre majd ezután nem ment, abszolút. felvillan a bekepcsoló lámpa és kész.
    mi lehet a gond?
  • Ferincp
    Elírtam, persze, hogy ACER :)
    Köszi a tippet, a linkelt oldalt viszont már próbáltam és az ott lévő motyókkal pl sem a hálózati csatlakozó, sem a Wireless nem működik, de a többi sem az igazi.
    Ezért szeretnék hozzájutni újra egy eredeti CD készlethez, mert az biztos, hogy működik.
    Párszor még biztosan beírom majd ezt ide, hogy több eséllyel láthassa valaki, akinek van ilyen setup CD-je, vagy tudja honnan szerezhetem be.
  • rágógumi
    HP 615 NX558EA - SM Bus driver?
    xphez nem találok semmi drivert hozzá az meg ugye kérdőjeles felkiáltójelet ad neki.
    netán valaki találkozott e már ezzel?
  • Balee 007
    Hello
    Biztos hogy Asus? Mert az Acernek van travelmate sorozata tudomásom szerint.
    Szóval ha a driverek kellenek a géphez azt innen letudod tölteni.
    Rem tudtam segíteni.
  • Ferincp
    Sziasztok!
    ASUS Travelmate 4272WLMi laptopom van és újra kell húznom az egészet, viszont nincs meg hozzá a CD készlet. Ha itt valakinek van ilyen, az írjon légyszi! Vagy esetleg ismer olyat, akinek van, vagy tudja, hogy honnan tudom ezeket a CD-ket letölteni!
    Segítsetek légyszi! Köszi!
  • Balee 007
    De amúgy az FW21Eben nem intel GMA4500MHD van hanem egy 3470es mobile Radeon.
    itt a hivatalos oldal linkje ahol megtudod pontosan nézni: Sony Vaio FW21E
  • Balee 007
    Ezek álltalában 64MBos vid vezérzől csak amik max filmezésre de tényleg emmiféle játékra nem jók.
  • huiner
    hello! Ez a videokártya hány megás: Mobile Intel Graphics Media Accelerator
    4500MHD