Laptop help plz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt van egy Asushoz való AC adapter ez is 18000 majdnem csak mielõtt bármit is vennél érdeklõdj hogy valóban kompatiblis-e a te gépeddel.
AC adapter Asushoz

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Hello
Nézz körül PC-s boltokban vagy webshopokban. Lehet kapni univerzális töltõket amit többféle notihoz is lehet használni.
Csak kérdezdd meg hogy az adott géphez jó-e.

JoeFromHun
Sziasztok!

Olyan problémám van,hogy tönkrement a Notebookomnak a töltõje.. szervízben ajánlották hozzá az eredeti töltõt.. de nekem annyit nem ér 25eFT. Valaki nem tud nekem esetleg ajánlani valami olcsóbb megoldást? Végülis nagyon nem tudom mi kerül benne annyiba? Mikor egy szaross AC Adapterrõl van szó. Jó lenne ha valaki tudna ajánlani valamit.. Jó az utánngyártott is. Tehát nem kell,hogy "márkás" legyen! Asus a noti és 19 V kell neki.

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Nekünk úgy mûködik hogy van egy Fn gomb és azt lenyomva tartod és benyomod mellé azt a gombot amin rajta van a wLAN jele(egy antenna, mellette ugyanaz áthúzva)
Valószínûleg a driver az fenn van mert kijelzi hogy van a gépen wLAN és csak be kell kapcsolni és akkor sztem már mûködni is fog

Szerintem jók.elég +bizhatónak tûnik.

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

sziasztok! van egy két éves Albacomp(Clevo) gépem és most +adta magát 😞
Be se kapcsol, a képernyõ sötét, egy pár másodpercig világít a led, a vinyó ledje csak egyet villan aztán semmi. Remélem csak v.mi táp jellegû baj.Ezekrõl van infótok, érdemes velük dolgoztatni ?
http://www.pcszerviz.com/Notebook_laptop_szerviz/Orszagos/Szeged_Szerviz
nem tom:S mert hol lehet bekapcsolni?mert nekem ott alol az órához kirakja ezt a vezeték nélküli hálozatott és ott volt hogy hálozat frissitése és nem találta meg a netet.drivert meg nem tom:S

Véletlenül nem felejtetted el bekapcsolni a wLAN-t a gépen? vagy esetlegesen egy driver telepítés.
Nekünk is Fu-Si van és azon tökéletesen mûködik a wLAN.

van egy fujitsu siemens v5555 laptopom és azt irták róla hogy van benne wlan. na most nekem nem fogja be a wlan netet és nem tom miért. lehet hogy szükség lenne egy külsõ usb-s wifire? mert pl a telefonom(nokia N95) ott fogta a wlan net szolgáltatást a laptopom meg nem.

Hali! Laptop-ot szeretnénk majd venni,de fogalmunk sincs melyik a megbízható és jó?! Melyik márkákat ajánljátok? Második gépnek vennénk,mert már van gépünk csak laptopot is szeretnénk hogy pl. a párom is tudjon netezni. Netezésre,zene hallgatásra,filmezésre kellene, így nem kell full kategóriás gép de azért megbizható legyen. Amit nézegetünk pl. Acer,Dell,Fujitsu siemens. Ezek milyenek? Vélemény? Köszönöm elõre is a segitséget. Üdv.Lackó
Hát ha rendes szellõzés mellett is ezt csinálja akkor mindenképpen vidd vissza gariba aztán majd ott kiderítik hogy mi a gondja a gépnek.

ewuk
na igen, néztem cod4 alatt 91 volt ami k*rva magas, ki is lõttem, mondjuk pokrócon volt a gép szal nem nagyon szellõzött. kikapcsoltam valami nvidia physixet, ami a procit terheli és levettem még a fóliát is a fedõ borítóról, hátha 😄. eddig nem jelentkezett ez a dolog, de nyüstölöm és ha megint gebaszolódik, akkor sztem viszem a szervízbe.
Sztem ott a GPU hõfoka túl magas és emiatt indulhat újra a gép

ewuk
Hali!
Múlthéten vettem egy ilyet, MSI VR630X-221HU notebook. Nem túl erõs, de pl a cod 4 eldöcög rajta, azonban idõnként újraindul, amikor megnéztem 3 rész 24-et azután is elõfordult. Asztalon van, Xp van rajta és egy 100ad másodpercre bejön egy kék kép rajta fehér betûk és bumm újraindul. Eddig háromszor, egyszer 24 sorozat elindításakor, egyszer miután kiléptem a cod4bõl és 3.jára amikor elindítottam black and white 2õt. Kiváncsi lennék szerintetek mi lehet, ja igen és cod 4 közben a gpu hõmérséklete 81 fok volt procié 60 körül.
a gyártó honlapján fent vannak a driverek, le kell tölteni hozzá.
ajem kisa
Sikerult beszelnem valakivel, problema megoldva!
Koszi!

ajem kisa
Hello!

Valaki segitene lecci!?
Van egy Packard (EASYNOTE MB86-P-001W ) gep, es a 8600 GS meghalt benne, van-e ra mod kicserelni, es mennyibe kerulne?
Koszonom a segitseget!
Udv: Kisa

Sziasztok!Én ma vettem egy fujitsu siemens v5555 laptopot, és van 1 gondom hogy nem tudok hangot varázsolni neki.a kapott cdrõl feltelepitettem mindent de amikor megnézném akkor azt irja nincs hang driver fent. aki okos a témába plz segitsen ty! 😊

igen, ugyanúgy kell belépni. A Toshiba.hu-n megtalálod a drivereket is.
Jagumo
szal úgyvan mint normális gépeknél, simán amikor kiírja belépek a bios-ba? 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
és hogykell belépni a bios-ba?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Hello!
a BIOS-ban be kell állitanod a lemezrõl történõ bootolást. mielõtt bármit is teszel, szerezd be a gépednek megfelelõ drivereket a toshiba honlapjáról, már ami az XP-seket illeti. Aztán format c:, és mehet az XP telepítése.
Hello
Tegyél fel egy Everest Ultimate ed.-t a gépre és nézd meg hogy mekkora a hõfok, de amúgy nekünk van egy Fu-Si és néha az is meleg elég rendesen, de meglehet szokni.

Hello!

Én egy hete ballagásra kaptam egy Lenovo N500 típusú laptop-ot!
A problémám az, hogy néha meglehetõsen meleg levegõt fúj ki a hûtõ magából, ez a túl meleg normális?

Köszönöm a választ!
Jagumo
Hello😊

Az lenne a bajom, hogy van nekem egy Toshiba új szerû laptopom, és Vista van rajta és az XP telepítõ CD-t még felse ismeri...

Kérdés, hogy tudnék én erre XP-t feltelepíteni?

Megköszönném ha valaki segítene 😊) (Priviben jobb lenne, köszi) 😊

Helló!

A Compaq notikról tudtok valamit mondani? Van annyira megbízható, mint a HP-Compaq? (mondjuk gondolom, hogy van,csak azért vmi megerõsítés nem ártana😊)
Konkrétan ezt néztem ki:
http://www.monstercomputer.hu/?base=items&type=detail&id=105239

Sziasztok!

Van egy noti (fujitsu-siemens), amin a hétvégén csináltam egy win reinstall-t. Na most ahol eddig a wifi azt jelezte, hogy a jelerõsség "nagyon jó", újratelepités után "rossz"-at ir (és úgy is viszonyul a hálózathoz). win xp sp1 lett sp3-masra cserélve.
Nem tudja valaki esetleg hogy orvosolható-e ez a probléma valahogy? Driverek ugyanazok elvileg, mint voltak.
Köszi!
Üdv!
Márk

Hello
Azt a vinyót ha beteszed egy másik gépbe akkor gyorsan letudod formázni, ha annak nincs semmi baja

Sziasztok, hátha tudna vki segíteni: van egy laptopom, amiben meghalt az alaplap. Vettem már újat, ezt a régit eladnám, de az alaplap hibája miatt ugyebár be sem lehet már kapcsolni, egészen pontosan újraindul egyfolytában a gép. A vinyót viszont szeretném formázni mielõtt eladom, tele van mindenféle dolgommal, amit még hálaistennek kimentettem korábban. Ezt hogy a fenébe lehetne megcsinálni? Ja és egy sima formázásnál milyen erõsebb dolog van, amivel nem tudja senki vissza sem fejteni az adatokat? Köszi elõre is!
Sziasztok!
van egy kis probléma a laptoppal
amióta xp van a gépen folyamatos a kék halál mindegy milyen alkalmazást futtatok, akár dolgozok rajta, akár játszok, nem úszom meg. A laptop amit vettem HP 550 és úgy kaptam meg, hogy a vista már rajta volt. A hp honlapról letöltöttem az xp drivereket és eredeti xp professionalt telepítettem a gépre mert 1 giga ramra nem szerettem a vistát. amíg vista volt nem volt kék halál,de xp alatt folyamatosan. azóta 4x telepítettem újra a gépet és nem változik semmi. tud valaki megoldást a problémára?
a kék halálban ez áll:
ellenõrizze h van-e elég hely a lemezen. ha letiltási üzenetben vmelyik illesztõprogram azonosítva van,tiltsa le vagy keressen frissítést a gyártónál.
próbálja meg a videókártya cseréjét. a hardver értéksítõjénél keressen a bios memória kezelési beállításainál a gyorsítótárazást és az árnyékolást.
ha komponensek eltávolításához v tiltásához csökkentett módot kell használnia.
stop:0x0000008E(0x0000004,0x806ECAE1,0XA9FFFCA8,0X00000000)
a választ elõre is köszönöm! üdv!
Sziasztok!

Szerintetek lehet VGA-t cserélni ebben: ASUS G1S? Ha igen, akkor milyet lehet beletenni?

Még esetleg az iPon-on nézzél körül mert ott is jó árakkal dolgoznak

Persze, köszi 😊
Bár alap, hogy vásárlás elõtt mindenhol megnézem, csak keresgélésnél itt bukkantunk rá.

Solten
Hi.: link

Saor Alba

Nem rossz gép de ne itt vegyed mert pl ugyanez a pcx-en 10000-el olcsóbb

Hasonló helyzet van itt is, minket ez fogott meg a legjobban (engem az X2-es proci, asszonyt a 16"-os kijelzõ 😊
msi_vr630x-221hu

Deh még talán ez se lenne neked rossz: Lenovo 3000 N500

Hello
Sztem ezt is megfontolhatnád ha valóban csak netezésre meg ilyenekre kell
FuSi Pa3553
De ha mindenképpen az általad írtak közül szeretnél akkor sztem inkább az MSI. Mondjuk én nagyon ellene vagyok a celeron prociknak ezért nem az Acert venném a kettõ közül.

Sziasztok!

szeretnék egy kis segítséget kérni. laptopot szeretnék venni és itt már mindenki mond mindent hogy melyik márka a jó és melyik nem. igazából nekem csak arra kellene hogy el tudjam magammal vinni a koleszba, tudjak netezni,meg ami a sulihoz kell. játszani nem akarok. néztem már egy MSI-t és egy acer-t. kb 130.000em lenne rá. MSI VR630X-088HU-ez az egyik,amit néztem, ACER TM5330-572G12N ez pedig a másik. légyszi segítsetek, már az is elég ha megmondjátok hogy milyen márkát vegyek,melyik az amelyikkel nincs gond. elõre is köszönöm!!

garbaczm
segítségeteket szeretném kérni adva van egy hp compaq nx6110 es laptop öregecske meg sok virus. gondoltam felrakom rá ujra az xp.t
ugyanugy kell telepíteni xp-t mint egy asztali gépre? rémlik vmi ata sata winchester probléma vagy az csak vista nal?
ha ujra raktam a wint utána a hp honlapján lévõ driverekt akarom rá tenni.
Solten
Hi. Gondolom a gyarto mellekelt egy recovery-programot. Azzal.

Saor Alba

Hello . Ha van a notebookomon egy helyen elhelyezve a windows és azt már installáltam akkor azt hogyan kell elmentenem DVD-re ? Új notebookról van szó Toshiba és Vista .
Az USB-rõl való bootolás az egy dolog. Az mûködik pl. DOS vagy Linux bootal.
De ha XP-t akarsz telepíteni optikai meghajtó nélkül, akkor a vinyón egy elõre létrehozott külön partícióra bemásolod a telepítõfájlokat, majd ha DOS-ként valamirõl bebootolsz, akkor már elindíthatod a vinyón a winnt.exe fájlt.

Hello
Nem lehet hogy valami olyan felületen volt tárolva ami esetlegesen rosszat tett a gépnek?
De ha ki volt kapcsolva akkor valószínû hogy szériahibás.
Ha még garis és télleg nem kapcsol be vidd vissza garanciába

Hello
Esetleg egy külsõ DVD meghajtót ha ráteszel USB-n keresztül arról meglehet könnyen oldani a windows telepítést

érdekelne egy uj netbook, mivel nincs rajta optikai drive érdekelne h pl usb rõl lhete xp.t telepiteni? ha igen akkor az usb-n milyen formátumban kellene rajta lennie xp nek iso?
Sziasztok!
Mi lehet a baja?
Toshiba laptop. Tegnap elõtt este a párom írta a szakdoliját, tegnap reggel elcsomagolta, elvitte a munkahelyre, és amikor ott elõvette tûzforró volt. Hangsúlyozom kikapcsolt állapotban tette el. Ezután kétszer be tudta kapcsolni, de 3 perc után lefagyott. Most már be sem kapcsol.
Vélemény?
Más is azt javasolja. 😊

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

esetleg más?😄
Én a pajszert javaslom. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC