Laptop help plz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AC adapter Asushoz
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Nézz körül PC-s boltokban vagy webshopokban. Lehet kapni univerzális töltõket amit többféle notihoz is lehet használni.
Csak kérdezdd meg hogy az adott géphez jó-e.
Olyan problémám van,hogy tönkrement a Notebookomnak a töltõje.. szervízben ajánlották hozzá az eredeti töltõt.. de nekem annyit nem ér 25eFT. Valaki nem tud nekem esetleg ajánlani valami olcsóbb megoldást? Végülis nagyon nem tudom mi kerül benne annyiba? Mikor egy szaross AC Adapterrõl van szó. Jó lenne ha valaki tudna ajánlani valamit.. Jó az utánngyártott is. Tehát nem kell,hogy "márkás" legyen! Asus a noti és 19 V kell neki.
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Valószínûleg a driver az fenn van mert kijelzi hogy van a gépen wLAN és csak be kell kapcsolni és akkor sztem már mûködni is fog
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Be se kapcsol, a képernyõ sötét, egy pár másodpercig világít a led, a vinyó ledje csak egyet villan aztán semmi. Remélem csak v.mi táp jellegû baj.Ezekrõl van infótok, érdemes velük dolgoztatni ?
http://www.pcszerviz.com/Notebook_laptop_szerviz/Orszagos/Szeged_Szerviz
Nekünk is Fu-Si van és azon tökéletesen mûködik a wLAN.
Múlthéten vettem egy ilyet, MSI VR630X-221HU notebook. Nem túl erõs, de pl a cod 4 eldöcög rajta, azonban idõnként újraindul, amikor megnéztem 3 rész 24-et azután is elõfordult. Asztalon van, Xp van rajta és egy 100ad másodpercre bejön egy kék kép rajta fehér betûk és bumm újraindul. Eddig háromszor, egyszer 24 sorozat elindításakor, egyszer miután kiléptem a cod4bõl és 3.jára amikor elindítottam black and white 2õt. Kiváncsi lennék szerintetek mi lehet, ja igen és cod 4 közben a gpu hõmérséklete 81 fok volt procié 60 körül.
Valaki segitene lecci!?
Van egy Packard (EASYNOTE MB86-P-001W ) gep, es a 8600 GS meghalt benne, van-e ra mod kicserelni, es mennyibe kerulne?
Koszonom a segitseget!
Udv: Kisa
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
a BIOS-ban be kell állitanod a lemezrõl történõ bootolást. mielõtt bármit is teszel, szerezd be a gépednek megfelelõ drivereket a toshiba honlapjáról, már ami az XP-seket illeti. Aztán format c:, és mehet az XP telepítése.
Tegyél fel egy Everest Ultimate ed.-t a gépre és nézd meg hogy mekkora a hõfok, de amúgy nekünk van egy Fu-Si és néha az is meleg elég rendesen, de meglehet szokni.
Én egy hete ballagásra kaptam egy Lenovo N500 típusú laptop-ot!
A problémám az, hogy néha meglehetõsen meleg levegõt fúj ki a hûtõ magából, ez a túl meleg normális?
Köszönöm a választ!
Az lenne a bajom, hogy van nekem egy Toshiba új szerû laptopom, és Vista van rajta és az XP telepítõ CD-t még felse ismeri...
Kérdés, hogy tudnék én erre XP-t feltelepíteni?
Megköszönném ha valaki segítene 😊) (Priviben jobb lenne, köszi) 😊
A Compaq notikról tudtok valamit mondani? Van annyira megbízható, mint a HP-Compaq? (mondjuk gondolom, hogy van,csak azért vmi megerõsítés nem ártana😊)
Konkrétan ezt néztem ki:
http://www.monstercomputer.hu/?base=items&type=detail&id=105239
Van egy noti (fujitsu-siemens), amin a hétvégén csináltam egy win reinstall-t. Na most ahol eddig a wifi azt jelezte, hogy a jelerõsség "nagyon jó", újratelepités után "rossz"-at ir (és úgy is viszonyul a hálózathoz). win xp sp1 lett sp3-masra cserélve.
Nem tudja valaki esetleg hogy orvosolható-e ez a probléma valahogy? Driverek ugyanazok elvileg, mint voltak.
Köszi!
Üdv!
Márk
Azt a vinyót ha beteszed egy másik gépbe akkor gyorsan letudod formázni, ha annak nincs semmi baja
van egy kis probléma a laptoppal
amióta xp van a gépen folyamatos a kék halál mindegy milyen alkalmazást futtatok, akár dolgozok rajta, akár játszok, nem úszom meg. A laptop amit vettem HP 550 és úgy kaptam meg, hogy a vista már rajta volt. A hp honlapról letöltöttem az xp drivereket és eredeti xp professionalt telepítettem a gépre mert 1 giga ramra nem szerettem a vistát. amíg vista volt nem volt kék halál,de xp alatt folyamatosan. azóta 4x telepítettem újra a gépet és nem változik semmi. tud valaki megoldást a problémára?
a kék halálban ez áll:
ellenõrizze h van-e elég hely a lemezen. ha letiltási üzenetben vmelyik illesztõprogram azonosítva van,tiltsa le vagy keressen frissítést a gyártónál.
próbálja meg a videókártya cseréjét. a hardver értéksítõjénél keressen a bios memória kezelési beállításainál a gyorsítótárazást és az árnyékolást.
ha komponensek eltávolításához v tiltásához csökkentett módot kell használnia.
stop:0x0000008E(0x0000004,0x806ECAE1,0XA9FFFCA8,0X00000000)
a választ elõre is köszönöm! üdv!
Szerintetek lehet VGA-t cserélni ebben: ASUS G1S? Ha igen, akkor milyet lehet beletenni?
Bár alap, hogy vásárlás elõtt mindenhol megnézem, csak keresgélésnél itt bukkantunk rá.
Saor Alba
msi_vr630x-221hu
Sztem ezt is megfontolhatnád ha valóban csak netezésre meg ilyenekre kell
FuSi Pa3553
De ha mindenképpen az általad írtak közül szeretnél akkor sztem inkább az MSI. Mondjuk én nagyon ellene vagyok a celeron prociknak ezért nem az Acert venném a kettõ közül.
szeretnék egy kis segítséget kérni. laptopot szeretnék venni és itt már mindenki mond mindent hogy melyik márka a jó és melyik nem. igazából nekem csak arra kellene hogy el tudjam magammal vinni a koleszba, tudjak netezni,meg ami a sulihoz kell. játszani nem akarok. néztem már egy MSI-t és egy acer-t. kb 130.000em lenne rá. MSI VR630X-088HU-ez az egyik,amit néztem, ACER TM5330-572G12N ez pedig a másik. légyszi segítsetek, már az is elég ha megmondjátok hogy milyen márkát vegyek,melyik az amelyikkel nincs gond. elõre is köszönöm!!
garbaczm
ugyanugy kell telepíteni xp-t mint egy asztali gépre? rémlik vmi ata sata winchester probléma vagy az csak vista nal?
ha ujra raktam a wint utána a hp honlapján lévõ driverekt akarom rá tenni.
De ha XP-t akarsz telepíteni optikai meghajtó nélkül, akkor a vinyón egy elõre létrehozott külön partícióra bemásolod a telepítõfájlokat, majd ha DOS-ként valamirõl bebootolsz, akkor már elindíthatod a vinyón a winnt.exe fájlt.
Nem lehet hogy valami olyan felületen volt tárolva ami esetlegesen rosszat tett a gépnek?
De ha ki volt kapcsolva akkor valószínû hogy szériahibás.
Ha még garis és télleg nem kapcsol be vidd vissza garanciába
Esetleg egy külsõ DVD meghajtót ha ráteszel USB-n keresztül arról meglehet könnyen oldani a windows telepítést
Mi lehet a baja?
Toshiba laptop. Tegnap elõtt este a párom írta a szakdoliját, tegnap reggel elcsomagolta, elvitte a munkahelyre, és amikor ott elõvette tûzforró volt. Hangsúlyozom kikapcsolt állapotban tette el. Ezután kétszer be tudta kapcsolni, de 3 perc után lefagyott. Most már be sem kapcsol.
Vélemény?
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC