1240
SEGÍTSÉG
-
pompi60 #840 Fujitsu Amilo Pi3560
Asus K50AD-Sx015D
Nem értek a technikai adatokhoz.
Mi a véleményetek a két gépről? Lehet rajtuk játszani? -
pompi60 #839 Ok!
Köszi! -
Balee 007 #838 Hello.
Inkább itt kérdezz utána: Milyen laptopot vegyek? -
pompi60 #837 Sziasztok!
Laptopvásárlás előtt állok. De nem tudom eldönteni hogy milyen legyen.
Mik a tapasztalatok? Melyik márka megbízható és persze ár érték arány is jó legyen.
Leginkább netezésra használnám, de azért fussanak a játékok is. -
Balee 007 #836 nm -
molnar0921 #835 Köszi a linket, az intelessel sikerült megoldanom :D -
Balee 007 #834 Esetleg ITT nézd meg.
Van 3 féle is: Atheros, Broadcom meg Inteles is van. -
molnar0921 #833 Sziasztok!
Vettem egy Acer emachines E725-432G25Mi készüléket.
Xp szépen felment rá, minden működik kivéve a wifi :S
Már számtalan drivert leszedtem de semmi :S
Ha valakinek lenne működőképes drivere és elküldené azt megköszönném:)
(XP Professional sp3) -
#832 Üdv!
Itt pihen az asztalon egy Dell V13 Vostro gép Linux-os, le kéne róla gyalulni az Op.rendszert, valakinek van valami atombiztos módszere?
Jah, DVD nincs, se belső se külső, hogy egyszerű legyen a dolog.
Előre is köszi! -
#831 Hali! Van egy Fujitsu Amilo Pi3560-as laptopom, viszont akárhol keresek a webkamrához drivert sehol se találok. Fujitsu oldalán van fent egy webcam-test nevű progi, de az bőven 2008-as kiadású és nem hajlandó elindúlni Win7 alatt. Vagyis egyszer elindúlt, de azóta csak kompatibilitással volt hajlandó és akkor nem jelennek meg a beállítások sem. Webkamerát bekapcsolva windows látja, MSN viszont nem. Eszközkezelőben USB 2.0 Webcam néven fut és gyári windows szoftver mozgatja windows szerint... Ötletek? -
MBrigi #830 Hello!
A laptopomra most lett felteve a 7-es windows es instalaltam ra az internetkulccsal jaro progit.de mikor el akarom inditani a netet,kiirja,hogy instalaljak valamit,rakattintok es kiirja,hogy nem vagyok eleg magas felhasznalo (pedig rendszergazda vagyok).mit tegyek,hogy menjen a netem???? -
netrend #829 okok -
Balee 007 #828 Nincs mit
Ha bármi más gond lenne csak nyugodtan kérdezz -
netrend #827 oké! és köszönöm a válaszod! Egyébként annyira nem is az érdekelt hogy hú most nem tudok játszani hanem azt hittem hogy valamilyen hibája van de amiket írtál azoktól megnyugodtam!:D -
Balee 007 #826 Hello
Ez a gép jóformán alkalmatlan már játékra. Meg a notik amúgy se játékra lettek anno kitalálva. A mai gépekkel már úgy ahogy lehet játszani de ettől ami neked van ne várj semmi csodát.
A lefagyás lehet attól is hogy túlmelegszik a rendszer.
Ne ahhoz hasonlíts hogy egy asztali PC-n ilyen konfig mellett mi futna el mivel egy laptop teljesen más világ. -
netrend #825 sziasztok! van egy P3-as laptopon amiért nem tudom miért nem mennek a játékok. paraméterei: 1000mhz cpu, 192mb RAM, 64mb videókari. és még azok a játékok sem mennek amiknek simán kéne a legtöbb játék simán lefagy 5-10 percenként:( pl:screamer 4x4, GTA3
mi lehet a baj?
ennyire nemjó egy laptop játékra? -
benyo123 #824 Sziasztok! Meg tudná nekem mondani, valaki, hogy hogy tudom megosztani a rendszermemóriát, úgy hogy a videokártyához még hozzáintegráljak egy kicsit? Illetve a laptopomra az adatoknál az intel gma 4500M kártyához az van írva, hogy "up to 1695 MB DVMT", az mit jelent??? Nagyon szépen köszi a segítséget!!
-
Brinn #823 Hali!
Kurva büdös a laptop. Acer aspire 5530 és rózsaszínűen világít a bekapcs gomb. Pár napja kezdett el kellemes, döglött állathoz hasonló szagot árasztani. Nem tudjátok mi lehet a baja? :) -
kemgyuri #822 Sziasztok.
Véleményeket várok tőletek: ASUS K70IC-TY127D. 180e körüli az ára, ez nálam tényleg a plafon lenne. Játszani nem nagyon szoktam, de fontos lenne hogy akár egy 30-40Gb-os "full hd"-s filmet gond nélkül lejátszon, mert tévémhez kötném. Bármilyen pozitívum-negatívum érdekelne. Ha tudtok jobb alternatívát az meg pláne.Ja, és nekem tetszik a nagyobb méret, sokat böngészek, ezért néztem "17.3"-ast. -
benyo123 #821 Köszi szépen az infot! Arra is kiváncsi lennék, hogy hogy ezt a videokártyát hogy kell elképzelni? Ugy hogy ez egybe van az alaplappal és nem cserélhető külön? Tehát ha videokártya cserére adnám a fejem, akkor az egy komplett alaplap cserével járna amibe illeszthető más grafikus kártya? -
#820 HD filmet is csak a "HD" jelolesuvel (GMA 4500MHD) lehet lejatszani ertelmesen. -
Balee 007 #819 Hello
Az integrált intel GMA "vidkártyák" tényleg csak ennyit bírnak és nem többet. Azok arra jók hogy max egy HD filmet tudjanak produkálni úgy hogy ne szakadjon közben a kép de másra nem igazán jó.
ha jól tudom lehet egy olyat művelni vele hogy a rendszermemóriát megosztani és megnövelni a vid vezérlőjét vele, de én ilyennel még nem dolgoztam szóval azt hogy hogyan kell azt sajna nem tudom. -
benyo123 #818 Sziasztok!
A problémám, és egyben kérdésem a következő lenne: Vettem egy Acer Aspire 5732Z notebook-ot ( Intel Pentium T4400 2x2,2Ghz, 4Gb Ram, Intel GMA 4500M) Nem játékra vettem a gépet, arra van asztali gépem, de ugy gondoltam, hogy azért néhány egyszerűbb játékkal eljátszanék rajta, mint mondjuk a CS 1.6, vagy a Guitar Hero IV. Meglepően tapasztaltam, hogy még ezak az egyszerű játékok is akadnak és beszaggatnak rajta. Oké hogy integrált a videokari, nem is vártam sokat, de lehetséges, hogy ez tényleg ennyire gyenge? Lehet egyébként valamit csinálni vele, hogy kicsit felhuzzam a teljesítményét?
-
jeti00 #817 Egy Fujitsu Siemens Amilo PA 2548 laptopom van. Ma jött egy gond, ami egész nap szivatott.
BlueScreennel újraindul a rendszer, amit kitudtam belőle hámozni az annyi, h a sis163u.sys -el van gondja. Ez a wlan modulhoz tartozik, ott nem stimmelhet vlmi. Újrainstallálni már próbáltam. -
#816 Sziasztok!
Az lenne a gondom, hogy több játék is olyan mintha akadozna a laptopon. Nem úgy hogy lassú, hanem mintha a képfrissítéssel lenne gond, olyan mintha egy egy pillanatot ugrana a kép. Tehát nem folyamatos hanem szakaszos! Minden játékban amiben észrvettem az fps-el semmi gond birja a gép. Eddig fps-ekeben és rts-ben vettem észre és a játékokban általában 100 fps körüli átlagom van. Próbáltam úgyis hogy lejjebb vettem a grafot bármennyire akkor is csinálta. Egy hp-pavilion dv5ösöm van 9600mGt-vel és Vistával. Nem tudjátok mi lehet a gond? Próbáltam új driverrel de érdekes mód azzal is csinálja plusz emelett még az új driverrel vizszintesen néha látok piros vonalakat felvillani de ezek játék közben nem látszanak csak a windowsban... Tanácstalan vagyok :) pls HELP! -
Amcir #815 ott van amikor a gépet elindítod és arról akar bootolni hogy az Ubuntu kipróbálása a számítógép módosítása nélkül. -
gregtom6 #814 Ubuntut hogy indítsam el, hogy véletlenül se formázza a gépet, és ki tudjak mindent menteni??? -
gregtom6 #813 Hy mindenki!
A sulis laptopommal (Fujitsu Esprimo Mobile V6535) tegnap óta gond van. Amikor bekapcsolom, minden bejön rendesen, de az egér megjelenése után egyből az asztal bal alsó sarkába ugrik.
Ha az egeret mozgatom, akkor ki tudom onnan vinni a nyilat, de visszaugrik ugyan oda. (így alig tudok bármire is kattintani).
Ha kihúzom az egeret, és Touchpaddal próbálkozok, akkor ki se tudom mozdítani a bal alsó sarokból a nyilat.
Pár perc után kék halált dob a gép, végig ellenőrzi a memóriát, majd 100% után újraindul, de magát a hibaüzenetet el se tudom olvasni, olyan gyorsan indítja újra a gépet.
Elsőként arra lennék kíváncsi, h a merevlemez tartalma megmenthető-e, valamint, hogy oldható meg ez a probléma?
Köszönöm a gyors segítséget... -
Balee 007 #812 Próbáltad más OS-el is?
Melyik ver. Xp-t raktad fel? -
#811 Hello.
Acer 5310es laptopom valamiért csak a két hozzá adott telepítő lemezt olvassa be, egyéb dvd-ket nem. ez normális? -
Gabe19 #810 Sziasztok! Egy nagy problémába ütköztem a minap: Van egy dual core-os laptopom és mikor a windows xp-t elkezdem rá telepíteni akkor nagyon lassú a telepítés és a windows fájlok másolásnál is legalább 10 percig csinálja. Feltelepül a windows nagy nehezen de drasztikusan lassú az egész:S Az internet és a programok is egyaránt. Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Már mindent kiprobáltam de semmire sem jutottam. Ha valaki tudja mi a probléma azt nagyon megköszönném. Előre is köszönöm -
bandee26 #809 Sziasztok, a következő problémám van: Albacomp Activa laptopon nem tudom a BIOS-ban beállítani, hogy Cd-ről, vagy DVD-ről bootoljon a gép, nincs ilyen lehetőség sehol a BIOS-ban. 4 menüpont van: MAIN,ADVANCED,SECURITY, BOOT. Na most a boot menüponton belül sincs semmi ilyesmi hogy 1st boot device...stb ami kéne ahoz hogy a C meghajtót törölni tudjam amikor a windows telepitőben a particiókat lehet kiválasztani, hogy hova tegyem a windows-t, azért nem engedi törölni, mert ugye azon vannak ideiglenes telepitési fájlok. Nem a saját laptopomról van szó, mert magamnak asztali pc-m van, asus alaplappal, amin simán tudom ezt állitani. Üdv és nagyon kösz ha valaki tud segiteni ! -
Tom Tom #808 Üdv
Fujitsu Siemens amilo pro laptopom tegnap még működött,ma meg bekapcsolom,erre windows nem indul el.Bejön az Alap Fujitsus boo képernyő majd szürke monitor és semmi.Mi lehet a gond?Semmi fizikai sérülést nem szenvedett,szóval fizikálisan rendben van.Esetleg valami vírus??De tegnap még tök jó állatpotba kapcsoltam ki..Passz kérem segítsetek,előre is köszi. -
Bandy11 #807 Hali Anyám most kapott egy acer one netbookot 3napig semmi gond nem volt vele de 2 napja akár a főkapcsolóval akár a starmenü leálítások gombal probálom meg kikapcsolni álandóan újraindul az energiagazdákodásos opciókba normálisan van beállítva minden páran azt mondják vírus ha igen nod nem találéja szal tudtok valami olyat ajánlani ami az ilyen mocskot kiírtja vagy ha más a gond akkor arra ismer-e valaki megoldást vagy fogjam aztán rendszer újrarakás?
-
fiveteen #806 hi
bocsánat hogy ide írok de itt láttam a legtöbb embert akinek laptopja van.
Van nekem egy nagy problémám mégpedig az hogy a laptopom alaphelyzetbe ha be van kapcsolva és semmi program nem fut,és az msconfigba is kikapcsoltam azokat a progikat amiket nem akartam hogy elindítson mikor bekapcsolom és a lényeg amit kérdeznék hogy a procim még is 100%fut ha hálózatra van bedugva aksi nélkül.viszont megnéztem natúron aksival és akkor minden hibátlannul megy nem megy 100%-an a procim valaki tud segíteni hogy mi lehet a baja.előre is köszönöm -
sz4bee #805 Attól tartok az nem segítene. -
#804 kalapács. :D -
sz4bee #803 Én is úgy tudtam, hogy semmi köze a géphez csak ugye elég kicsi a valószínűsége, hogy a kicserélt képernyőm is pixelhibás. Ezek szerint mégis előfordulhat az ilyen. Eddig 7 pixelem van már csak 3 kell, hogy kicseréljék... -
#802 amikor vettem a gépem 3x vittem vissza az alaplapot mer mind szar volt.. volt egy ami a memoriákat nem kezelte (nem ment arra delej) volt aminek valami gáz volt a hátuljával és volt egy ami else indult :D
pixelhibának szerintem sincs köze a géphez.. csak annyi hogy az a monitor :D -
#801 mivel a 2 laptop nagyon hasonló, a kérdés annyi, hogy
- a proci eltérése mennyire számít
erre írtam hogy az mit mit számit.. olyan mindegy a pár miliszek vagy kevesebb :D
PROCESSZOR: Intel Centrino Duo T4400 2.10Ghz
PROCESSZOR: AMD Turion RM74 2.2Ghz
az a 0.1 nem fog számítani :D
nos vélemények:
- intel stabil és zorall
- amd stabil és zorall szintén
amd játékra ajánlják még az intelt meg irodai használatra.
nekem intel pcm van tökéletesen megy, laptop meg amd és azis tökéletes megy :D