Laptop help plz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a Segítséget, megpróbálok mindent vmelyik csak bejön.

Vedd ki a Winyót és tedd be egy USB-s rack-be, akkor le tudod szedni az adatokat. Másik megoldás, hogy F8 után "Csak parancssor, csökkentett mód"-ban indítod el és a régi, jól bevált Volkov Commanderrel (VC) egy másik USB-s tárolóra (pl a pendrive, amin a VC is van) tolod az adatokat.

Blasta
Ez esetben tuti reinstallnak tûnik.

Javaslom keress valami olyan rendszert ami cd-re kiírva képes boot-olni és láthatod a file-jaidat, és letudod menteni õket reinstall elött.
Sajnos nem tudok programnevet adni, sorry.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Már ezt is próbáltam de sajnos így sem jó.

Blasta
Amikor indul a notebook, nyomogasd az F8-at, majd ha bejön egy választóképernyõ válaszd a CSÖKKENTETT MÓDOT.
Hátha így betudsz jelentkezni és letudod menteni az adataidat.

Sziasztok, lenne egy problémám. Felraktam néhány hete egy új windowst a laptopra és ment is minden faszául de most vmi gond van. Újraindult magától a laptop, de a windows-os betöltõ képernyõn nem akar túllépni. akármennyit várok nem indul el a windows. Mi lehet a probléma? nem szeretném megint újrarakni már most tele van adatokkal amiket jó lenne elmenteni, de képtelenség elindítani.

Blasta
Sziasztok!

Egy problémába futottam bele:
Hugom HP dv2415 notijában teljesen kiszámíthatatlanul mûködik a beépített WiFi kártya.
Elvileg, sõt gyakorlatilag a helyes drivert szedtem le hozzá, felrakom, és nem történik semmi.
Majd kikapcsolom, és pár újraindítás után közli, hogy Successfully installed és ready to use.
Megy is a net faszán, semmi baja. Majd restart és ismét sehol a wifi kártya. De annyira nincs sehol, hogy az eszközkezelõben se látszik, nincs felkiáltójel vagy ilyesmi, egyszerûen mintha nem is lenne a gépben.

Frissen telepitett Vista van rajta (de már win7 is volt, azzal is ugyan ez az effekt).

Én ronthattam el vmit a telepítéskor, vagy nektek is vas hibának tûnik?

rágógumi

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Jagumo
rendben köszönöm, beadjuk szervízbe legalább majd tudok mondani valamit és hátha majd õk is erre 😄 köszi mégegyzser helló

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Akkor vmi elfüstölt. Kondi pl.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Jagumo
ajj ajj ez kellemetlen... még azt tudm mondani hogy kissé kellemetlen illata van a vga kábel csatlakozó foglalatának, a tv más laptoppal sem megy, pedig elõtte ment, és a laptop aksija müködik

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Sokminden. Ebbõl így nem derül ki semmi.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Jagumo
Üdv az lenne az én problémám h a jól mûködõ laptopot rákötöttem 1 nagy lcd tvre majd ezután nem ment, abszolút. felvillan a bekepcsoló lámpa és kész.
mi lehet a gond?

Elírtam, persze, hogy ACER 😊
Köszi a tippet, a linkelt oldalt viszont már próbáltam és az ott lévõ motyókkal pl sem a hálózati csatlakozó, sem a Wireless nem mûködik, de a többi sem az igazi.
Ezért szeretnék hozzájutni újra egy eredeti CD készlethez, mert az biztos, hogy mûködik.
Párszor még biztosan beírom majd ezt ide, hogy több eséllyel láthassa valaki, akinek van ilyen setup CD-je, vagy tudja honnan szerezhetem be.

rágógumi
HP 615 NX558EA - SM Bus driver?
xphez nem találok semmi drivert hozzá az meg ugye kérdõjeles felkiáltójelet ad neki.
netán valaki találkozott e már ezzel?

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

Hello
Biztos hogy Asus? Mert az Acernek van travelmate sorozata tudomásom szerint.
Szóval ha a driverek kellenek a géphez azt innen letudod tölteni.
Rem tudtam segíteni.

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Sziasztok!
ASUS Travelmate 4272WLMi laptopom van és újra kell húznom az egészet, viszont nincs meg hozzá a CD készlet. Ha itt valakinek van ilyen, az írjon légyszi! Vagy esetleg ismer olyat, akinek van, vagy tudja, hogy honnan tudom ezeket a CD-ket letölteni!
Segítsetek légyszi! Köszi!

De amúgy az FW21Eben nem intel GMA4500MHD van hanem egy 3470es mobile Radeon.
itt a hivatalos oldal linkje ahol megtudod pontosan nézni: Sony Vaio FW21E

Ezek álltalában 64MBos vid vezérzõl csak amik max filmezésre de tényleg emmiféle játékra nem jók.

hello! Ez a videokártya hány megás: Mobile Intel Graphics Media Accelerator
4500MHD
Az a baj ezekkel a sonykkal hogy a multymédiákra tervezik õket nem játékra
hello! Nagyon beleszerettem ebbe a sony fw21e-be plusz ennek még a legkedvezõbb az ára. Biztos nem indulna el a gta 4 még minimum garfikán se?
De ha ezt drágának találod akkor itt van még egy: VGN-FW31ZJ

Hello
Ahogy látom nagyon tetszenek a Sony Vaio notik.
Megnéztem s találtam neked egyet ami jó játékra is; C2D proci van benne és a videó vezérlõje is jó fajta. Jah és 6Gb RAM is van benne.
Ez a típusjelzése: VGN-FW41ZJ/H

Külonben az msi gx-en elindulna a gta 4?
És szerintem jobb lenne ha egy egy intel core 2 duo van benne mint egy dual core! Vagy nem?
Hello! Nekem 15 colosnál nagyobb kéne! Esetleg sonyba milyen kéne? De más is szoba johet! koszi

PLackó
Üdv!
Adott egy Hp pavilion DV6 noti,aminek ha jól látom nincs SPDIF kimenete.
5.1 hangot szeretnék kicsikarni a notiból a házimozihoz.
HDMI-n kersztül valami miatt mindenképp csak 2 csatornát,sztereot akar átvinni,hiába 5.1 a forrás.
Win7 az oprendszer.
Valaki találkozott már hasonló problémával?

Itt van még 1 ami viszonylag jó Toshiba A300

Ha valóban ekkora összeget akarsz notbookra költeni akkor én ezt ajánlanám neked: HP Pav. DV6
Ezen már játszani is tudnál sztem.
Vagy esetleg még ez se lenne rossz:MSI GX /ez kifejezetten gamer szériás noti/

hello! Ehez mit szolsz fz21m annak 1gb a grafikája!?
Hello! Az elég komoly hogy majdnem 400 ezret költök egy laptopra azt nem indul el egy olyan kis szaros játék mint a gta 4. Kulonban néztem a minimum rendszerigényét és én ugy láttam hogy megmozdytaná a játékot4! Akkor szerinted milyen laptop káne ami elinditaná? Azt se baj ha nem sony! Tényleg a sims 3 elindulna valamelyiken? Elore is koszi!
Jah és ezek egyikén se fog menni a GTA 4

Hello
Ha mindenképpen ezek közül akarsz választani akkor még leginkább az FW21E tûnik a legjobbnak, de ez sem lesz nagyon alkalmas játékra a videóvezérlõje miatt. De a felsoroltak közül még ennek a legjobb. Az Intel GMA-s vezérlõknél ne is gondolkozz el azzal hogy játszani fogsz, mert azok télleg csak arra jók, hogy egy 3D-s képet megjelenítsenek, de játékra egyáltalán nem alkalmasak.
Remélem tudtam segíteni.

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Most akarok majd egy laptopot venni de szeretném ha elindulna rajta a gta 4 is. Leginkább sonyt szeretnék! Ezeket nézetm eddig de nem tudom hogy müködne rajtuk: SONY FW245J/HC; FW21E; NR498E/E; FZ21E Szerintetek melyik a legjobb játékra? Köszi!
Sztem ezek az értékek tökre átlagosnak mondhatók a laptopok körében.
Egy hûtõpaddal kb. 5 fokot tudnál csökkenteni ezeken az értékeken, de ebben nem vagyok teljesen biztos.

Ezek teljesen szokványos adatok egy laptoptól.
A mi gépünk is kb ezt szokta hozni szal semmi gond vele

orichalcos
Gép hátulja meg van emelve 10 centire.
Így alapjáratban ilyen adatokat kapok:
core1: 55fok
core2: 55fok
gpu: 49 fok
hdd: 48 fok

Persze terhelésnél szépen megugrik mindegyik érték(kiv. talán hdd)

Most ez átlagosnak mondható? (kíváncsi vagyok hûtõpad mennyire hûtené le)

My streams: https://beam.pro/oriic

ja,a dpu a vidkari szerintem

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

ezek az adatok vannak

CPU: 66fok
1.CPU/1.mag 55fok
2.CPU/2.mag 52fok
GPU dióda 32fok
WDC WD2500BEVS-00UST0 (HDD) 49fok

mi az a GPU dióda?

Írdd be hogy mennyi a proc meg a HDD hõje

igazad lehet, fel is telepítettem az egyik legujabb everest-et, ki is mutatja a hõmérsékleteket, de nem tudom, hogy mi számít melegnek 😄

Nézzél everestel egy proc meg HDD hõmérsékletet.
Lehet hogy csak kicsit melege van a gépnek használat közben

Hy!

Ilyen laptopom van: http://laptop.3e.ro/msi-ex610x-082eu

Vista rendszer van rajta.
Mostanában van, hogy elég gyakran egik pillanatról a másikra felgyorsul nagyon a ventilátornak a sebessége. Ekkor megnézem a task manager-t, hogy használja e nagy mértékben valami a processzort, de nem.

szerintetek?
ha szükség lenne még valamilyen adatra, akkor szóljatok.

elõre is köszi
üdv.,

SZiasztok!

Akinek van tapasztalata noti tönkretevésben úgy, hogy a garancia megmarad az írjon privátba😄 BÁrmilyen beteg 5let jöhet😄

ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7

Nem lehet hogy csak szimplán a szellõzõnyílás használat közben le van takarva és ezért nem tud megfelelõ módon szellõzni a gép?
Próbáld meg kicsit megemelni valamivel a gépet, legalább is azt a felét ahol a hûtõventi van és ha akkor is melegszik akkor gondolkodj el egy hûtõpad beszerzésén.

orichalcos
Valami miatt nagyon melegszik új Asus notim(f5sl-ap344). Van hogy alapjáraton is 70 fokos proci, gpu meg olyan 77-78 (játék közben simán 80 fölé megy cpu)
Kinéztem magamnak az alábbi hûtõpadot.
Szerintetek megérné megvenni? (nálunk 13k-ért lehet megkapni)

Enermax Aeolus cooling pad CP001G-B
http://www.enermax.co.uk/products/peripherie/aeolus.html

My streams: https://beam.pro/oriic

Solten
Hello.

"de azért ne alapkategóriába tartozzon"

150-ert nagyjabol "alapkategoria" a valasztek. De azert kaphatoak mar ebben az arsavban is jo kis notik:

link1, link2, link3

Saor Alba

Sziasztok!

Laptop-ot szeretnék venni, és már sokat utánaolvastam, de nem tudom milyet válasszak, ehhez szeretném a segítségeteket kérni. Árban maximum 150ezerre gondoltam. Dell-re, vagy Toshiba-ra gondoltam, mivel azt hallottam ezek elég jók. Nagyon megtetszett a Dell inspiron 1545, de azt olvastam, hogy nagyon alapnak számít, és az árát sem éri meg. Hogy mire használnám: elsõsorban iskolai dolgokhoz, internethez, ilyesmi..Játszani nem akarok rajta, viszont jó lenne, ha filmet tudnék nézni rajta. Szóval nincsenek nagy elvárásaim vele szemben, de azért ne alapkategóriába tartozzon. Szeretném, ha strapabíró és megbízható lenne. Ja, és nem feltétlen fontos, hogy milyen az akkumulátora, mivel elsõsorban "bedugva" használnám, nem akkumulátorról. Érdekelnek a személyes vélemények, tapasztalatok is, de kíváncsi vagyok, hogy mit gondolnak a "szakértõk", elsõsorban a Dell inspiron 1545-rõl,Dell vostro-ról, meg úgy általában a Dellrõl és a Toshiba-ról. De nyitott vagyok teljes mértékben, ha esetleg tudnátok ajánlani a fentiek alapján nekem megfelelõ, megbízható laptopot kb.150ezer Ft-ig. Még annyit, hogy külsõre a már említett Dell inspiron 1545-féle tetszik nagyon, vagy a hozzá hasonló, kerekített szélûek tetszenek, nem a szögletesek. Nekem ez is számít,bár ez tényleg kevésbé fontos😊 Elõre is köszönöm a segítséget!