7566
-
Kft. #2623 oke köszi -
Kft. #2619 milyen alagút ??
ami a 2. szigetröl indul ??? -
Kft. #2617 nekem kell a géped, küldj mail és megbeszéljük -
Kft. #2616 egyébként tegnap végra eljutottam a 3. szigetre de az első küldetést nem tudtam megcsinálni mert egy roncsá tört spotrkocsival mentem és 2 mp alatt felrobbantam :D -
#2612 Amugy probalj Service Packot felrakni es rakd fel ujra a jatekot nalam az volt a baj nalam is az volt nem csak savenel volt az :) -
#2609 amúgy a real weapon mod is hasznos -
#2608 jó, már megvan -
#2607 gt3mod.net vagy gta3mods.net.............
elküldöm mailben ha akarod
annyi a lényeg, hogy sima öklös ütésnél repül az áldozat (te is) vagy 20 métert, és általában meg is purcan
+be lehet törni a metróba :)))) -
#2606 és azt honna lehet leszedni?
mit csinál? -
#2605 ja, de felrakod a super modot (vagy mi a pöcsöm...) és akkor be tudod törni -
#2604 elkezdtem, de vannak olyanok, hogy inkább elmegyek rendőrködni :))))))))))
most pl. ott pusztultam ki idegileg, amikor a furgonnal a kurva szexlapokat kell összeszedni........ hát komolyan mondom, super mario megirigyelhetné ezt a missiont........ -
#2602 nekem le van zárva a metró vagy az nem az? -
#2601 de én csak az első epizódnál tartok :)))))))) sehol egy jó híd :DDDDDDDDDD -
#2599 nekem világos (Sturmovik teletankolva, full bombákkal sokkal nagyobb kihívás :)))), csak a felszállás volt kicsit zavaros, és uncsi mindig elmetrózni a repülőtérig :))))))) -
#2598 LOLLLLLLLLLLLLL!!!!!:DDDDDDDDDDDD -
#2591 világos, de konkrétan a felszállás érdekel, amíg eléri az utazósebességet
laposan, hosszan kell? -
#2587 mi a trükkje????
kis ívben kell felszállni, nem nagyon húzni, vagy hirtelen felkapni, és ha lassul kicsit süllyedni? -
#2581 hat igen ez a jatek az AMD-t es az ATI-t gyilkolja amugy v3-al cerka ~500on mar jatszahto :) -
Fasee #2573 Sziasztok!
Az érdekelne, hogy a Unique Jumps-os alküldetést csinálja-e valaki? (esetleg megcsinálta már) Azt olvastam, hogy 1 millió dollár jár érte, ha mindet megugorjuk. A problémám az, hogy nem tudom mikor sikeres az ugrás, vagyis mikor tekinti a gép teljesítettnek? -
Lolka #2572 Van ez a Cheff patch.
Nos RIP alatt nemigazán működik mert ilyenkor kéri a cd-t. Nos van ennek rip változata? -
#2570 fent van!
upload/GTA3 -
#2569 Nincsen meg valakinek a magyar GTX file a gta-hoz?? -
Draco #2568 Holvannak ezek a garazsok? Portlandon meg a masik szigeten is kene a helye. -
#2563 Szívesen! -
#2558 Kíváncsi leszek, ha kijön egy hivatalos DEMO, az hogy fog futni? -
#2553 kösz skorpió te aranyat érsz
(mortal kombatba is kedvencem voltál)
igaz közben én is így csináltam
hogy van ez a repteres dolog?
lemegyek a metróba aztán merre?
mer csak körbe körbe vezet
-
#2549 Ksöz! Már be is fejeztem! -
#2546 kösz!
-
#2545 Mikike !
A magasvasúti pályáról lehet ráugrani a gyógyszergyári tetőre és onnan odagyalogolni a sarki hidden pack-hoz . -
#2544 portlandban a kikőtőnél a rejtett csomaghoz a gyógyszergyár tetején hogy lehet feljutni?
-
#2543 Légyszi HELP!! A harmadik szigeten a C-s mission jön, amikor 500k-t kell adni, hogy kiszabaduljon a csaj, akkor ott legyakok mindenkit, a helikopter meg leszáll ott a gát mellett, de oda hogy jutok be én is???? -
szjozsef #2540 Valaki tudja,hogy hogyan kell felszálni a kis repülővel? -
#2533 Köszi!
mi az a Cheffz peccs? -
#2530 A Default.ide-t nem tennéd fel?
nagyon megköszönném
előző téves volt:) -
#2529 A Default.ide-t nem tennéd fel?
nagyon megköszönném -
#2526 nézzél szét ezen az oldalon
http://www.hwhunpage.com/drivers/3dfx/index.htm -
#2522 Nincsen valakinek a magyar verzioju átolmácsolt GTX file a GTA3-hoz?? -
#2521 SOLTEK 75 DRV5 VIA KT 333 DDR333 RAM ATA 133 5xPCI,USBx4,3xDdr,AMR+sound
256 DDR RAM ami pedig az MX 400 illeti azt tudom hogy szar de nem volt penzem jobbra -
#2520 Lemeztöredezettség-mentesítés.
Szép rövid magyar szó :)) -
#2519 Na találtál skineket a gta3.net-en?
Van 1-2 igényes közöttük.