7566
-
#7323 Sikerült!!!!! volna :( ha nem szar ripes a vicecitym(még hangja sincs) ki irja hogy crc akármi hibás :((((((
nem tudja valaki honnan lehet letolteni a vc-t? (ne dc, dc++) -
#7322 hmm érdekes ki toroltem az ASE bol a sima Gta3mas MTA at és még mindig a ASE vel jon a Vice os MTA -
#7321 nekem a ASE a sima gta3 as MTA at latja ahoz meg nem hoz be servert -
#7320 nekem a ASE nem hoz be szervereket a vice hez
ez nekem kulon van a client és a server progi(a vice hez)
a simanal egyben van mind1, -
#7319 hollehet ezt ki kapcsolni a ASE-ben? inkabb meg probalom a vice citiyset -
#7318 ja lehet csak én 13 éves vagyok és az angol tudásom közepes -
#7317 az mta honlapján kurva szájbarágósan levan írva
(bocsesz a csúnya szóér :))
annyira hogy még én is el tuttam inditani -
#7316 A VC multi programja is xxx.xxx.xxx.xxx alakban kéri az ip címet. A portot azt ne is írd át, mert akkor nem fog menni. A VC szerver és kliens elvileg ugyanaz (legalábbis ami nekem megvan, az újban lehet hogy külön van már) Ez egy dosos progy. :) -
#7315 Régen foglalkoztam már vele, talán még menni fog, de most nincs kéznél GTA3-am csak Vice City-m. A runtime erroral nem tudok mit csinálni, ez van, nemtom' mitől. Én Vice Cityvel játszottam multival magyar szerveren magyarokkal, szóval a program működik. A GTA3:MTA-val viszont nem sikerült összelőni a gépeket, azóta nem is próbáltam. Én még a 0.2-es MTA val teszteltem.
A vice city-shez tedd fel az ASE-t, majd állítsd be benne, hogy lássa a Vice City szervereket, listázz, és próbálj csatlakozni egy kis pingűhöz. Elvileg elindítja a VC multis részét, amit letöltöttél, ott startolsz, és megy a gém. Legalábbis nekem így működik... -
#7314 ezt irjaki runtime error '126'
de azt sem ertem hogy az én gépem ip je
ilyen: xxx.xxx.xxx.xxx
ő meg ilyet akar a csatlakozáshoz
xx.xxx.xx.x
ez most hogy van ezt az officel serverekről vettem tehát nem
ugyan annyi bol ál akkor ez most milyen ip cim? port 2003 azt hagytam, ebbe tudsz segiteni?
a masik hogy mivel krealjak? mert csinaltam ugy is hogy valami listeninget irt megy hogy be lépett de nem ment csak mutatta a várost
most akkor ezeket hogyan kell? -
#7313 Tud vki jó XP-s cracket?
MErt egy oldalrol szedtem le régebben, de azzalé is fagyott
Aki tud linkeljen pls -
#7312 azzal még nem próbáltam, mivel már elég régen törölve lett -
#7311 a sima gta3nal meg runtime errort ir miert? -
#7310 de én most a vice citys ről beszélek -
#7309 2dolgo toltottem le egy client és egy server progit a gta3hoz az ASEben hol kel kikapcsolni? és hogy találja meg mert nem látja -
#7308 letoltottem és van egy ilyen
MTAServer.exe elinditom és dosos vagy milyen és ott irja ki nem a All Seeing Eye ban -
#7307 ASE = All Seeing Eye
Ez egy multiplayer szerver kereső program. Azt írja ki, hogy megpróbál az ASE-be regisztrálni téged, ha lehetséges. Ha sikerül, akkor az ASE használók megtalálják a szerveredet. Kapcsold ki ezt az opciót, és nem lesz ilyen gondod... :) -
#7306 ezt irja ki ha servert csinálnék:
"ASE registration is enable ... will attempt to register <if possible>."
ez mit jelent?
tudja valaki mi lehet a baj? -
#7305 Ha klienst vagy ilyesmit akarsz, akkor: Multi Theft Auto
Itt van a VC és a GTA3 multija is szerverekkel.
Ha csak szervert, akkor használd az All Seeing Eye-t. Az előző címen a szervereknél találhatsz linket. :) -
#7304 ok inkabb ide jöjöön igazatok van
de nekem sajna nem jön be a www.mta.com/servers.php
a www.mta.com be jön de telefonszámot ir, cimet -
#7303 na akkor ide jöjjön a multi ! -
#7302 jeee, milyen szép bannerünk lett :) -
picc #7301 köszi szépen a segítséget -
#7300 Mindegy, egy próbát megér... és sikerült is végignyomnod?
Nekem másodjára a 2. pályán állt meg, mikor vkit elvittem a rendőrségre, majd onnan menekültem hazai! És hol fagyott? :D
Pont a lejárónál :D -
#7299 hát akkor pasz... nekem segített -
#7298 Igen azt tudom, h az segít. De utánna ujra előjön a probléma, sznte 100% az esély rá -
#7295 mé, mi a baja pontosan? -
#7293 gamecopyworld.com -
#7291 nekem ue a gondom volt, de nálam azzal a különbséggel, hogy a haverom mindenféle kocsit belepakolt a játékba, ami nem is lett volna baj, csak köze nem volt a dologhoz, és lefagyott tőle a játék, semmi se jött be amikor el akartad indítani. na egy szó mint száz, nálam pont akkor volt win-frissítés, na az megoldotta a problémát, szal ezt tudom ajánlani -
#7290 Bocs mindenkitől, de most nincs kedvem végignyálazni a topicot! Meg sietek is me megyek le futni..szval!
Az a gondom van, h elkezdem a játékot, és egy idő után megfagy, onnan meg annyi! Sem megnyitni nem lehet a játékot, de újat kezdeni! Uninstallálom, de utánna is fent áll ez a probléma! Segítséget kérnék, mert már hiánylok vmi ilyen játékot, és ezzel el játszogatnék (ha tudnék).
XP-m van! A gépem nem szar ehez a játékhoz! -
#7289 van 1 tippem: az a baj, hogy a patch-et a crackelt exe-re akartad installálni. szóval az eredeti exe-t kell patchelni, aztán rá az 1.1-es crack -
#7288 vice city topic -
#7285 s ezt miértz ide írod? ez a gta3 topic, vice citynek van saját topicja -
steweee #7283 bocsi, véletlenül kétszer küldtem.az 1.1 peccs után még érdemes az audio updaté-t telepíteni? -
steweee #7282 hogyan érdemes felpeccselni a játékot?mert most megint újra feltelepítettem, felraktam rá a GTA3_slaterts-t, állítólag növeli az fps-t, a GTA3_audio_update1-et, ami a hangon javít állítólag.de néhány textúra megsérült meg volt ahol bibis volt az aszfalt, úgyhogy rátettem a 1.1es peccst, de nem javult meg. vki mondja már meg hogy miket érdemes feltelepíteni és milyen sorrendben -
steweee #7281 hogyan érdemes felpeccselni a játékot?mert most megint újra feltelepítettem, felraktam rá a GTA3_slaterts-t, állítólag növeli az fps-t, a GTA3_audio_update1-et, ami a hangon javít állítólag.de néhány textúra megsérült meg volt ahol bibis volt az aszfalt, úgyhogy rátettem a 1.1es peccst, de nem javult meg. vki mondja már meg hogy miket érdemes feltelepíteni és milyen sorrendben -
#7279 1.1 es pöcs javítja. szedd le innen -
miovac #7276 csönd van. semmi hír??? játszotok még vele???? -
#7274 nekem nem sürgős:) -
#7272 szépen kidolgozotnak tünnek, de még sztem feltehetnél néhány olyan képet is, amin látszik hogy néznek ki ezek a játékban