GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Várj.

vaslav
sziasztok. Segítsen valaki. A gta3 késve tölti be a texturákat. Mit tegyek?

M@TriX
én is jól eljétszottam vele, csak már kellett a hely. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
jaja, de csak szórakozom a városban a RealModdal

KG21
Ugyan minek, játszol még vele?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
topic up! 😊

zaki
Hi 😊

KG21
csá Zaki, kötekedünk?😊))

zaki
akkor ne játssz vele, menjél dominózni, vagy huzogassad a kukidat

ha sok csillagod van es lerombolod a fel varost kevesbe mereszkednek az utcara 😊) De ottvannak az fbi-os ferrarik szerintem tokjok
M@TriX
sztem több autó mozog a GTA3-ban mint a VC-ben (mint2 fennt van. 😊 Mondjuk igaz a RealMODal van fennt a GTA3, lehet az is beleszól...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

MerlinW
Dugók.. áhh dehogy.. csak abban még rosszul voltak beállítva a közlekedési lámpák (lásd: villanyrendõr, nem a fekvõ😊) Vice-ban szerzõdtek a közlekedésiekkel...😊

[merlinw.org]

M@TriX
persze, ugyan arra grafmotorra épül...
De mondjuk a GTA3-ban több autó jár. Szoktak dugók is lenni. A VC-ben ritkábban járnak...

zaki
ja, meg az is, ha menekülni kell, akkor véletlenül se jár 1 verda a közelembe...

zaki
GTA3-ba van olyan, hogyha megforulok, eltûnnek a verdák? ez rohadtul idegesít a Vice Citybe

M@TriX
mondjuk nem lenne rossz, hogyha az újításokat beleraknák a GTA3-ba egy patchel, mondjuk nem mindent. A VC-be mondjuk az nem tetszik, hogy ha meglövök egy sima autóst akkor kiszáll és elrohann. a GTA3-ban akkor tökgázt nyomott és lehetett versenyezni. 😊
Itt még poénabb lenne kilõtt kerekekkel. 😊

zaki
akkr 1szerû: játssz a GTA 3-mal

10000000000000000000x jobb mint a Vice city,sõt minden játéknál jobb!! nem csak kategórián belül,engem fél évig láncolt a géphez....
zaki
ja jóvan, csak most olvastam a 7141-est... hát így már mindjárt másabb a játék
jól vettem észre, hogy egy kicsit lelassult a game, no nem nagyon, de azért észrevehetõ

zaki
kipróbáltam a realgtamod-ot és vmi nem ok... rengetek kocsinak a színe világos, az taxik, rendõrautók fehérek, szóval gusztustalan az egész így ahogy van. gyanítom, hogy vmi baj van, mert nem hiszem, hogy ilyenre lett volna elkészítve. nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj?

zaki
köszi

http://hoodoo.isten.hu/gta3/

ezt az 1et tok 😊

lama recskagép..

kisficege
www.bizar.hu

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!

zaki
tud valaki magyar gta3-mal foglalkozó oldalt mondani?

zaki
már akinek 😊

M@TriX
hát nemtom. szerintem nem egy veszett nehéz játék...

keress rá googleban!egyébként trainer jobb mint a kód, ha már csalsz...

hello!
elég rég nyomtam má végig, de én asszem vhogy igy csináltam:
ki az utra, el a gátig.. ott õröket elütni, fegyvert fel. ezután oldalt a fáknál mesterlövészt felszedtem, leszedtem a külsõ öröket. kocsival be, fegyvereket megint fel. aztán van kát toronyszerû vmi is asszem, nah annak a tetején is találsz cuccost... talán marad még a sniperbe is golyo, azzal nyugodtan lelõheted a tetõn lévõ lángszórost. meg ritkits egy kicsit alul is, de a lényweg, h minden halottol vedd fel a fegyverét! aztán irány a tetõ, csaj kiszabadít, aknavetõt felvesz, helikoptert lelõ... happy end!
kristof

football without ultras is nothing

M@TriX
egy kis box, vagy autóval elutsz pár kna mintásingû fazon. Lesz uzid. Aztán a gátnál lezs elszórva pár stuki...

M@TriX
kirohansz az útra be egy kocsiba. Elindulsz a híd felé, de mellette a "kis úton lehajtasz" ott jobbra, majd a gáthoz kell menni. Ez a lényeg. A Gáthoz, vagy erõmûhöz vagy bánomisénmihez... Amit elállnak bejáratot, ott kell bemenni. 😊

[HUN]FaTaL
ok. thx!

http://goo.gl/gd6Zi5

És hova kell betenni a fájl-t ?😊)))
KG21
erre nézz körül

ok de a végigjátszást nem tudod?
KG21
ne barmolj az img toollal, hanem töltsd le a realgta modot.

figyu azt szeretném megkérdezni hogy egy végigjátszást honnan lehet letölteni egy save-et?
Mert eddig csak leirást találtam.Ja és nem tom lehet hülye kérdés de hogy lehet berakni autókat az img tool-lal.plz irjatok le a [email protected]. Köszi
gyerekek hogy kell kiszedni a game zenéjét?
thx
KG21
az eredeti exe-re rakd, ne a crackeltre

KG21
töröld ki a models könyvtárban a txd.img és a txd.dir fájlokat és jó lesz.

bocsi rosszul irtam 1.1-es
[HUN]FaTaL
milyen 1.52 patch???? nincs tudtommal csak 1.1

http://goo.gl/gd6Zi5

no még egy hiba plz help! feltelepítettem a real gta3-mat és fehérrek az autok miért? plz help
hi az a gondom hogy amikor fel akarom rakni a 1.52-es patch-et akkor azt irja ki hogy ismeretlen verzió.
hatud valaki segíteni akkor irja le létszi!
kössz
lásd:7185!!
:-)
Patesz
GTA Vice City letöltõ helyét tudja valaki?

Köszönet Patriknak az emilért!
gyerekek,kéne az a progi amivel ki tuggyuk szedni a zenét a gamébol tud rola vki vmit?

Patesz
Köszönöm megvan!!!!!!!