GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
[merlinw.org]
De mondjuk a GTA3-ban több autó jár. Szoktak dugók is lenni. A VC-ben ritkábban járnak...
Itt még poénabb lenne kilõtt kerekekkel. 😊
jól vettem észre, hogy egy kicsit lelassult a game, no nem nagyon, de azért észrevehetõ
ezt az 1et tok 😊
elég rég nyomtam má végig, de én asszem vhogy igy csináltam:
ki az utra, el a gátig.. ott õröket elütni, fegyvert fel. ezután oldalt a fáknál mesterlövészt felszedtem, leszedtem a külsõ öröket. kocsival be, fegyvereket megint fel. aztán van kát toronyszerû vmi is asszem, nah annak a tetején is találsz cuccost... talán marad még a sniperbe is golyo, azzal nyugodtan lelõheted a tetõn lévõ lángszórost. meg ritkits egy kicsit alul is, de a lényweg, h minden halottol vedd fel a fegyverét! aztán irány a tetõ, csaj kiszabadít, aknavetõt felvesz, helikoptert lelõ... happy end!
kristof
football without ultras is nothing
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Mert eddig csak leirást találtam.Ja és nem tom lehet hülye kérdés de hogy lehet berakni autókat az img tool-lal.plz irjatok le a [email protected]. Köszi
hatud valaki segíteni akkor irja le létszi!
kössz
:-)