GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FH ToMmY
Tud vki jó XP-s cracket?
MErt egy oldalrol szedtem le régebben, de azzalé is fagyott
Aki tud linkeljen pls

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

hen-tes
azzal még nem próbáltam, mivel már elég régen törölve lett

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Adam5
a sima gta3nal meg runtime errort ir miert?

Adam5
de én most a vice citys rõl beszélek

Adam5
2dolgo toltottem le egy client és egy server progit a gta3hoz az ASEben hol kel kikapcsolni? és hogy találja meg mert nem látja

Adam5
letoltottem és van egy ilyen
MTAServer.exe elinditom és dosos vagy milyen és ott irja ki nem a All Seeing Eye ban

cSuwwi
ASE = All Seeing Eye
Ez egy multiplayer szerver keresõ program. Azt írja ki, hogy megpróbál az ASE-be regisztrálni téged, ha lehetséges. Ha sikerül, akkor az ASE használók megtalálják a szerveredet. Kapcsold ki ezt az opciót, és nem lesz ilyen gondod... :)

shit happens

Adam5
ezt irja ki ha servert csinálnék:
"ASE registration is enable ... will attempt to register <if possible>."
ez mit jelent?
tudja valaki mi lehet a baj?

cSuwwi
Ha klienst vagy ilyesmit akarsz, akkor: Multi Theft Auto
Itt van a VC és a GTA3 multija is szerverekkel.

Ha csak szervert, akkor használd az All Seeing Eye-t. Az elõzõ címen a szervereknél találhatsz linket. :)

shit happens

Adam5
ok inkabb ide jöjöön igazatok van
de nekem sajna nem jön be a www.mta.com/servers.php
a www.mta.com be jön de telefonszámot ir, cimet

hen-tes
na akkor ide jöjjön a multi !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

zaki
jeee, milyen szép bannerünk lett :)

köszi szépen a segítséget
FH ToMmY
Mindegy, egy próbát megér... és sikerült is végignyomnod?
Nekem másodjára a 2. pályán állt meg, mikor vkit elvittem a rendõrségre, majd onnan menekültem hazai! És hol fagyott? :D
Pont a lejárónál :D

zaki
hát akkor pasz... nekem segített

FH ToMmY
Igen azt tudom, h az segít. De utánna ujra elõjön a probléma, sznte 100% az esély rá

cSuwwi
mé, mi a baja pontosan?

shit happens

zaki
gamecopyworld.com

zaki
nekem ue a gondom volt, de nálam azzal a különbséggel, hogy a haverom mindenféle kocsit belepakolt a játékba, ami nem is lett volna baj, csak köze nem volt a dologhoz, és lefagyott tõle a játék, semmi se jött be amikor el akartad indítani. na egy szó mint száz, nálam pont akkor volt win-frissítés, na az megoldotta a problémát, szal ezt tudom ajánlani

FH ToMmY
Bocs mindenkitõl, de most nincs kedvem végignyálazni a topicot! Meg sietek is me megyek le futni..szval!
Az a gondom van, h elkezdem a játékot, és egy idõ után megfagy, onnan meg annyi! Sem megnyitni nem lehet a játékot, de újat kezdeni! Uninstallálom, de utánna is fent áll ez a probléma! Segítséget kérnék, mert már hiánylok vmi ilyen játékot, és ezzel el játszogatnék (ha tudnék).
XP-m van! A gépem nem szar ehez a játékhoz!

zaki
van 1 tippem: az a baj, hogy a patch-et a crackelt exe-re akartad installálni. szóval az eredeti exe-t kell patchelni, aztán rá az 1.1-es crack

zaki
zaki
s ezt miértz ide írod? ez a gta3 topic, vice citynek van saját topicja

bocsi, véletlenül kétszer küldtem.az 1.1 peccs után még érdemes az audio updaté-t telepíteni?

hogyan érdemes felpeccselni a játékot?mert most megint újra feltelepítettem, felraktam rá a GTA3_slaterts-t, állítólag növeli az fps-t, a GTA3_audio_update1-et, ami a hangon javít állítólag.de néhány textúra megsérült meg volt ahol bibis volt az aszfalt, úgyhogy rátettem a 1.1es peccst, de nem javult meg. vki mondja már meg hogy miket érdemes feltelepíteni és milyen sorrendben

hogyan érdemes felpeccselni a játékot?mert most megint újra feltelepítettem, felraktam rá a GTA3_slaterts-t, állítólag növeli az fps-t, a GTA3_audio_update1-et, ami a hangon javít állítólag.de néhány textúra megsérült meg volt ahol bibis volt az aszfalt, úgyhogy rátettem a 1.1es peccst, de nem javult meg. vki mondja már meg hogy miket érdemes feltelepíteni és milyen sorrendben

KG21
1.1 es pöcs javítja. szedd le innen

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

csönd van. semmi hír??? játszotok még vele????
KG21
nekem nem sürgõs:)

KG21
szépen kidolgozotnak tünnek, de még sztem feltehetnél néhány olyan képet is, amin látszik hogy néznek ki ezek a játékban

KG21
regisztráld magad, mert anélkül nem tudsz képet beszúrni. tar.hu-ra töltheted fel a képeket és onnan linkelheted be ide. Sok sikert!

szerintem nem azzal van a baj, mert például a MAFIA simán megy 1024*768-ban
zaki
tedd fel a legújabb driver-t vagy nem tudom

Hi! az lenne a gondom a játékkal hogy automatikusan beállítja a 640*480-as felbontást és nem tudom feljebb tenni. a videókártyával nincsen semmi baj, tehét nem emiatt nem megy. nem tud valaki valami tippet?
lamase
mtavc.com

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

M@TriX
valami MODot feltettél vagy valami egyéb modosítást. A multitheft már azt is nézi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Sziasztok! Nem tudnátok nekem segíteni? Mert nem tudom elindítani a GTA3-at. Már felinstaláltam + Crack + audió CD másolása a gta3 mappába. Még mi kell ahhoz, hogy menjen?

Elõre is kössz!
Sziasztok! Nem tudnátok nekem segíteni? Mert nem tudom elindítani a GTA3-at. Már felinstaláltam + Crack + audió CD másolása a gta3 mappába. Még mi kell ahhoz, hogy menjen?

Elõre is kössz!
Patesz
sajna :(

hát sajna nekem XP alatt produkálja :(
Patesz
Nekem is volt ilyen 98 alatt de XP -n semmi gond.
Amúgy a hiba okát nem tudom.

Sziasztok!
Miért van az hogy a mentett állást nem tudom vissza tölteni ?
Mikor végez a töltéssel kilép az az asztalra
vaslav
Mási kérdés: Hogy a fenébe lehet a multi-val játszani? Valaki írja már le röviden, de lépésrõl lépésre könyörgöm!!!!!! a 0.3-as MTA- fel sikerült rakni, de az ASE-val nem tudok connect-elni. És: ha a MTA-t indítom, és a Start New Multi Game-t, akkor egy 10 másodpercig csak körözget a város felett a kamera, és aztán újból ugyanezt teszi. Segítsetek, mert megüt a guta...

vaslav
2800 bartonnal, msi nforce2-vel, 512 ddr400-al, és egy radeon 9700 el játszom. és késik a textura. Ez volt az elõzõ gépemmel is, (1800xp, gf4 ti 4600, 512 ram) lehet hogy maga az én gta-m nem jó. Már felraktam a 1.1 es patchet is, ...

ollie
fel kell tenni patch-et, mert úgy tudom hogy az eredeti verzióban van valami baj a mentett állásokkal. töltsd le a lgújabbat és teddfel.

Jaa.. 1hozzászolással lejjebb néztem h ki irta #2740et.. sorry vaslav

Herold
Ezt nem hagyhattam ki.

Bölcsebb leszek: regisztráld magad
Amugy kapcsold be a frame limitet, az segit.

zaki