GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Patesz
Kellett egy format C -t csinálnom és elveszett a RealGTA -m és nemtudom honna kell letölteni!!!

Lécci írjátok meg a letöltõ helyét!!
Kérlek!!!!!!!

M@TriX
ja ezt a lénygees infót elfelejtettem. 😊
Még nem az igazi, fejlõdik, de valószínû az amcsik bazi sávsazélességû netével, vagy hálóba mehet. Villognak az emberek mint atom.. 😞
Szóval várjuk a köv. verziót...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
😞((((((((((((((((( és jo?????????leszedjem feltegyem csapatjuk a realgta3 al?
M@TriX
mert már próbáltuk. 😊
Akkor nagy sikoltozások voltak. 😊
Lekésted...

gyerekek,kéne az a progi amivel ki tuggyuk szedni a zenét a gamébol tud rola vki vmit?
CSOCSO
mé nem sikitoztok hogy kint a gta 3 multi 03??????nah hogyan kell mit honnan játszunk.. most!!!!!!!!!!!
Köszi!Kérném akkor a tippeket és végigjátszást.
[email protected]
Ott igen informatív: File does not exist!
egész jó oldal

már tar.hu-n is
vagy inkább: http://www.extra.hu/gmiki

Igen van. www.tar.hu/gmiki (asszem)
KeKKSZike
GTA III-hoz van magyarosítás?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Patesz
Let=lehet

Patesz
Nem tudom! Én kipróbáltam és nekem jó!!!
Let hogy a kódot szurtad el!!!
Ha jól beirtad a kódot akkor a ball felsõ sarokban valami szöveg van kiírva!
Ha kellenek kódok, tippek, trükkök és a végigjátszás én leírom neked!
Csak írj a fórumba. Én mindig nézem!

Beírtam,de nem történt semmi. Hol szurtam el?
Patesz
Játék közben írd be õket csak simán.

dtk1985
En probaltam LAN-on is az mta-t de ottse megy. Ugyanaz mint neten, sehol senki. Nekem a regebbi verziok sem mukodtek rendesen.

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

A cheat lexiconban olvastam a kodokat.Hogy tudom beirni öket? Kössz
q-val, és e-vel tucc oldalra nézni, nah meg persze nyomod a tüzelést....
amugy egy kis plussz: ha a kettõt együtt nyomod, könnnyebben tucc tolatni (szerintem)... 😊

football without ultras is nothing

gyraph
Jobbra illetve balra nézel, attól függ merre kell tûzelni és persze tûz! A jobbra ill. balra nézés azt hiszem a NUM1 és a NUM2...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

M@TriX
hát ja, még fejlõdnie kell a dolognak. LAN-ba próbálta valaki?

KG21
velem is ez volt

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

nekem meg runtime errorral kilép állandóan a csatizás elõtt. pedig a 0,2 ment...

dtk1985
Hogy kell az mta-val jatszani?
Probaltam par kulfoldi szervert, sikerult csatlakoznom, a jatekban kivalasztottam a csapatot de senkivel sem talalkoztam egy kocsin kivul. Ez a kocsi viszont ossze-vissza ment, neki a falnak, mint vmi hulye. Ez normalis?

http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985

M@TriX
eRRe nézz el. Képeket lentebb láthatsz...

Honnan tudnám ezt lehúzni?
M@TriX
a lennt említett real addonba az össze kocsik minõségi járgányokra van lecserélve. És nem kell sokat tökölni az installal sem...

Patesz
És honnét tudom letölteni az IMG Tool -t?

Patesz
Honnét lehet kocsikat letölteni?

M@TriX
elkészült egy halom kép, hogy megszemlélhessétek miket is tartalmaz kb a realaddon:

M@TriX

hopp, ez az okos tojás nem töri le. a franc a kezemet töröm le. 😊
ha admin jár erre légyszi a lentit törölni. 😊

M@TriX
ja elkészült egy halom kép, hogy megszemlélhessétek miket is tartalmaz kb a realaddon:

M@TriX
hát esetleg reinstall, ha régebben mennt...

M@TriX
az IP bizti jó?

M@TriX
Csúnya színû realgta3askonak: 😊
"DELETING TXD.IMG AND
TXD.DIR FROM GTA3'S "MODELS""
azaz:
töröld a "TXD.IMG" és "TXD.DIR" fileokat a "MODELS" könyvtárból.
Ennyi. 😊

M@TriX
jelzi a radar ha jól emléxem...

Sziasztok!
A Drogbódékat hool lehet megtalálni? 10 bõl kilencet megtaláltam, de azt a fránya 10. et nem találom! Tehát még nem is kezdtem az összetörésükbe..
Kérlek, aki tud segítsen, hogy hol lehetnek.
M@TriX
én is próbáltam ott tegnap este. Volt bennt valaki, de szerintem nagyon laggos volt (nekem ISDN)
Esetleg LAN-on érdemes megnézni lehet, hogy ott élvezhetõ...

KG21
láttál más játékosokat mozogni, vagy csak egyedül voltál?

Danny
Sikerült játszanom, de elég élvezhetetlen volt.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Köszi, próbálom is.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

KG21
Egyébként van egy állandó magyar szerver, Nihil a neve, de sosincs ott senki. Az ip-je 152.66.229.25
Oda mehetnénk próbálkozni.

KG21
A setup wizardban beállítottad az installed games-eknél? Ki kell ott keresni a mta3.exe fájlt.

Danny
De az ASE ettõl még nem látja

Danny
Köszi!

KG21

Danny
Haller! Nekem az ASE nem látja a szervereket, de valószinû én csinálom rosszul. Felraktam a GTA3 könyvtárba ezt az MTA-t és utána nem tudom mit kéne csinálni.

KG21
Ha rákattintasz az egyikre nem csatlakozik?
Akkor nem tudom mi a gond.
Egyébként nem érdemes nagyon bele élned magad,
mert én még egy szerveren sem láttam játékosokat.

KG21
Töltsd le az All Seeing Eye nevû progit, az mutat szerverlistát.