7566
  • KG21
    regisztráld magad, mert anélkül nem tudsz képet beszúrni. tar.hu-ra töltheted fel a képeket és onnan linkelheted be ide. Sok sikert!
  • adamadam
    szerintem nem azzal van a baj, mert például a MAFIA simán megy 1024*768-ban
  • zaki
    tedd fel a legújabb driver-t vagy nem tudom
  • adamadam
    Hi! az lenne a gondom a játékkal hogy automatikusan beállítja a 640*480-as felbontást és nem tudom feljebb tenni. a videókártyával nincsen semmi baj, tehét nem emiatt nem megy. nem tud valaki valami tippet?
  • lamase
    mtavc.com
  • M@TriX
    valami MODot feltettél vagy valami egyéb modosítást. A multitheft már azt is nézi...
  • CéZé
    hát én itt sok mindent találtam, próbálkozz
  • wazzup
    Sziasztok! Nem tudnátok nekem segíteni? Mert nem tudom elindítani a GTA3-at. Már felinstaláltam + Crack + audió CD másolása a gta3 mappába. Még mi kell ahhoz, hogy menjen?

Előre is kössz!
  • wazzup
    Sziasztok! Nem tudnátok nekem segíteni? Mert nem tudom elindítani a GTA3-at. Már felinstaláltam + Crack + audió CD másolása a gta3 mappába. Még mi kell ahhoz, hogy menjen?

Előre is kössz!
  • Patesz
    sajna :(
  • daredevil 2
    hát sajna nekem XP alatt produkálja :(
  • Patesz
    Nekem is volt ilyen 98 alatt de XP -n semmi gond.
    Amúgy a hiba okát nem tudom.
  • daredevil 2
    Sziasztok!
    Miért van az hogy a mentett állást nem tudom vissza tölteni ?
    Mikor végez a töltéssel kilép az az asztalra
  • vaslav
    Mási kérdés: Hogy a fenébe lehet a multi-val játszani? Valaki írja már le röviden, de lépésről lépésre könyörgöm!!!!!! a 0.3-as MTA- fel sikerült rakni, de az ASE-val nem tudok connect-elni. És: ha a MTA-t indítom, és a Start New Multi Game-t, akkor egy 10 másodpercig csak körözget a város felett a kamera, és aztán újból ugyanezt teszi. Segítsetek, mert megüt a guta...
  • vaslav
    2800 bartonnal, msi nforce2-vel, 512 ddr400-al, és egy radeon 9700 el játszom. és késik a textura. Ez volt az előző gépemmel is, (1800xp, gf4 ti 4600, 512 ram) lehet hogy maga az én gta-m nem jó. Már felraktam a 1.1 es patchet is, ...

• ollie
    fel kell tenni patch-et, mert úgy tudom hogy az eredeti verzióban van valami baj a mentett állásokkal. töltsd le a lgújabbat és teddfel.
  • dieselG
    Jaa.. 1hozzászolással lejjebb néztem h ki irta #2740et.. sorry vaslav
  • Herold
    Ezt nem hagyhattam ki.
  • dieselG
    Bölcsebb leszek: regisztráld magad
    Amugy kapcsold be a frame limitet, az segit.
  • zaki
  • Herold
    Várj.
  • vaslav
    sziasztok. Segítsen valaki. A gta3 késve tölti be a texturákat. Mit tegyek?
  • M@TriX
    én is jól eljétszottam vele, csak már kellett a hely. :)
  • zaki
    jaja, de csak szórakozom a városban a RealModdal
  • KG21
    Ugyan minek, játszol még vele?
  • zaki
    topic up! :)
  • zaki
    Hi :)
  • KG21
    csá Zaki, kötekedünk?:)))
  • zaki
    akkor ne játssz vele, menjél dominózni, vagy huzogassad a kukidat
  • gonosz
    ha sok csillagod van es lerombolod a fel varost kevesbe mereszkednek az utcara :)) De ottvannak az fbi-os ferrarik szerintem tokjok
  • M@TriX
    sztem több autó mozog a GTA3-ban mint a VC-ben (mint2 fennt van. :) Mondjuk igaz a RealMODal van fennt a GTA3, lehet az is beleszól...
  • MerlinW
    Dugók.. áhh dehogy.. csak abban még rosszul voltak beállítva a közlekedési lámpák (lásd: villanyrendőr, nem a fekvő:)) Vice-ban szerződtek a közlekedésiekkel...:)
  • M@TriX
    persze, ugyan arra grafmotorra épül...
    De mondjuk a GTA3-ban több autó jár. Szoktak dugók is lenni. A VC-ben ritkábban járnak...
  • zaki
    ja, meg az is, ha menekülni kell, akkor véletlenül se jár 1 verda a közelembe...
  • zaki
    GTA3-ba van olyan, hogyha megforulok, eltűnnek a verdák? ez rohadtul idegesít a Vice Citybe
  • M@TriX
    mondjuk nem lenne rossz, hogyha az újításokat beleraknák a GTA3-ba egy patchel, mondjuk nem mindent. A VC-be mondjuk az nem tetszik, hogy ha meglövök egy sima autóst akkor kiszáll és elrohann. a GTA3-ban akkor tökgázt nyomott és lehetett versenyezni. :)
    Itt még poénabb lenne kilőtt kerekekkel. :)
  • zaki
    akkr 1szerű: játssz a GTA 3-mal
  • horbykeee
    10000000000000000000x jobb mint a Vice city,sőt minden játéknál jobb!! nem csak kategórián belül,engem fél évig láncolt a géphez....
  • zaki
    ja jóvan, csak most olvastam a 7141-est... hát így már mindjárt másabb a játék
    jól vettem észre, hogy egy kicsit lelassult a game, no nem nagyon, de azért észrevehető
  • zaki
    kipróbáltam a realgtamod-ot és vmi nem ok... rengetek kocsinak a színe világos, az taxik, rendőrautók fehérek, szóval gusztustalan az egész így ahogy van. gyanítom, hogy vmi baj van, mert nem hiszem, hogy ilyenre lett volna elkészítve. nem tudja valaki, hogy mi lehet a baj?