GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Megyek nagyba, röpködök ide-oda majd találok a térképen egy utat. Dehát alattam víz van!Majd továbbmegyek, a térkép szélénél az út végén különös betûk vannak. Megyek vissza, látok egy csomó háztömbdarabot, na monsom biztos ez lesz. Megpróbáltam leszállni de a vízben kötöttem ki😊
Vki tud adni egy térképet hogy a Van Heist nevû küldinél hova kellett vinni a pénzszállítót, mer én már elfelejtettem😊
(mér nem küldi el ez a szar elsõre amit írok?)
"A 2001. szept. 11-ei események miatt kiszedték a játékból a vezethetõ normális Cessna-t. Helyette kaptuk ezt a csonkított változatot <...>"
Ha ez tényleg így van akkor kapják be.
"A repülés már az õsidõk óta mozgatta az emberek fantáziáját, és itt sincs ez máshogy, mikor Liberty City egére nézünk, és látjuk az eget szelõ utasszálítókat, kisgépeket.
Amikor végre sikerül átjutnunk a harmadik szigetre (Shoreside Vale), már csak pár dolog választ el a csoda beteljesülésétõl, ezek pedig:
Kitartás, kötél idegek, és egy kis Zen Buddhizmus:
Elõször is, szerezzük meg a kívánt járgányt. A reptéren két helyen is fellelhetõ.
Az egyik egy hangár, ahol csak akkor jelenik meg a gép, ha már teljesítettünk egy bizonyos küldetést.
A másik pedig a kifutópálya végén áll a helikopter felszállóhelynél (kövessük a térképet).
Ha megvan a gép, akkor lesz szükség a KITARTÁSRA, mert bizony sokszor fogunk próbálkozni, mire hosszabb ideig el tudunk rugaszkodni a földtõl.
Álljunk be a kifutópályára (kezdõknek a hosszabb kifutó ajánlott) és adjunk csutka-gázt. A közlekedõ utasszálító gépek ne zavarjanak, nem tudnak belénkütközni. Amikor már úgy érezzük, hogy megfelelõ sebességgel megyünk (kb 40-50 méter), nyomjuk meg a Dodo DOWN gombot, és tartsuk is nyomva, ezzel lenyomva a gép orrát. Így még egy pici sebességet tudunk szerezni. Tegyük mindezt addig, amíg el nem kezd szikrázni alattunk az elsõ futómû.
Ekkor hirtelen engedjük el a dodo DOWN-t, de semmi mást ne nyomjunk (legföbbképpen Dodo UP-ot ne). Erre a gép meredek szögû emelkedésbe kezd, azonban ha túl sokáig hagyjuk a gépet ebben a szögben, akkor elfogy a sebességünk és Newton hibájából 😉 visszazuhanunk a földre (rosszabb esetbe a tengerbe 😉. Ezért a Dodo DOWN-nal picit mindíg csökkentsük a meredekséget, amíg kb. el nem érjük a 10-15 méteres magasságot (profik merészkedhetnek magasabbra). Ekkor tegyük egyenesbe (vízszintesbe) a gépet.
Ilyenkor egy ideig megtarthatjuk a sebességünket manõverezhetünk, azonban kis idõ után (kezdetben szinte azonnal) elkezd a gép elõre bukni és zuhanni.
Most lesz szükség a KÖTÉL IDEGEKRE, ugyanis ez a zuhanórepülés az egyetlen módja, hogy sebességhez, és ezáltal magasságnövekedéshez jussunk. Szóval ott tartottunk, hogy a gép lefele bukva zuhanni kezd. Ekkor próbáljuk meg tartóztatni magunkat attol, hogy felhúzzuk a gép orrát a Dodo UP-pal. Hagyjuk zuhanni a gépet, mert zuhanás közben sebességet nyerünk, és egy kis idõ után elkezd hatni a felhajtóerõ jótékony hatása, azaz magától emelkedni kezd a gép. Az elöbbi akció eredményeként magasabbra jutunk, mint ahonnan elindúltunk. Persze itt se hagyjuk túl meredeken/túl sokáig emelkedni a gépet, mert akkor még mindig visszazuhanunk.
Ha már sikerül elkerülnünk a földbe csapódást, akkor lesz szükség esetleg egy kis ZEN BUDDHIZMUSra, mert hogy a levegõben is tartsuk a gépet, nagyon érezni kell minden mozdulatot, szinte egyé kell vállni a géppel.
Az elöbbi eseményeket (zuhanásból emelkedés) mi magunk is kiválthatjuk, ha emelkedni akarunk, mégpedig úgy, hogy a gép órát a Dodo DOWN-nal lejjebb nyomjuk. Ekkor vakmerõségünk szintjének megfelelõen akár mélyrepülésbe is kezdhetünk a nagyobb magasság reményében (-45° alá nem érdemes menni), de ez kezdõknek nem ajánlott.
Ha már elég magasan repülünk, akkor a gyorsítást (elõre) el is engedhetjük, ezzel elkerülhetjük a "hullámvasút effektust".
Szintén vízszintesen tarthatjuk a gépet, ha nagyon kicsiket nyomunk a jobbra/balra irányokon.
Ha már a levegõben vagyunk és tudunk emelkedni/süllyedni, akkor itt az ideje, hogy irányt is változtassunk. Ezt megtehetjük a szabványos jobbra/balra irányokkal, azonban ügyeljünk arra, hogy ne akarjuk túl éles ívben kanyarodni, mert annak zuhanás lesz a vége ("Stall").
Természetesen vigyázzunk arra is, hogy ne csapódjunk neki semminek, mert sem a hidak, sem az épületek nem fognak arrébbálni a kedvünkért."
Rejtett pálya: állítólag van, nekem még nem sikerült odamenni - repülj Dodoval a gát mögé, és állítólag eljutsz Ghosttownba😊
Már a 2. szigeten vagyok de a küldetéseknél ammikor bejön az a loading kép amin olyan sok ember van mindig lefagy. Vagy amikor átmegyek az egyik városból a másikba és kiírja hogy VELCOME IN PORTLAND lefagy. Mivel tudnék ezen segíteni?
Bocs, csak vicc volt!
Xanyi
Írd be ezt és nem fog könnyen kigyulladni!!!
2. csúnyabeszéd - hûbasszameg dekár
3. Vannak benne hibák - miben nincs?!
külön-külön oké, de ez sok egy magyarosításnak.
Lesz ez jobb is!
Jelenleg még csak ez van! Mert mi a bajod vele? 
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

parancsolj...
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Szóval,tudna valaki adni egy magyarosítást a játékhoz?
Elõre is köszi.

DODO 50000.0 1.0 10.0 1.2 0.0 1.0 0.0 75 0.65 0.9 0.5 5 300.0 50.0 4 P 5.0 0.45 0 30.0 5.0 0.1 0.30 0.4 25000 1.25 -0.17 0.5 0000 0 1
a gta3/data/handling.cfg -ben találsz olyan sorokat, ami olyan mint ezek, csak más számokkal vannak. Azok helyére ezt. (hogy mi is ez? : nyomod a gázt aztán DOdo emelkedik, csak gyorsan kigyullad
)Akkor leírom mégegyszer:
A történet a következõ:
Mentem volna repkedni egyet a Dodoval, ám a reptérre vezetõ úton a hídon belém kötött egy köcsög Kolumbiai.
Felrobbantottam a kocsiját, aztán pedig kitoltam a felvonóhíd szélére.Felvonták a hidat, én meg félig letoltam róla.
Aztán lecsukódott a híd, és rázáródott...
.

Mentem volna repkedni egyet a Dodoval, ám a reptérre vezetõ úton a hídon belém kötött egy köcsög Kolumbiai.
Felrobbantottam a kocsiját, aztán pedig kitoltam a felvonóhíd szélére.Felvonták a hidat, én meg félig letoltam róla.
Aztán lecsukódott a híd, és rázáródott...
http://members.chello.hu/franci/emma/baba.jpg