7566
  • Anee
    nézd meg www.hwsw.hu -n..
  • Mas-Thief
    30.30-as Detonator? Az meg honnan van?
  • Anee
    látótávolság 0?
    annak nincs élvezete..
    én inkább megyek 640x480*fullba...
  • budasp
    dieselG:
    Ez a pici szaggatás nálam is meg, de mindig csak a játék elején. Pár perc után már egyáltalán nem szaggat, gondolom addig betölti a textúrákat, ugyanis a vinyó lámpa is fel-fel villan olyankor.

Egyébként sokan panaszkodnak, hogy lassú a játék és nagy a gépigénye. Leírom, hogy én milyen beállításokkal próbálom növelni a 3D-s teljesítmény, hátha akad még olyan, akinek segít.
    Az én konfigom nem "up to date" ennek ellenére teljesen jól fut rajta még a GTA3 is. VIA alaplap, Celeron 2 950Mhz, 256 MB SDRAM, Manli Gef2MX400 64MB, SBLive, Win98SE Hun, DX8.1, Detonator 29.80.
    A GTA3-tól függetlenül is a következőket állítottam be a defaulthoz káépest a "Képernyő tulajdonságai"-ban:
    Simítási mód: kikapcsolva
    Mimmap részletességi szint: legjobb teljesítmény
    Vertikális szinkronizálási mód: mindig ki
    Renderelés max. 1 képkocka elöl.
    A GTA3-ban frame synch: off, trails: off, frame limiter: off, view distance:0, a hang beállításoknál pedig: miles fast 2d positional audio. A lentebb említett audio update-et is felraktam, és a crack-es patch-et használom. Sok kisérletezgetés után nálam így a leggyorsabb.
    Túlnyomó részt 25 és 55 között fps-el megy a játék 800x600/16bit-ben, ami korrekt szerintem.
    Kipróbáltam a legújabb 30.30-as detonátort is, de nálam nem volt gyorsabb.
  • Anee
    hát fasza hangulat hogy nappal világosabb van mint éjszaka:-)
  • Ron Ragm
    en a csak a texturákat cseréltem ki, a data maradt, eccerűen a hangulat miatt:)
  • Ams
    nem az exe-vel kell instalállni, hanem a gta 3 könyvtárban taláható modell és data könyvtárról kell csinálni egy back up-ot és bemásolni a rar-ban található könyvtárakat.
  • Anee
    Jaj ennyire ne legyél már birka, ha nemteccik kicseréled a handling.cfg-t a régire, vagy a dodo tuningra és nem lesz csónak....
  • mikike
    nekem a noCD crack inkább semmilyen CDt nem fogadok el Crack lett
  • F3negyerek
    ja igen!van az a havas pályás peccs.Na ez egyértelmű mit csinál,de azt tudni kell,hogy játszani nem érdemes rajta mert rohadtul csúsznak a kocsik és a legszopatóbb az egészben hogy nem lehet letörölni a patch-et csak ha reinstallálod.tehaát aki akarja nézze meg de készülhet a reinstallra akit meg nem nagyon érdekel ne is teyge fel,inkább a nudepatch-et!:)
  • F3negyerek
    hela!nagyon zsir a gta3!már ismerem elég jol a pályát de még nem vittem végig a gamét.Biztos tudtok sok ilyen sunyi ,titkos helyet ahova be kell ugrálni vagy ilyesmi.Nem mondanátok pár ilyet?
  • Mas-Thief
    Crackelt 1.1-es exe, azaz no-cd-s
    Hivatalos 1.1 patch
    Ez meg valami hivatalos Audio Update 1.0-hoz
  • Stann
    nem tudjátok honnan lehet letölteni az 1.1-s patchot?
    és müxik az ISO-s verzioval?
  • dieselG
    ja az előző hozzászólásom eleje Mas-Thiefnek szól.
  • dieselG
    Igen megoldódott :ÐÐÐ
    mégegyszer köszi :)
    Csak most egy kis gondom van vele:
    mindig szaggat, már nem a hang a hibás, akkor is szaggat amikor sivár területen vagyok /pl. reptér/
    az fps 30-40 közepes épületeknél, mégis 1-2 mp-ként becsúszik 0,2 - 0,3 mp-es szünetek :), a hang tökéletes.
    a gépem: amd xp 1600+
    256 mb ddr ram
    inno3d Geforce2 Ti 32 MB

a játékot 1024*768-ban futtatom, de ugyanúgy viselkedik 640*480-ban is!!!
    Tehát nem a vga-kártyám a hibás.
    Mit gondoltok mi lehet a ludas?
    win98-am van
    :)

THX
  • Mas-Thief
    CS@: Thanxs a térképet!

dieselG: Na végre, sikerült? Megoldódott? Na örülök neki!
  • Cobra11
    http://qczi.warez.hu
  • Goodwill
    van még vhol link a fullhoz? a rip megvan, de a zenékkel mégis jobb lönne...
  • Anee
    Rage:
    Egysterüen nyomsz egy accept-et utánna pedig beirod hogy hova van feltéve a GTA3.
  • Crokin
    Sőt, igy visszaolvasva pár ezer hozzászólást a kérdés el sem hagzott :)
  • Crokin
    Kérdés érvénytelenitve.
  • I.C.ram
    nem az 1 palyabol hanem az osszes szigeten esni fog a ho es havas lesz a taj sajna segiteni nem tudok mert fogalmam sincs hogy en hogy raktam fel de amig nem jatszod vegig addig nem erdemes mert csak neheziteni fogja a dolgod (sokkal nehezebb felmenni lejtokon, nehezebb kanyarodni, lassabban gyorsul a kiproges miatt)
  • dieselG
    Mas Thief! Örök hálám! Kirohantam a viharverte utcára /faluban lakok, hurrikán volt itt :) / betartottam az igéretemet: lesmároltam mindenkit aki az utamba állt, még a döglött békát is, a szomszéd Böske nénét és jóska bát akik pincéjükből szivattyúzták a vizet hehe :)
    Na de komolyan: 1000 köszi :))
  • rage
    Nos, átjutottam a 2. szigetre
    Ott van egy híd, ahol a közepén, s a szélén is beeshetünk a vízbe

Megálltam egy autóval a hid közepén keresztben, majd mikor elég nagy lett a dugó, szétlőttem úgy, hogy felrobbanjon

Lett persze egy halom roncs középen, mire özönleni kezdtek a rendőrök
    Viszont, hogyan ?... :)
    Okosan, a roncsokat balról kerülték ki mindannyian, ami azt jelentette, hogy szép repüléssel a tengerbe zuhantak, s ott szirénáztak tovább

Csak álltam, s néztem, hogy jön százzal a rendőrautó, s repül a tengerbe
    3 perc alatt 6 rendőrkocsi úszott a vízben
    Király :)

Más:
    Leszedtem egy Shneemod 1.2 nevű MOD-ot, ami ugye, a havas pályát varázsolja az 1-es pályából

Aki esetleg ismeri, leírhatná, hogy kell feltenni, s ha sikerült, le lehet-e a játék reinstallja nélkül szedni, stb, mivel tök német az egész, én meg csak angolul érteném...

Köszi
  • Crokin
    Azt a mentés peccset hol találom?
  • Mas-Thief
  • I.C.ram
    nincs, csak az elson
  • Mas-Thief
    Minden szigeten van gyűjtő garázs? Én csak az első szigeten ismerem. Please! Mondjátok meg, hol van! (...ha van)
  • Mas-Thief
    Szívesen! :-)))
  • Hush
    Talált!
    Megnézem , de előre is köszi!:))
  • Mas-Thief
    Figyeld a kezemet, mert csalok! :-)))
    Fogadjunk, XP-d van a gépen!

Ez esetben itt a segítség:
    Magyar XP d3d patch
    Angol XP d3d patch
  • macro
    Nekem vagy Restart segített vagy kilép a progból és újra be.
  • Hush
    Sziasztok!
    Nekem van egy kis gondom a menükkel , ill. a szövegekkel. Csak egy sárga csíkot látok a helyükön. Találkozott már valaki ezzel a gonddal? Sikerült megoldani?
  • Mas-Thief
    Bocs dieselG! Szóval van egy .inf fájl. Arra kell jobb egérgombbal kattintani, aztán ott a "telepítés"-t választani. Csak most ezzel épp leszeded a DX-et.
  • dieselG
    Az elsõn 20, a második 18 és a harmadikon 8. Ezekhez nincsen még beleszámolva a telefonos küldetések, ami kb 15-ből állnak és néha felborzolja az emberek idegeit :)) A legnagyobb segítséget itt találhatsz www.vkk.hu/gta3
    Sok sikert az év játékához!
  • lipovics
    Koszonom, kozben feljutottam. A legegyszerubb a metros megoldas, a faladas, deszkas megoldason en is tokoltem egy par orat :)
    Na mar csak 3 package kell es megvan a 100.
    Mire ezt a harmat megtalalom... :)
  • dieselG
    nem tudja valaki hogyan kell dirctX Remove-val letörölni a kib*szott directx-et?
    könyörgöm..
    THX!
  • dieselG
    Linerunner az egy kamion :) Legközelebb a kikötőnél találod nem messze Joeytól ha jól tudom. Ha tévednék, bocsi!
  • lipovics
    ok, megprobalom majd ma :)
  • budasp
    dehogynem lehet.

en innen ugrottam a tetore