7566
  • Ron Ragm
    ja, tök jól rugózik:)
  • Mike
    mi?
  • Mike
    A lementett állást pliz tedd közkincsé
    Főleg az elején. akkor még pénnze sincs az embernek, mindenki játszhat vele, max annyi a csalás, hogy nem ő szeerezte a kocsit.
  • Norbyte
    Próbáltatok már dudálni a Yardies tigrisbőr borítású kocsijaival?
    Nem lehet, viszont leülteti a kocsit és Low Rider lesz belőle.
    Ezt most vettem észre, a második végigjátszás alatt.
  • budasp
    dieselG: a www.fraps.com -ról töltsd le a Fraps-ot. Ez FPS-t mér, de screen capture-t is tud.
  • dieselG
    Üdv.

nem tudjátok hogyan kell screenshotokat készíteni a gta3-ról?
    légyszivecs sürgösen válaszoljatok..

THX
  • mikike
    hej
    rakd fel a mentésed a golyóálló csitával
  • Anee
    A taxis küldiket nem feltétlenül kell egybe megcsinálni...
    Én két darabba csináltam meg s már tette is a verdát.Egyszer azért végig vittem aszázat mert hát 50 vagy száz teljesen mindegy..
    Budasp: Én most egy XP1800+ 512MB RAdeon7200-as gépen kenem...Majd vbelevágok egy R9700Le-t szeptember környékén.
    Golyóálló verdának ott van a fasz a hazafi:-)amit küldivel kapsz meg
  • budasp
    bocs mindenkitől, akit nem érint, egy kicsit offtopik leszek!
    Mas-Thief: én ezeket az értékeket használom a WPCRSET-ben (persze ez konfigonként eltér):
    register data
    50 FF
    51 FF
    64 22
    65 22
    66 22
    67 22
    68 41
  • Aborg
    Koszi, de nem akarok csalni, csak kihasznalni a program hianyossagait :) Szoval semmi segedfilek, cheatok meg ilyesmi. De mar meg is van a golyoallo Cheetah! Igaz hogy itt a jatek elejen meg nincs harckocsi, de megfelelt a halas teherauto is. Meg egy tonna szerence is kellett. Megyek a teherautoval a mezony utan, erre a kinainegyedben ket Cheetah fexik a tetejen, 3 meterre egymastol. Meg szint is valaszthattam! (Itt rajottem hogy a progi bizony csal, mert az elso kocsit valasztottam, erre a masodikat - kozben a hatam moge kerult- egyszeruen talpraforditotta a progi, es elzugott). De megvan!
  • Mas-Thief
    A bandatagokra van megoldás. Felül kell írni a fájlt, és nem háborgatnak. Sima járókelők lesznek.

Ezt kell letölteni:
    Pedstats
  • Aborg
    En probalgattam. Ramentem a harckocsival, toltam haza, de akkor lassu vagyok es kiszednek a bandatagok. Ha kikerul a roncs a monitorbol, a program eltunteti (es tutira kikerul ha kihuznak a jarmuvedbol). Most ujrakezdtem a gamet, meg nem bantanak a muksik, meglatom mire megyek :)
  • Gerry
    Ha valakinek sikerül szerezni golyóálló Cheetah-t, az dobjon má meg egy mail-el, hogy hogyan sikerült. Előre is köszi, Csá mindenkinek, húzok haza!
  • Gerry
    Ebből csak azt nem tudom kivenni, hogy most meg kell várni a végét a feledatnak, vagy nem szabad megvárni, azaz a Do not az vonatkozik-e a végére, vagy csak arra, hogy ne haggyam kikerülni a látótávolságomból...
  • Gerry
    És a Turismokról mit tudsz?
  • Zoidberg
    BulletProof/ExplosionProof/FlameProof Cheetah [by CoyoteMystro]
    This vehicle can be obtained in the "Turismo" mission from El Burro. During the race, flip over one of the cheetahs than push it to your garage. Do not let it out of your sight, and wait until the turismo mission has finished.

Itt is a betuszkolós módszert írják, de még én sem próbáltam :(
  • Gerry
    Na ja, azzal is próbálkoztam, hogy betoljam, de nem hajlandó fölrobbanni, ha meg úgy érek hozzá, hogy még ép, akkor meg vissza áll a kerekeire, és elhúz a habokba... Én is olvastam már erről a módszerről, de eddig még nem hallottam olyanról, akinek sikerült volna, vagy te tudsz?

Ha a rekord az ugratási távolság, akkor nekem 322, Portland felé a hídon...
  • Mike
    az enyémet inkább hagyjuk
  • Mike
    passz
  • Gerry
    #4377-ra valakinek valami tippje?
  • Gerry
    Ja, a rendőrösdi nagy móka, én is állatira várom már a multis részt, mert szeretném elkenni a haverokat... :)
  • Mike
    Kár
    pedig akkor lehetne várost tisztítani.

Tegnap rendőrködtem. Tök jó volt, amikor üldöztem vkit, pár rendőr meg negem? de az egész úgy nézett ki, mintha a delikvens üldöznénk vagy hárman. szóval király volt.
    Lehetne ilyen is: avn maffiozó szál, de lehetsz rendőr pl. És akkor olyan küldetésekkel, meg nyomulnál szirénézva a kolegákkal, nekem tetszene. Talán majd multiban
  • Gerry
    Elvileg lehet nyerni egy golyóálló Cheeta-t a Turismon, csak mint azt az előbb leírtam nemtom hogyan.

A bandatagok osztódással szaporodnak, ergo nem lehet kiirtani őket. Minél többet lősz le, annál többen jönnek...
  • Mike
    Gyerekek nekem feltétlenül kellene golyóálló kocsi, de nem olyan döglassú mint a security car.

Más: szerintetek a bandatagok újratermelődnek, vagy kiirthatók?
  • Gerry
    Üdv! Ki mit tud a Turismókról? Azt hallottam, hogy 20 megnyert után jár valami golyóálló kocsi. Nos, én már 34x megnyertem, de eddig semmi. Lehet, hogy az a baj, hogy közben mentettem? Mentés nélkül lehetetlen, mert a bandatagok állandóan szétlőnek. Plz segítsen aki tud erről valamit...
  • Mas-Thief
    Hű a mindenit! Ez érdekes lehet! Írd le lécci, hogy miket használsz a két progiban! Köszi!
  • Mike
    egymenetben vazz
    lehetetlen
  • Lantee
    YEAHHH!!!! Már 87 hidden pack-ot megtaláltam...és még csak rá sem kukkantottam a térképre!
    Ügyes fiú vagyok? Simogassátok meg a buksimat! :))

Na...kérdés:
    A Taxis és egyéb küldetéseket egymenetben kell lenyomni, vagy akkor is számolja, ha mondjuk tizesével hajtom végre őket?
  • Mike
    köszi, megnézem
  • budasp
    Mike: Én is hasonlóan állok, mint te. Ha váltanék, akkor túl sok mindent kéne cserélni (alaplap, proci, ram, videókártya).
    Látom neked is VIA-s az alaplapod. A régebbi VIA-s chipkészletű alaplapok BIOS-ában nincs benne a 4-way memory interleaving és még néhány memória kezelésre vonatkozó beállítás, ammik ha engedélyezve vannak, jóval nagyobb a memória kezelés sebessége. A www.viahardware.com-ról le lehet tölteni két progit (WPCREDIT és WPCRSET), amikkel ezeket be lehet állítani. Én is használom és sokat dobott a teljesítményen.
    Nekem a nagyob Aperture Size nem jött be. 64-en használom, ha kevesebbre, ha többre veszem, lassabb a 3D.
  • Mike
    vagy adjak a videokártyának több ramot? most 64, de lehet akár 256 is
  • Mike
    Jah hát 16biten könnyü

Nálam erősen beszaggat, no nem mindig, de amióta átmásoltam az mp3-kat a cd-ről, mintha többször

Tbird 750, VIA, 512mb, Geforce2Ti, 4x AGP
    Trails off, többi on
    800x600x32 distance full -3
    ha lejjebb teszem, nagyon zavaró, hogy a semmiből jelennek meg autók, agol azt hittem lehet menni, kiderül, hogy mégse.

Érdemes vmit váltani? Proci, vidkártya?
    mondjuk a prociváltás húzos, új alaplap, új proci, új ram, affene
  • budasp
    Anee: ez ilyen. mindenkit más zavar.
    egyébként milyen konfigon játszod?

dieselG: szívesen, örülök, hogy segített.
  • dieselG
    budasp: hálásan köszi a tanácsodat most végre remekül szaggatásmentesen fut (!) az fps már 40 körül van nagyobb városrésznél :) viszont a látótávolság nálam fullon van :Ð és trails is be van kapcsolva :) mellesleg 1024-en nyomom..
    THX :)
  • Mas-Thief
    Hoppá! Előferdülhet. Itt egy másik Dragon Ball Zóna GTA3-ról (http://dbzona.freeweb.hu/gta3). Tutira jó!!

Crackelt 1.10-es EXE NO-CD módban is működik :-))
  • Anee
    kétlem....
    nincs akkora különbség 640*480 és 800*600 között mint semmi és full között...
    És mindez 17-es moncsin
  • Cobra11
    nem szed halott fájlokat csak köcsög az extra. ne bedobd a linket letöltés managerbe és ne cél mentése más néven hanem kattints rá. meg fog jelenni, hogy "Ez a link kívülről nem elérhető. A letöltéshez kattintson IDE" felirat. rákattintasz és indítja is a letöltést. tudom kicsit baszakodni kell vele ű, de legalább meg lesz a játék.
  • Goodwill
    vhol máshol full?
  • Goodwill
    az halott, 2,9 kilós fájlokat szed le :((
  • budasp
    A 0 távolság csak akkor zavar, amikor döngetek vagy 200-al és mivel az előttem lévő autók később jelennek meg, mint full látótávnál, nehéz kikerülni őket:) Hidd el, én is jobban élvezném fullban, de kb. 5-7 fps-t ez is jelent pluszban, nálam legalábbis.
    A 640x480 meg kockás:)))