7566
-
#4459 aztat csak akkor látod miután végigjáccottad -
#4458 Harmadik kérdés:
Mi az a Kuruma? -
#4454 nem kell térkép. én miután megcsináltam az eklső szigeti fő küldik kb negyedét, már tökéletesen ismertem az első szigetet oda-vissza. (Ja igen, sokat barangoltam csak úgy) -
#4453 Töltsd le INNEN a teljes térképeket JPG-ben! Persze sajnos ezeket csak játékon kívül lehet nézni, de egy CTRL+ESC tökéletesen működik. :-)
-
#4452 Akkor nem tudja vki, 20 turismo után lesz -e golyóálló cheetah? -
Tomi13 #4451 Na sikerült :)
Elsőre ráadásul.Megkerestem a Dodge szerű autót és a biztonság kedvéért a rajtnál eléjük raktam pár autót.
Mégvalami:lehet vhogy teljes térképet kérni?Mire megtaláltam ezt a 8 ball-t... -
Tomi13 #4449 köszi mindenkinek akkor most kipróbálom -
#4448 De ugyis megoldhatod, hogy keresztbeállítasz egy buszt elöttük, csak vigyázz hogy ne érj hozzájuk. -
#4447 A 8 Ball-nál van egy autószalon. Az üveget be kell törni. Mögötte van egy Dodge Viper szerű autó, az a tuti!
A másik dolog, hogy én is sokat szarakodtam vele, mert végig padlógázt nyomtam, a kanyarokat kézifékkel próbáltam bevenni. Hát mit tegyek, ...az adrenalin.
Próbáld úgy, hogy kanyarok előtt fékezz egyeneset, aztán vedd be a kanyart! A többi őrült úgyis mindig megcsókol egy taxit, vagy levonót játszik egy kamion oldalán. Szóval csak higgadtan. :-) Ja! És nem árt jól ismerni, hogy hol vannak az ellenőrzőpontok. -
#4446 ja ahha -
#4445 A második szigeten lehet, ahol a katona csávóval volt egy küldetés. Ahol egy OIL BARRACKS is van. De persze ehhez a fő küldetéseket végig kell vinni. -
Tomi13 #4444 Sziasztok
Ma kezdtem el a GTA3-al játszani.Kaptam egy olyan küldetést (az első telefonos)hogy versenyezzek 3 autóval és nyerjem meg a versenyt.Hiába próbálkozom nekem nem sikerül,ti hogyan csináltátok meg?Milyen autóval?Írja hogy szerezzek egy gyors autót,de a leggyorsabb (szerintem) amit találok az a fekete verda amiben a diablos tagjai ülnek.Ötletek?
Köszi. -
#4443 Na pont most akartam megszerezni a gá. csitát. Már 7 versenyt meg is csináltam. (155mp a legjobb, kinek van több:)
Legalább 26 oldalon olvastam: "Figyelj, csinálj csak meg 20 turismot, megkapod a golyóállót."Akkor 20 után mégsem adja meg?
Ja, és tankot hol lehet csít nélkül szerezni? A 6csillagos körözésen kívül. -
#4441 én meg végigszenvedtem a mentős küldetéseket, megvan a végtelen futás
ide tettem -
#4440 ftp.supergamez.hu
/upload -
#4439 elfelejtettem mi is az sg FTP címe? -
#4438 Néha nekem is előfordult, ha nekitoltam valaminek.
De felrobbantottad? Mert, ha nem akkor esélytelen, akkor mindig eltünteti. Ja, nekem a Patch is fönt van. -
#4436 Mondjuk itt: Menj el Portland-ban a telefonhoz, a garázsod mögötti parkba, ha már minden ottani küldetést megcsináltál, akkor csak Turismo-t fogsz kapni, na, itt jön a lényeg:
-Szerezz egy tankot (mondjuk a második pályáról a katonasági telephelyről)
-Kezdj el egy Turismo-t
-A rajtnál álló három Cheetah közül taposs el egyet, akkor felrobban.
-Ne kerüljön ki a roncs a képből, mert akkor eltünteti a gép :(
-Told be a garázsodba (nem lesz egyszerű)
-Ha bent van, vigyázz, oda ne csukja a garázsajtó, mentsd el a játékot, és láss csodát bent áll a golyóálló Cheetah sértetlenül a garázsban!
-Mostmár csak arra vigyázz, hogy ki ne szedjenek belőle... -
#4435 Hol van leírva hogy hogy kell megszerezni ezt a golyóálló cheetah-ot??? -
#4434 Bocsi az offért, de hogyan lehet hivatkozást beszúrni, mert jó lenne tudni (ugyanis inkább a hardware az én asztalom, de ez is jól jönne itt a fórumon). Köszi! -
#4433 Feltöltöttem az SG FTP-re, ebbe a könyvtárba:
GTA3 - Bulletproof Cheetah Save
Élvezzétek, de egyszer érdemes megpróbálni mindenkinek magának megszerezni, mert hatalmas poén, ha sikerül (nekem elhihetitek)! -
#4432 KELL!!!!
LÉCCI LÉCCI LÉCIIII
-
#4431 Üdv mindenkinek! Na, végre, már három napja szívok a golyóálló Cheetah megszerzésével, de tegnap, izé ma hajnali háromnegyed 2-kor osszejött. Tegnap este bekávéztam, és éjféltől azzal sz*rakodtam, hogy meglegyen a kocsi...
A probléma csak az volt, hogy ha fölborítottam nem akart felrobbanni, és úgy meg nem lehetett betolni a garázsba, mert állandóan visszafordította a gép, és eltűnt. A megoldás az volt, hogy harckocsival el kellett taposni, úgy végre felrobbant, de akkor is állandóan eltüntette a gép, hol azért, mert kiszedtek a bandatagok a tankból, hol azért, mert szétlőtték a tankot (!) a seggem alatt, hol meg azért, mert a garázsajtó odacsukta a roncsot... Már majdnem föladtam, mikor végre sikerült, egy hatalmas lendülettel belökni a roncsot, és így nem tudta a garázsajtó odacsukni!
Azóta egy golyó és robbanásálló Cheetah boldog tulajdonosa vagyok, ha kell valakinaek a save szóljon, oda tudom adni. -
#4430 szedd le a töltés patchet a www.alvilag.hu/gta3 oldalról... -
#4429 Próbálj ki egy dolgot! Detonator 23.11-est töltsd le! Kicsit régebbi, de nekem pl. az újakkal gond van a GTA3-nál.
(Ilyen korán még nem kellett felkelnem hehe! ) -
#4428 találni leeht, de semmit de nem ér:(( -
#4427 Hello kellene valami multiplayer patch hol lehet ilyet talalni?? -
#4425 ezt nem hiszem el ... Van Heist elott mentek es nem biiiirom visszatolteni... mar 2x is .. 2 kulonbozo kocsival ...
MIERT? -
Borg #4423 sima html -
#4422 Milyen videokártyád van? Milyen Cracket használsz? -
dieselG #4421 sorry kicsit türelmetlen vagyok :D -
dieselG #4419 izé .. hogyan kell képet betenni ebbe a fórumba? Fontos lenne..
THX -
#4418 Beraktam a WinME -t, es a Win98 -hoz kepest valamit lassult a jatek, azaz imitt-amott megakad. A 98-ban ez nem volt ilyen merteku. Homok a gepezetben. Milyen most a jo driver az ASUS V 7700 Pro GeForce2 GTS kartyahoz? En meg a 2181aw9m.zip -ben rejtozkodot hasznalom (bar ez GF3 driver, de finoman megy). Mi a melto utodja?
Van leirasom a RAMPAGE kuldetesekrol (a halalfejes ikonok helyerol), 20 ilyen kuldetes van. De miert van minden kuldeteshez 2 kulonbozo helyen megjelolt ikon? Mindig csak az egyiket sikerult megtalalni.
Ez a (Miami) Vice City datadisk vagy komplett uj jatek lenne majdan? Remelem nem kell neki majd meg erosebb masina.
szetlohetetlen Cheetah
-
#4415 Hát, nemtom, hogy a patch okozza-e a dolgot, de nekem nem robban föl a felborított Cheetah, és ha úgy hozzáérek, akkor rögtön talpra izé kerékre áll, és húz a bánatba. Csak akkor lehet tolni, amikor már vége a versenynek, de akkor meg kb. 15mp után eltűnik, tehát, még ha a garázs előtt sikerül is felborítanom, akkor sem lehet betolni... Már 14x megpróbáltam, már az agyvérzés kerülget, majdnem bezúztam az asztalomat, akkorát csaptam rá, amikor 2 és fél óra szarakodás után, megint eltünt a kocsi az orrom elől pedig már csak egy kanyar volt a garázsig... Na, én asszem kifogytam az ötletekből, nem lehet máshogyan hozzájutni a kocsihoz? -
#4414 repülőtér? -
Lantee #4413 Jaja...a metrósokat már kilőttem. Szerintem a maradék olyan egyszerű helyen van, hogy azért nem veszem észre őket! :)) -
Lantee #4411 Bazzzeee....96 hidden pack-nál tartok, de itt elfogyott a tudomány! Asszem elő kell kaparnom egy térképet!
Valakinek sikerült már megtalálni mind a 100-at? -
#4410 gratulálok :) -
#4409 melyik editort használod? 1.1-sel? -
#4408 én már megcsináltam a a főküldit, és az összes telefonos küldit, úgyhogy a garage editort 100-rel használom (tök poén a libaf*szöld fagyiskocsi:D)