7566
  • rage
    Nagyon szeretem az idő-limites küldetéseket:))
  • Anee
    nemsok:-)
    ezeken felbaszod az agyadat akkor ne játszál tovább vele:-)
  • rage
    Nos, én rájöttem, tök jó játék ez, jól el lehet vele lenni, mindössze arra kell vigyázni, nehogy az ember elindítsa a küldetéseket, amikben sok öröm nincsen, igyekeztek őket úgy megcsinálni, hogy több legyen benne a bosszúság, mint a játék öröme.

Már eddig is volt 1-2 remek küldetés, aztán a paparazzival szívtam, de legalább ez megoldható volt 1 vállról indítható rakétával
    A hajóval való követést ajánlom annak, aki megírta a játékot.
    Most jött a payday for ray, ahol ütközés nélkül padlógázzal sikerült elérni a 3. telefonig, amikor kiderült, hogy van még hátra másik
    Vajon hány ? Még 5-6 ?

Ha ennek a feladatnak nincs egyszerűbb megoldása, akkor most ugrik fel a játék a polcra.
  • D0C
  • Gerry
    Csak azzal is fontos a jó irány, nehogy átvigye a monitort is...

A Hitman című remek játékot ismered? Ha igen, én a Fiberwire-t ajállanám, csendes, tiszta meló.
  • Gerry
    Elmész dógozni (, mint én) gyűlytesz sok zsét, aztán irány egy jó bolt, alkatrészek beszerez, gép összerak, GTA3 ikonra doubleclick...
  • D0C
    Akkor a sniper rifle....
  • Ron Ragm
    valami tipp a legutolsó megoldásra? Cd író fontos, mivel csak 1 GTA3 2-ik CD van:)
  • Gerry
    Az nem jó, mert kárt tehet a gépben is, és minden csupa embercafat lesz... Fuj!
  • Gerry
    Használd az alábbi célszerszámokat:
    -asztalláb
    -támlásszék
    -sodrófa

Valamelyik csak betesz neki...

De a legjobb megoldás, ha beszerzel egy saját PC-t (nekem is az van).
  • Ron Ragm
  • D0C
    Rocket Launcher?
  • Ron Ragm
    azzal ám:) azzal is akartam.. hát ennyire hülyének nézek ki? :)
  • D0C
    Szerintem nem lehet, én is sokat próbáltam, talán Dodoval....
  • Ron Ragm
    könnyű mondani:)
  • Gerry
    Bratyót le kell csapni!
  • Ron Ragm
    Én már ki is dolgoztam hogy tudnék oda feljutni, de a hülye bátyám nem enged oda ahhoz a géphez ahol a gta3 van:(
  • Gerry
    Még nem próbáltam, de már én is hallottam róla, majd megnézem...
  • Ron Ragm
    A harmadik szigeten a gát mellett van egy csillagvizsgáló a hegyen. Oda föl tudott jutni valaki?
  • Gerry
    Nomeg Windows XP-d ugye? Ha igen, akkor menj el a http://www.vkk.hu/gta3/ oldalra, és ott a HW Tuning linkre kattints, ott megleled a megoldást!
  • ballor
    Halihó, nem tudjátok mi lehet nálam a baj: felrakom a GTA3-at, de nem látszik a menü sem, csak téglalapokat látok! Semmi normális kép! MX400am van! Hol lehet beállítani a játékban a videokártát?
  • Gerry
    O.K. majd tudasd, mire jutottál, mert én sem tudom pontosan hogyan megy ez a dolog, de az biztos, hogy egy 64MB-os GF2 Ti jobban teljesít, mint egy 32MB-os.
  • Mike
    HA nincsen megírva

de szerintem használják

na majd utánaolvasok, hogy is van ez
  • Gerry
    Háááát vééégülis igen, de azt elveszi a rendszertől, lassab is, és nem igazán számít a sebességnél, mert nencsen megírva se a program, se a driver úgy, hogy az olyan legyen, mintha az a VGA memója lenne...
  • Mike
    no igen de texturákat lehet oda is pakolni
  • Gerry
    Nem, az egészen más, amire te gondolsz, az asszem az, hogy a rendszermemóriábol mennyit címezhet meg maximum a VGA.
  • Mike
    64 mega fontos

ha az agp-nél adok neki az nem ugyanaz? (lamer kérdés a javából :))
  • Gerry
    Ez asszem nem is érdekelné a csókát, mert neki 64MB-os kéne... (az enyémről pont lemaradt.)
  • Mike
    Asus 7700 Gef2Ti 32mb

nem vagyok benne biztos, hogy el akarom adni, mert jelenleg éppen nincs pénzem
  • Mike
    jah értem

a szokásos
  • Gerry
    Ja, amúgy mennyit kérnél azért a 7700-asért? És pontosan milyen, mert lehet, hogy érdekelne v.kit...
  • Gerry
    Hát ez titok! Nem, amúgy nem tudok ilyen "helyet", mert szerintem nincs is, viszont ha sok embert ismersz, akik szintén sok embert ismernek, akkor lehet, hogy akad pár potenciális vevő, és aki a legtöbbet ígéri, az kapja meg, persze be is építem neki, meg feltelepítem, és így elég sokat megér nekik, mert még igy is olcsóbb, mintha boltban vennék, és szereltetnék be.
  • Mike
    Ilyet hol lehet megjátszani

van egy Asus 7700-asom
  • Gerry
    Ja, van egy haverom, aki egy 800-as Duronnal, 256MB DDR-rel, és szintén egy MX400-assal nyomta végig (ABiT Siluro T400 64MB-os), ami még valaha az én kártyám volt...
  • Gerry
    Sajna nincs sok lém, de a GF2 Ti-re 3000 Ft-ot kellet rádobni, hogy meglegyen a GF3, így azért elég baráti a dolog, nem? Várok egy kicsit, míg még olcsóbb lesz a GF4, aztán megint rádobok egy kicsit, kb. 8-10 rugót, és akkor 10-13-ból ugyebár megvan a fejlesztés gf2-ről gf4-re, ami nem olyan vészes... Jól kell eladni a régi cuccost, ez a titka a dolognak...
  • Gerry
    Inno3D GF3 Ti200 TV-out, de ha kell megy kb. Ti500-as sebességen is stabilan, de nem úgy használom, mert így is elég, és amúgy is marha meleg van.
  • magus
    hejj de sok penzed lehet:D

engem is idegesitet de tul jo volt ahhoz hogy ne vigyem vegig. meg hat akkor ugy tunt nem lesz megoldas... nem mintha most lenne
  • Mike
    és így jobb

milyen gef3-masat vettél?
  • Gerry
    Na, akkor te télleg ügyes vagy! Engem marhára idegesített, hogy szaggat egy 64MB-os GF2 Ti-n, úgyhogy lecseréltem GF3-ra, persze már amúgy is idelye volt fejleszteni, de még nyár végéig asszem beruházok egy GF4 Ti4400-ra, vagy valami jobb 4200-asra...
  • budasp
    Csak azért kérdeztem meg, mert nálam (GF2MX400, Cel950, 256MB SD-vel, 800x600/16) is belassul a Callahan hídon esőben, de 20 FPS alá azért nem megy. Érdekes...