7566
  • [-Balu-]
    nameghat ha man olyan ugyes is vagy, fejbo ragyuhecc, hogy kb hogy lehet menni, milyen szinmelyseg, milyen felbontas stb. nagyon sokat erthecc a hardware-software kapcsolatokhoz mitnemonfgyak héjj oregem
  • [-Balu-]
    bazze Death Knight: ez nem volt ugyes: ezt vegigprobalgatod azt kesz, nem kellet volna a nagykozonseg ele egy forumba bekozolnod, hogy neked HU DE MILYEN JO konfigod van... osztakko mivan vazzeg 3 felbontast kell vegigporbalni Fraps-el aztan kesz, gyorsabban meglett volna, mint ide leirkaltad a konfigod... na pl a ház az milyen szerepet jatszik egy jatek futasaban??? meg az fdd??? tiszta egyszeruen nagykepuseg!!! en ismerek ugyanilyen gyereket, aki szeret feltunoskodni a jo konfigjaval, mert barom nagykepu pocs... nekem sem rossz a gepem de nem kérkedek vele forumokban... csak ennyi kisapam
  • Anee
    hát így nemtom ,rákeresel s meglesz..de anno még az sg-n is fentvolt
  • F3negyerek
    ilyennel simán nyomhatod még 1024 nél is nagyobban!nemtom pontosan milyen felbontást enged a monitorod ,de azt nemértem hogy miért nem próbálod ki??ha szar akkor lejebb veszed,de kell mennie !
  • Ams
    768 bocs
  • Ams
    800*600 1024*758
  • Death Knight
    Ilyen gépen mekkora felbontásban mehetek? :
    Alaplap: ABIT BD7-II
    Processzor: P4 1,6Ghz 512Cache
    Hűtő: Turbo P4
    HDD: 80GB 7200rpm
    FDD: 1,44MB
    VGA kártya: Geforce4 Ti4200 64MB
    Memória: DDR 256MB
    CD-ROM: LG 52×
    Ház: MIDI P4 ATX
    Hangkártya: SB live 5.1
  • Ron Ragm
    igen de már rég..
  • Manta
    Penge (Blade) c. filmet láttad?
  • Manta
    A gfx2 az GF2 akar lenni? Mert akkor nem a swappelés a legnagyobb bajod, hidd el. Egy 2G-s pentiumba illene legalább egy GF3Ti200. GF2-vel soha, semmilyen procival, rammal nem fog jól menni (persze kis felbontáson igen). Tipikusan olyan játék ez, aminek VGA kell, szarik a processzorra.
  • Anee
    Tegyétek fel a CacheMan nevü progit az orvosolja a swap gondokat
  • KeKKSZike
    Miért reklámozod a lapod, amikor semmit se lehet letölteni róla? hm?
  • cenobite
    Már régebben kérdeztem itt a fórumon, de akkor nem kaptam választ a kínomra... Hátha azóta találkozott valaki hasonló dologgal. Szóval a hangokkal van nekem gond. Lejátssza ugyan a progi, de iszonyat lassan, mintha lassítva játszanád le. Ez mitől lehet. Hangkütyüm GUS PnP, eddig még egyik programnál sem volt vele gond... Valakinek 5let?
  • Death Knight
    Ilyen gépen mekkora felbontásban mehetek? :
    Alaplap: ABIT BD7-II
    Processzor: P4 1,6Ghz 512Cache
    Hűtő: Turbo P4
    HDD: 80GB 7200rpm
    FDD: 1,44MB
    VGA kártya: Geforce4 Ti4200 64MB
    Memória: DDR 256MB
    CD-ROM: LG 52×
    Ház: MIDI P4 ATX
    Hangkártya: SB live 5.1
  • Nepper
    Egy Asus, vagy Abit GeForce3 Ti200-ason szaggat a játék?(mellé egy 1800 as Athlon)!
  • Ron Ragm
    ezen mit kell nézni? bocs fáradt vagyok reggel
  • Ron Ragm
    te hogy tudtad telepíteni az új térképet? nekem sose másolja be...
  • Manta
    Penge I:
  • Manta
    Részeg vagyok már...
    Szal:
  • Manta
  • Manta
  • Manta
    Amúgy király hídelzárós képeket csinálhatnál beragadt buszokkal, rendörhelikopterrel, stb. :)
  • Manta
    Remélem a Lumpen Móni fexik ott vérbefagyva...
  • Ams

:))
  • Ams

:))
  • Anee
    rage: az a baj hogy megnéztem 6 küldivel későbbi...annyit meg ne haggy ki!
    a spankárús küldi sem volt olyannyira vészes másodjára megcsináltam
  • dieselG
    elözö hozzáazóláaom naaaaa-nak szól
  • dieselG
    Megy.Megyeget.Alig fog megyegetni.Örülhetsz ha megyeget egyáltalán.Sírni fogsz.Irány a legközelebbi jó bolt és vegyél minimum GeForce2-t.
    Örülök hogy segitettem :)
  • Ron Ragm
    pffffff
    nem hiszem el hogy annyire lámák legyetek...
    én egy sentinellel lenyomta a Turizmósokat, úgy, hogy az elején a b*zi triádok 2X is kiszedtek, így hátrányban indultam... (igaz, a végén már lángolva értem a célba:))
  • budasp
    Néhány idő limites küldetés engem is kiakasztott. H nem lennen forgalom az utakon, talán meg lehetne csinálni 15 próbálkozásból... Inkább aktiválom a számlálót leáálító cheat-et és kényelmesen megoldom a problémát, plusz még az idegeimet is kímélem és a kedvem se megy el annyira a játéktól.:)
  • Ron Ragm
    Melyik jelöli a kormányozhatóságot a Careditorban?
  • Ron Ragm
    pedig az se volt nehéz csak jó kocsi és (most jön a fontos) JÓ VEZETÉSI TECHNIKA
    akk kell hozzá :PPPP
    mellesleg akkor a kolumbiai bódésölősnél szét fog szakadni az idegeitek:)
  • Ron Ragm
    a követős az kurva könnyű...nemtom mi bajod...báár ha nem rendőrcsónakkal csináltad megérthető:)
  • Crokin
    Én olyankor nem játékot, hanem játékstilust váltok...Bézbólütő elő, és aki az utamba áll az nem marad egyben :)
  • Mas-Thief
    Rage! Neked szerintem üldözési mániád lett. :-)) Szerintem abszolút ugyanolyan a traffic a küldetésben is. Csak max néha nincs szerencséd. Nem mintha én nem tudnám, milyen az érzés. Olyankor én mindig kapcsolok valami FPS-t.
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem az utolsót pont akkor sikerült elérnam, amikor letelt az időm :))) De elfogadta, tehát +csináltam. Ja és Infernus-al mentem. Ami a csövön kifért :))
  • rage
    Anee:

Lehet, hogy az is jó lesz
    Küldd át légy szíves a címemre
  • Anee
    3mal későbbi van:-)
    Nézzél Taxi-t s vezzess úgy s simán meglehet csinálni
  • rage
    Nem szeretném a polcra tenni pedig.
    Van valakinek játékmentése véletlenül
    a payday for ray után közvetlenül?

Megköszönném...
  • rage
    Egyébként milyen érdekes, hogy amikor küldetés nélkül megyünk az úton, mindenki egész normálisan közlekedik

Amint belépünk egy küldetésbe, különösen, ha időlimites, a civil autók "véletlenül" pont elénk kanyarodnak, hirtelen a mi sávunkba vágódva jönnek szembe, keresztbe állnak előttünk...

Nem triád, nem is maffia-kocsik, a sima egyszerű civil forgalom