GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3993
Ron Ragm
én kisbusszal csináltam meg..egyszerre felvettem vagy 5-öt azt elvittem oda...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

3991
Ott követni kell a csávót asszem,és utána meg kinyírni.
Mhosah
rage próbáld meg egy taxival és vigyél oda 3 csajt utána meg vedd föl az egyik rendörautót ami ott parkol és azzal próbáld mert az nagyon gyors!
Mhosah
Már a telefonos küldetéseket is megcsináltam de most elakadtam!!Már csak ez az egy küldetésadó csávó van és nem tudom megcsinálni a küldetést!
rage
Nem, még az elõzõhöz tettem hozzá
Azt hiszem, még nem tartok ott, mint te

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mhosah
Nem tud nekem valaki segíteni???
Mhosah
rage ezt nekem küldted?
rage
S mi történik, ha egy ilyet nem csinálok meg?
(Luigi küldetés, 4 csajt kell összegyûjteni, általában 2 másodperc hiányzik, hogy meglegyen)

Ha ez nem sikerül, ad új küldetést Luigi?
Vagy enélkül akkor már végig sem lehet játszani a játékot?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mhosah
Az elsö pályán!!SEGÍTSEN VALAKI!!!
Hmuda
úgy kell felkapcsolni, hogy jobb-bal gombot nyomogatod és mikor megvan a jó, enter

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mhosah
Helló nem tudja valaki hogy lehet megcsinálni az S betüs csávónál a taxis küldetést amikor luigi elött kell valamit csinálni!!
rage
Na, eljutottam egy time-limites küldetésig

Azokat nagyon szeretem, ezeket általában úgy szokták megalkotni, hogy megnézik, mennyi idõ alatt sikerül 1500 próbálkozásból a leggyorsabban megcsinálni, ebbõl az idõbõl levonnak 3 másodpercet, s akkor odaadják szegény játékosnak, hogy csináld meg!!

Ezekre nagy türelmem van ám, kb 10 próbálkozásig, utána szokott következni az uninstall , majd a játék elfelejtése

Petyus_
Kösz, megoldódott, letöltöttem egy másik törést, a "CD"-rõl meg az Audio alkönyvtárat bemásoltam a játék fõkönyvtárába, így nem kell neki egyik CD sem. Tényleg nagyon király, régi GTA feeling, csak 640*480-ról nem enged felkapcsolni. 😞 (XP 1800+, 512RAM, GeF3 Ti200)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sephi
Vice City? Az hogy lesz telyesen uj varos es missiok ugye? Jejejejejejjeej!! aszt szeressuk!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Petyus_
Hmuda: én is ezzel kísérleteztem, már mind a 4-be az van bemountolva, átraktam a STEALTH DVD-t az elsõ betûhöz (E😊, de így se jó...

Hmuda
Ha nincs íród, csak Daemon Tools-od, akkor nyilván virtual drive-ról installáltad a CD1-et is. Akkor mi gátol abban, hogy kicseréld a 2 CD képet a Tools-al?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Petyus_
Sziasztok!

Letöltöttem, felinstalláltam, de nem hajlandó menni, mert kéri a CD2-t, ami ugye nincs (csak Daemon Tools-os virtuális drive-ban...). 1.3 patch és Myth törés van fenn (1.3).

Nem tudtok vmi megoldást? Mármint a CD írás nem jó, mert nincs íróm. 😊

I.C.ram
szerintem sem uncsi annyira sokkal jobb meg szabadabb mint a gta1-2
KeKKSZike
bazz, miket találtok ti... 😊 Én ezt észre se vennéém

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
Uncsi? Nem értelek, szerintem nem unalmas! 😊

KeKKSZike
baxus... az engem is nagyon idegesít! Én csak úgy tudtam kikapcsolni, ha kiléptem majd vissza! 😊

Ron Ragm
Hehe, mit találtam😊

Mas-Thief
Szent ég! Megvetted??? Ha ingyért lenne, talán nem csalódtál volna nagyot.

rage
Nos, most próbáltam ki ezt a játékot, ez baromi jó!! Délután óta megállás nélkül nyomom, most sikerült elõször abbahagynom😊)

Csak 1 kérdés:
A mezõkön, utakon itt-ott fehér pontokból álló szaggatott vonalakat lehet látni
Ezek textúra-illesztési hibák, vagy valami módon javíthatóak?

A Jedi Knight 2 -ben volt hasonló, csak sokkal kevesebb.

Valaki segítsen má', mer megõrülök! :-)
Sárga csíkot látok a felirat helyett, DE NEM XP-M VAN, HANEM WIN98! Most mit csináljak?
Kb 5 perc játék után mindig elõjön a hiba, ilyenkor kerek 1 fps a játék sebessége.
MOCI ez az azt nagyon hianyoltam a GTA3 bol a MOtorokat a jo kis verseny motorokat 😊))) helikopter is kiraly lesz remelem 😊 de a motor az nagyon ut...................... egy + pont a Rockstarnak ha megcsinalja
olvass vissza...
de helikopter lesz még meg moci ha jól emléxem meg multi
ujdonsagok listat? az hol van? 😊
hmm, olvasd el az újdonságok listáját, bennelesz..
ja es remelem hogy belebiggyesztik a multiplayert mert az nagyon kene bele mert igy egy kicsit uncsi mar.......
irtak hogy jon VICE CITY kiegeszito na arra kivancsi leszek remelem az is ilyen utos lesz...................
Na ja vannak bugok.De azért elég korrekt, tetszik a koripálya feelingje a vezetéskor
Hitm@n
Na jó,az igaz,hogy a játékot én játszottam végig,de a 100 taxis küldit akkor is az öcsém csinálta meg.(pedig nem nagyon szereti az autós gammákat)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

I.C.ram
fogalmam sincs
Gerry
Igen, ezt én is hallottam, de arról tucc valamit, hogy az mikorra várható?

I.C.ram
de a VICE city-ben mar lesz multi es biztos ebben is lett volna mar csak siettek a kiadassal
Gerry
Na ja, de a multipléjer nemigazán van jelen a játékban... Legalábbis én nem láttam ilyen opciót

Gerry
Hááát igen, ez engem is marhára elkeserített, miután nagynehezen bejutottam, a nagy SEMMI fogadott... Kissé lehangoló!

I.C.ram
szerintem az lenne a kirlay ha epitenenek egy orszagutat 😊) a 3 varos kozott az marha jo lenne multiban lehetne marha jo versenyeket csinalni 😊) forgalommal szember termeszetessen
Ron Ragm
trélert nézzétek meg, nagyon jó

Ron Ragm
de minimum a sportpályára be lehetne menni és nem beleesni a nagy kékségbe >😞

Gerry
Az is jó lenne, ha úgy néznének ki mint a metróállomás, az is elég korrekt...

Ron Ragm
jah, megoldhatták volna hogy a fontosabb helyekre be lehessen menni... minimum úgy, mint Salvatore házánál (bár szívesern megcsodáltam volna az egész házat😊)

Ron Ragm
aztán azt bírnám, hogy miután megjelent mind a 2 város, repülkõgéppel lehetne közlekedni köztük, és a lustábbak/kevésbé tehetségesebbek repülés terén jegyet vehetnének és nagy géppel mehetnének..én kinézném a Rockstarból😊

Gerry
Aha, párat má én is megcsodáltam, kár, hogy nem lehet bemenni...

Ron Ragm
http://www.rockstargames.com/grandtheftauto3/flash/francisAirport/index.html

Ron Ragm
és ezeknek az épületei mind megtalálhatóak a játékban, kezdve a Pogo The Monkey fan klubtól egészen a Pets Overnight-ig😄