7566
  • Mike
    hol?
  • hiba
    off topic sorry
    GF3 64Mb Ti200 - 23
    GF4 64Mb Ti4200 - 36
    (netto)

• Mike
    gef4 4400 250 USD
    szorozzunk már kicsinyég
  • Me Ga
    OK-ok, semmi gáz. Csak én inkább olyan vagyok, hogy oda sem figyelek az ilyenre. Nem kezdek el "barom nagykepu pocs"-özni. Dehát különbözőek vagyunk.
    Szal minden OK.
  • Cölöpverő
    trip! he-he
  • hiba
    50E a kulonbseg? az egesz kartya nincs annyi persze ha asusra palyazol az mas teszta :)
  • Manta
    Geforce 3 Titanium 200 és Geforce 4 4200 között 50000 különbség?
    Egyébként valóban, a GF3 TI200 még mindig nagyon megéri, de nem is olyan hosszú távon kevés lesz.
  • [-Balu-]
    Aborg: probalkoztam, de lejart az idom, most a Unique Jumpokat meg a Hidden Packokat gyujtogetem, keresgetem :)
  • [-Balu-]
    jo de figyelj joke a kulonbseg viszont nem 3000 forint... hanem 50000 korul, ugyhogy....
    ma meg nincs olyan jatek, ami igenyelne gf4-et, sot meg gf2 is a legtobbnek boven eleg, ezert tartom egyelore meg jobbnak ar/teljesitmeny szempontjabol a gf3 ti-t
  • mikike
    én 1gyík ilyen csekkpontost sem tudtam
  • Joke
    HI BALU! Nem akarok kötöszködni, de én egy 1,6-os PIV-en tesztelte(2GH-re húzva) egy Geforce 3 Titanium 200-at, és egy Geforce 4 4200-at. Kcsiivel több,mint 3000 pont volt akülönbség a 3D Mark 2001 SE-ben! Szal szerintem azért valamivel jobb!:)
  • Aborg
    Sikerult valakinek megcsinalni a Belleville Parkban a Landstalkeres csekpontkuldetest? Kegyetlen.
  • CHEAPBOY
    GAMECUBE:

koszike hogy kimoderaltatok a GAMECUBE: meirasait mert az nem en voltam.
    Na udv, elnezest, az teny hogy nem szeretem a gamet, de nem kene masnak a nevemben pont a game topicjaban ezt irni, elnezest nem en voltam.. hanem egy unreges lamer buzi.
  • [-Balu-]
    amugy Me Ga...
    en [-Balu-] vagyok, de ez nem lenyeg, en is segitokesz vagyok abban az esetben, ha valaki KÉPES NORMALISAT KERDEZNI... nah azert te sem gondolod komolyan hogy Death Knight ertelmeset, és normalisan kerdezett... ahogy Carlos is mondta, csak "janizni" probalt, az amugy nem a legcsucsabb konfigjaval
  • [-Balu-]
    Szal amennyivel dragabbak, annyival nem tunnak tobbet
  • [-Balu-]
    Sztem nem éri meg még most GF4 titaniumokat megvenni, mert tul nagy az áruk, es nem tudnak sokkalta tobbet (persze jobbbak) a GF3 Titaniumoknal
  • [-Balu-]
    Borg:
    Azt hogy bekiabalnak, hogy ilyen-meg-olyan videokartyeszom van, meg a procim, esetleg ram, meg opsys, addig rendbe is van, ha mar annyira nem ert hozza, akkor beirja azt valaszolunk, de ilyen lammert aki a házát meg a floppyját meg a hdd-jét meg még mittomén miket beközöl, az azért már kemény... szal sikit belole a nagykepuskodes es az okoskodas...
    ezeket nem azert mondom, mert szar a gepem, 800*600 ba nyomom a gámát es jol megy, legtobbet jetekot pedig 1024 be, nem rossz a konfigom, nehogyaszidd hogy az irigyseg beszel belolem...
  • DeedY
    GTA3 rulez csak kár hogy nem fut mert szar a gép :(
  • Mike
    AGP

To get an idea of the memory overhead associated with AGP, you can use this formula: Max DirectX5 Texture Area = 64MB-(64MB/2). In Win95/OSR2.1 Max DX5 Texture Area = 64MB-(64MB/2)-12MB with only 1/2 of the aperture available for write combine memory. OSR2.1 VgartD VxD reserves 12MB for the operating system.

Note that a portion of the aperture is mapped to WC (write-combining) and a portion to UC (uncached). On OSR2.1, half is assigned to WC and half to UC. Windows* 98 currently also assigns half to WC and half to UC but that may change. The Windows* NT* support has not yet been completed.

Since most DirectDraw* heaps end up being allocated from WC memory, the amount of virtual memory that is available for these heaps is one half the aperture size. A 64MB aperture allows 32MB for WC heaps.

http://www.intel.com/support/technologies/graphics/agp/aperture2.htm
  • Gerry
    Nemtom pontosan, mire kellett neki, haver intézte, de annyi biztos, hogy nem a GTA3-hoz kellet neki...
  • Mike
    mod-ra király volt, de kb. ennyi

midire a Roland kártyái jobbak
  • Gerry
    Megkérdeztem, egy zenész csóka, aki dos alatt midizget elvitte tőle 5000Ft-ért, kb. két hete, úgyhogy sajna ennyi, nem tudok többről...
  • Mike
    Ha Gef3-madat ódaadod nekem nagyon óccsón, akkor érdemes fejlesztened. Gondolj a DOOMIII-ra!
  • Mike
    1-2e

kb. dísznek lenne
  • Ams
    mondram=mondtam
  • Ams
    nem azért mondram, nekem is jobb van ettől..
  • Gerry
    Mennyit adnál érte, mert nekem volt egy, ami most egy haveromnál van, és az Classic 1MB-tal?

Hoppá, egy kicsikét OFF-ok vagyunk, bocsi!!!
  • Mike
    Na majd bha el akarod adni, szólj

Bár nem nekem inkább egy GUS Classic kéne 1 megával
  • Lantee
    Nyah...ide kérdezek, mert itt legalább választ is kapok! :)

Szal adott egy ASUS V8200-as Gef3-as a gépemben, de van némi tőkém, amit arra szeretnék forditani, hogy Gef3 elad, ASUS Ti4600 Gef4 megvesz...Kérdés: ÉRDEMES??? Van annyival jobb, mint a gef3?

Más: Várható némi kiegészités a játékhoz, mert most jutottam el abba az állapotba, hogy már kezdem unni. Ha belátható időn belül nem jön ki valami fasza kis kiegészitő, akkor lesz egy uninstall!

PEACE
  • Mike
    Hm... vannak itt indulatok

Nekem is csak egy TBird 750-esem van, meg Gef2Ti, mégse irigykedem. Nekem megfelel. Amire kell arra jó. Megy rajta a játék nagyszerű, nem megy, akkor meg mi van? Nem fogok egy játékért gépet fejleszteni, pénzt szórni.
  • Mike
    Sajnálom azokat, akik irigyek erre a konfigra. Pedig semmi extra.
  • Mike
    Aki9nek win98-a van, vegye le a filecache méretét a system.ini-ben, illetve a swap file állítsa állandóra. Ja és állítsa konzervativra a memóriakezelést.

Mindhárt nem fog swappelni, és gyorsabban is indul el a winfos
  • Mike
    milyen win?
  • Mike
    A GUS PnP-det megveszem 3e-ert, mert kell a gyüjteményembe
  • Ams
    én is Baluval értek 1-et...
  • Mike
    de mehet rabolni is, ha az jobban fexik neki :)))
  • Mike
    Ebben a konfigban semmi extra nincs. Egyszerüen új a gyerek, most vett gépet. (vagy akar venni)
  • Me Ga
    Azon kívül Balu, hogy Borg-gal értek egyet már csak egy dolog fáj. Nem tudom, hogy a többiek emlékeznek -e rá, de nem is olyan régen még ezt a nicket egy igen rendes, segítőkész srác használta.
    Egy kicsit furcsa volt az "Ő" nickje alatt ilyen mondatokat olvasni...
  • Manta
    Pedig valóban nem volt így értelme a kérdésnek...
  • Borg
    Tudod balu, ez egy dolog, de ez a fórum azért van, hogy segitséget nyújtsanak emberek egymásnak.
    Ha erre nem vagy képes (bármilyen okból) akkor inkább ne szólj be ilyeneket.

Amúgy nem akarok ujjal mutogatni, hogy ki próbált a múltkor veszettül belinkelni FTP-ről képet ide.....