GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
ja, én is ezt szoktam csinálni😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sephi
Nos ha megcsinajak az add-on nt akkor mindeki varja majd az uj missiokat. De szerintem eszmeletlen lenne ha a az oszes radio csatit es uj musorokkal arasztanak el mert ha ez igy lesz addig el se kezdem az uj missiokat amig Laszlot vegig nem halgattam😊))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Üdv!
Nem tudjátok hol találhatom meg a tört patchet a gta3-hoz?
Vagy legalább VALAKI mondja el mi a fene az a daemon tools, meg a mountolás /bocs kicsit lamagép vagyok, csak hát borzasztóan idegesít hogy cd-rõl jön a hang.. és közben amd xp 1600+ geforce3 ti200 256 ddrram van a gépemen../

Ezer köszi, aki segít,annak meghálálom!

rage
Nem tûnt lassúnak, ahogy cikázott a többi autó között. Aztán utolértem, de egy rendkívül látványos felperdülés után az autóm belecsapódott egy sarokházba, s felrobbant 😊)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

A többemeletes parkolóház elõtt sok mászkál.
Ron Ragm
azt ajánlom áljj keresztbe egy úton és várj - ha nincs semmi próbálkozz máshol, én az elsõ szigetre nézõ oldalon található négysoros úton szinte mindig találok egyet

Sephi
Eloszor kap egy pofont asztan 120-szal atmegyek rajta😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Az jo bar en mindig okollel es kerekkel dolgozok 😊

ha a 2. pályán bemész a rendõrség mögötti parkolóba, a tolókapun át, ott van egy swat teherautó. Sokkal jobb azzal rendör küldetéseket teljesiteni😊
Gyors, stabil, és lehetetlen szinte kicsinálni😊 Csak átmész vele az a célszemély autóján azt kész is😊 Bár én általában szeretek cicózni a célpontokkal, felboritom az autóját, aztán ahogy gyalog menekül, sniperrel szedem ki, az autóból kiugorva😊
Ron Ragm
azér ha felgyorsul az is tud menni...

Ron Ragm
ma=a

Ron Ragm
be lehet, de akkor beleesel ma nagy semmibe....

KeKKSZike
"Rendõrautóval imént üldöztem egy fagylaltoskocsit, de õ volt gyorsabb, s én robbantam fel :-)) (mellék-küldetés)"

xar ügy! 😊 Én ezért nem is szórakozom vele !😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
" "Tank" bar ez inkabb harckocsi, nem tud helyben fordulni, ugy megy mint egy auto."

valószínû, hogy nem... 😄

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Aborg
Megvan a "Tank" bar ez inkabb harckocsi, nem tud helyben fordulni, ugy megy mint egy auto. Miutan kicsinaltam a draga kis Catalinat, megjelent a nikaraguai veteran katonai bazisan a stadiontol eszakra.
Sephi
Jah de majd csak kessob es szidni fogod azokat a kuldiket. Engem nagyon felidegesitettek. Inkabb nem is folgakoztam veluk mert ha telefonos bulit csinalsz akkor igaz tobb a penz de sok lesz az elenseged. En mar nem tudok rendesen rohangalni utcan mert mindehonnan ram lonnek 😊

rage
Most Joey küldetéseit nyomom, jelenleg egy pénzszállítót kell kirabolnom

Rendõrautóval imént üldöztem egy fagylaltoskocsit, de õ volt gyorsabb, s én robbantam fel :-)) (mellék-küldetés)

Amúgy azok a bizonyos telefonos küldetések mikor jönnek? Nagy keresgélés után egy zöld placc közepén találtam két fehér készüléket
Majd azok lesznek azok ?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

a 2. varosreszbe a stadionbe be lehet valahogy jutni? 😊)))
Sephi
Dehogynem😊 Az epitekezestol elindulsz a stadion fele majd a part mentem fel meszs egeszen Luigi casonojaig es ott bele mesz a vizbe az autoval es ott lesz a DVD RIP CD!

Mhosah
Tudom nem ide tartozik de nem tudja valaki hol lehet a Star Wars Episode 2 - öt letölteni??Szinkronos változat!!
Mhosah
Én a magasvasútra gondoltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megvan a 20 kuldi, kinyilik, lehet stingerrel szaguldozni metroval szemben... Jo poen ahogy beledongol a foldbe ha nem vigyazol!

Mhosah
Ja bocs akkor félreértettem!!

Válasz rage üzenetére!
Nyugodtan ments mind utan, nem hinnem, hogy van idolimit, mer' en is mindig mentettem...

rage
Oda lépcsõ vezet 😊)

Mármint a metro-ba
Egészen le, s ott zárva a kapu
Gondolom, oda csak nem kocsival kell menni😊

Metroval? Autoval metroalagutba!

rage
Nem, az nálam magasvasút, amit írsz
Van metro is, csak le van zárva a lejárat
Mint ahogy az alagút, meg a híd is

rage
Nem, az elsõ 2 nekem kimaradt
Úgyhogy, új vagyok a témában

Szóval, akkor meg kell lennie mind a 20-nak...
Jó meló lesz...

Mhosah
Metróval bármikor mehetsz az elsö pályán csak meg kell keresni a feljárót vagy ahol fegyvert lehet venni ott van egy ugrató ahonnan föl tudsz ugratni a kocsival.utána menj el a feljáróhoz és amikor megáll enterrel betudsz szállni!!
Petyus_
De komolyan, ha minden mission után mentek, akkor szívok vmit? 😊 Vagy nincs idõlimit vagy ilyesmi?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ron Ragm
mittomén😊

Ron Ragm
ha megcsináltad az azon a szigeten lévõ utolsó küldetést. Ne mondd hogy nem GTA-ztál már...

Petyus_
Utolsó láma kérdésem: a gyakori mentés befolyásol valamit negatívan?

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

rage
Szóval, mikor mehetek metróval, meg másik városba?
😊

Mhosah
Oh köszönöm szépen nagyon rendesek vagytok hogy segítettetek!!!köszi!Már azt hittem hogy letörlöm a gta3-at mert annyira fölidegesített!!
rage
Igen, errõl olvastam
Sokáig úgy kell követni, hogy téged nem láthat meg
(Ezt mutatja a csík)

S utána kell kinyírni... asszem

Ron Ragm
próbáld me góvatosan követni. Nem nehéz csak rá kell érezni. ha magasra megy oldalt a gyanakvás akkor lassícs le és távolodj el tõle

nem szabad közel menni hozá,ha az a csík megtelik akkor észrevett és vége
Mhosah
csík bocs kifelejtettem!!
Mhosah
De ha beszáll a taxiba és követem utána a jobb sarokba elkezd lemenni egy és ha az lemegy azt írja hogy mission failed!!!
Ron Ragm
Áhhhhhhhhh nemigaz nem tudja elküldeni ez a ***😊

Bocs!! 😊
rage
Aha, szóval a taxiba több fér
Mert eddig nem volt hajlandó beszállni, csak egyszerre egy

Persze, ha többet is lehet vinni egyszerre, akkor OK.
Más:
A másik két városrészbe csak akkor lehet átmenni, ha kész van az összes küldetés?
A metro is akkor nyílik meg, meg az alagút, meg a híd is?

4000
Ron Ragm
3998

3998
Ron Ragm
3996

3996
3995
3994