7566
-
Kikoki #7405 Miért lesznek a kocsik fehérek és a kerekeik iszonyat szarok ha felrakom a real gta-t?Egyster már felraktam és akkor normális volt!Ja és van valami szinesítő mod hogy ne legyen ilyen szürke,színtelen? -
#7404 szal má fasse jáccik gta3-al? -
kispalika #7403 Hi!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Nem tudom megcsinálni az egyik Shoreside Vale-i rampage-t. Azt amikor lángszóróval kell legyilkolni 20 Kartelt. Nagyon nehéz! Van valakinek egy jó ötlete, hogyan lehetne megcsinálni? Csalókóddal nem akarom.
-
#7402 az kemény. hogy nem lehet észrevenni?:) te is olyan vagy, hogy krekket kérsz mindenhol, közben ott van a lemezen?:D -
flashX #7401 hi
plz help nekem ilyen szar másolós fajta gta3am van de már teljesen real modos, annyit kele elméletileg tennem hogy bemásolom az összes cd tartalmát egy helyre..meg is teszem de baszik elindulni és ezt írja ki:
Unhandled exception:0000005
At address:005ac3bb -
Smitiz #7400 már mind1, láma voltam :) -
Smitiz #7399 Üdv Mindenki!
Hogy lehet MP3-ba leszedni a játék rádióit? Valahogy le lehet rippelni a 2.cd-ről? -
abonyitomz #7398 jó kis game volt ez -
gator #7397 ez nem megy -
gator #7396 Valaki nem tud adni egy linket a gta 3 no cd crack rol ? -
peterx #7395 Valaki megtodja mondani hogy miért CSONKÍTOTTÁK meg a dodot a GTA3-ban???? Mi volt az oka? vagy csak így csinálták? thx -
woody #7394 lebírnád írni pontosan hogy mit hova kell,mert nekem se jönnek be a mentések -
csabz #7393 Ki tud a gta vc MTAhoz hostot modani? -
Jokes #7392 Gta 3 eladó EREDETIBEN,magyar kézikönyvel,2 cd ,új, soha használva.
3000 ft.
[email protected] 06 30 260 7991 -
MagyaR #7391 LOOOOOOOL!!!
A save fájlhoz a crack rajta van a cdn!!!!!!
Énis vagy 1 évig ésre se vettem, de így van!!!
Nemtom már melyik cdn, de a másolton rajta van.
Eredeti gamenél meg nem kő hozzá crack! -
#7390 gamecopyworld.com
gameburnworld.com -
#7389 hát, sztem azzal már nem lehe tmit kezdeni -
#7388 hellosztok fiuk.kéne egy olyan patch ami a save file-t javítja mert rossz a CD-m.előre is köszi -
#7387 Valaki tud a gta 3 1.0-hoz nocd patchet???
-
#7386 sajna elég régi a gém ahhoz, hogy bárhol fent legyen... dc, torrent nem jó? ott biztos fent vannak -
#7385 Nem tudna valaki egy warezt amin letölthető a game az e-mailem
[email protected] küldjétek el PLS. -
#7384 nem tudsz url-t hogy honnan töltsem le -
#7383 nem jött be a kép
-
#7382 nettől -
#7381 Mit??? :DDDDDD -
#7380 Honnan lehet letölteni? -
#7379 mp3 könyvtárba nyomd be a zenéidet, és az mp3-at választod ki a rádióállomások között -
#7378 Bocs a gyenge kérdésért, de mi a legfrissebb patch a játékhoz? A hivatalos oldalon még mindig az első van fenn. Létezik, hogy azóta nem adtak ki többet? -
01bbbbb #7377 hogyan lehet a rádio -ba a zenéimet be rakni -
#7376 nesze -
raga #7375 Hi!
Honnan tudnék olyan crack-et amihez nem kell berakni a 2es cd soha? -
#7374 kérem, valaki segítsen ! -
#7373 A flyable helikopter & egyéb motor módokat valaki tudja használni? Mert nálam vagy leáll, vagy egyes helyeken kilép a játékból. Valaki tudna telepítési tanácsokat adni? -
#7372 van belőle több változat is? akkor asszem én is beszerzem a funalt (ha ténylg van ilyen 1általán ), valszeg nekem az legelső, 1.0-ás verzió lehet + -
NiGhTM4R3 #7371 Hehehe, pont ezért jöttem ide h megkérdezzem honnan tudom letölteni, és lám, csak pár addont kellett lejjebb mennem és meg is találtam :D
(Biztos h ez a legfrissebb változata? Mert van RealGTA3 1.0,1.1, meg most látom h Final is. Akkor a Final a legújabb?:)) -
#7370 gta online: kattints a bannerre -
#7369 hoodoo oldalán kívül nem tud vki valami pálya gta3 siteot? nem baj ha magyar:) ja és hiába tettem fel a cuccot ami kiszedi az újságokat, sirályt stb.. nekem ottmaradtak -
#7368 GTA KOCSIK LETÖLTÉSI HELYE :
KATTINTS IDE
-
#7367 GTA 3 REAL MOD :
LETÖLTÖM
-
#7366 keresgélj..