GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aborg
Bocs

Ams
ne ftp-rõl...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Aborg

Ez se mindennapi jelenet.

Multkor meg 2 pillango beult a kocsimba egyszerre, sima varosnezesen voltam, nem a rendorbalos misszioban. Nyekergettek rendesen, a masik ki se akart szalni 😊
Ams
+ multi!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

vice city: vezethetõ motrok, helikopterek, 80as években játszódik majd. ÕÕ kb ennyi 😊 Ja meg lotus auto klón is lesz. Ezek tutik.
Ron Ragm
ja, meg állítólag helit is lehet vezetni

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Gerry
Hálás köszönetem!

Gerry
Fel tudnád õket nyomni az SG FTP-jére, ha szépen megkérlek?

Amse
De ugy remlik lementem oda de kurvara nem emlekszem arra hogy mi van ott.Na mind1 vegignyomom meg 1x.Azert kossz.

Amse
Hazamentem es elmentettem a game-et.Asszem.

Amse
Ott egy kapu van ugye?Kinyitjak ha odamegyek nem tod?Es elvileg ott van a Patriot?

Gerry
Ez a térkép honnan van? Nekem másmilyenek vannak...

Amse
Az tudom hol van egy sorompos lejarat ugye?De nekem nincs ott semmi?Vagy az nem az a garazs?Na mindegy majd valahogy +csinalom.Kinyirom az osszes buzi maffiatagot.Kar hogy nem lehet

Gerry
Na, ez új! Ez naggyon teccik!!! Asszem ezt megpróbálom... Neked bejött?

Gerry
Ha jól tudom akkor az a garázs ott van az FBI épülete mellett. (nézd meg a téképen, az asszem jelöli is...)

Amse
De Gerry 1x sem tudom +csinalni a turismot MERT SZETLOVIK A KOCSIMAT!!!

Amse
Amikor kivittem a repterre utana ad egy melygarast ahol vannak cuccok arra gondolsz?Na mer en aztat nem kerestem meg vagy nem vettem eszre csak olvastam rola.Utolag nem lehet felszedni?

Gerry
Golyoálló autót asszem 20 tourismo után kapsz, de ha úgy csinálod, hogy útbaejted az autószalont, ahol a viper (Banshee) áll, a benzinkúttol nem messze, akkor kb 10mp kiesésed van, de van egy qrva gyors kocsid, és még messze nem érnek utol a többiek, énnekem ez a taktikám, már 6x bejött, még 14 ilyen, és megvan a golyóálló Cheetah...

Amse
en elhiszem hogy +lehet csinalni.Csak nem tudom mert mar vagy 50x probaltam de mindig szarra lottek es nincs idom atszalni masik autoba.a rekordom a 2. hely ket autocserevel.Probaltam tankkal es a rajt utan egybol rarantottam a masikra a kormanyt es felrobbant de a masik 2 meglepett pedig lottem utanuk de golyoalloak.Egyepkent nem nehez misszio.De tegnap +csinaltam ugy hogy ujrakezdtem.De a vegigvitt mentesemmel nem tudom.Pedig jok lehetnek az utanalevo missziok.A fagyiskocsisat is +csinaltam tegnap.Nincs valami golyoallo auto elrejtve?vagy nem lehet azza tenni?Vagy valami?

Gerry
Aha, és te sem tudod, hol van a 20. u. jump?

Gerry
Ja, a shotgun az veszélyes, de hidd el, meg lehet csinálni, ha nem hgiszed küldök egy mentést, amin már minden küldetés megvan...
Amúgy nekem sem elsõre sikerültek a dolgok (de még csak nem is másodikra...)

Amse
De akarmilyen kocsival is megyek ket shotgun loves es vegem.Ujrakezdtem a game-t es taxival +csinaltam de ott nem lottek ram.Cheatot + nem akarok.

Gerry
Vagy egy gyors kocsi kell, mondjuk egy Infernus vagy egy Cheetah és azzal kell ügyesen manõverezni, én nekem sikerült így az összes "pótküldetés", vagy olvass vissza kicsit, és lesznek különféle cheat-ek, a bandák lecsitítására, de én az ilyesmiket nem szeretem, mert pont a lényege veszik el a játéknak...

Amse
Szasztok lenne egy kerdesem.Vegignyomtam a game-et mar eleg reg es most csinalom a tobbi dolgot pl a telefonokat.Na a Stauton Islandon +csinaltam a telefonos kuldeteseket de Portlanden nem megy mert mindig szetlovik a kocsimat a maffiasok.Golyo allo autot meg nem tudok csak tankot de az olyan lassu mint a ****.Valami tipp?+a 3. szigeten levonel is szetlonek.Oda is az kene.Mert a tankbol nem lehet oldalra kiloni.
Amse

Gerry
Sajna ezt még én sem tudom, de a térképeken U betûvel jelzett helyeken lehet csinálni ezeket az okosságokat... Ha meglesz az utolsó, akkor meg tudom majd mondani, hogy mit kapunk érte, de addig is bárki akinek megvan, vagy tudja hol van PLZ SEEEEGÍÍÍÍTSÉÉÉG!!!

Micsoda??? Mik azok a Unique Jump-ok???
Én mondjuk ugrottam egy nagyot a reptéren, akkor kiirta, hogy UNIQUE akármi, de nem igazán vettem róla tudomást! Mit kapok, ha mind a huszat "megugrom"?
Gerry
Üdv mindenkinek!
Segítsen valaki, a 20db unique jump-ból megvan 19, és az utolsót sehol sem találom, már megnéztem a térképeket, és azokon is csak 19-et találtam (1. helyszínen: 8db, 2.-on: 4db, 3.-on: 7db), én vagyok vak, vagy télleg nem jelöli a térkép az utolsót? Ha valaki tudja hol van plz írja le!

A játékautós küldetések nagyok jók. Kár, hogy fantáziátlanok lettek.
Kellene egy cheat, amivel ilyen kis robbanós játékautókat magaddal vihetnél fegyverként !
Bazzeg! Eddig 64 hidden pack-ot találtam, de némelyik nagyon komoly helyen van elrejtve!
Pl. Portlandban felugrattam a metrónál a magasvasútra, mentem párszáz métert, majd egy tetõn landoltam....hát nem ott figyelt egy kis pakett! 😊)

Szerintem még kb. 10 darabot fogok megtalálni, aztán jön a szenvedés! 😊
én egy sima taxival zuztam be, 3 csillagom volt addigra már.. mégis simán átültem, és elvittem a járgány ahova kellett.. má majdnem lángolt mire odaértem, de sikerült😊
Amikor lezúztad a pénzszállítót, tûnj el onnan. Ülj át egy kocsiba, vidd el lefestetni,aztán csak gurulj vissza a pénzszállítóhoz.
That's it.

rage
Na, amúgy kéne egy kis help...

Elsõ pálya, talán 7. küldetés, neve Van Heist
Egy pénzszállító-autót kellene lezúzni, majd elvinni valahová gondolom
Az a baj, hiába szedek össze valami jó erõs járgányt, mint a Linerunner, stb, ha a rendõrök jönnek mint állat, s egyszerûen, nincs idõm sem arra, hogy esetleg ha sikerülne lezúzni a pénzszállítót, átszálljak, mert egybõl elkapnak

Ott lógnak hárman a nyakamon, nem tudok tõlük megszabadulni
Elkapnak, mielõtt én el tudnám lopni a kocsit

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=6

pl itt
Aztán a patchek között megtalálod

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Ha esetleg érdekel valakit, ha feltesszük a hivatalos 1.1-es patchet, onnantól kezdve nem kell a crack, elég ha bent van a 2-es CD

Ha gondoljátok, a cd audio tartalmát be lehet másolni az audio könyvtárba, de nem muszáj

Így legalább, 1 hibalehetõséggel kevesebb...

macro
Szar a PIV!!!

Petyus_
Köszi! Örök hála! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Aborg
http://www.garson.clara.net/gtatanks/gta3maps.html

Jo minoseguek, en ki is nyomtattam.
Ron Ragm
A hatalmas játszható tér, rengeteg autó és gyalogos miatt.

Petyus_
Nem tud vki Liberty City térkép linket?

I.C.ram
LOL
I.C.ram
nem tudom 😞( jo magas es ha a vegere ersz akkor nem esel bele a vizbe mert van egy kis korlat meg viszonylag sok hely van a megallasra de nagyon fasza valahol a 3. szigeten keressetek ahol a kertes hazak vannak annak a kornyeken
Ron Ragm
Vice cityt megtaláltad! Még nincs is kész!😊

Lacc
Melyik hegy ez? 😊))
Gerry
Másik problémám: nincs meg az eredeti gta3.exe file (kölcsönadtam a CD-t), elvileg anélkül nem megy föl a patch, tudna valaki dobni egyet?

Gerry
Bocsika má megtaláltam, csak láma voltam... Nomeg vak 😊))

Gerry
Üdv! 1.1-es pecset hol találom?

Petyus_
Hali! Teendõ: patcheld fel 1.1-re, utána www.gamecopyworld.com-ról töltsd le hozzá azt a törést, ami a listán a második: "Grand Theft Auto v 1.1 (ALL) Blood Fixed/No-CD/Fixed EXE". EZ a törés kell, nem a Mythes! Miután ezt felraktad, másold be a 2-es CD Audio könyvtárából az összes file-t a játék Audio könyvtárába a vinyódra, és lõn világosság! 😊

I.C.ram
en downhillezni szoktam a 3. varosreszben van egy korvajo hegy amirol lelehet menni a lenyege az hogy teljes gazzal egy akarmilyen autoval lekell menni (havas palyan csinaltam) es az a cel hogy talpra erkezzel a vegen 😊) en nagyon elvezem amikor a kocsid szarramegy az aljara 😊)
Ron Ragm
Nem Laszlo hanem Laslow😊

Ron Ragm
és az a legjobb amikor a rendõrök közben üldöznek😊