7566
  • Garrett
    szerintetek melyik volt a legdurvább küldetés?
    Én nem hiszem hogy ujrakezdem ezért... sose szerettem azt a beszédhibás kenjit :))

Jah tényleg melyik volt az eddigi legnagyobb Stunt ugrásotok? nekem az Ásóka házához ugrottam le a vele szemben lévő utról ( ahol Az ammunition van) pörögtem forogtam és 5000 pont!
  • [-Balu-]
    AMugy en is olvastam Gamestarba, hogy az egyik kuldink a stadionba vezet, nos az nem lehet hogy egy submission??? Vagy nemtom amit gamestarosok teszteltek beta volt vagy ps2-os? franc tuggya
  • [-Balu-]
    Garrett: nekem is eloszor ez volt, hogy bengaztam, es basztam megcsinalni a Kenji fele Grand Theft Auto nevu missziot, aztan nagyot lestem mikor Donald allatja kinyiratta velem szegeny jakuzzit. Aztan ma ujrakezdtem az egeszet, a legelejerol, hogy ugy be tuggyam fejezni a kuldiket, hogy mindet teljesitettem. Es hidd el nem nehez, nekem is most ELSORE 50 masodpercem maradt... az most cseszhetem a 75 Hidden Packomat, a 10 Unique Jumpomat, 5 Rampageemet, meg a sok dolgot amit eddig megcsinaltam :))) kezdem ujbol egeszet, most mar 10 darab Hidden Packom van!!! mongyuk most egyelore a kuldikre megyek, mar annal jarok (ma delelott kezdtem ujra), hogy Raynek ki kell nyirni egy horgaszo hawerjat... Rajottem, hogy idorendi sorrendben kell menni: eloszor Asuka osszes kuldiejet megcsinalni, majd Kenjiet, Ray-et Donaldet majd a telefonost...
  • Garrett
    nem a focipályán, hanem a múzeumban van vagyhol...én is kevertem a 2 őt
  • Garrett
    350 nel még egész tűrhető volt :D a páncélautó mondjuk az első kanyarban beborult. Stingernek nyugodtan lehet 350 et adni
  • Gerry
    Én végig nyomtam az összes köldetést, se a focistadionba egyszer sem kellett bemenni, végül Dodo-val berepültem, de nincs benne SEMMI, vagyis csak át lehet esni rajta...
  • Mike
    ok kipróbálom

max sebességnek mennyit irtál be?
  • Garrett
    asszem én is csinálok lassan valami egyszerű de nagyszerűt...
  • Gerry
    Hmmm! Egy kedves kollégám belekötött a LOGO-mba, ami télleg elég rusnya volt, dehát ennyit tudok Paintbrush-ban pár másodperc alatt... Na itt az újabb, (elvileg) szintén Paintbrush-ban készült, de ígérem, a következőt otthon hozom össze PSP7-tel... Bocsi az OFF miatt.
  • Garrett
    0.2 törés sok. én beírtam 0.01 et és működött... nem is tört szét. Csak a burkolat jött le végig.

végsebességnek is nyugodtan lehet nagyobbat adni... A file elején józanész szerinti minimumok és maximumok vannak!
  • Gerry
    Ha elolvastad volna a ReadMe-jét, te is rájöttél volna, ott leírják a változtatások között...
  • Gerry
    Nincs rá szükség, mert már gyárilag kihagyták a másolásvédelmet!
  • Aschil
    Tud valaki az 1.1 patch-ez crackelt exe-t ?
  • Mike
    mennyi a max sebesség

ott azt irja 160, dehát az marhaság, vannak ott 200-asok is szép számmal, nekem kéne vagy 300 :))) megnézném milyen az
    persze 0,2-es töréssel
  • hiba
    Van: frissits, patchelj.
    http://gta3.uw.hu/
  • Blasta
    Szerintem nem tudsz felmenni a csillagvizsgálóhoz!
    Én próbáltam! Vittem oda autókat, meg dodo-ztam, de nem lehet. A map fizikai feteje lejjebb van, mint a csillagvizsgáló!
    Szerintem legalább is! Aztán lehet, hogy én vagyok béna, de nem tudtam magasabbra emelkedi annál a szintnél, ameddig autóval is fel tudtam jutni...
  • hiba
    Handling.cfg
  • hiba
    Hangling.cfg-be az RCBANDIT-hoz:

RCBANDIT 1500.0 0.8 1.5 1.0 0.0 0.0 -0.1 70 2.0 1.0 0.47 5 150.0 35.0 4 P 10.5 0.53 1 10.0 1.6 0.1 0.2 0.0 50000 0.25 -0.09 0.5 B010 1 1
  • Aschil
    A mentések betöltésével gáz van, hibát ír ki.
    Van valami tippetek?
    Lehet, hogy ez már volt téma, bocsi.
  • Ron Ragm
    Azér nem kötözködésképpen, de az sem vmi nehéz...
  • Ron Ragm
    Ezt hogy hoztad be? Garázseditorral nerm hiszem, mer ha behozom és megpróbálok beleülni folyton lefagy:)
  • Ron Ragm
    nem lehetetlen, csak Te vagy a béna, már bocs, elsőre sikerült hogy maradt kb másfél percem:)
  • Garrett
    az lehetetlen... én inkább kicsináltam Kenji-t
  • Bone-Cracker
    Na sikerült magam beregisztrálni, és még egy
    logot is alkodtam péjntbrásban majd mindjá meglátom, hogy nézki.
  • Anee
    Nekem a dodo azért kellene hogy felmásszak a csillagvizsgálóhoz...az egyik tuning dodo édeskevés ahoz nem bír olyan magasra emelkedni.
    Petyus:az azt méri hogy észre vesz-e az a tróger taxis...ha bejön a csík maradj le...távolról kell követni..de szedd le a magyar feliratot úgy jobb lesz.
    Rage:jha király küldi!Abban a küldiben a sorrend a legfontosabb!Elsőnek a belső garázsnál lévőt vidd el ami nem messze van Kenji kaszinójától, másodjára ami a focipályánál van, harmadjára pedig ami a kórháznál...Nekem ebben a sorrendben maradt többmint egy percem
  • rage
    Sikerült végre megcsinálni a payday for ray küldetést . Maradt is még 3 másodpercem :)
    Épp ideje volt, már majdnem végleg abbahagytam

Az utána lévő 2 küldetéssel nem volt gond, erre most megint mit ad?
    Naná, hogy time limites küldetést
    Most 6 perc alatt kell 3 kocsit ellopni.

Ez se rossz
    Egy hét alatt ez is meglesz :))
  • Lacc
    Ezt hogy kell behozni? :DDD
  • Petyus_
    Láma kérdés: Salvatore küldött, hogy figyeljek egy csávót, és van az a Spoofmeter vagy mi, na hogy kell csinálni, hogy ne mission failed legyen? Mert nagyon idegesít. :(

Vagy esetleg mondhatnátok cheatet, amivel megnézhetném a város többi részét. ;)
  • [-Balu-]
    hja az kiraly lenne egy gyorsabb dodo, mert meg mindig nem tok fel percnel tovabb fent maradni a levegoben :((
  • Anee
    Kajak ez a turbo taxi csak ez az átírás nem megyeget nekem.
    Egy faszául emelkedő, félelmetes sebességű dodot akarnék csinálni csak nemtom hogy:-(
  • Manta
    Hát ez kurva jóó :)
  • Garrett
    látom te tudod használni :D
  • Garrett
    asszem felteszek egy handling cfg.-t a SG ftp jére az upload/ gta3 ba.
    Ebben egy Törhetetlen Stinger
    és egy versenyautó szintű Securiticar lesz. ha kell valakinek
  • Garrett
    Staunton Islandon ahogy átjössz a hídon ( a felemelkedőson és mész tovább egyenesen a 4 sávos úton nézegesd a plakátokat...az út mentén
  • hiba

• dieselG
    Garrett hol találni a Soldier of Misfortune plakátot? :D
  • Garrett
    meg csináltam egy Terminator skint meg egy símaszkosat :) ha érdekel valakit
  • Garrett
    Jah GTA3 ban látta már valaki a Solider Of Misfortune plakátot?

KURVAJÓÓÓÓ!!!!
  • Mike
    nem rossz, csak tunnikéne melyikmi
  • Gerry
    Te voltál a gyorsabb, én meg nem figyeltem...