GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Ez se mindennapi jelenet.
Multkor meg 2 pillango beult a kocsimba egyszerre, sima varosnezesen voltam, nem a rendorbalos misszioban. Nyekergettek rendesen, a masik ki se akart szalni 😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
.Kar hogy nem lehet

Amúgy nekem sem elsõre sikerültek a dolgok (de még csak nem is másodikra...)
Amse
Én mondjuk ugrottam egy nagyot a reptéren, akkor kiirta, hogy UNIQUE akármi, de nem igazán vettem róla tudomást! Mit kapok, ha mind a huszat "megugrom"?
Segítsen valaki, a 20db unique jump-ból megvan 19, és az utolsót sehol sem találom, már megnéztem a térképeket, és azokon is csak 19-et találtam (1. helyszínen: 8db, 2.-on: 4db, 3.-on: 7db), én vagyok vak, vagy télleg nem jelöli a térkép az utolsót? Ha valaki tudja hol van plz írja le!
Kellene egy cheat, amivel ilyen kis robbanós játékautókat magaddal vihetnél fegyverként !
Pl. Portlandban felugrattam a metrónál a magasvasútra, mentem párszáz métert, majd egy tetõn landoltam....hát nem ott figyelt egy kis pakett! 😊)
Szerintem még kb. 10 darabot fogok megtalálni, aztán jön a szenvedés! 😊
That's it.
Elsõ pálya, talán 7. küldetés, neve Van Heist
Egy pénzszállító-autót kellene lezúzni, majd elvinni valahová gondolom
Az a baj, hiába szedek össze valami jó erõs járgányt, mint a Linerunner, stb, ha a rendõrök jönnek mint állat, s egyszerûen, nincs idõm sem arra, hogy esetleg ha sikerülne lezúzni a pénzszállítót, átszálljak, mert egybõl elkapnak
Ott lógnak hárman a nyakamon, nem tudok tõlük megszabadulni
Elkapnak, mielõtt én el tudnám lopni a kocsit
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
pl itt
Aztán a patchek között megtalálod
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ha gondoljátok, a cd audio tartalmát be lehet másolni az audio könyvtárba, de nem muszáj
Így legalább, 1 hibalehetõséggel kevesebb...
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com