7566
-
Garrett #4841 szerintetek melyik volt a legdurvább küldetés?
Én nem hiszem hogy ujrakezdem ezért... sose szerettem azt a beszédhibás kenjit :))
Jah tényleg melyik volt az eddigi legnagyobb Stunt ugrásotok? nekem az Ásóka házához ugrottam le a vele szemben lévő utról ( ahol Az ammunition van) pörögtem forogtam és 5000 pont! -
#4840 AMugy en is olvastam Gamestarba, hogy az egyik kuldink a stadionba vezet, nos az nem lehet hogy egy submission??? Vagy nemtom amit gamestarosok teszteltek beta volt vagy ps2-os? franc tuggya -
#4839 Garrett: nekem is eloszor ez volt, hogy bengaztam, es basztam megcsinalni a Kenji fele Grand Theft Auto nevu missziot, aztan nagyot lestem mikor Donald allatja kinyiratta velem szegeny jakuzzit. Aztan ma ujrakezdtem az egeszet, a legelejerol, hogy ugy be tuggyam fejezni a kuldiket, hogy mindet teljesitettem. Es hidd el nem nehez, nekem is most ELSORE 50 masodpercem maradt... az most cseszhetem a 75 Hidden Packomat, a 10 Unique Jumpomat, 5 Rampageemet, meg a sok dolgot amit eddig megcsinaltam :))) kezdem ujbol egeszet, most mar 10 darab Hidden Packom van!!! mongyuk most egyelore a kuldikre megyek, mar annal jarok (ma delelott kezdtem ujra), hogy Raynek ki kell nyirni egy horgaszo hawerjat... Rajottem, hogy idorendi sorrendben kell menni: eloszor Asuka osszes kuldiejet megcsinalni, majd Kenjiet, Ray-et Donaldet majd a telefonost... -
Garrett #4838 nem a focipályán, hanem a múzeumban van vagyhol...én is kevertem a 2 őt -
Garrett #4837 350 nel még egész tűrhető volt :D a páncélautó mondjuk az első kanyarban beborult. Stingernek nyugodtan lehet 350 et adni -
#4836 Én végig nyomtam az összes köldetést, se a focistadionba egyszer sem kellett bemenni, végül Dodo-val berepültem, de nincs benne SEMMI, vagyis csak át lehet esni rajta... -
#4835 ok kipróbálom
max sebességnek mennyit irtál be? -
Garrett #4833 asszem én is csinálok lassan valami egyszerű de nagyszerűt... -
#4832 Hmmm! Egy kedves kollégám belekötött a LOGO-mba, ami télleg elég rusnya volt, dehát ennyit tudok Paintbrush-ban pár másodperc alatt... Na itt az újabb, (elvileg) szintén Paintbrush-ban készült, de ígérem, a következőt otthon hozom össze PSP7-tel... Bocsi az OFF miatt. -
Garrett #4831 0.2 törés sok. én beírtam 0.01 et és működött... nem is tört szét. Csak a burkolat jött le végig.
végsebességnek is nyugodtan lehet nagyobbat adni... A file elején józanész szerinti minimumok és maximumok vannak! -
#4830 Ha elolvastad volna a ReadMe-jét, te is rájöttél volna, ott leírják a változtatások között... -
#4829 Nincs rá szükség, mert már gyárilag kihagyták a másolásvédelmet! -
#4828 Tud valaki az 1.1 patch-ez crackelt exe-t ? -
#4827 mennyi a max sebesség
ott azt irja 160, dehát az marhaság, vannak ott 200-asok is szép számmal, nekem kéne vagy 300 :))) megnézném milyen az
persze 0,2-es töréssel -
#4826 Van: frissits, patchelj.
http://gta3.uw.hu/ -
#4825 Szerintem nem tudsz felmenni a csillagvizsgálóhoz!
Én próbáltam! Vittem oda autókat, meg dodo-ztam, de nem lehet. A map fizikai feteje lejjebb van, mint a csillagvizsgáló!
Szerintem legalább is! Aztán lehet, hogy én vagyok béna, de nem tudtam magasabbra emelkedi annál a szintnél, ameddig autóval is fel tudtam jutni... -
#4824 Handling.cfg -
#4823 Hangling.cfg-be az RCBANDIT-hoz:
RCBANDIT 1500.0 0.8 1.5 1.0 0.0 0.0 -0.1 70 2.0 1.0 0.47 5 150.0 35.0 4 P 10.5 0.53 1 10.0 1.6 0.1 0.2 0.0 50000 0.25 -0.09 0.5 B010 1 1
-
#4822 A mentések betöltésével gáz van, hibát ír ki.
Van valami tippetek?
Lehet, hogy ez már volt téma, bocsi. -
#4821 Azér nem kötözködésképpen, de az sem vmi nehéz... -
#4820 Ezt hogy hoztad be? Garázseditorral nerm hiszem, mer ha behozom és megpróbálok beleülni folyton lefagy:) -
#4819 nem lehetetlen, csak Te vagy a béna, már bocs, elsőre sikerült hogy maradt kb másfél percem:) -
Garrett #4818 az lehetetlen... én inkább kicsináltam Kenji-t -
#4817 Na sikerült magam beregisztrálni, és még egy
logot is alkodtam péjntbrásban majd mindjá meglátom, hogy nézki. -
Anee #4814 Nekem a dodo azért kellene hogy felmásszak a csillagvizsgálóhoz...az egyik tuning dodo édeskevés ahoz nem bír olyan magasra emelkedni.
Petyus:az azt méri hogy észre vesz-e az a tróger taxis...ha bejön a csík maradj le...távolról kell követni..de szedd le a magyar feliratot úgy jobb lesz.
Rage:jha király küldi!Abban a küldiben a sorrend a legfontosabb!Elsőnek a belső garázsnál lévőt vidd el ami nem messze van Kenji kaszinójától, másodjára ami a focipályánál van, harmadjára pedig ami a kórháznál...Nekem ebben a sorrendben maradt többmint egy percem -
#4813 Sikerült végre megcsinálni a payday for ray küldetést . Maradt is még 3 másodpercem :)
Épp ideje volt, már majdnem végleg abbahagytam
Az utána lévő 2 küldetéssel nem volt gond, erre most megint mit ad?
Naná, hogy time limites küldetést
Most 6 perc alatt kell 3 kocsit ellopni.
Ez se rossz
Egy hét alatt ez is meglesz :)) -
#4812 Ezt hogy kell behozni? :DDD -
#4811 Láma kérdés: Salvatore küldött, hogy figyeljek egy csávót, és van az a Spoofmeter vagy mi, na hogy kell csinálni, hogy ne mission failed legyen? Mert nagyon idegesít. :(
Vagy esetleg mondhatnátok cheatet, amivel megnézhetném a város többi részét. ;) -
#4810 hja az kiraly lenne egy gyorsabb dodo, mert meg mindig nem tok fel percnel tovabb fent maradni a levegoben :(( -
Anee #4809 Kajak ez a turbo taxi csak ez az átírás nem megyeget nekem.
Egy faszául emelkedő, félelmetes sebességű dodot akarnék csinálni csak nemtom hogy:-( -
#4808 Hát ez kurva jóó :) -
Garrett #4807 látom te tudod használni :D -
Garrett #4806 asszem felteszek egy handling cfg.-t a SG ftp jére az upload/ gta3 ba.
Ebben egy Törhetetlen Stinger
és egy versenyautó szintű Securiticar lesz. ha kell valakinek -
Garrett #4805 Staunton Islandon ahogy átjössz a hídon ( a felemelkedőson és mész tovább egyenesen a 4 sávos úton nézegesd a plakátokat...az út mentén -
#4804 -
dieselG #4803 Garrett hol találni a Soldier of Misfortune plakátot? :D -
Garrett #4801 meg csináltam egy Terminator skint meg egy símaszkosat :) ha érdekel valakit -
Garrett #4800 Jah GTA3 ban látta már valaki a Solider Of Misfortune plakátot?
KURVAJÓÓÓÓ!!!! -
#4799 nem rossz, csak tunnikéne melyikmi -
#4798 Te voltál a gyorsabb, én meg nem figyeltem...