7566
-
Garrett #4888 nem lehet -
usp #4887 én azt kérdeztem multipalayer-en lehet e játszani -
Garrett #4886 Nekem 1Ghz Cleeron 256MB ram Gef4 mx440
1024x768 ban miden fullon gyönyörűen és játszhatóan megy! remélem segítettem -
zozo12 #4885 hi
lehet multiba játszani?
ha igen hova kell belépni hozzá? -
Death Knight #4884 Kicsit sok késéssel de elmondom az ilyen Balu féléknek hogy mi a pálya.
Először is azért irtam le a konfigomat, mert addig nem akarom megvenni a játékot míg nem tudom hogy fog menni. És én szeretek jó felbontásban játszani. Másodszor meg azoknak tettem fel a kérdést aki NORMÁLISAN tud válaszolni, nem anyázni össze-vissza. Úgyhogy bunkó Balucska a hülye barátaival eggyütt leállhatnának, mert nem sokan kíváncsiak az ilyen abszolút idióta kölykökre.
És utoljára meg szeretném azoknak megköszönni a hozzászólását akik normális üzenetet hagytak maguk után.
Csüsz! -
Garrett #4882 akinek kell küldok egyrendőr és FBi osokat viccesen kiiktató handling.cfg filet! -
#4881 Köszi a tippeket, ma eljutottam a 61. küldetésig
és vége lett, de Portlandon
A Bitch' Dog gyárnál még
tudok munkákat vállalni
habár a térképen nem jelzi.
A státuszban azt írja 73 küldetés van összesen, de
ha a gyárküldetéseket is megcsináltam, hol fogok még
"állást" keresni azt még nem tudom. A metrot sikerült már valakinek szétlőni? -
#4880 Szerintem ezt is megemlítettem.
Vagy lehet,hogy előtte a "http://" zavart meg? :)) -
dieselG #4879 Hitmea: van 1 ennél sokkal jobb gtahonlap is, mindenféle herkenytűkkel :DD
www.gta3.net
ilyen eccerű :DD -
dieselG #4878 Dejóóóó ez a kép :DDD
Gondolom valahogyan fel kéne már dobni a topicot.. -
Borg #4877
Még épp egyben volt az autó, mikor a hid után földet értem, 25000 pont:) -
#4876 Én ezeket ismerem:
http://www.gta3mods.net/
http://www.gta3.net/
http://hoodoo.isten.hu/gta3/index.php
Remélem tudtam újat mondani :)) -
#4874 KI TUD MODOKAT JÓ MODOKAT A NETEN?
(a GTA3HU - Da' Hungarian Tank Drivers Club -on
kívűl)
-
Anee #4873 nemtom én ma egy 15000-rest ugrottam egy tuning autóval:-)Úgy hogy repültem mellé 700métert is:)
De simába jó az -
Kevinke #4872 morepoliceplease - körözési szint feljebb
nopoliceplease - körözési szint lejjebb -
#4871 Küldetésekhez nincsen, de ezek vannak:
anicesetofwheels Láthatatlan autó
bangbangbang Minden autó megsemmisítése
boooooring Játék gyorsítása
chittychittybb Repülő jármű
cornerslikemad Könnyebben irányítható jármű
gesundheit 100% egészség
giveusatank Tank (dinoszaurusz) megjelenik
gunsgunsguns Minden fegyver
ifiwerearichman Többb pénz
ilikedressingup Külső megváltoztatása
ilikescotland Felhős időjárás
ilovescotland Esős időjárás
itsallgoingmaaad Őrült gyalogosok
madweather Szupergyors játék
morepoliceplease Higher Wanted Level???
nastylimbscheat Véresebb játék
nobodylikesme Támadó gyalogosok
nopoliceplease Lower Wanted Level???
peasoup Ködös időjárás
skincancerforme Tiszta időjárás
timeflieswhenyou Gyorsabban telik az idő
weaponsforall Egymással harcoló gyalogosok
-
Kevinke #4870 híról=hídról -
Kevinke #4869 Ja szerintetek a 7250 pontos stunt bónusz milyen?
(Egy mezei híról) -
Kevinke #4868 Ok írok! -
#4867 Kevinke írj mailt, és megdumáhatjuk,de igazatok van, erről nem itt kéne dumálni. Úgyhogy sorry skacok!!!(kicsit elragadtattam magam) -
#4866 Ehh GC beszolasai maris ki vannak moderlava:)))
-
#4863 http://vkk.hu/gta3/ -
Kevinke #4862 Elképzelhető, hogy érdekelne! -
Kevinke #4861 Joke:
Mennyiért vesztegeted azt a kártyát? -
#4859 TAXI 1450.0 2.1 5.4 1.6 0.0 0.0 -0.25 75 1.00 0.8 0.52 5 180.0 19.0 F P 9.1 0.60 0 35.0 1.4 0.1 0.2 0.7 20000 0.25 -0.15 0.5 8002 0 1 -
#4857 ja...ok:) -
Garrett #4856 deaz nem is AI manem MU -
Garrett #4855 azt mondta ÉL a város... szerintem ÉLő halott -
#4854 ÉL???????? Nem inkább AI? -
Garrett #4852 nem tudom... nekem az ÉL -lel lenne egy kis kifogásomo... a gyalogosok inkább élőhalottként viselkednek, és nem mennek arrébb, ha dudálok... SŐt még a kocsimra is ráugrik az öngyilkosabbok fajta... -
Garrett #4851 mindenképpen egy Stingert. Azzal "tuning" nélkül is ment! még maradt is időm egy parki sétára :D -
#4850 Kivéve ami nincs kidolgozva! (pl.: Stadion...) Egyébként én is imádom, már 1 hónapja vittem végig, de azóta is nyomom... -
#4849 ez a legnagyobb Isten jatek, minden ki van benne tokeletesen dolgozva az egesz varos el IMADOM! -
#4848 Én nem hiszem, hogy a stadionba vezetne küldetés! Akkor meg lenne csinálva rendesen belül is, akár Dodoval mész be, akár nem... -
#4847 Szerintem nem itt kéne elkezdeni az AMD vs. Intel vitát. Van erre elég topic, ott éld ki magad. -
#4846 Én bazi olcsón jutottam a Geforce 3 Ti200-asomhoz, de nagyon megérte, jól nyom! Csak a DDR-rel van baj, mert az a szar Hynics beszart, úgyhogy most 128-al nyomom:( Kicsit néha beakad:( Egyébként nekem 1,6 -os XP-m van, és egyértelműen Intel-es vagyok! Ládtam mindkettőt működni! Nem hiába vsztteséges az AMD-nek a bolt és nyereséges az Intelnek. Erről ennyit:) (Monjuk az AMD sokkal olcsóbb, ezért aztán megéri,de minőségben...) Azért jól megy, csak vissza akarom kapni a ramomat, hoyg végre élvezzem a játékot rendesen! Egyébként egy hónap múlva megakarok szabadulin a kártyátől! Nem kell valakinek méltányos áron? -
#4845 A Salvatorét én is így csináltam, de mi volt vele a gond? Szerintem nem nehéz, nekem elsőre sikerült (miután megtaláltam a Portlandbe vezető hidat persze...). :)
Viszont ez a menjek el 4 telefonhoz időre ez baszottul idegesít, most itt tartok, szüneteltetem is a játékot... milyen autót ajánlotok hozzá?
Ja, és ha tudtok jó skinekhez linket, akkor lécci osszátok meg velem! THX! :) -
Anee #4844 az utolsó meg az amikor az építkezésre kell menni a cuccért David keze alatt
azok már kész taktikai fps szintüek voltak -
#4843 a legdurvabb?? hat sok durva volt, pl Kingdom come, mikor orulteket kell meszarolni furggonostul, aztan a sayorana salvatore nekem azert, mert en sniperrel szedtemle az oreg fejet amikor jott ki a luigi klubbjabol :))) de a bomb da base -es se semmi, meg az utolso se -
Garrett #4842 lehet hogy valamelyik telefonos mission ért kapod nem? ilyen autóversenyzősért...