GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[-Balu-]
ok kosz mar nem kell a help!
[-Balu-]
nezem, de azert aki tud, plz itt is segiccsen
Ron Ragm
http://www.vkk.hu/gta3
itt mindenre választ kapsz😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

[-Balu-]
Hja es icram: latom magyar verziod van: honnet lehet magyar patchet szervalni???
[-Balu-]
Hi megint én:
Szal a kov. problematikaim tamadtak:
Sorleone vagy ki ad egy olyan kuldetest meg Portlandon, ahol el kell menni 8-Ball-hoz municioert (100000-ért... mongyuk zsém az van) es fol kell jutni a Kartell hajojara, es fel kell robbantani vagy mit kell... Az a baj, hogy a hulye 8-ball az elso loves utan felfut a hajora, es emiatt mission failed mindig, mert 1 loves nem eleg annyi emberre, hiaba a benzineshordot lovom szíjjel, attol csak 1-2 gipsy fekszik meg, es meg ottvan vagy 15, kinyiffantyak szegeny 8-Ballt. Probaltam azt is, hogy leadok egy loves benzineshordora, majd a kozelben levo Mule-lal elallom a hajora felvezeto rampa bejaratat, de vagy a kocsimat lottek szet, vagy 8-Ballt... Ha valaki kidolgozott egy kiraaly modszert erre a missionre, akkor kerem segitsen, mert agyamra megy a sok probalkozas...
Masik:
Tuggyatok egy Toni-s kuldetes utan Portlandon a szmelyi hivom kijelzi, hogy vigyek bizonyos autokat az import-export garazshoz. Namarmost kigyujtottem mindent ezek kivetelevel: Kukaskocsi, Fagyiskocsi, Dodo, Blista, Flatbed. Kukuaskocsival, meg flatbeddel talakoztam mar, de vagy eltunt a kepernyorol ahogy elfordultam, vagy a flatbed eseteben korozott mar a rendorseg, meg a Triadok sem imadtak kikaptak a kocsibol, es pont a kinainegyedben lehet beszerezni a Flatbedet. Legalabbis nem talaltam mashol... Ha valaki tuggya hol parkolnak ezek a kocsik, vagy hol lehet oket szervalni az segitsen plz!!!
Egyenlore csak ennyi 😊)) Kezdo vagyok, 2 napja sincs meg a jatek...
Ja es megvalami: ha megcsinalom a fentebb emlitett kuldetest (nehez lesz), akkor meg hany rohadt kuldtesnyire leszek a Staunton Islandtol??? Vagy nem igy kell megszerezni az atjutasi jogot???
Kosz: Balu
Krinyo
Hol van a Ghost town bejárata?PONTOSAN!

A metrónál ugrassál fel a magasvasútra, haladj tovább egy kicsit, és a megálló után ugrass rá a háztetõre...nekem sikerült!

😊)
Mike
a 2-esben böfögni is tudott

térkép sincs?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

lipovics
Sracok!
Hogy a Francba lehet a Portland szigetene levo Liberty Pharmaceuticals tetejere felmaszni a hidden package-rt felmaszni (meg persze az egyeb mellette levo dolgokhoz 😊
I.C.ram
nincs index
shiftet csak egy pillanatig nyomod akkor szirenazik
nem lehet
Mike
Pár kérdés:

van index?
hogyan lehet szirénázni?
hogyan lehet beszélgetni, böfögni?

1. pálya Jeffnél átfestettem egyszer a kocsit (küldetés miatt) azóta egyszerüen nem találom Jeffet, hiába keresem, ikonja is eltûnt (vagy nem?)

full térképet nem lehet vhogy kihozni? a radar soxor kevés

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Lekanyarodsz a hidról (Portland felõl), és egybõl élesen jobbra...onnan a második sarok...el sem lehet téveszteni!
Onnan is tudod, hogy sok-sok Yardie lövöldöz rád! 😊
Ron Ragm
nagy fehér épület, a házadtól nemmessze, a pain&spray és a 8ball elõtt.

Hehee!!! Eddig 72 hidden pack-ot tudtam összeszedni a térkép segitsége nélkül, de lassan kezdek kifogyni az ötletekbõl, hogy merre is keressem a többit! 😊

Mivel most qrva lusta vagyok visszaolvasni, ezért megkérdezem, hogy mivel is lehet az megcsinálni, hogy a bandatagok ne lõjenek szanaszét, amikor áthajtok a területükön?

Kössssz!
toMpEr

Lacc
Elküldtem a mailodra.
Lacc
Jó csinálok 😄DD
I.C.ram
maganak kepnek a linkjet kell es nem azt az oldalt ahol a kep van
köszi! hogy szúrtad be?

GPLRank: -51|GTRank: -30

azért neked se jött össze elsõre...😊

a parkolóház helyét illtõen tudna valaki támpontot adni? kb. 2 órát bolyongtam, de nem találom. szívesen kipróbálnám a "leugratok a parkolóházról" dolgot😊

I.C.ram
I.C.ram
Kispálya😊
vigyél le egy nagyobb teherautót vagy ilyesmit, aztán rakd a vonat elé😊 érdekes dolgokat tud mûvelni😊
hát így biztos nem!
inkább cím: http://budasp.freeweb.hu/gta3/gta3_01.jpg

bocs!

sziasztok!
hihetetlenül állat ez a game!
kavartatok már így a földalattival?😊

Ams
lacc most komolyan, csinálnál nekem is ilyen logót? 😊 komolyan!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ron Ragm
http://www.vkk.hu/gta3/

Ron Ragm
ja az összes fegyver a házad mellé kiv a flémtróver

Lacc
Tényleg ha összeszedem az összes hidden pakkot kapok valamit?
macro
Tudom sokszor volt már leírva, hogy hogy kell repülni. /DODO-val/ Olvastam is régen, de nem nagyon figyeltem. Vissza is lapozgattam de nem találtam. Leírná valaki nekem???

Ron Ragm
csináld amit gtarulz írt

[-Balu-]
jo a raketaveto azert volt, mert itt volt a hawerom, es beirta nekem a weapon cheatet, de tenyleg csak kiprobalni az osszes fegyvert, mert meg soha nem lattam oket, es a raketavetovel vettem uldozobe . de probaltam eleallni de NEM SZALLT KI A SZEMET !!! ;(
[-Balu-]
Helloo fiuk!
Tegnap szerváltam meg a gámát, és elakadtam annál a résznél, ahol Portlandon Joey ad egy olyan megbízást, hogy meg kell szerezni egy Security-s, golyoálló autot, de nem birom sehogy, mert ha aknavetot belekuldok, felrobban, mission failed, kinyitni meg nem tudom az ajtaját. Luigi-nel mar az osszes kuldetest megcsinaltam, a telefonosokat meg nem mindet, de Joey-nal azt az egyet nem tom... Légyszi valaki ha tud segitsen!!!
Elore is koszi: Balu
10-20 FPSt nekem is produkál, de én 1024x768x32 biten jáccom, méghozzá max qualitiy beállitással, és 16x AF-el.
AMS meg te sem hiszem hogy ennyin értétek el az adott FPSt...

Egyébként mit értesz azalatt hogy radeonra lett optimalizálva? Szerintem ez csak kacsa... 1az, hogy játékot nem kártyára, hanem APIra irnak. Namos ha D3Dre irták, akkor azon kártyán ami támogat D3Dt, mindegyiken futnia kell... Max ha lehetne truformot állitani benne, akkor lehetne mondani hogy r8500ra optimalizált.. bár inkább csak támogatott.
Egyébként ez az egy helyszin van ahol ennyire lecsökken az FPS, máshol a legnagyobb tömeggel is minimum 80at tol.. az meg azért nem alábecsülendõ..
I.C.ram
ebbe az a poen hogy Radeon 8500-re lett optimizalva a jatek. en is megneztem ezt a leugrast a haztetejerol es lass csoda az en szar regi 3 eves gepem 10-20 fpst produkalt
jólvan, tegyél már ide egy screenshotot, hogy néz ki neked (FPS-el) ahogy ráfodulsz a ház tetején az ugratóra..
Ams
kipróbáltam a "leugratok a parkolóházról"-t, 34fps. r8500 száksz! 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Nem.

Egyébként a felhõkarcolós városrészben sokszor nekem is lemegy 15-20FPS-re, az a rész bugos leet mint állat. Máshol mindenhol 70-100FPS közöt mozog. Például ha leugratok a parkolóházról, ott a leggázosabb, akár 1FPS is volt már...
(P3-S 1133B/512kb, 512 CL2 SD, R8500 64M😎
Mas-Thief
Észrevettétek ti is, hogy a Trainer nem mûxik 1.1-essel? Fuxs! Vagy csak engem bûntet?

Re
Icipicikét el vagyok keseredve..
Annak ellenére hogy a game nem kéri már a cd-t, hála Petyus -nak, így is szaggat továbbra is..
GeF2 Ti-al is csak 15-25 fps között mozog belvárosban, ami igen jó, nem értem mi lehet a gond.. ja és ez nem olyan egyszerû szakadás, pont ugyanolyan mint amikor még az audio cd alatt jött a hang a gta3-hoz.. talán elrontottam valamit?

I.C.ram
LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW
Sephi
Bazd meg. Miert jaccodik a 80 as evekben?!😞((((((((((( Miert nem folytatjak a mostanit!

En bevallom hogy minden idok legjobb akcio jateka ez es nem lehet tagadni... maga a fealing. Es a radio musorok 100% -ak! De en szmitottam volna ennek a folytatasara 😞(((((((((((((((((((( Akarom Laszlot 😊))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

I.C.ram
ha ez nyolcvanas evekben jatszodik akkor hogy lesz osszekotve a Liberty Cityivel??? masik meg vegre az emberek fule nem a nyakan van 😊)
Ron Ragm
mer jobb dolgunk nincs😊

Petyus! Hálás köszönettel tartozom neked! Ezer köszi hogy megoldottad /nemcsak én hanem kismillió ember/ cd-problémáját 😊
Végre élvezet vele nyomni a GTA3-at!
A GTA3 LEGYEN VELETEK! Ámen.
diesel atya

Aborg
Mert ez egy prima, korrekt jatek es ritkasagszamba mennek.

Talaltam egy ujabb jo kis terkepet:
http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art/g/gta3/grandtheftauto339.jpg
hiba
Most gyujtitek a hibakat? Miert?

Aborg
Ujra bocs. Hm, regebben ez igy mukodott...

Mind1. Ket kocsi egymasba van kapaszkodva, 3D hiba esete forog fenn.
hiba
Ebben lesz motor is?