GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerry
Ja, csak, ha van kedved, esetleg, én ráérek most további eszmecserére...

Gerry
Mégegyszer bocsi!

MerlinW, esetleg egy másik topicban...

Ron Ragm
ja, nem kéne ezt itt tárgyalni😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Gerry
Jaja, ez így van, és sajna az általad említett problémával már nem egyszer találkoztam, a legutóbbi eset, az ALi chipset drivere, ami ha föl volt telepítve, és DDR memó volt a gépben, akkor fagyasztotta a D3D-s progikat... Hihetelen, SD-vel minden ment, és végül DDR-rel is, csak le kellett irtani az ALi Integrated Driverét, így kicsit elvileg lassabb a dolog, de megy... Mir ezt kisakkoztam, eltelt két nap... Hoppá kicsit kezdünk átmenni offtopicba... Ezért bocsi mindenkinek...

Gerry
Ez a dolog nem feltétlenül van így, legalábbis nem minden esetben... A múltkor például egy folyamatosan fagyogató, de már nem garis alaplapon pár kondi el volt pukkanva, kiforrasztottam õket, egy másik szar alaplapból kiszedtem a jókat, persze azonos kapacitásúakat, beforrasztottam a rosszak helyére, azóta (3 hónapja) hibátlanul megy a gép, még húzni is jobban lehet benne a procit. Asszem erre a problémára software oldalról közelítve igen nehezen találtam volna rá,...

Gerry
Na, ja! Meg inkább a hardware és az azokhoz kapcsolódó problémaá foglalkoztatnak, programozni nemigazán szoktam, fõleg, hogy nem is tudok, hiszen a Pascal télleg nem egy manapság divatos nyelv... Esetleg a Windows-os problémák még amikkel el szoktam szöszmötölni... Fõleg ezekkel találkozok a munkám során.

Mike
nekem az jutott eszembe, hogy egy kiscsávesz kéne, mint a ravasz az agyban, aki apuka nyomdokaiba lép

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ron Ragm
gyorsabb voltál😊

Mike
látom azért puhulnak az álláspontok mindkét oldalon

Ron Ragm
nem zuhansz bele í vízbe, csak tudni kell hol kell leszállni. Ott csak egy utca van, az az, aholaz intro játszódott. FIGYELEM! GHOSTTOWN NEM EGY REJTETT VÁROS, NEM IS VMI EXTRA, EGYSZERÛEN ODA CSINÁLTÁK MEG AZT A HELYSZÍNT AHOL AZ INTRO JÁTSZÓDIK!

Gerry
Semmi, csak az intro kedvéért csinálták meg a fiúk, ezért is hívják Ghosttawn*nak...

Gerry
O.K. ha kell segítség szólj, TurboPascalban még valaha próblkoztak programozásra tanítani... (Nem sok sikerrel.) A file kezelés még valahogy ment, de ma már asszem egy sima repeat-unti ciklust sem tudnék elsõre összehozni...

Blasta
DivX 8. Az elég gyors!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Gerry
Csak jó gyors dekódolót kell alkalmazni, hogy ha elhúzok a vetítõvászon elõtt, akkor ne essen le nagyon az fps...

Blasta
Télleg! Ha már rádiózni lehet, meg MP3-at hallgatni, akkor kedvenc filmemre is jó lenne beülni egy autós moziba valami debasz kurvával!!!

Gerry
Esetleg nem akarod megírni az autósmozit, mondjuk DivX támogatással, és egy Patch formájában publikálni?

Persze, csak ha éppen ráérsz...

Blasta
Autósmozit kihagyták! Csak sima multiplex van! De épp "felujitás" alatt 😊

Blasta
Regcleaner rulez, azt néha én is ráengedem, az Easy Cleanerrel karöltve. Amit az egyik nem talál meg, azt a másik elintézi!

Blasta
Nem te vagy az egyettlen!
:-)))

Blasta
Hozzáteszem, csak indokolt esetben nyúlok a format c:-hez, mert meggyõzõdésem, hogy CSAK az jelenti a tuti biztos rendszr installt.
Én alapból utálok windows-t nem üres winyóra telepíteni. Ez a berögzõdés még a win 95-ös idõkbõl maradt meg, amikor nem lehetett csak úgy ujrainstallni a 95-öt, mert annyira finnyás volt a lelkem. És most is csak a tapasztalat beszél belõlem!

Blasta
Szép:
A backup-alegyet értek.

tudok irni, mi?

Blasta
A backup-alegyet értek. Tegnap is az mentette meg a jókedvemet! Valami faszkalap progi kiszedett vagy 5-6 futó programot a taskbar-ból és nem tudtam õket visszaraki.
Renccervisszaállít 3 nappal korábbra és minden OK. Csak egy letöltött drivert törölt le, mert elfelejtettem átmásolni máshova.

A formatot azért szeretem használni, mert egy körben megvan a badsector keresés, meg a töredezettségmentesítés is.
Tény, hogy van akinek nem 3 óra a wininst, azok vigyázzanak, hogyan használják és tartsák karban.
Egy ismerõsöm studiózik a PC-vel és azt a pár 100 programot meg effektet felrakni, belõni, nagyjából 10 óra. Ö nem instalál havonta, az tuti..

Mike
Egyetértek. A friss windows nem jelent "tökéletes" windows-t

Mike
Egyébként anno már nyitottam egy ilyen topicot az indexen, hogy "miért kell formázni?".

Mike
Jól van igazatok van. senkit sem minõsítek. Tegyétek. Kicsit fura, dehát ez van. Nem lehet mindenki ugyanolyan, ha valaki abban éli ki magát, hogy a vincsesztereit formázza, ám tegye. Nem szólok bele.

Mike
tolem hetente is formazhatod a vinyodat

Mike
bocs, de nem ugattam bele
szvsz lamer dolog nekiesni gepnek, azt formazni
minimalis tudas sem kell hozza
arrol mar nem is beszelve mi a hm csudának kell formázni? törlésrõl nem halottál még?

az xp már egész pofás backup rendszerrel rendelkezik, tehat talan hasznalni kene a kis fejecskedet, ahelyett hogy format + win ujra + minden driver ujra + minden apro kis szar ujra + jatekok ujra + felhaszn. progok ujra.

de senki nem mondta hogy ne csinald
csinald

Blasta
Tény, hogy van aki ezt szereti, van aki mást. Ez nem azt jeleniti, hogy valaki nem ért a géphez.
Ha meg valaki Harweres, az meg tuti nem azt jelenti, hogy a soft-hoz nem ért...
Programozni tényleg nem tudok. De azért a win környezetet már ismerem eléggé. Pár év egy PC szervízben azért megtanít erre-arra...

lipovics
Mike, ne hulyezzel mar le!
En a gepemet 3 havonta formazom, mert akkora mar a windows konyvtar 4 gigas pl...
Az en gepemen rengeteg program es jatek megy keresztul, es nincs kedvem run->regedit szarral tokolni.
Es mihelyst a gepem elkezd fura dolgokat muvenli, veszem elo az xp bootlemezt es format.
Az egesz gepet 3 ora alatt ujrapakolom, van mar benne rutinom.
Volt hogy feltettem a legujabb sb drivert es elbaszott mindent. Ket napig kotortam, mire helyreraktam.
3 ora alatt ujratettem volna a rendszert...
Szal nem szeretem ah vki beugat a masiknak, mert mashogy csinal vmit.
Te csak kotorgalja a regeditben, meg nezegesd a config fajlokat, en formazok...
Mike
ok

Blasta
PL. Jóarc! Ott legalább ismeretlenek nem ugáznak közbe:-)

Mike
de kivesézhetjük azt is, hogy egy szûz winfos mitõl lenne üzembiztosabb, amikor hetente vannak új peccsek
szóval nem olyan egyszerü, hogy format aztán fölbaszom a winfost azt minden oké

ne itt? akkor hol? mondj egy topikot

Mike
a vinyó nem igényli a formázást, amit minden kétévente meg kell csinálni.

Mike
nahát ordibálni meg aztán végképp nem kéne

Mike
oksa
pontosítok
a vashoz értesz
a szoftverhez kevésbé
vagy csak simán lusta vagy
(mint mondjuk én is)
de ettõl még nem esek neki a vinyónak, mert vmi nem jó a winfosban
sõt ujratelepítésnél sem (mondjuk ezt sem csinálom túl sûrûn, mondhatni nagyon ritkán)

Blasta
Rossz következtetést vonsz le! Hardwer-technikus vagyok, tehát némileg értek hozzá, csak NEM BIROM, HA KICSIT IS HIBÁZIK, VAGY KEZD INSTABIL&MEGBÍZHATATLAN LENNI! Nekem a biztonságot nem a buherálás, meg mindenféle registry-progik üzemeltetése jelenti, hanem a szüz winfos. Az a tuti. De ne itt beszéljük ezt meg...

Duron750 + GeF 2 MX400-al 20 körüli FPS, ami azért már jáccható (800x600 !) 😊)

Bálint, szerintem ott más gond lesz. Azon kellene futni, mint egy rajzfilmnek 😊

nézd meg a vkk.hu/gta3 oldalt, HW tuning néven
Ron Ragm
EZ a windows már vagy fél éve nem volt újratelepítve, és több mint 1 éve a vinyó nem látott formázást...igaz, néha elég érdekes dolgot szokott produkálni a Win, de meg lehet szokni😊

Mike
Gartulálok

értesz a géphez

Blasta
Én szeretem, ha a rendszerem -kvázi- hibamentes. (tudom, hogy olyan nincs, de azért erre törekszem)
És utálom, ha valami nem müxik. Nem bízom a reinstallban. Max a Rendszer-visszaáll. jöhet szóba.

Nálam ha valami nem megy és nem tudom 1 óra alatt megoldani, akkor format azt install...

Mike
ez hülyeség

Ron Ragm
nincs 2 féle verziója a GTA3-nak. A rádiót meg válsd át mindig, nem mindenkinek olyan az ízlése mint a tied😊

Mike
Szerintem aki bármilyen windows probléma esetén nekiáll formázni, az, hogy is mondjam: akkora lamer illetve simán hülye, hogy csak na.

lipovics
scandisk ha az se, akkor formazas 😞
Lantee, koszi, majd kiprobalom.
Elnezest, hogy ilyen keson reagalok, de ugye nyar van... 😉
Semmi változás.

letöltöm a legújabbat és ami lesz, szólok!

[-Balu-]
de gerry a driverre kerdezett... be kene szervalnod legujabb detonatort
inno 3d Tornado Geforce3 Ti200
szerintem nem ez a sz*r.

Gerry
Milyen VGA kártyád van? Lehet, hogy annak a drivere a sz*r.

rere

most megint egy újabb gond b*szta fel az agyamat.
Ma reggel óta, ahányszor el akarom indítani a gta3-at, ez a következõ hibaüzi jön:
"a d3d8.dll fájl hiányzó exporthoz van csatolva: ddraw.dll:UnlockCB.
és utána ez:
gta3.exe: egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem mûködik.

Mi a halál ez?

Egyébként is, 2x feltelepitettem a win98-at, tucatszor újrainstalláltam a gamet, kiprpbáltam a directX-et 6-ostól 9-ig..
most 8.1 van..
ja és ez a gond nemcsak a gta-nál jelentkezik hanem a Max Payne -nél is, bár ott az jön ki hogy telepítsem fel a directX 8.0-át vagy annál újabb verziót..egy nagy lóf*szt! A 3DMark2001-nél is ugyanez van mint a Maxnál, de a többi: Medal of Honor, Morrowind, RTC Wolfi, SOF2 tökéletes.

Mi a halál ez??

HELP ME!!

köszi.
diesel atya