7566
-
#4940 régi.. -
#4939 Figyelem! Akövetkező képen egyetlen fia montírozás, textúracsere, csalás nincsen. A kép teljesen eredeti!
Kíváncsi vagyok, hogy ki veszi először észre. : )))
-
#4938 na latom ertesz hossza... -
#4937 vki mondja el hogyan kel laz aautokat feltenni a gta3 ba?? a zip fileokban van egy autoneve.mod
egy install.bat egy patch.exe..és ez mindegyikhez van..hova tegyem ezeket??????? -
#4936 bezsaras!! megint toroltek a hozzaszolasaimat!! mi az isten van mar itt??? megvadol engem az a dantor vagy ki az isten erre meg en kapok a fejemre!! kozben be is lett bizonyitva hogy nem en votlam de ez senkit nem erdekel... szepen allunk SG... -
#4935 autogyártási kultura.. jovammá azé ne rögötessetek:)))) -
#4934 reszben az is :) -
#4933 Vannak akiket ez eleve az autogyartasi kultura miatt zavar..:) nem mindegy. -
#4932 nem akarlak leugatni de ne irj hülyeségeket pls:) nekem mindegy hogy eu vagy usa vagy japcsi ha jol néz ki állat az auto akkor az király autocska!!!nekem legjobban a Supra tetszik meg a merci SLR és leszarom hogy melyik német japcsi vagy usa.. nekem 8 ha mind 2 usa auto lenne -
#4931 termeszetes hogy az en velemenyemet mondom! de attol meg nem kell leugatni valakit sot meg meg is vadolna valotlan dolgokkal... -
#4930 full fájt a szivemnek mikor találtam vmi autot..hasonlo volt mint a porsche..vmi japcsi neve volt..szépen betettem a garászbe erre eltünt onnan:(((((((( grrrrrrrrrrrrrrrrr -
#4929 én is rég halottam ilyen faszsságot.. akkor inkább írd azt hogy neked nem jön be és ne azt hogy szar...nagyon is zoral az a supra! -
Garrett #4926 jah és zene a GTA3 ban... ki mit tett be alá?
nekem Alvin - poppuknsupersztár album ( száguldás porse szerelem) erre menni valami isteni!!! -
Garrett #4925 Ásóka elfelejtettem az ékezetet :D -
#4924 Nem Asoka hanem Asuka. Remélem hogy csak félregépelés -
Borg #4923 Nem IC.Ram IPjéről történt a regisztrálás (bár ez semmit nem jelent),
de ezt akkor sem itt kéne megbeszélnetek!!! -
Garrett #4922 király kipróbálom.. .ma haverokkal a következőn kisérleteztünk... felvettük a kocsi súlyát 1600 ről 9600 ra.. ekkor ha beszálsz és gázt adsz elkezd pörögni mint atom. Így ugattun a parkolóház tetejéról remélve a sok szpint de nem jött össze mert a kocsi felrobbant :(
Jah és Asoka hoz konkrét parkolási verseny volt ma! a felette lévő utról kellett minél közelebb landolni a kék körbe, lehetőleg minél többet pörögve.. Hajrá a rekord eddig 3 méterre mögötte! -
#4921 regelj le egy másik nicket -
#4919 mellesleg ha télleg te voltál... ez a gyávák fegyvere, ugye tudod... -
#4918 regeld le -
#4916 hagyd, ha neki ez tetszik... -
#4914 en nem tekintem problemanak :) -
#4911 nekem nem tetszenek a japan designok es kesz! :) -
#4909 japanok nem tudnak tervezni... ahhoz az europaiak ertenek meg regen az amcsik. japanok csak a kis fogyasztashoz ertenek meg a motorhoz. -
Garrett #4907 az mp3 könyvtárba bepakolod, az autóban meg sűrűn nyomogatog a R betűt vagy a ,mouse wheelt. a chatterbox adó után van az mp3 -player. -
#4906 attól mert japán attol miért lenne szar?? ez olyan dilis barom hozzáállás hogy az már fáj -
#4905 aki nem ért hozzáá az ne szoljon be:) -
#4904 toyota supra??? pfff szar japan auto... -
#4903 olvasd el a régebbi üzeneteket bazdmeg, és ne kérdezz hülyeségeket. (próbaltád már az mp3 könyvtárat?) -
#4902 most akko rmeséjje el vki mi a faszé fagy le a gamez! -
#4901 hogyan lehet berakni mp3 akat hoyga radioban halljam öket??? -
#4900 Sziasztok kiproszáltam a gamezt nagyon bejött!! egy hatalmas kérdés:!!!
lehet letölteni uj autokat?? engem egy Toyota Supra érdekelne:9 bár szvsz tul uj a gamez ahhoz hogy ilyenek legyenek hozzá! -
#4897 www.alvilag.hu/gta3 -
#4895 lesz egy kiegészítő amiben lesz multi -
zozo12 #4894 na mindegy sziasztok -
Garrett #4893 msjd az X box verzióhoz biztos... ahogy a játékfejlesztőket ismerem... ezzel sokan vennének X boxot -
zozo12 #4892 meg lesz csinálva a mult rész? -
zozo12 #4891 hogyhogy még? -
zozo12 #4890 de kár!!!!
lőjük le a fejlesztőjét!!! -
#4889 még!