7566
  • skorpio7
    Ja igen ... ha nem jutna eszedbe , Harwood az első sziget északi részén van , a Diablo-k területének szomszédságában .
  • skorpio7
    Harwood-ban !
    Tudod , ahol a Radio Head épülete van , ott a közelében egy taxi állomás !Na ott találod a parkolóban az új járgányt .

OFF

Amint látom , amilyen hatalmas pangás van , mindenki ezt gyűri már jó 2 hónapja ... persze én is és elég nehéz megunni . :)
    Még 1 hónap és meglátjuk , hogy a csehek mit hoztak össze MAFIA néven lesz-e új trónkövetelő game ebben a műfajban .

ON
  • Hmuda
    Az már megvan. Ne arrol beszélek. : ))))

A térképeket 25-el van jelölve. Nincs felette vasút, nincs közelben ugrató. Szerintem csak Dodo-val lehet feljutni.

Merre rakja le a taxis küldetés nyereményét, mert már elfelejtettem? : )))
  • cue
    Irány fel a magasvasútra, majd arról ugratni a tetőre...nem nehéz!
  • Laza
    holnap rarajzolom a terkepre, es felteszem.. :)
  • Laza
    fel kell ugratni.. :) vagy be kell ugratni az udvarra, es egy homokupacrol fel tusz ugrani a tetore... :)
  • Hmuda
    Ja és szerintem egy Bugba botlottam, mivel át kellett szállnom egy másik taxiba, ott meg 14-ig mentem végig időlimittel. Nem értem...
  • Hmuda
    Persze a Dodo-t kivéve.
  • Hmuda
    Joey garázsánál a Bitch'n'-el szeben van egy rakat powerup a tetőn, meg egy HiddenPackage. Oda hogyan kell feljutni?
  • Hmuda
    Pedig csak a WASD gombokat meg az egeret használom.
  • Hmuda
    Remélem nem írtam be véletlenül egy kódot. Már 45-nél tartok és nincs időlimit. Nagyon remélem hogy most nem csalok. : (((
  • Ron Ragm
    nálam sosem tűnt el az időlimit
  • Hmuda
    KÓDOK
  • Hmuda
    Lehet, hogy már kérdezték, de tudnom kell valamit.

Normális az, hogy taxizás közben az 5. utas után eltünik az időlimit?

Ha igen, akkor minden civil küldinél így van (mentő, rendőr, tűzoltó, stb)?
  • skorpio7
    Uff ... igazad van .

This seems to be fake .
  • Ron Ragm
    http://www.gta3.net
    http://www.gta3mods.net
    http://gtacenter.com

válassz
  • skorpio7
    Honna szeded ezt a hírt ?!
  • Ron Ragm
    nah, nesze nekünk multi-mod, az egész fake volt...
  • Hmuda
    Nagyon tutik. : )))

Köszi!
  • Laza
    azok az ugratok.. :)
    (probaltam olyan minosegben megcsinalni, hogy ne legyen tul nagy a kepmeret... sikerul.. :)))
  • Error
    nem rossz, de a 70 micsoda?
  • Laza
    NA, ELKESZULTEK A FA..A TERKEPEK.. :)
    INNEN LEHET LETOLTENI, ESETLEG MEGTEKINTENI...

Portland map
    Stantuon Island map
    Shoreside Vale map

remelem segithettem :)
  • Laza
    na, itt a scanner... :)
    mingya megcsinalom.. :)
  • Laza
    bazookaval a legegyszerubb...
    elotte csinald meg a WCs csavoval addig a kuldiket, amig a felkaru csavoig el nem jutsz...
    innentol van bazooka... :)))))))
  • Garrett
    az uttorlasz nekem nem jött be. Az átvezető anim után eltűntek a kocsik
  • Ron Ragm
    és ha nincs bazókája?:)
  • Hmuda
    Vagy lehet előtte úttorlaszt csinálni, csak vigyázni kell, hogy ne érj hozzá a kocsijához építés közben.
  • Garrett
    egy egszrűbb megoldás. Ez az az casinónál lévő srác aki leszalad a lépcsőn és beugriok a kocsiba?

Akkor: bazooka kézbe és kilövöd mint a sicc.mikor elindul a kocsival.
  • Ron Ragm
    én először mekanyarodtam elé, megállt. Shorgun bele, elhajtott, elkezdtem üldözni, majd hál égnek egy olyan helyre ment ba aminek 2 kijárata va- az egyik amelyiken bejött (Kenji kaszinójánál.) Én ott vártam a második kijártnál, shotgun bele, kigyulladt a kocsi, ő kiszált és kivasaltam:)
  • dieselG
    jaja igen :))))))
  • Hmuda
    Pont most akartam mondani, hogy már van újabb verzió. Ugye a fullt szedted le?
  • dieselG
    háp!

megvan a hiba!
    a GXTEditor nekem eddig csak normal verzió volt, de mikor most letöltöttem a full verziót azóta minden ok!! bocs :)
  • dieselG
    A hibaüzi szövege:
    Failed to load control "Common Dialog" from comdlg32.ocx. Your version of comdlg32.ocx may ve outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with your application.

egészségedre.. :))
  • Hmuda
    Nekem semmit nem ír ki. Nemtom mi lehet a gond.
  • Hmuda
    1: legyél gyors. Nekem elsőre sikerült és még maradt van 30 mp-em. : )))

2: vegyél sok UZI-t és mikor elindul, besorolsz mellé és addig lövöd, amíg ki nem száll. Ez általában annyi idő, amíg a zsaruk megjönnek, de mire itt lesznek, neked már csak el kell taposni az ürgét, szóval nincs gáz. : )))
  • Stann
    Mámeginénvagyok' . Probáltam már, de a snow mode a vvk-rol nem jon le!
  • CSOCSO
    fúúú bazzeg van egy feladat grand theft auto.. 3 autot kell begyüjteni hát 3 szor probáltam kb még egy perc kellene... meg van egy másik amiben kinai csaj adja a feladatot hogy egy autot kell szétbombázni..de ahogy hozzáérsz az autohoz 4 esre ugrik a kurva zsernyák mérce.. of korsz széátszednek azonnal...
  • dieselG
    HMUDA

ez(eke)t az oldal(aka)t mindenki ismeri, kár hangoztatni.
    DE
    sikerült már neked szöveget szerkeszteni GXT Editorral?mert 1 hónapja próbálgatom megnyitni de mindig hibaüzit dob ki nekem.
    tudsz segiteni?
    vagy valaki?
  • Hmuda
    HÁ! Itt van egy kurvajókis szövegeditor! Asszem elkészítem saját kis fordításom. : ))))
  • Hmuda
    Hm. Találtam egy oldalt, ahol tényleg van egy autószerkesztő. Asszem ezzel kicsit csökkenteni fogom a Poligon-számot. : )))