7566
-
#5161 Ja igen ... ha nem jutna eszedbe , Harwood az első sziget északi részén van , a Diablo-k területének szomszédságában . -
#5160 Harwood-ban !
Tudod , ahol a Radio Head épülete van , ott a közelében egy taxi állomás !Na ott találod a parkolóban az új járgányt .
OFF
Amint látom , amilyen hatalmas pangás van , mindenki ezt gyűri már jó 2 hónapja ... persze én is és elég nehéz megunni . :)
Még 1 hónap és meglátjuk , hogy a csehek mit hoztak össze MAFIA néven lesz-e új trónkövetelő game ebben a műfajban .
ON -
#5159 Az már megvan. Ne arrol beszélek. : ))))
A térképeket 25-el van jelölve. Nincs felette vasút, nincs közelben ugrató. Szerintem csak Dodo-val lehet feljutni.
Merre rakja le a taxis küldetés nyereményét, mert már elfelejtettem? : ))) -
cue #5158 Irány fel a magasvasútra, majd arról ugratni a tetőre...nem nehéz! -
#5157 holnap rarajzolom a terkepre, es felteszem.. :) -
#5156 fel kell ugratni.. :) vagy be kell ugratni az udvarra, es egy homokupacrol fel tusz ugrani a tetore... :) -
#5155 Ja és szerintem egy Bugba botlottam, mivel át kellett szállnom egy másik taxiba, ott meg 14-ig mentem végig időlimittel. Nem értem... -
#5154 Persze a Dodo-t kivéve. -
#5153 Joey garázsánál a Bitch'n'-el szeben van egy rakat powerup a tetőn, meg egy HiddenPackage. Oda hogyan kell feljutni? -
#5152 Pedig csak a WASD gombokat meg az egeret használom. -
#5150 Remélem nem írtam be véletlenül egy kódot. Már 45-nél tartok és nincs időlimit. Nagyon remélem hogy most nem csalok. : ((( -
#5149 nálam sosem tűnt el az időlimit -
#5147 KÓDOK -
#5144 Lehet, hogy már kérdezték, de tudnom kell valamit.
Normális az, hogy taxizás közben az 5. utas után eltünik az időlimit?
Ha igen, akkor minden civil küldinél így van (mentő, rendőr, tűzoltó, stb)? -
#5143 Uff ... igazad van .
This seems to be fake . -
#5142 http://www.gta3.net
http://www.gta3mods.net
http://gtacenter.com
válassz -
#5141 Honna szeded ezt a hírt ?! -
#5140 nah, nesze nekünk multi-mod, az egész fake volt... -
#5139 Nagyon tutik. : )))
Köszi! -
#5138 azok az ugratok.. :)
(probaltam olyan minosegben megcsinalni, hogy ne legyen tul nagy a kepmeret... sikerul.. :))) -
Error #5137 nem rossz, de a 70 micsoda? -
#5136 NA, ELKESZULTEK A FA..A TERKEPEK.. :)
INNEN LEHET LETOLTENI, ESETLEG MEGTEKINTENI...
Portland map
Stantuon Island map
Shoreside Vale map
remelem segithettem :) -
#5135 na, itt a scanner... :)
mingya megcsinalom.. :) -
#5134 bazookaval a legegyszerubb...
elotte csinald meg a WCs csavoval addig a kuldiket, amig a felkaru csavoig el nem jutsz...
innentol van bazooka... :))))))) -
Garrett #5133 az uttorlasz nekem nem jött be. Az átvezető anim után eltűntek a kocsik -
#5132 és ha nincs bazókája?:) -
#5131 Vagy lehet előtte úttorlaszt csinálni, csak vigyázni kell, hogy ne érj hozzá a kocsijához építés közben. -
Garrett #5130 egy egszrűbb megoldás. Ez az az casinónál lévő srác aki leszalad a lépcsőn és beugriok a kocsiba?
Akkor: bazooka kézbe és kilövöd mint a sicc.mikor elindul a kocsival. -
#5129 én először mekanyarodtam elé, megállt. Shorgun bele, elhajtott, elkezdtem üldözni, majd hál égnek egy olyan helyre ment ba aminek 2 kijárata va- az egyik amelyiken bejött (Kenji kaszinójánál.) Én ott vártam a második kijártnál, shotgun bele, kigyulladt a kocsi, ő kiszált és kivasaltam:) -
dieselG #5128 jaja igen :)))))) -
#5127 Pont most akartam mondani, hogy már van újabb verzió. Ugye a fullt szedted le? -
dieselG #5126 háp!
megvan a hiba!
a GXTEditor nekem eddig csak normal verzió volt, de mikor most letöltöttem a full verziót azóta minden ok!! bocs :) -
dieselG #5125 A hibaüzi szövege:
Failed to load control "Common Dialog" from comdlg32.ocx. Your version of comdlg32.ocx may ve outdated. Make sure you are using the version of the control that was provided with your application.
egészségedre.. :))
-
#5124 Nekem semmit nem ír ki. Nemtom mi lehet a gond. -
#5123 1: legyél gyors. Nekem elsőre sikerült és még maradt van 30 mp-em. : )))
2: vegyél sok UZI-t és mikor elindul, besorolsz mellé és addig lövöd, amíg ki nem száll. Ez általában annyi idő, amíg a zsaruk megjönnek, de mire itt lesznek, neked már csak el kell taposni az ürgét, szóval nincs gáz. : ))) -
#5122 Mámeginénvagyok' . Probáltam már, de a snow mode a vvk-rol nem jon le! -
#5121 fúúú bazzeg van egy feladat grand theft auto.. 3 autot kell begyüjteni hát 3 szor probáltam kb még egy perc kellene... meg van egy másik amiben kinai csaj adja a feladatot hogy egy autot kell szétbombázni..de ahogy hozzáérsz az autohoz 4 esre ugrik a kurva zsernyák mérce.. of korsz széátszednek azonnal... -
dieselG #5120 HMUDA
ez(eke)t az oldal(aka)t mindenki ismeri, kár hangoztatni.
DE
sikerült már neked szöveget szerkeszteni GXT Editorral?mert 1 hónapja próbálgatom megnyitni de mindig hibaüzit dob ki nekem.
tudsz segiteni?
vagy valaki? -
#5119 HÁ! Itt van egy kurvajókis szövegeditor! Asszem elkészítem saját kis fordításom. : )))) -
#5118 Hm. Találtam egy oldalt, ahol tényleg van egy autószerkesztő. Asszem ezzel kicsit csökkenteni fogom a Poligon-számot. : )))