GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

D0C
Rocket Launcher?

Ron Ragm
azzal ám😊 azzal is akartam.. hát ennyire hülyének nézek ki? 😊

D0C
Szerintem nem lehet, én is sokat próbáltam, talán Dodoval....

Ron Ragm
könnyû mondani😊

Gerry
Bratyót le kell csapni!

Ron Ragm
Én már ki is dolgoztam hogy tudnék oda feljutni, de a hülye bátyám nem enged oda ahhoz a géphez ahol a gta3 van😞

Gerry
Még nem próbáltam, de már én is hallottam róla, majd megnézem...

Ron Ragm
A harmadik szigeten a gát mellett van egy csillagvizsgáló a hegyen. Oda föl tudott jutni valaki?

Gerry
Nomeg Windows XP-d ugye? Ha igen, akkor menj el a http://www.vkk.hu/gta3/ oldalra, és ott a HW Tuning linkre kattints, ott megleled a megoldást!

Halihó, nem tudjátok mi lehet nálam a baj: felrakom a GTA3-at, de nem látszik a menü sem, csak téglalapokat látok! Semmi normális kép! MX400am van! Hol lehet beállítani a játékban a videokártát?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Gerry
O.K. majd tudasd, mire jutottál, mert én sem tudom pontosan hogyan megy ez a dolog, de az biztos, hogy egy 64MB-os GF2 Ti jobban teljesít, mint egy 32MB-os.

Mike
HA nincsen megírva

de szerintem használják

na majd utánaolvasok, hogy is van ez

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Gerry
Háááát vééégülis igen, de azt elveszi a rendszertõl, lassab is, és nem igazán számít a sebességnél, mert nencsen megírva se a program, se a driver úgy, hogy az olyan legyen, mintha az a VGA memója lenne...

Mike
no igen de texturákat lehet oda is pakolni

Gerry
Nem, az egészen más, amire te gondolsz, az asszem az, hogy a rendszermemóriábol mennyit címezhet meg maximum a VGA.

Mike
64 mega fontos

ha az agp-nél adok neki az nem ugyanaz? (lamer kérdés a javából 😊)

Gerry
Ez asszem nem is érdekelné a csókát, mert neki 64MB-os kéne... (az enyémrõl pont lemaradt.)

Mike
Asus 7700 Gef2Ti 32mb

nem vagyok benne biztos, hogy el akarom adni, mert jelenleg éppen nincs pénzem

Mike
jah értem

a szokásos

Gerry
Ja, amúgy mennyit kérnél azért a 7700-asért? És pontosan milyen, mert lehet, hogy érdekelne v.kit...

Gerry
Hát ez titok! Nem, amúgy nem tudok ilyen "helyet", mert szerintem nincs is, viszont ha sok embert ismersz, akik szintén sok embert ismernek, akkor lehet, hogy akad pár potenciális vevõ, és aki a legtöbbet ígéri, az kapja meg, persze be is építem neki, meg feltelepítem, és így elég sokat megér nekik, mert még igy is olcsóbb, mintha boltban vennék, és szereltetnék be.

Mike
Ilyet hol lehet megjátszani

van egy Asus 7700-asom

Gerry
Ja, van egy haverom, aki egy 800-as Duronnal, 256MB DDR-rel, és szintén egy MX400-assal nyomta végig (ABiT Siluro T400 64MB-os), ami még valaha az én kártyám volt...

Gerry
Sajna nincs sok lém, de a GF2 Ti-re 3000 Ft-ot kellet rádobni, hogy meglegyen a GF3, így azért elég baráti a dolog, nem? Várok egy kicsit, míg még olcsóbb lesz a GF4, aztán megint rádobok egy kicsit, kb. 8-10 rugót, és akkor 10-13-ból ugyebár megvan a fejlesztés gf2-rõl gf4-re, ami nem olyan vészes... Jól kell eladni a régi cuccost, ez a titka a dolognak...

Gerry
Inno3D GF3 Ti200 TV-out, de ha kell megy kb. Ti500-as sebességen is stabilan, de nem úgy használom, mert így is elég, és amúgy is marha meleg van.

magus
hejj de sok penzed lehet😄

engem is idegesitet de tul jo volt ahhoz hogy ne vigyem vegig. meg hat akkor ugy tunt nem lesz megoldas... nem mintha most lenne

Mike
és így jobb

milyen gef3-masat vettél?

Gerry
Na, akkor te télleg ügyes vagy! Engem marhára idegesített, hogy szaggat egy 64MB-os GF2 Ti-n, úgyhogy lecseréltem GF3-ra, persze már amúgy is idelye volt fejleszteni, de még nyár végéig asszem beruházok egy GF4 Ti4400-ra, vagy valami jobb 4200-asra...

Csak azért kérdeztem meg, mert nálam (GF2MX400, Cel950, 256MB SD-vel, 800x600/16) is belassul a Callahan hídon esõben, de 20 FPS alá azért nem megy. Érdekes...

GPLRank: -51|GTRank: -30

magus
hehh csak en vagyok az aki vegignyomta egy cerka ualatin 1200 +gf 2 mx400ason ugy hogy félmásodpercenkent megalltt ramot tolteni. patch nelkul persze😄

Gerry
Mégvalami, nekem fent van a hivatalos 1.1-es pecs, azzal mégjobban megy a móka!

Gerry
Nemtom, nekem AthlonXP 1800+osom van, ASUS A7V266-E alaplapban, 512MB DDR Ram-mal, 2942-es detonatort használok Windows98 SE alatt, és szépen folyamatosan megy. Ja, Pioneer DVD-116-osban van a játék CD, és egy IBM 80GB-s 7200-as HDD-rõl tölti a játékot...

Lantee_: milyen konfiggal és beállításokkal nyomod? Csak mert nem gondoltam volna, hogy ezzel a játékkal meg lehet akasztani egy GF3-at. Lehet, hogy jobb gyûjtögetni még egy kicsit a GF4-re?!

Gerry
Ja, van egy-két hely, ahol nagyon belassul a játék, hálistennek nekem már nincs ezzel gondom, a GF3 megoldotta a kérdést.

Sephi
Ohh en amikor South Fauton-ban jarok ott akadozik mindig ... van egy sarok az epitkezesnel ami a hidrol vezet egyenesen. Na az a sarok fajdalmasan lassul akarmit csinalok ...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dieselG: megnéztem a képeket. nem raktad fel a GTA Audio Updat-et? Nekem attól lett ilyen kékes a messzeség. Van két fájl, amiket ha visszacserélsz az eredetire, akkor helyrejön dolog.
data/timecyc.dat
models/particle.txd

addaam
Jó neked 😊
de legalább mióta, ennyire lecsökkent a látótávolságom, teljesen megbolondult a gépem, 50-60 FPS-sel hasítok Geforce2-vel pl. Staunton island belvárosában.. a város szélén, mikor tengerre nézek, néha eléri a 150-et is.. igy tényleg fasza a GTA3!!!!

addaam
Szerintem is így van
-jb..

hát igen. Nálam jb 200 m-nél többet nem mutatja. Ez magától jött pár napja. Kicsit bosszantó ez az egész! Van rá valami megoldás? Ja és a draw distance-val vagyis a látótávval nem az épületek távolságát állithatjuk be hanem a kocsik, emberek megjelenési távolságát.

Sephi
Nos akrmire alitom rajottem valamire. Valahogy ha azutan amiutan betolote a gamat es latod a foszereplot hagyad ugy a gepet kb 3 percig. En ugy teszek mindig csak ala mukso es kozben nem tudom micsinal a gep de 3 perc utan elkzdek jaccani es semmi sem kadozik minden megy tisztan.

Probajatok ki.

Javaslom jobban atnezni a www.gta3.com ot mert van csomo kisseb patch meg mod hogy jobban menyen L😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

addaam
Megnéztem a képid. Nekem 0-án van a látótáv, viszont a távoli épületeket rendesen mutatja.
akkor lécci tedd fel helyettem.. leírások alul ..

addaam
Jó látom nem értetted, semmi baj. Képzeld rájöttem, hamarabb, mint gondolnád
töröld már, ez is felbaszta az agyam.. 😊)

Sugjak valamit? mit gondolsz mért baszta fel az agyam ennyire? MERT ÉN VAGYOK A MODERÁTOR.
addaam
Jó lenne, ha moderálnák az ilyen beszólásokat, mint amilyeneket Borg ír. Itt nem nézik a modok a topicokat? 😛
Hát ilyet nem baszott európa...

OLVASTÁTOK??? TUDTOK OLVASNI?

most töröljem ki mind a 40 értelmetlen hozzászósotokat azóta? bassza már meg.. késõ éjjel igy felbaszni az agyam...
mingyá letörlöm az egész topicot a francba😊