7566
-
#5210 hát ha kétszázzal karsz bevenni egy kanyart :DDDDD
bocs de nem csak gázpedál létezik:)) -
#5209 csítáh is jo auto de dobja a seggét kanyarban...
hát az ilyen rumpo xl eket hagyjuk az iylen teher autokat azonnal cserélem sportra..de alandcruisert is vagy mi meg a hasonlo autokat is... -
#5208 nem csuszkál hanem kanyarodni akarsz és tovább megy a segge -
#5207 és te fordítottad? ( ami többet van)
:))))) -
#5206 sima stinger sokkal jobban csuszkál.. a yakuza stingerrel lehet alegjobban tépniszinte egyáltalán nem csuszkál az a legjobb... Hummer királ!! nagy nem borulos és nem csiszkál annyira...
a mafia stallion vagy melyik az is király.. az sem csuszkál mihez képest gyórs.. -
#5205 Az lenne a kérdésem, hogy tud e segíteni nekem. GTA3 ma reggel nem indult el. Elindítom a gta3.exe-t és nem csinál semmit. Nem tölt meg semmi. És már újra is instaláltam a GTA3-at. Megoldást tud valaki? -
#5204 ahogy jon az ujabb sziget, ugy csinald meg ezeket is.. :) -
#5203 az, spojler:) -
#5201 Spoiler :) -
#5200 uccsó küldi miért reménytelen golyóálló kocsi nélkül?
Hogyishíjjákaztamikorlelövödapoénokat? Mindegy a következő szöveget ne olvasd el (ha mégis el akarod, jelöld ki)
amikor ott állsz felveszed a pisztolyt, és lelövöd őket (ajánlom hogy tegyél egy tiszteletkört a ház kötül, és a fal takarásában könnyű őket leszedni, az erkélyen lévőknek meg elég egy bokor, van a közelbe egy ami rendesen tud takarni, és őket is látod hogy tudd hova kell lőni
aztán bepattansz egy cartell kocsiba (A garázsban van egy armour ha leamortizálódtál jól jön)
Elszáguldasz a gáthoz, befarolsz a két őr elé, majd a kocsi fedezékéből lelövöd őket (ne felejsdf el az erkélyesektől elvenni az ak-t!)
utána menj végig az úton, jobbra találsz egy mesterlövészt. Azzal szedd le akit onnan látsz (a kocsiknál lévőket nem érdemes, azokat könnyen lelövög egy ak-rohammal, de figyelj a tornyokban lévőkre)
majd bujkálás, írtás, vigyázni hogy ne csapjon el a teherautó, és arra, hogy ne sülj meg
ha mindenki lenn van a földön, rohanj előre, a helikopterrel ne foglalkozz. NE menj fel teljesen, hanem a fal takarásából lazán leszedheted az ak-s és a lángszórós őrt. (Maria-ra vigyázz!) Rohanj oda a másik végébe a területnek, ahol a kopter felszállt - vedd fel a bazókát. (Vigyázz! csak három töltény van benne, úgyhogy ne kockáztass, várd meg amíg a közelbe ér! Valamint, ha lelőtted, próbáld a maradék 2-t is bele ereszteni, különben a nagy pörgés közbe a gépágyúval még kinyírhat! És ha közelben landolna, fuss!) ezután nincs más dolgod mint hátradölni, és végigvárni a kreditet. -
Garrett #5199 nem volt az golyóálló... Én is azt hittem...ugyanúgy szétkaptak vele mint a rendes Patriottal. -
#5198 teszt -
#5197 nem akarlak megsérteni de nálam a Stallion kivételével egyik sem csúszkál, és a mentőkocsi kivételével egyik sem borul. Meg kéne tanulni vezetni:P -
#5196 már van új magyarosítás, ami többet van -
#5193 eléggé idegesítő hogy forogsz az uton és minden fordulásnál más kocsi jön feléd:))) -
#5192 sirály:) MEGYEK:) -
#5191 Ma kicseszett velem ez a progi rendesen. Eltűntette a golyóálló verdát. Pedig csak kifaroltam a kocsimmal a kijáróból (Ray garázsánál), mire visszafordultam sehol semmi. Enélkül meg az utsó küldi elég esélytelen, ha jól sejtem. Még jó, hogy nem olyan nehéz leszállitani őt, nekiugrok megint. Azért bekaphatják. -
Garrett #5190 a másodikhoz. Egy Carteles terepjárót kell szerezned. javaslom a parkoló főbejáratától jobbra indulj és ott menj végig fel. Ezután rá kell rusholni hogy pont elcsapd a kecseg Kenji-t 1 fordulóval.Utánna irány a respray shop. -
#5188 kurva jo ez a gamez de megint felbaszta az agyamat:)))))))))
ebben csak szar kocsik vannak.. mindegyik csuszkál dülöngél tiszta fos... de midnegyik..3 auto van ami jo..
1yakuza
2mifia
3hummer
a többi fos!!!
meg kell ölni 8 köcsög yardiet de nemtom mert ha felribban aza uto mindíg csak vmi teherautó vagy vmi kisbusz van a kzelben... -
Orgi #5187 És ha esetleg nem tudnád a Diablók területe ott van az első városban a park mellett, ahol a Turismo questet adják.
2. Kenji kinyírására gondolsz, mikor Cartel bérgyilkosnak kell álcáznod magad? Ez a játék legkönnyebb missziója:) Lopsz egy Cartel Cruisert, garázs teteje ugye. Namost a hülye állat benn áll a limója mögött. Tiszta gázzal nekirontasz és rátolod, utána hátra. Sima ügy, 2.ra meglett (elsőnél se lőttek ki). Utána elmész távolabb és kiszállsz a kocsiból és passed. -
#5186 Diablo Stalliont a Diablók területén szerezhetsz. Csodálom, hogy nem jöttél rá magadtól. Azok a lángfestésű játgányok. -
#5185 LOL:)))))Ez nagyon szar:))))) -
#5184 ehh az ungárise fordítás:
-
Hush #5183 akarom mondani egyáltalán -
Hush #5182 Hi!
Nekem két kérdésem lenne:
1. Honnan lehet Diablo Stullion-t szerezni, (eggyáltalán hogy néz ki).
2. van egy küldetés amiben szerezni kell egy bandaautót, s a garás felső szintjén ki kell nyírni az egyik bandavezért. (álcának kell a gépes, nem lehet kiszálni, viszont hamar szétlövik az autót). Tud valaki segíteni ebben a két dologban? -
#5181 a magyar fordítás kibaszott aranyos:) igaz nem minden van lefordítva találtam a párbeszédekben amcsi szöveget még de az ilyenek hogy: töltés, várjál bazmeg meg hasonlok nagyon komolyak:)) -
#5180 különös nekem p3 600 assal gef 2 mx (32 megás) és nem szaggat.. -
#5179 Szerintem komoly gondok lehetnek vagy a gépeddel, vagy egy nagyon bétás verziót használsz.
A Unique Jumpokat csak egyszer díjazza, az, hogy utána mégegyszer ugrasz, annak már köze nincs a Unique Jumphoz. Csak az ugrást díjazza, mint Stunt Bonus-t. -
Garrett #5177 voodoo3 on mondj le róla... haveromnak se indult el... -
Error #5175 ha yardie: rózsaszín, vajszínű tetővel, leopárdbőr ülésekkel, valamint az Eldorado és a a Stallion keverékére hasonlít külsőleg
Kartel Cruiser: kék, felturbózott pickup
a yardie a kaszinótól északra van, a kartell még északabbra -
#5174 Staunton Island az, csocso, a 2. sziget :)))) -
#5173 akokr most valaki mesélje el hoyg hola szarban van fort staunton vagy micsoda...az összes térképet meglestem amit találtam de iylet nam találtam.. valami gang kocsit kell elloponom ami fort stauntonban van... -
#5172 Még életemben nem találkozam egyikkel se. Őszintén szolva még életemben nem találkozam ilyen jól megirt gamával. -
Error #5171 nálam sincs ilyen problem... az enyém pécés -
#5170 ja es a vegen mar iszonyat fegyverarzenal, amit el is vesznek... :) -
#5169 erdekes, ilyen problemak nincsennek a PS2esben...
en egy ugratot tobbszor is megszoktam csinalni, mert ha nagyobbat ugrasz, nagyobb manit kapsz... (ha tulugrod az elozot:)
egyebkent ha meghaltam, mindig visszatoltottem a mentest, igy ugy vittem vegig, hogy 0 halal, es 0 borton... :) -
#5167 Kösz, de tegnap estem már rájöttem miről beszéltek. Akkor már minden megvan Prtlandből kivéve a szigetest és a Metrósat, mert ott még nem tartok (újrakezdtem). -
budasp #5165 Így van. Én is így szedtem le. -
#5163 Megtaláltam és jó kis járgyány. Főleg a véres szögek tetszenek a lökhárítóján. >: ))) -
#5162 Köszi, majd megnézem. : )