7566
  • CSOCSO
    http://www.gta3mods.net
    innen nemtok semmit letölteni..
  • Ron Ragm
    SPOJLER!HA NEM JÁTSZOTTAD VÉGIG A GÉMET NE OLVASD EL!

amikor ott állsz felveszed a pisztolyt, és lelövöd őket (ajánlom hogy tegyél egy tiszteletkört a ház kötül, és a fal takarásában könnyű őket leszedni, az erkélyen lévőknek meg elég egy bokor, van a közelbe egy ami rendesen tud takarni, és őket is látod hogy tudd hova kell lőni
    aztán bepattansz egy cartell kocsiba (A garázsban van egy armour ha leamortizálódtál jól jön)
    Elszáguldasz a gáthoz, befarolsz a két őr elé, majd a kocsi fedezékéből lelövöd őket (ne felejsdf el az erkélyesektől elvenni az ak-t!)
    utána menj végig az úton, jobbra találsz egy mesterlövészt. Azzal szedd le akit onnan látsz (a kocsiknál lévőket nem érdemes, azokat könnyen lelövög egy ak-rohammal, de figyelj a tornyokban lévőkre)
    majd bujkálás, írtás, vigyázni hogy ne csapjon el a teherautó, és arra, hogy ne sülj meg
    ha mindenki lenn van a földön, rohanj előre, a helikopterrel ne foglalkozz. NE menj fel teljesen, hanem a fal takarásából lazán leszedheted az ak-s és a lángszórós őrt. (Maria-ra vigyázz!) Rohanj oda a másik végébe a területnek, ahol a kopter felszállt - vedd fel a bazókát. (Vigyázz! csak három töltény van benne, úgyhogy ne kockáztass, várd meg amíg a közelbe ér! Valamint, ha lelőtted, próbáld a maradék 2-t is bele ereszteni, különben a nagy pörgés közbe a gépágyúval még kinyírhat! És ha közelben landolna, fuss!) ezután nincs más dolgod mint hátradölni, és végigvárni a kreditet.
  • Laza
    nem ertem miert akad el itt sok ember... :)

ugy menj elore a gatnal, hogy a celzassal mindig fogd be a legkozelebbi fickot, es szedd le... nem kell berohanni... csak finoman.. :)
  • Laza
    na, mijjen sikeresek a terkepeim.. :))))))
  • Orgi
    Nálam semmivel se lett jobb másolás után, mint előtte. Viszont az utolsó missziót hogyan lehetne megcsinálni?
    Becsületes úton leamortizáltak mindig.
    "Félbecsületes" úttal már 1napja próbálkozom, értsd:
    Balhézok 6 csillagig. Kijön a Nemzeti Gárda, lopok egy tankot. Ebben már profi vagyok és nagyon élvezem...Így már majdnem sikerült, csak:
    - néha eltűnik a tank, miután megkapom a küldit
    - nem lehet lesprézni és volt már hogy kirángattak a tankból, de még többször hogy körülvett 5 és beragadtam/lelöktek szakadékba...
    Valami tipp esetleg ehhez a 2. megoldáshoz? Mert rendesen mindig beobtam...tankkal könnyebbnek tűnik, de azt meg szenvedés azért lopni, 3ból 2* azért nem sikerül..
  • I.C.ram
    Bocsi, itt a jó link : www.gta3mods.de
  • I.C.ram
    Nincs. De viszont van egy ilyen fájl, csak nem tudom hol. Talán probáld meg a www.gtamods.de -t.
  • Hmuda
    Ha az 1.1-es peccs van femt, akkor egyszerűen bemásolod a filokat az audio könyvtárba. Ha még 1.0-ás akkor szépen felrakod azt és utána másolsz.
  • Hmuda
    Amikor bemész a kikötőbe, elmész jobbra a kt épület között és rögtön balra lesz egy kisebb sikátorszerűség, a tetején csövekkel. Ott bemész, lefordulsz jobbra és ott is lesz a garázs nemmessze, falán a poszterrel.
  • Mayday
    A GTA3 első városában az egyik Rampage nyereménye valami rejtett ajándék. Hova van elrejtve? Valamint hol van az export\import hirdetési lapja vagy maga a cég?
  • Lacc
    Hallottam hogy fel lehet venni az F1-el visszajátszott jeleneteket. Hogy? :)
  • Ron Ragm
    én már írtam hogy fake az egész, az 5140-es üziben
  • CSOCSO
    ?:)
  • Error
    jóreggelt, kicsit későn ébredsz, #5140
  • CSOCSO
    Multiplayer mod | kamu - 2002-08-01 22:02
    > Kiderült, hogy a multiplayer mod amit készítenek csak egy kamu volt. A készítők honlapja is bezárt azóta. Jó kis szivatás volt...
  • CSOCSO
    nah haverom elvitte a cd-ket..van olyan no cd crack hogy nem kell hozzá az audio cd???
  • Gerry
    THX! Asszem este megnézem ezeket is otthon, már le is mentettem őket a mobil hdd-mre.
  • ayden
    #5136 - ezek nagyon jó térképek, minden rajt von mi szem szájnek ingere:)
    Sok sikert.
  • Gerry
    Valakinek van olyan térképe, amelyik jelzi mind a 20-at?, mert amit én szereztem, az csak 19-et jelez, és ráadásul, azok már előtte is megvoltak...
  • Hmuda
    Van összesen 20 darab, amikkel nagyon nagy ugrásokat lehet produkálni. Szerte szét vannak a városban. Néhány térkép jelzi is őket.
  • Ron Ragm
    pfff :)))
  • CSOCSO
    hja
  • CSOCSO
    és mijjaza unique jump?
  • Gerry
    DOC, neked megvan mind a 20, mert én sehol sem találom a 20.-at, és már naggyon bosszant...
  • Hmuda
    Temélem az egyik Patch-ben majd lehetőségünk lesz görgetni a Statisztikákat, mert szerintem ez a megjelenítés kicsit gyors.
  • D0C
    Hatalmas betükkel ki is írja, ha unique, nem lehet eltéveszteni!
  • D0C
    Így van, ez az első unique jump lehetett, van még 19, fedezd fel!
  • Hmuda
    Márcsak azért, mert ekkora ugrás nem érdemelné meg ezt a pénzt, hacsak nem unique jump volt.
  • Hmuda
    Szerintem az csak egy Unique Jump volt. Minden egyes Unique Jumpért kapsz 5000Xahányadik jump.
    Magyarán első=5000$
    Második=10000$
    Harmadik=15000$

És így tovább.
  • CSOCSO
    ehh csináltam 5ezer dolcsis stuntot!! yakuza val.214m hosz és valami 37 m magasat ugrottam...sajna kép az nem sikerűlt rola...azután probáltam többször is de nem sikerült csak ilyen 200 dolcsikat gyűjteni mert ha nem fejre állsz akor pattansz a földről és a kcösög azt számolja nem a nagy ugrásodat..
  • D0C
  • D0C
    Vice City (Ps2)

img src=http://ps2media.ign.com/ps2/image/vicecity_0801_3.jpg>
  • D0C
    A legstabilabb a Rhino tank.
  • CSOCSO
    :) igen:) de az gagyesz gamez..nem mondanám nagy sim nek de az tényleg nagyon szép futam volt..
  • Ron Ragm
    lehet nfs5-ben te vagy a jobb de ha kijön a vice city úgy lenyomlak hogy majd csak nézed a füstcsíkot amit magam után hagyok :D
  • I.C.ram
    Hogy is volt ez?
  • I.C.ram
    Aki úgy bevette a kanyart, egy publik helyen, hogy mindenki tapsolt!
  • CSOCSO
    most nekem magyarázol?:) ki lenyomna téged egy nfs5 ben vagy toca2 ben?:) te!!!:))
  • CSOCSO
    ezé jo a yakuza stinger..:))
  • Ron Ragm
    Vezetés aktatás kezdőknek
    1. lecke: kanyarba ne nyomd a féket, max a nagyon élesekbe, mert ha gázt nyomod akkor naná hogy kifarolsz (pl a forma1-ben is úgy kanyarodnak hogy a kanyarokban kisebb-nagyobb gázt adnak)
    2. lecke: az ujjad ne tapadjon rá az előre gombra vezetés közben mert nem tudsz kanyarodni
    3. lecke: egyenesben, forgalomban legyen jó a reflexed és a helyzetfelismerésed: gyakorolj, száguldj végig a városon, a cél az, hogy ne sérüljön meg a kocsid

köszönöm hogy végighallgattak