7566
![](https://media.sg.hu/forum/posts/2014_11/1415779733.png)
-
na ja, hiányoznak azért a Role Play-es idők :) -
/jail 17 mi? :) -
asshole, ezért becsukatnálak ha lenne hozzá hatalmam -
GTA3 is dead, de én most raktam fel mivel még nem vittem végig. -
ajj, ajj de szétkúrtátok a topikot, szégyem E Játékra nézve... -
jó a logód -
Rogar #7439 utolsó bejegyzés 2006 okt 28 ::DD -
Belliar #7438 ahha -
bandázhass ? -
Belliar #7436 PLS HELP MEEEEEEEE
VKI
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PLEASE
NAGGYON KÉNE!!!!! -
Belliar #7435 ..............................................................................................................................................................................VÁLASZOLJATOK PLS!!!!!!................................................................................................................................... -
Belliar #7434 ................................. -
Belliar #7433 Naaaaaaaaaa Vki válaszoljon pls! -
Belliar #7432 Valaki???? -
Belliar #7431 Bakker!!!Kipróbáltam vagy 20 cracket már, de vmelyik ugyanazt irja ki hogy helyezzem be a 2. discet, vmelyiknél meg besem jön csak lefagy... Pls ha vkinek van müködő GTA 3 1.1 crackje az küldje el nekem!
-
Belliar #7430 Oks, megpróbálom...de 1.1-es cracket keressek? -
Belliar #7429 na vki???sorry, csak már nagyon bevagyok zsongva hogy ismét bandázhassak... -
keress rá agoogle-n, tuti találsz -
Belliar #7427 Csak az a gáz hogy nekem a disceken a crack helyett a peccs van, és ha felrakom a szűz GTA 3-ra a peccset akkor elindul, de így meg sztem már nemjó mer felraktam ezt a magyaritást, nemtudna vki adni egy linket egy működő crackhez? -
crackold meg -
Belliar #7425 Naaa!!!Vki!!!Kérem válaszoljon!!!Mert már nagyon GTA-zhatnékom van.... -
Belliar #7424 Hy mindenki!Az lenne a problémám, hogy ismét elővettem a GTA 3-at, felraktam az 1.1 peccset, majd felraktam az 1k2 vagy vmi ilyesmi nevű magyaritást, amelyikben van textúra magyaritás is!60 megás cucc, a www.magyaritaso.hu-ról kaptam le!DE!Mikor elakartam indítani immár magyar nyelven a Grand Theft Auto 3-at, azt irta ki: "Helyezd be a 2. discet vagy nyald ki a seggem!!"De 1. hogy én a második discet már rég behelyeztem 2. hogy nem nyalom ki a seggét!!!Pls help me!Előre is thanks! -
Én nem vágom... -
-
-
Valaki nem vágja véletlen, miért nem tudom a GTA III-ban a felbontást 640x480 felé venni? Driver és VGA nem lehet gond. -
WIN XP SP2 és mégis.. szal a patch kell neki -
Mért nincs banner, a világ legjobb játékjának topikjában ? -
leo10timi #7417 A gta 3 nak vanak valami letöltései ujitásai?
-
Hy all!
Ebben a játékban van térkép? -
steweee #7415 winxp1 kell neki mimimum, különben ezt produkálja. ja, a peccs sem árt, de ha jól emléxem nem amiatt van -
Monoton #7414 tedd fel az 1.1 es peccset! de asszem a mentéseid örökre meghaltak -
Hi
valaki passzoljon egy GTA3.exe-t mert amikor loadolni akarok egy savelt game-t mindig kugrik a játékból valami error miatt ami azt mondja h a gta3.exe a szar v ilyesmi....
de mondjuk new game az mindig megy.. -
Kikoki #7412 Az rajta van alapból nem? -
Egy kérdésem volna. Az egyik mission-ben észak felé kell mennem. Hogy tudom rátenni a térképre az N-t, ami az északi irányt mutatja? -
parasztarcú hülyegyerek -
Sehogy! -
Hali, csak egy kérdésem van: a játékban pl. a fegyverzajt miért nem lehet hallani? Valamit a beállításnál kell csinálni? -
Lenne egy problémám:
GTA3 1.1 van fenn nekem (mivel load hibám volt) és min díg le fagy a Chaperone küldetésnél(Salvatore lányát kell elfuvaroznunk buliba, meg vissza. Útközben megállunk El Train-nél, eszmecsere után fojtatjuk útjainkat a diszkóhoz. Bemegy Maria, majd rendőrök zavarják meg a bulizást, Maria-t vissza kell vinnünk épségben. Kapunk is 2 csillagos üldözést. Vigyük vissza Maria-t, épségben és készen vagyunk.)
U.i.: még a turismo mellék küldetésnél is fagyik!!!!
-
atesz02 #7406 Rádió