GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
valaki passzoljon egy GTA3.exe-t mert amikor loadolni akarok egy savelt game-t mindig kugrik a játékból valami error miatt ami azt mondja h a gta3.exe a szar v ilyesmi....
de mondjuk new game az mindig megy..
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
GTA3 1.1 van fenn nekem (mivel load hibám volt) és min díg le fagy a Chaperone küldetésnél(Salvatore lányát kell elfuvaroznunk buliba, meg vissza. Útközben megállunk El Train-nél, eszmecsere után fojtatjuk útjainkat a diszkóhoz. Bemegy Maria, majd rendõrök zavarják meg a bulizást, Maria-t vissza kell vinnünk épségben. Kapunk is 2 csillagos üldözést. Vigyük vissza Maria-t, épségben és készen vagyunk.)
U.i.: még a turismo mellék küldetésnél is fagyik!!!!
<#help>#help>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Nem tudom megcsinálni az egyik Shoreside Vale-i rampage-t. Azt amikor lángszóróval kell legyilkolni 20 Kartelt. Nagyon nehéz! Van valakinek egy jó ötlete, hogyan lehetne megcsinálni? Csalókóddal nem akarom.
plz help nekem ilyen szar másolós fajta gta3am van de már teljesen real modos, annyit kele elméletileg tennem hogy bemásolom az összes cd tartalmát egy helyre..meg is teszem de baszik elindulni és ezt írja ki:
Unhandled exception:0000005
At address:005ac3bb
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Hogy lehet MP3-ba leszedni a játék rádióit? Valahogy le lehet rippelni a 2.cd-rõl?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
3000 ft.
[email protected] 06 30 260 7991
A save fájlhoz a crack rajta van a cdn!!!!!!
Énis vagy 1 évig ésre se vettem, de így van!!!
Nemtom már melyik cdn, de a másolton rajta van.
Eredeti gamenél meg nem kõ hozzá crack!
Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!
Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea
[email protected] küldjétek el PLS.<#help>#help><#worship>#worship>
Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt!
Honnan tudnék olyan crack-et amihez nem kell berakni a 2es cd soha?
akkor asszem én is beszerzem a funalt (ha ténylg van ilyen 1általán
), valszeg nekem az legelsõ, 1.0-ás verzió lehet +
(Biztos h ez a legfrissebb változata? Mert van RealGTA3 1.0,1.1, meg most látom h Final is. Akkor a Final a legújabb?😊)
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Mail to: [email protected]
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
kérem, valaki segítsen !