GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

winxp1 kell neki mimimum, különben ezt produkálja. ja, a peccs sem árt, de ha jól emléxem nem amiatt van

tedd fel az 1.1 es peccset! de asszem a mentéseid örökre meghaltak

REAL MADRID

ROKICA
Hi

valaki passzoljon egy GTA3.exe-t mert amikor loadolni akarok egy savelt game-t mindig kugrik a játékból valami error miatt ami azt mondja h a gta3.exe a szar v ilyesmi....

de mondjuk new game az mindig megy..

Az rajta van alapból nem?
trackmaniac
Egy kérdésem volna. Az egyik mission-ben észak felé kell mennem. Hogy tudom rátenni a térképre az N-t, ami az északi irányt mutatja?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

12346
parasztarcú hülyegyerek

Pigo
Sehogy!<#vigyor1><#mf1>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

trackmaniac
Hali, csak egy kérdésem van: a játékban pl. a fegyverzajt miért nem lehet hallani? Valamit a beállításnál kell csinálni?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

Pigo
Lenne egy problémám:
GTA3 1.1 van fenn nekem (mivel load hibám volt) és min díg le fagy a Chaperone küldetésnél(Salvatore lányát kell elfuvaroznunk buliba, meg vissza. Útközben megállunk El Train-nél, eszmecsere után fojtatjuk útjainkat a diszkóhoz. Bemegy Maria, majd rendõrök zavarják meg a bulizást, Maria-t vissza kell vinnünk épségben. Kapunk is 2 csillagos üldözést. Vigyük vissza Maria-t, épségben és készen vagyunk.)

U.i.: még a turismo mellék küldetésnél is fagyik!!!!
<#help>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Rádió

Miért lesznek a kocsik fehérek és a kerekeik iszonyat szarok ha felrakom a real gta-t?Egyster már felraktam és akkor normális volt!Ja és van valami szinesítõ mod hogy ne legyen ilyen szürke,színtelen?
ngcsnet
szal má fasse jáccik gta3-al?

Hi!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Nem tudom megcsinálni az egyik Shoreside Vale-i rampage-t. Azt amikor lángszóróval kell legyilkolni 20 Kartelt. Nagyon nehéz! Van valakinek egy jó ötlete, hogyan lehetne megcsinálni? Csalókóddal nem akarom.

12346
az kemény. hogy nem lehet észrevenni?😊 te is olyan vagy, hogy krekket kérsz mindenhol, közben ott van a lemezen?😄

hi

plz help nekem ilyen szar másolós fajta gta3am van de már teljesen real modos, annyit kele elméletileg tennem hogy bemásolom az összes cd tartalmát egy helyre..meg is teszem de baszik elindulni és ezt írja ki:
Unhandled exception:0000005
At address:005ac3bb

már mind1, láma voltam 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Üdv Mindenki!

Hogy lehet MP3-ba leszedni a játék rádióit? Valahogy le lehet rippelni a 2.cd-rõl?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

jó kis game volt ez

ez nem megy

Valaki nem tud adni egy linket a gta 3 no cd crack rol ?

Valaki megtodja mondani hogy miért CSONKÍTOTTÁK meg a dodot a GTA3-ban???? Mi volt az oka? vagy csak így csinálták? thx
lebírnád írni pontosan hogy mit hova kell,mert nekem se jönnek be a mentések

Ki tud a gta vc MTAhoz hostot modani?
Gta 3 eladó EREDETIBEN,magyar kézikönyvel,2 cd ,új, soha használva.
3000 ft.
[email protected] 06 30 260 7991

LOOOOOOOL!!!
A save fájlhoz a crack rajta van a cdn!!!!!!
Énis vagy 1 évig ésre se vettem, de így van!!!
Nemtom már melyik cdn, de a másolton rajta van.
Eredeti gamenél meg nem kõ hozzá crack!

zaki
gamecopyworld.com
gameburnworld.com

zaki
hát, sztem azzal már nem lehe tmit kezdeni <#fejvakaras>

bogyesz
hellosztok fiuk.kéne egy olyan patch ami a save file-t javítja mert rossz a CD-m.elõre is köszi<#help>

Impossible is nothing! AND1 and Streetball 4 ever!

rémkölyök
Valaki tud a gta 3 1.0-hoz nocd patchet???

Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea

zaki
sajna elég régi a gém ahhoz, hogy bárhol fent legyen... dc, torrent nem jó? ott biztos fent vannak

rémkölyök
Nem tudna valaki egy warezt amin letölthetõ a game az e-mailem
[email protected] küldjétek el PLS.<#help><#worship>

rémkölyök
nem tudsz url-t hogy honnan töltsem le

rémkölyök
nem jött be a kép

zaki
nettõl

báttyó02
Mit??? 😄DDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

rémkölyök
Honnan lehet letölteni?

Hentes Bill
mp3 könyvtárba nyomd be a zenéidet, és az mp3-at választod ki a rádióállomások között

Boldog Karácsonyt!

dr Kotász
Bocs a gyenge kérdésért, de mi a legfrissebb patch a játékhoz? A hivatalos oldalon még mindig az elsõ van fenn. Létezik, hogy azóta nem adtak ki többet?
hogyan lehet a rádio -ba a zenéimet be rakni

Hentes Bill

Boldog Karácsonyt!

Hi!
Honnan tudnék olyan crack-et amihez nem kell berakni a 2es cd soha?
Ramires
kérem, valaki segítsen !

Ramires
A flyable helikopter & egyéb motor módokat valaki tudja használni? Mert nálam vagy leáll, vagy egyes helyeken kilép a játékból. Valaki tudna telepítési tanácsokat adni?

zaki
van belõle több változat is? akkor asszem én is beszerzem a funalt (ha ténylg van ilyen 1általán ), valszeg nekem az legelsõ, 1.0-ás verzió lehet +

Hehehe, pont ezért jöttem ide h megkérdezzem honnan tudom letölteni, és lám, csak pár addont kellett lejjebb mennem és meg is találtam 😄
(Biztos h ez a legfrissebb változata? Mert van RealGTA3 1.0,1.1, meg most látom h Final is. Akkor a Final a legújabb?😊)

Garcia
gta online: kattints a bannerre

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

ATS: Peelova
hoodoo oldalán kívül nem tud vki valami pálya gta3 siteot? nem baj ha magyar😊 ja és hiába tettem fel a cuccot ami kiszedi az újságokat, sirályt stb.. nekem ottmaradtak
Diodi
GTA KOCSIK LETÖLTÉSI HELYE :

KATTINTS IDE

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Diodi
GTA 3 REAL MOD :
LETÖLTÖM

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

hen-tes
keresgélj..

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/