7566
  • Hmuda
    : DDDDDD
  • Hmuda
    Tényleg, mennyivel jobb lenne a játék, ha te is összerakhatnád a saját kocsidat amolyan Gearhead Garage stílusban. : ))))
  • Hmuda
    Őszintén már egyikre sem emlékszem, mert olyan régen volt már. Csak átfutottam őket és kész. Inkább mentem GTA-zni (elvégre ezek csak képek : )))).
  • Hmuda
    Sose néztem, hogy melyik gamet hirdetik, csak a csajt néztem. : )))
  • Hmuda
    Mike: biztos feltünt az a nagy fura négyszög Staunton közepén (nem jut eszembe a négyzet neve (sohe voltam egy nagy geometriábol : )))). Azon körözz és meglesz. Nagy fehér ház, autóbejárókkal.
  • Hmuda
    Roli: ne légy hülye. Takarodj a halál f*szára és ne itt rontsd a levegőt.
  • Hmuda
    : )))
  • Ron Ragm
    neked kuss kis unreg köcsög
  • Hmuda
    GTA3PC Smoothness Fix
    Ez ne töltsd le, mert csak rondítja a gamét, de nem lesz gyorsabb (vagy csak minimálisan).
  • Hmuda
    np : )
  • Hmuda
    Csemegézz : )))
  • Mike
    Hun a parkolóház?
  • Pace
    És ki mondta nekem pöcsface, hogy peace-t akartam írni, he? Jószokás szerint megvolt az értemles beszólásod, gratula hozzá.
  • CSOCSO
    leírná vki hogyan tudok saját auto modellt csinálni?? vagy yvalamit átalakítani?
  • Hmuda
    Én antikonzolista vagyok. Tönkreteszik a PC-s játékipart (lásd Project Egot vagy másnéven The Fable-t).
  • Laza
    Kolumbiai kocsit az epitkezes kornyeken foghatsz, Yardiet pedig a parkolohaz kornyeken... :)
  • Laza
    vegyel PS2-t... :)
  • Hmuda
    A kolumbiai a nagy batár kék terepjáró, a Yardie meg a sárga tetős lila járgány, ami ugrál, ha megnyomod a dudát.
  • budasp
    A www.vkk.hu/gta3 oldalon megtalálod a leírásukat, még lehet, hogy kép is van róluk.
  • Stann
    Bocsi! Nem tudnátok helpelni, A máodik pályán járok, és nem'tom, melyik a "Yardie" kocsi, meg vmilyen "Kolumbiai bandaautó", ugyanis ilyent kéne lopni. Körül tudnátok irni, melyek ezek?
  • budasp
    igazad van, szerintem se ez az ideális. nem is az volt a cél, hogy ideálisan fusson, csak legalább elfogadhatóan.
  • Ams
    jó, ok próbálkozni lehet... de nem ez az ideális...
  • budasp
    Jolly: nem kizárt, hogy egy Gf2mx400-al végig lehet nyomni a játékot. Nekem is ilyen kártyám van és átlag 30 fps-el játszottam végig. Tölts le új exe-t hozzá, használj GeForce Tweak Utility-t és ne higgy a "csakazértse" válaszolóknak.
  • Hmuda
    Csakhogy nem mindenkinek van ám pénze egy vadiúj GF4-re meg 3 gigás procira, meg egy giga ramra.
  • Laza
    bazzzz.... hat igy tok elvezhetetlen... :)

itt melohelyen nekem is TNT2 M64em van, PIII. 855MHz, fel giga Rammal, es botranyosan megy...
    ezt fullban kell jatszani (meg mindent:)
    (bar hal istennek en nem PCn nyomom..:)
  • Hmuda
    Persze nekem is min látotávolság, meg a két gyorsító progi is fent van.
  • Hmuda
    Próbálkoz nyugodtan, max majd minimális látótávolságon játszol és felraksz egy-két gyorsító progit, amik kiszednek egy pár felesleges efektet (újságpapir, 32 megás textúrák, ilyesmik). Nekem is TNT2-m van 667MHz-n és türhetően fut.
  • Ams
    mennyi volt?
  • Ams
    az egészet...
  • Ams
    ne is próbálkozz... ha elindul is, játszhatatlan lesz!
  • Ams
    szar a cd-d
  • Hmuda
    Esetleg rakd fel a Crack-et. : )))
  • Ron Ragm
    már megint csak nézel és nem látsz...írták hogy a letöltésszervert leállították, asszem a meleg miatt
  • Joey
    Hi! Szükségem lenne az alábbbi crackfixre: (devgtapp.rar) ! Köszi
  • Pace
    Csak leszedni sem lenne rossz
    Ugyanis hozzá való uninst. sehonnan nem jött le nekem, így vagy újrateszem a cuccot, vagy csúszkálok... Egy napig izgi, egy napig érdekes, de utána..
  • Laza
    mostanaban nem lattam itt emlitve, de ugye minden normalis "ember" a GTA3ban estenkent leszo...at egy kvat?!?! :))))))))))))))
    mert igy szep az elet... :)
  • Laza
    en nem oltem le a hazkoruli emberkeket, csak nyomtam megkerultem a hazat, bepattantam a kocsiba, es irany ki a kapun..:)
  • Laza
    haat, en PS2n jatszottam vegig, tehat nemtoom mejk bill a "celratartas"... de van ilyen...
    de ezt ha jol emlekszem pisztojnal is tudod hasznalni...
  • Lacc
    Azért mert előtte ki kell nézni balra vagy jobbra és utána lőni UZI-val...
  • Orgi
    Én se értem:)
    Te most az AK autoaimra gondolsz ugye? Mert azt nekem sose sikerült előcsalogatni...
    Ugyanígy Uzival se tudtam lőni sose kocsiból, pedig elvileg azt is lehet...hiába néztem meg a keyb configot, egyik bill-re se csinálta...