GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz csak 64 ramod lesz, de talán még nem kell egy ideig 128ram a VGA-ra!
Persze aki alig tudja összekaparni rá a zsét, az már más tészta....
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ABIT GEFORCE3 TI200 128MB DDR TV-OUT 26900
ABIT GEFORCE4 TI4200 64MB TV-OUT 32900,-
ABIT GEFORCE4 TI4400 128MB TV-OUT 56500,-
Ez van.
Azért télleg nincs 50000 a GF3 és a TI4400 között.
Persze ezek nagyker nettó árak!
Ennyiért csak ÉN tudom megszerezni!!!!!:-D
Mondjuk tény, hogy nincs
GEFORCE4 Ti4400 128MB DDR TV-OUT 52500,-
És ez csupán innovision, és nem ASUS!!!!!
Szal minden OK.

Egyébként valóban, a GF3 TI200 még mindig nagyon megéri, de nem is olyan hosszú távon kevés lesz.
ma meg nincs olyan jatek, ami igenyelne gf4-et, sot meg gf2 is a legtobbnek boven eleg, ezert tartom egyelore meg jobbnak ar/teljesitmeny szempontjabol a gf3 ti-t
koszike hogy kimoderaltatok a GAMECUBE: meirasait mert az nem en voltam.
Na udv, elnezest, az teny hogy nem szeretem a gamet, de nem kene masnak a nevemben pont a game topicjaban ezt irni, elnezest nem en voltam.. hanem egy unreges lamer buzi.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
en <-Balu->-Balu-> vagyok, de ez nem lenyeg, en is segitokesz vagyok abban az esetben, ha valaki KÉPES NORMALISAT KERDEZNI... nah azert te sem gondolod komolyan hogy Death Knight ertelmeset, és normalisan kerdezett... ahogy Carlos is mondta, csak "janizni" probalt, az amugy nem a legcsucsabb konfigjaval
Azt hogy bekiabalnak, hogy ilyen-meg-olyan videokartyeszom van, meg a procim, esetleg ram, meg opsys, addig rendbe is van, ha mar annyira nem ert hozza, akkor beirja azt valaszolunk, de ilyen lammert aki a házát meg a floppyját meg a hdd-jét meg még mittomén miket beközöl, az azért már kemény... szal sikit belole a nagykepuskodes es az okoskodas...
ezeket nem azert mondom, mert szar a gepem, 800*600 ba nyomom a gámát es jol megy, legtobbet jetekot pedig 1024 be, nem rossz a konfigom, nehogyaszidd hogy az irigyseg beszel belolem...
GTA3 rulez csak kár hogy nem fut mert szar a gép 😞Only the dead have seen the end of war.
To get an idea of the memory overhead associated with AGP, you can use this formula: Max DirectX5 Texture Area = 64MB-(64MB/2). In Win95/OSR2.1 Max DX5 Texture Area = 64MB-(64MB/2)-12MB with only 1/2 of the aperture available for write combine memory. OSR2.1 VgartD VxD reserves 12MB for the operating system.
Note that a portion of the aperture is mapped to WC (write-combining) and a portion to UC (uncached). On OSR2.1, half is assigned to WC and half to UC. Windows* 98 currently also assigns half to WC and half to UC but that may change. The Windows* NT* support has not yet been completed.
Since most DirectDraw* heaps end up being allocated from WC memory, the amount of virtual memory that is available for these heaps is one half the aperture size. A 64MB aperture allows 32MB for WC heaps.
http://www.intel.com/support/technologies/graphics/agp/aperture2.htm
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

midire a Roland kártyái jobbak
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Hoppá, egy kicsikét OFF-ok vagyunk, bocsi!!!
Bár nem nekem inkább egy GUS Classic kéne 1 megával
Szal adott egy ASUS V8200-as Gef3-as a gépemben, de van némi tõkém, amit arra szeretnék forditani, hogy Gef3 elad, ASUS Ti4600 Gef4 megvesz...Kérdés: ÉRDEMES??? Van annyival jobb, mint a gef3?
Más: Várható némi kiegészités a játékhoz, mert most jutottam el abba az állapotba, hogy már kezdem unni. Ha belátható idõn belül nem jön ki valami fasza kis kiegészitõ, akkor lesz egy uninstall!
PEACE
Nekem is csak egy TBird 750-esem van, meg Gef2Ti, mégse irigykedem. Nekem megfelel. Amire kell arra jó. Megy rajta a játék nagyszerû, nem megy, akkor meg mi van? Nem fogok egy játékért gépet fejleszteni, pénzt szórni.
Mindhárt nem fog swappelni, és gyorsabban is indul el a winfos
Egy kicsit furcsa volt az "Õ" nickje alatt ilyen mondatokat olvasni...
Ha erre nem vagy képes (bármilyen okból) akkor inkább ne szólj be ilyeneket.
Amúgy nem akarok ujjal mutogatni, hogy ki próbált a múltkor veszettül belinkelni FTP-rõl képet ide.....