7566
-
#5465 HUUUU COOOL MEGVAN A GAME ÉS COOOOOOL -
#5464 www.honnantöltsekleagétéáháromhozpeccsetmertnemmegy.ru/innenletölthetetaztapecset.html
-
#5463 Te is jó megaszontad neki...
Akár csak én... Micsoda segítőkésséggel vagyunk mi megálldva... -
#5462 Töltsd le a peccset. -
#5461 Nos, le kell töltened valamilyen hülye crack-et valami hülye szájtról. Sajna nem emléxem, hogy honnan. Keress rá, vagy nézd meg a többi üzenetet, amik régebben iródtak!!! -
#5459 Egyébként is, mi bajod az SS-el????? -
#5458 Csak úgy jött. Hamár olyan okosdolgokra hívta fel a figyelmünket a koléga!!!
Mibajod az SS logóval???
Eleinte nem azt akartam, csakhát gondoltam a moderátor kipenderítene ha meglátná a másik logómat. -
#5457 jó hogy a kérdésre válaszolsz... -
#5454 két cd-s és az audiot kell bérakni.. amugy meg cracket tegyél már rá:) vmelyik cd-n rajta van -
#5452 fúúúúú ott vagyok hogy 500 ezeet kell vinnem annak a kurvának.. elmennek a helikopterrel..berontok hozzájuk.. 50 köcsög ember lődőz rám amibe beülök az ki is gyullad, ugy lönek:) de feljutottam a tetőre..bár kétlem hogy mindenkit le kéne puffantanom..szal mi a fenét kő ottan csinálni? help:) -
Error #5451 tudtuk (én legalábbis tudtam) -
Error #5450 Te tényleg ilyen hülye vagy vagy csak tetteted magad? -
Me Ga #5449 Köszi a segítséget. Megnézem.
Szóval arra emlékszem, hogy egy küldetés után ott lyukas a fal. Balra mellette van egy lejárat, a végén egy lezárt nagy garázsajtó szerűség.
E mellett a lejáró mellett keressem? -
#5448 Amikoe fel kell robbantani a falat, amellett van egy lejárat més amellett egy beszögellés. Ott van. Mindenhol szét kell nézni. -
Me Ga #5447 Akkor bejutok a rendőrség hátsó udvarába. Ott áll egy rendőrautó, meg egy Enforcer (az a teherautó szerű rendőrségi jármű). Na most már legalább 100x bementem oda, de sehol sem találom.
Hol van pontosan? Csak mert lehet, hogy nem vettem észre. -
#5446 "móri gyilkosok kapcsolatban álltak bin ládennel, aki neonáci és a zsidók fizetik"
HEHE LOL!! ezt a marhaságot nem tudom honnan vettd. :) -
#5445 Hamár a neonáciknál tartunk, érdekes nagyon a logódon az SS jelzés. :) -
Error #5443 szerezz egy rendőrkocsit, hajts be a kapun (ki fog nyílni), és ott keresd -
Error #5442 olvass vissza -
Me Ga #5441 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
A második városrászben nem találok meg egy hidden package-t. A térképeken az 55-ös szám jelöli, állítólag valahol a rendőrség mögött egy parkolóban van.
Tegnap 2 órán keresztül kóvályogtam ott, de nem találtam.
Help please -
Nasheem #5440 Hali, szerintem alapkérdés következik:-)
Hogy lehet a ribancokat ribancokat "rendeltetészerűen" használni? -
#5438 szedd le a winxp pecs et... olvass lejjedd megtalálod vhol..amugy www.alvilag.hu/gta3 azhem itt megtalálod.. -
#5436 hat ja marha unalmas dolgok voltak nap mint nap ismetlodnek -
#5435 És azt tuttad, hogy a móri gyilkosok kapcsolatban álltak bin ládennel, aki neonáci és a zsidók fizetik?????
TUDTAD EZT???
-
#5434 Mik vannak??????
-
#5432 http://www.vkk.hu/gta3/index.php?section=dlsum -
#5431 Bocs, de eddig EnB-ztem. Szóval a Taxisokat akár egyenként is meg lehet csinálni (én kb 10-es szériákban oldottam meg). -
#5429 mivan? -
#5428 hatalmas kérdés.. Ray-t elviszem a repcsi térre odaadja a hummerjét..nah ez egy páncél hummer.. a kérdédés a köv:csak a feka hummer a páncél? mert már van egy feka hummer a garázsban... nah?:) -
#5427 Ehhhe-Ehhhe-Ehhhe... :))) -
#5426 Adózzunk egy perces csendel a Nagasaki-i atomtámadás áldozataiért! :) -
#5425 Miért te nem otthon internetezel?Internetes klubokban?? -
#5424 Ez van, na csá megyek haza, a háttér így egész jó mellesleg. -
#5423 -
#5422 Már rájöttem hogy én mekkora egy nagy fasz vagyok kiszurta a szememet!!! -
#5421 Egyébként azt hogy lehet beállítani amikor például valaszolok valakinek az üzenetére hogy valasz 'Mhosah'üzenetére (#5417) -
#5420 Egy kicsit világosítottam a hátteren ez már jó????Bocs hogy ilyen hülyeségekkel zaklatlak!!! -
#5419 Sajna nem tudok hozzá én sem botokat, de nézz szét más topicban, hatha tud valaki valamit. -
#5418 Egy kicsit világosítottam az árnyalatot igy jobb vagy ez már túl világos? -
#5417 Gerry láttam hogy az alien vs predátoros lapot te indítottad el!Nem tudod hogy hogyan lehet a sima Alien Vs Predátor 2-höz letölteni botokat??Mert tesómmal ketten nem olyan jó multizni!!