7566
  • Tomee2002
    HUUUU COOOL MEGVAN A GAME ÉS COOOOOOL
  • Carlos
    www.honnantöltsekleagétéáháromhozpeccsetmertnemmegy.ru/innenletölthetetaztapecset.html
  • Carlos
    Te is jó megaszontad neki...
    Akár csak én... Micsoda segítőkésséggel vagyunk mi megálldva...
  • Hmuda
    Töltsd le a peccset.
  • Carlos
    Nos, le kell töltened valamilyen hülye crack-et valami hülye szájtról. Sajna nem emléxem, hogy honnan. Keress rá, vagy nézd meg a többi üzenetet, amik régebben iródtak!!!
  • Carlos
    Egyébként is, mi bajod az SS-el?????
  • Carlos
    Csak úgy jött. Hamár olyan okosdolgokra hívta fel a figyelmünket a koléga!!!
    Mibajod az SS logóval???
    Eleinte nem azt akartam, csakhát gondoltam a moderátor kipenderítene ha meglátná a másik logómat.
  • Ams
    jó hogy a kérdésre válaszolsz...
  • CSOCSO
    két cd-s és az audiot kell bérakni.. amugy meg cracket tegyél már rá:) vmelyik cd-n rajta van
  • CSOCSO
    fúúúúú ott vagyok hogy 500 ezeet kell vinnem annak a kurvának.. elmennek a helikopterrel..berontok hozzájuk.. 50 köcsög ember lődőz rám amibe beülök az ki is gyullad, ugy lönek:) de feljutottam a tetőre..bár kétlem hogy mindenkit le kéne puffantanom..szal mi a fenét kő ottan csinálni? help:)
  • Error
    tudtuk (én legalábbis tudtam)
  • Error
    Te tényleg ilyen hülye vagy vagy csak tetteted magad?
  • Me Ga
    Köszi a segítséget. Megnézem.

Szóval arra emlékszem, hogy egy küldetés után ott lyukas a fal. Balra mellette van egy lejárat, a végén egy lezárt nagy garázsajtó szerűség.
    E mellett a lejáró mellett keressem?
  • Hmuda
    Amikoe fel kell robbantani a falat, amellett van egy lejárat més amellett egy beszögellés. Ott van. Mindenhol szét kell nézni.
  • Me Ga
    Akkor bejutok a rendőrség hátsó udvarába. Ott áll egy rendőrautó, meg egy Enforcer (az a teherautó szerű rendőrségi jármű). Na most már legalább 100x bementem oda, de sehol sem találom.
    Hol van pontosan? Csak mert lehet, hogy nem vettem észre.
  • I.C.ram
    "móri gyilkosok kapcsolatban álltak bin ládennel, aki neonáci és a zsidók fizetik"

HEHE LOL!! ezt a marhaságot nem tudom honnan vettd. :)
  • I.C.ram
    Hamár a neonáciknál tartunk, érdekes nagyon a logódon az SS jelzés. :)
  • Error
    szerezz egy rendőrkocsit, hajts be a kapun (ki fog nyílni), és ott keresd
  • Error
    olvass vissza
  • Me Ga
    Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék.
    A második városrászben nem találok meg egy hidden package-t. A térképeken az 55-ös szám jelöli, állítólag valahol a rendőrség mögött egy parkolóban van.
    Tegnap 2 órán keresztül kóvályogtam ott, de nem találtam.
    Help please
  • Nasheem
    Hali, szerintem alapkérdés következik:-)
    Hogy lehet a ribancokat ribancokat "rendeltetészerűen" használni?
  • CSOCSO
    szedd le a winxp pecs et... olvass lejjedd megtalálod vhol..amugy www.alvilag.hu/gta3 azhem itt megtalálod..
  • hiba
    hat ja marha unalmas dolgok voltak nap mint nap ismetlodnek
  • Carlos
    És azt tuttad, hogy a móri gyilkosok kapcsolatban álltak bin ládennel, aki neonáci és a zsidók fizetik?????
    TUDTAD EZT???
  • Carlos
    Mik vannak??????
  • Ams
    http://www.vkk.hu/gta3/index.php?section=dlsum
  • Hmuda
    Bocs, de eddig EnB-ztem. Szóval a Taxisokat akár egyenként is meg lehet csinálni (én kb 10-es szériákban oldottam meg).
  • Ron Ragm
    mivan?
  • CSOCSO
    hatalmas kérdés.. Ray-t elviszem a repcsi térre odaadja a hummerjét..nah ez egy páncél hummer.. a kérdédés a köv:csak a feka hummer a páncél? mert már van egy feka hummer a garázsban... nah?:)
  • Carlos
    Ehhhe-Ehhhe-Ehhhe... :)))
  • Carlos
    Adózzunk egy perces csendel a Nagasaki-i atomtámadás áldozataiért! :)
  • Mhosah
    Miért te nem otthon internetezel?Internetes klubokban??
  • Gerry
    Ez van, na csá megyek haza, a háttér így egész jó mellesleg.
  • Mhosah
  • Mhosah
    Már rájöttem hogy én mekkora egy nagy fasz vagyok kiszurta a szememet!!!
  • Mhosah
    Egyébként azt hogy lehet beállítani amikor például valaszolok valakinek az üzenetére hogy valasz 'Mhosah'üzenetére (#5417)
  • Mhosah
    Egy kicsit világosítottam a hátteren ez már jó????Bocs hogy ilyen hülyeségekkel zaklatlak!!!
  • Gerry
    Sajna nem tudok hozzá én sem botokat, de nézz szét más topicban, hatha tud valaki valamit.
  • Mhosah
    Egy kicsit világosítottam az árnyalatot igy jobb vagy ez már túl világos?
  • Mhosah
    Gerry láttam hogy az alien vs predátoros lapot te indítottad el!Nem tudod hogy hogyan lehet a sima Alien Vs Predátor 2-höz letölteni botokat??Mert tesómmal ketten nem olyan jó multizni!!