GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még épp egyben volt az autó, mikor a hid után földet értem, 25000 pont😊
Hitm@n
Én ezeket ismerem:
http://www.gta3mods.net/
http://www.gta3.net/
http://hoodoo.isten.hu/gta3/index.php

Remélem tudtam újat mondani 😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

Bone-Cracker
KI TUD MODOKAT JÓ MODOKAT A NETEN?
(a GTA3HU - Da' Hungarian Tank Drivers Club -on
kívûl)
nemtom én ma egy 15000-rest ugrottam egy tuning autóval:-)Úgy hogy repültem mellé 700métert is😊
De simába jó az
morepoliceplease - körözési szint feljebb

nopoliceplease - körözési szint lejjebb
Bone-Cracker
Küldetésekhez nincsen, de ezek vannak:

anicesetofwheels Láthatatlan autó
bangbangbang Minden autó megsemmisítése
boooooring Játék gyorsítása
chittychittybb Repülõ jármû
cornerslikemad Könnyebben irányítható jármû
gesundheit 100% egészség
giveusatank Tank (dinoszaurusz) megjelenik
gunsgunsguns Minden fegyver
ifiwerearichman Többb pénz
ilikedressingup Külsõ megváltoztatása
ilikescotland Felhõs idõjárás
ilovescotland Esõs idõjárás
itsallgoingmaaad Õrült gyalogosok
madweather Szupergyors játék
morepoliceplease Higher Wanted Level???
nastylimbscheat Véresebb játék
nobodylikesme Támadó gyalogosok
nopoliceplease Lower Wanted Level???
peasoup Ködös idõjárás
skincancerforme Tiszta idõjárás
timeflieswhenyou Gyorsabban telik az idõ
weaponsforall Egymással harcoló gyalogosok
híról=hídról
Ja szerintetek a 7250 pontos stunt bónusz milyen?
(Egy mezei híról)
Ok írok!
Joke
Kevinke írj mailt, és megdumáhatjuk,de igazatok van, errõl nem itt kéne dumálni. Úgyhogy sorry skacok!!!(kicsit elragadtattam magam)

CHEAPBOY
Ehh GC beszolasai maris ki vannak moderlava😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Petyus_
http://vkk.hu/gta3/

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Elképzelhetõ, hogy érdekelne!
Joke:
Mennyiért vesztegeted azt a kártyát?
Ams
TAXI 1450.0 2.1 5.4 1.6 0.0 0.0 -0.25 75 1.00 0.8 0.52 5 180.0 19.0 F P 9.1 0.60 0 35.0 1.4 0.1 0.2 0.7 20000 0.25 -0.15 0.5 8002 0 1

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Ron Ragm
ja...ok😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

deaz nem is AI manem MU

koszontem.

azt mondta ÉL a város... szerintem ÉLõ halott

koszontem.

Ron Ragm
ÉL???????? Nem inkább AI?

nem tudom... nekem az ÉL -lel lenne egy kis kifogásomo... a gyalogosok inkább élõhalottként viselkednek, és nem mennek arrébb, ha dudálok... SÕt még a kocsimra is ráugrik az öngyilkosabbok fajta...

koszontem.

mindenképpen egy Stingert. Azzal "tuning" nélkül is ment! még maradt is idõm egy parki sétára 😄

koszontem.

Gerry
Kivéve ami nincs kidolgozva! (pl.: Stadion...) Egyébként én is imádom, már 1 hónapja vittem végig, de azóta is nyomom...

GAMECUBE
ez a legnagyobb Isten jatek, minden ki van benne tokeletesen dolgozva az egesz varos el IMADOM!
Blasta
Én nem hiszem, hogy a stadionba vezetne küldetés! Akkor meg lenne csinálva rendesen belül is, akár Dodoval mész be, akár nem...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mike
Szerintem nem itt kéne elkezdeni az AMD vs. Intel vitát. Van erre elég topic, ott éld ki magad.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Joke
Én bazi olcsón jutottam a Geforce 3 Ti200-asomhoz, de nagyon megérte, jól nyom! Csak a DDR-rel van baj, mert az a szar Hynics beszart, úgyhogy most 128-al nyomom😞 Kicsit néha beakad😞 Egyébként nekem 1,6 -os XP-m van, és egyértelmûen Intel-es vagyok! Ládtam mindkettõt mûködni! Nem hiába vsztteséges az AMD-nek a bolt és nyereséges az Intelnek. Errõl ennyit😊 (Monjuk az AMD sokkal olcsóbb, ezért aztán megéri,de minõségben...) Azért jól megy, csak vissza akarom kapni a ramomat, hoyg végre élvezzem a játékot rendesen! Egyébként egy hónap múlva megakarok szabadulin a kártyátõl! Nem kell valakinek méltányos áron?

Petyus_
A Salvatorét én is így csináltam, de mi volt vele a gond? Szerintem nem nehéz, nekem elsõre sikerült (miután megtaláltam a Portlandbe vezetõ hidat persze...). 😊

Viszont ez a menjek el 4 telefonhoz idõre ez baszottul idegesít, most itt tartok, szüneteltetem is a játékot... milyen autót ajánlotok hozzá?

Ja, és ha tudtok jó skinekhez linket, akkor lécci osszátok meg velem! THX! 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

az utolsó meg az amikor az építkezésre kell menni a cuccért David keze alatt
azok már kész taktikai fps szintüek voltak
[-Balu-]
a legdurvabb?? hat sok durva volt, pl Kingdom come, mikor orulteket kell meszarolni furggonostul, aztan a sayorana salvatore nekem azert, mert en sniperrel szedtemle az oreg fejet amikor jott ki a luigi klubbjabol 😊)) de a bomb da base -es se semmi, meg az utolso se
lehet hogy valamelyik telefonos mission ért kapod nem? ilyen autóversenyzõsért...

koszontem.

szerintetek melyik volt a legdurvább küldetés?
Én nem hiszem hogy ujrakezdem ezért... sose szerettem azt a beszédhibás kenjit 😊)

Jah tényleg melyik volt az eddigi legnagyobb Stunt ugrásotok? nekem az Ásóka házához ugrottam le a vele szemben lévõ utról ( ahol Az ammunition van) pörögtem forogtam és 5000 pont!

koszontem.

[-Balu-]
AMugy en is olvastam Gamestarba, hogy az egyik kuldink a stadionba vezet, nos az nem lehet hogy egy submission??? Vagy nemtom amit gamestarosok teszteltek beta volt vagy ps2-os? franc tuggya
[-Balu-]
Garrett: nekem is eloszor ez volt, hogy bengaztam, es basztam megcsinalni a Kenji fele Grand Theft Auto nevu missziot, aztan nagyot lestem mikor Donald allatja kinyiratta velem szegeny jakuzzit. Aztan ma ujrakezdtem az egeszet, a legelejerol, hogy ugy be tuggyam fejezni a kuldiket, hogy mindet teljesitettem. Es hidd el nem nehez, nekem is most ELSORE 50 masodpercem maradt... az most cseszhetem a 75 Hidden Packomat, a 10 Unique Jumpomat, 5 Rampageemet, meg a sok dolgot amit eddig megcsinaltam 😊)) kezdem ujbol egeszet, most mar 10 darab Hidden Packom van!!! mongyuk most egyelore a kuldikre megyek, mar annal jarok (ma delelott kezdtem ujra), hogy Raynek ki kell nyirni egy horgaszo hawerjat... Rajottem, hogy idorendi sorrendben kell menni: eloszor Asuka osszes kuldiejet megcsinalni, majd Kenjiet, Ray-et Donaldet majd a telefonost...
nem a focipályán, hanem a múzeumban van vagyhol...én is kevertem a 2 õt

koszontem.

350 nel még egész tûrhetõ volt 😄 a páncélautó mondjuk az elsõ kanyarban beborult. Stingernek nyugodtan lehet 350 et adni

koszontem.

Gerry
Én végig nyomtam az összes köldetést, se a focistadionba egyszer sem kellett bemenni, végül Dodo-val berepültem, de nincs benne SEMMI, vagyis csak át lehet esni rajta...

Mike
ok kipróbálom

max sebességnek mennyit irtál be?

asszem én is csinálok lassan valami egyszerû de nagyszerût...

koszontem.

Gerry
Hmmm! Egy kedves kollégám belekötött a LOGO-mba, ami télleg elég rusnya volt, dehát ennyit tudok Paintbrush-ban pár másodperc alatt... Na itt az újabb, (elvileg) szintén Paintbrush-ban készült, de ígérem, a következõt otthon hozom össze PSP7-tel... Bocsi az OFF miatt.

0.2 törés sok. én beírtam 0.01 et és mûködött... nem is tört szét. Csak a burkolat jött le végig.

végsebességnek is nyugodtan lehet nagyobbat adni... A file elején józanész szerinti minimumok és maximumok vannak!

koszontem.

Gerry
Ha elolvastad volna a ReadMe-jét, te is rájöttél volna, ott leírják a változtatások között...

Gerry
Nincs rá szükség, mert már gyárilag kihagyták a másolásvédelmet!

Aschil
Tud valaki az 1.1 patch-ez crackelt exe-t ?

.:asChil:.

Mike
mennyi a max sebesség

ott azt irja 160, dehát az marhaság, vannak ott 200-asok is szép számmal, nekem kéne vagy 300 😊)) megnézném milyen az
persze 0,2-es töréssel

hiba
Van: frissits, patchelj.
http://gta3.uw.hu/

Blasta
Szerintem nem tudsz felmenni a csillagvizsgálóhoz!
Én próbáltam! Vittem oda autókat, meg dodo-ztam, de nem lehet. A map fizikai feteje lejjebb van, mint a csillagvizsgáló!
Szerintem legalább is! Aztán lehet, hogy én vagyok béna, de nem tudtam magasabbra emelkedi annál a szintnél, ameddig autóval is fel tudtam jutni...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

hiba
Handling.cfg

hiba
Hangling.cfg-be az RCBANDIT-hoz:

RCBANDIT 1500.0 0.8 1.5 1.0 0.0 0.0 -0.1 70 2.0 1.0 0.47 5 150.0 35.0 4 P 10.5 0.53 1 10.0 1.6 0.1 0.2 0.0 50000 0.25 -0.09 0.5 B010 1 1

Aschil
A mentések betöltésével gáz van, hibát ír ki.
Van valami tippetek?
Lehet, hogy ez már volt téma, bocsi.

.:asChil:.

Ron Ragm
Azér nem kötözködésképpen, de az sem vmi nehéz...