7566
  • Gerry
    A fehér szvsz jobb volt, de ez sem lenne rossz, kicsit világosabb árnyalatban.
  • Mhosah
    Na végre sikerült!Gerry szerinted milyen szín kéne a hattérbe??
  • Gerry
    Hajrá, szerintem kicsit nagyítasz rajta, és príma az egész.
  • Mhosah
    Köszi már sikerült de még egy kicsit javítanom kell rajta mert nagyon gagyi lett!!!
  • Gerry
    A méretet, és a formátumot betartottad? Asszem 120x20 pixeles BMP és GIF az elfogadott, a JPG az nem jó, ha azt tettél.
  • Mhosah
    Megprobáltam föltenni képet de nem sikerült iylen fehér kép jött be amint látod!!
  • Gerry
    Nem, még csak párat csináltam, de a 100-ra még soha nem volt időm/türelmem.
  • Mhosah
    A taxis küldetéseket már megcsináltad?
  • Gerry
    Végignyomtam, még amikor megjelent, mostmá csak a csomagok, 1 unique jump, és a mentős/tűzoltós/stb. cuccok vannak hátra, sőt szereztem egy golyóálló cheetah-t is.
  • Mhosah
    Kösz szépen!!Egyébként a GTA3-ban hol tartasz?
  • Gerry
    A Fórum menüben a felhasználói infóknál tölthetsz föl képet, ott leírják a kritériumokat is.
  • Mhosah
    Itt a fórumban!
  • Mhosah
    Azt szeretném megkérdezni hogy logót a neved mellé hogy lehet tenni???
  • Mhosah
    hMUDA AZT AKAROM MEGKÉRDEZNI HOGY A TAXIS KÜLDETÉSEKNÉL EGYSZERRE KELL MEGCSINÁLNI A SZÁZAT???
  • Gerry
    Mér? Neked mind megvan? Lehet, hogy én tudom rosszul, de eddig úgy tudtam, hogy a fenti is egy Unique, és az alattalévő is egy Unique, viszont a fentiről lehet csak beesni az elkerített részre, ahonnan a második megy, és nekem csak 1 Unique-t írt ki...
  • Gerry
    Az a legegyszerűbb módja!!!
  • CSOCSO
    argghhh most nyomom a 9 bodé crash-t..hát nem nagyon sikerűlt.. most ugy fogom hogy elöb megkresem az összes bodét..
  • Gerry
    Nem biztos, lehet, hogy csak az első jumpra adta meg, merthogy ez egy dupla, ha nemtudnád, TE BUTA!
  • Gerry
    Naggyon kösz, van egy középfokú angol nyelvvizsgám, azzal remélem meg tudom érteni! Az utolsót már asszem megcsináltam, bár nemtom megadta-e, mert eddig majdnem mindig beleszálltam a bekerített részből a vízbe (a nagy lendület miatt), de egy ideje nem ír rá semmit, és amikor először megcsináltam akkor a két jumpra egy Unique-ot írt ki, nemtom hogy megadta-e a bekerített rész utánit. Majd leellenőrzöm, mert lehet, hogy máshol hagytam ki egyet.
    Mégegyszer naggyon-naggyon köszönöm, asszem ezzel megoldódik a fene-nagy gondom!
  • Hmuda
    Jó kérdés. : )
  • Gerry
    Esetleg rakétával nem lehet likvidálni? Csak kérdezem.
  • Ron Ragm
    nemtom, én csak olvastam
  • Hmuda
    Az tudom, de mindig letelik a idő.
  • Hmuda
    Nekem még egyszer se sikerült kiszedni a soffört, mert az ajtó zárva. Kiturni sem, mert mindig az ő taxijába száll be, nem az enyémbe.
  • Gerry
    Ja, itt ez a stílus nem jön be, ezt inkább tartogasd máshová...
  • Lacc
    A mentőben egyszerre 3 embert tudsz szállítani...
  • Lacc
    Ha megkérdeznéd normálisan talán meg is tudnád.
  • Gerry
    Aha...
  • Ron Ragm
    sztem úgy hogy kitúrod a taxit a helyéről egy másik taxival, esetleg kirángatod a sofőrt
  • Gerry
    elő=első, csak nem tudok írni, az "S"-betűnél hiányoztam a suliból...
  • Gerry
    Az elő kettőt tudtam, de a Salvatore-s küldetés az nekem is új, hogyan is kéne azt csinálni?
  • Ron Ragm
    Tudtátok hogy:
    -ha beszálsz egy rendőrkocsiba egy shotot kapsz 5 tölténnyel
    -ha beszálsz egy Enforcerbe max armourod lesz
    -állítólag Salvatore első küldetésénél saját magad is elszállíthatod az embert akit követni kéne
  • Hmuda
    Az már megvan hálistennek (bár nem egyszerre, de megvan a szupertaxi : ))).
  • Gerry
    Üdv Mindenkinek!

A problémám még mindig a régi:
    A múlt pénteken leszedtem egy újabb térképet, amit már nem emléxem ki ajánlott, de sajna azon sincsen rajta az a nyavajás 20. Unique jump, és már naggyon bosszant a dolog... Szóval, ha valakinek megvan mind a 20, az lécci szójon, mert szeretnék végre én is 19-ről a 20-ra jutni. (az 5-ről a 6-ra már megtörtént... )
  • Mhosah
    A taxis küldetéseket már megcsináltad?A 100-at????HMMM?
  • Hmuda
    Jó kérdés. Nem hinném, vagy ha igen akkor maximális gratulációm neki. : )
  • Mhosah
    Hmuda szerinted valaki már megcsinálta aki itt van a fórumon?
  • Neblax
    Amúgy visszatérve a (szépen mondom), az utcalányokhoz, a harmadik szigeten nem nagyon
    akart osszejönni a dolog. Nekem mivel nagyon tetszik az M16-os fegyver,
    álltalában ebből is szoktam tehát bevásárolni be egy csomót, én nem sajnálom rájuk a töltényt.
    A lábukat lövöm, ettől le is szakad nekik, végül
    is megérdemlik a rossz munkáért....
  • Hmuda
    Én is mindig ott akadok el. : (((
  • Mhosah
    Jó de kurva nehez amikor már három embert kell elvinni akkor már gázos és letelik az idö