7566
  • CSOCSO
    fúú az melyik?? kiket kell felrobbantani??
  • 2XP
    Segítsetek! A bomb da base küldetést sehogy sem tudom megcsinálni. Valakinek van valami ötlete?
  • Ron Ragm
    Lehetetlen vagy ;))))))
  • CSOCSO
    jut eszembe:)) komoly lelövi a végén a hülye picsát?:)))))))))))))))))
  • CSOCSO
    mindegy megoldottam nem?:)))
  • Gerry
    Mindjuk INNEN!
  • Lacc
    Tudja valaki hogy honnan lehet leszedni az Imgtool nevű programot? Mert az kéne a letöltött új járgányok felrakásához de nem találtam a neten eddig sehol...
  • Gerry
    Hát lőj vissza!!!
  • Ron Ragm
    ne mondd hogy nem tudod levadászni őket....nagyot csalódok benned:)))))
  • CSOCSO
    de itt nem lehet kijalolni:))))))))))) itt kilépek vmi mögűl oszt lőnek:)))
  • Gerry
    Jó sok zsét, már nem is néztem, de elég sokat, nemtom mennyit, mondjuk nekem már nemigazán számít, mert több mint 3 millám van, és fegyverre már nemigen kell költenem...
  • Lacc
    Mit kapsz ha megvan az összes unique jump? Egy adag pénzt vagy valami műst is?
  • Gerry
    Olvass vissza elég sokat, megleled a választ. Na, jó, én sem olvasnék el párezer beszólást, ezét:

Én Dodo-val mentem be, nincs bent SEMMI, de a szó szoros értelmében SEMMI, mert szépen átesel a stadion on, nincs megírva a talaj... Ennyi!
  • Gerry
    Köszi szépen, sikerült, megvan az összes, avagy "All unique jump completed!", végre...
    Az uccsó pályán volt egy, amit semelyik térkép sem jelöl, még az elején egyszer megcsináltam, de nem mentettem el, és az hiányzott, de amikor elolvastam a leírást, amit adtál, beugrott, hogy ezt még nem próbáltam újra. Nosza rajta nekimentem cheetah-val, és láss csodát megadta az uccsót is. Szóval mégegyszer naggyon naggyon köszönöm!!!!!
  • Carlos
    Asszem szerintem semmi közöd, hogy nekem milyen logód van. Az SS jel emlékeim szerint nincsen betiltva, mint önkényuralmi jelkép. így publikus közlése sem tiltott.
    Amúgy kérdésedre válaszolva, nem vagyok náci!
  • Ron Ragm
    ez nem Quake 3, vagy UT hogy belevesd magad a legnagyobb tömegbe. Képzeld azt hogy Infezel...nekem bejött:))))) (ja és már az első úttorlasznál elhagytam a járgányt... jobbra egy kis fűszerű iozével bevont területen találhacc egy snipert amivel tök jól le lehet szedni a tornyokból az őröket)
  • Ron Ragm
    ha végigmész a gáton a végén találsz egy rakétavetőt, ahol maria van
  • CSOCSO
    nincs
  • Mhosah
    Nem tudja valaki hogy nem lehet-e letölteni valahonann a multiplayer módot ha egyáltalán van!!
  • Mhosah
    Légyszi mondjatok már egy pár Gta3-mas oldalt.A www.vkk.hu\gta3-mat és az alvilág.hu\gta3-mat már ismerem!!
  • CSOCSO
    hát nem dudálással szoktam felszedni csak melléjük állok.. vidd el oda ahol lax amugy láthatod hogy a pénze dmegy lefelé..állj be a garázsod elé... és 1-2 percen belűl kell nyekeregnie az autonak
  • CSOCSO
    ügyi vagy:)) engem vhogy szétszedtek:) lehet hogy very ízin nyomtad?:))))))))))))))
  • rusland
    thx
  • Lacc
    Nem értem mit kell ezen ennyit görcsölni, én egyszerűen bementem egy Columbiai dzsippel, a gátnál volt egy Dragunov, azzal leöltem jónéhány manust, a maradékot AK-val, aztán felmentem a tetőre és rakétavetőből 1 lövéssel kinyírtam a helikoptert és kész...
  • Hush
    Már volt róla szó! 5334. De gynítom h már több esetben irtak róla. Sok sikert!
  • rusland
    na felraktam az xp-t es valamer most nincsenek kiirasok nincsenek szovegek csak teglalapok helyette? mijez? hogy tudom megcsinalni?
    plz help
  • CSOCSO
    nah gta3 kivégezve...:))))))))))
    amugy a végén ugy a legkönyebb megölni a a helikoptert hogy a golyóálló hummerral bemész közéjük odamész az első toronyhoz jobb oldalt.felszaladsz s lépcsőn...lelövöd uzival elveszed az m16ost.. másik toronyhoz is ugyan ez ..beálsz a torony sarkába hogyha jön a helikopter pont szenbe legyél vele.. 1-2 tárból le lehet könnyedén szedni.. ha megvan akor le a hummer hez vagy ha noincs ott mert felrobbant akkor a nagy hülye csunya zöld autoval elmész szerzel a 2. szigeten még életet és pajzsot... veszel fegyvert (m16) vissza mész felveszed a snipert emi jobb oldalt van a fa alatt a gátnál.. felmész ugyanoda a a toronyba.. akit tudsz leszedsz az m16 al..a tetöről meg sniperral a többieket és ennyi.. igy egész könnyű
  • Stann
    Tudja vki,hogy a sportcsarnokba hogyan lehet bejutni? Mert nekem egy kocsival sem sikerült beugratni.
  • CSOCSO
    követem vazzeg fent van a magyarosítás és sehol nincs leírva hogy mit kell vele csinálni! szerinted hülye vagyok?
  • Ron Ragm
    kövesd vazzeg és tedd fel a full magyarosítást ha nem érted mit kell csinálni
  • CSOCSO
    én egyiket sem:)
    amugy meg hogy kell megölniezt a hülye helikopteres picsát??????????????
    szerezzek fegyvereket löjjem le? vagy ugrassak rá????????
  • CSOCSO
    húú nekem is ezt csinálta pecs nélkűl.. felmegy a csík és kis windows hang aztán kilépés és kis hibaüzi... nemtom hogy oldódott meg..lehet hogy attól hogy újra kezdtem
  • ujedith
    te is eleg koran keltel :P
  • Carlos
    Egyesek milyen korán kelnek...Vagy későn fexenek... Szörnyű!!! És az alvás???
  • Jabba
    ha még kell akkor irj 1 mail a cimemre oszt eküdöm a te mail-edre!!!!!!!!!!!!
  • Lacc
    Hahó van a másoik szigeten ilyen garázs? :)
  • Hmuda
  • Lacc
    Hónapokkal a végigjátszás után most végeztem végre meg az első szigeten levő garázzsal a kikőtőben ahová a kocsikat kell vinni :))) Van ilyen garázs a második szigeten is? Mert ha igen azt is meg akarom csinálni :)
  • Rigley
    hehe
  • Bone-Cracker
    Ja én már egy hónapja végigjátszottam de nem tudom megunni. Már gondoltam rá
    beteszem az inditóbultba, úgyis az az első amit elindítok ha bekapcsolom a gépet.