7566
  • CSOCSO
    csak az a kérdés hogy ez a régi autokat felűl írja vagy ez uj és a régiek megmaradnak??mindegy :)))
  • CSOCSO
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:))) NEMHSIZEM EL!!! VAN ISTEN:))))))))))))))))))))))))))AZAZ CSAK FÉL ISTEN!:))))
    Ez a kocsi a Kuruma és egy Toyota Supra keveréke. Innen is a név: Supruma. Eléggé sportosra sikerült, mind kinézetben, mind irányításban.
  • CSOCSO
    Beszarok ..komoly ez volt a hiba:)))))))) KÖSZIKE!!!!!!!!!!:))))))))))mi a szaré csinálja ezt???
  • Carlos
    Jó a szó tesó!!!
  • CSOCSO
    nem sajna az oldal csak tölt csak tölt de semmi.. csak a háttér meg a bal felső sarokban a gta3.. amugy régebben müködött fogalmam sincs mi a szaré csinálja most
  • Hmuda
    Köszi, meg fogom nézni. : ))))
  • Hmuda
    Kár, hogy nem lehet normálisan megcsinálni a kocsikat és totál új modellként berakni őket a gaméba. Igazán gondolhattak volna arra a készítők, hogy a PC-n többet lehet kezdeni ezzel a gaméval mint egy béna ps2-őn.
  • Ron Ragm
    help.......
  • Gerry
    Na, biztos ami biztos, küldtem mail-ben egy térképet, amin bejelöltem direkt NEKED a katonaság hollétét, mert az előbb asszem elég homályosan adtam meg a helyet...
  • Ron Ragm
    a Monster truck nagy kereket csinál a bobcatnak, a másik passz
  • Hmuda
    Akkor kénytelen leszek kifüstölni egyet. : )))))

Amúgy a Monster Truck és a motor v2.0 mit cserél le?
  • Gerry
    Jó, legyen robbanásálló is, ha ez neked örömöt okoz!
  • Ron Ragm
    de akkor nem csak golyóálló, hanem robbanásálló is....
  • Ron Ragm
    Mér van az hogy ha felteszek egy kiegészitést (név szerint a Skyville-t és a stair to donald loves-t) akkor elszáll a GTA3, pedig pontosan követem az utasításokat?
  • Carlos
    NEM!
  • Gerry
    Asszem a kórház mögött, a pálya szélén, a tengerparton...
  • Gerry
    Ott, ahol egyszer az a feladat, hogy egy csókát védjél meg, ott van rakétavető, meg mindenféle fegyver. De a tank csak akkor áll ott, ha minden főküldetést (az uccsót is) megcsinálsz.
  • Gerry
    A rakétát kibírja (én 6 DB-ot lőttem rá próbaképpen, aztán meguntam), meg a tank lövését, de ha rámászol tankkal, vagy sz*rrátöröd, akkor felrobban... Nomeg szintén felrobban, ha fejreállsz vele.
  • Hmuda
    Akkor kérdezek. : )

Stauntonon hol van a katonai bázis? Én még nem láttam.

Más: a Monster Truk és a motor v2.0 mit cserél el?
  • Ron Ragm
    Nono. Akkor robbanásállónak is lennie kell....
  • Gerry
    Na, akkor nemtommáhányadszor, de mégegyszer:
    - Beszerzel egy tankot (második pálya, katonai központ)
    - Visszamész az első helyszínre, és jelentkezel egy Turismo-ra (garázsod mögötti téren a telefonfülkénél...)
    - A rajtnál álló három Cheetah közül amelyik éppen szimpi, azt eltaposod, ekkor felrobban.
    - Ezután óvatosan, úgy, hogy ne kerüljön ki a látóteredből (mert akkor leveszi a gép a pályáról), betolod a garázsodba (ez nekem 2 nap után sikerült, úgyhogy türelem...), vigyázva arra, hogy ne csukja oda a garázsajtó.
    - Ha az előbbi sikerült, akkor lemented a játékot, és a garázsodban ott áll a golyó, és rakétaálló (DE NEM törhetetlen) Cheetah.

Hát ennyi kb., ha valami nem tiszta kérdezz!
  • Hmuda
    Leírnád lécci a trükköt? : ))))
  • Gerry
    Az a link sem müxik, amit én nyomtam? Az rögtön a kocsik letöltésére mutat...
  • Gerry
    Abszolút golyóálló, még a rakéta sem kottyan meg neki, és elvileg, ha egybe megcsinálsz 20 Turismo-t, akkor megkapod, de van egy cselesebb módszer is, amit már párszor leírtam/tunk itt a fórumban, nekem azzal a módszerrel sikerült szert tenni erre a remek járgányra...
  • CSOCSO
    nemtom mi van ezzel a vkk/gta3 al nekem nem jön le az oldal csak a gta3 logo..
  • Hmuda
    És mi ez a 20 Turismos dolog?
  • Hmuda
    A golyóálló Cheeta mennyiben golyóálló? Abszolút lepattannak a golyók róla, vagy csak jobban bírja a lövéseket?
  • Gerry
    Elvileg nem szabad semmit sem csinálni köztük (főleg nem menteni), de egy kis csellel, és ügyességgel akár 1 körből is megszerezheted, mert a 20 egy kicsit húzós, főleg ha már az összes banda rutinból utánadereszt egy sorozatot...
  • Gerry
    Mellesleg néztétek már a GTA3.hu oldalon az újonnan készült járgányokat? Én most szedtem le őket, ma este, vagy holnap megnézem a kicsikéket...
  • Hmuda
    Én az ilyenekt mindig pofánröhögöm. : )
    Erre mindig szépen begurulnak és majd szétveti őket az ideg és meg jót röhögök rajtuk.
  • CSOCSO
    hja.. igazad van
  • Gerry
    Rájuk kell hagyni, aki sudribunkó, az az is marad, ha visszaugatsz, ha nem... Viszont, ha nem ugatsz vissza, akkor elkerülhetsz egy felesleges anyázódást...
  • CSOCSO
    hát de most komolyan..iylen paraszt hogy lehet valaki??? bejön és elkezd ugatni amikor én csak segíteni akartam..és most hoyg leugatom biztos még bejön 10 másik néven és elkezd szapulni..mindegyik ezt csinálja beugat mert egy köcsög paraszt aztán nekem ugrik mert én visszaugattam nekik:))))
  • Gerry
    Most mit cs*szegetitek itt egymást, a lényeg az, hogy mindenkinek sikerüljön a mission, nem? Senki sem születik úgy, hogy a GTA a kisujjában van, vagy igen? Csocso szvsz. egyáltalán nem okoskodott, hanem segített, nem értem mi ezzel a baj...
  • CSOCSO
    nem mintha ezt valaki innen mondta volna!!és nem rinyáltam hanem megkértem.. és mit is mondjak nemsok segítséget tapasztaltam..a többieknek meg kösz
  • CSOCSO
    igazi köcsög vagy!!!
  • 2XP
    Köszi!
  • CSOCSO
    hjaaa.. azt ugy csináld hogy autoba visszaszálsz mikor 8 ball kiszáll előre mész eltaposod az autoval a két köcsögöt.. majd beállsz így az autoval hogy ne tudjon felmenni 8 ball.. te felugrasz az autora és átmászol rajta előre mész mig 8 ball nem tud az auto miatt... én kinyirtam pár embert és vhogy 8 ball feljött.. de szerencsére azonnal el is bujt szal sikerűlt..
  • 2XP
    Elhozom 8 ballt, felmászok a raktárra, de max 4 embert tudok kinyírni, mielőtt meghal 8 ball.
  • 2XP
    A hajót. Még az első pálya utolsó előtti fő küldetése.