7566
  • Mhosah
    Nem tudsz valamit az utolsó kérdéseimröl??
  • Cobra11
    csak hülyeségből írtam be. LOL.
  • Mhosah
    Nem tudja valaki hogy autó skineket honnan lehet letölteni?Garett azt mondta hogy motor is le lehet tölteni a gta3 hoz tudtok róla valamit?Ha igen akkor segítsetek!!
  • Lacc
    no comment :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Mhosah
    FBI ügynök ezt meg hogy érted a foglalkozás mellet?
  • Mhosah
    de ha valaki akar küldeni nekem akkor a régire küldi el és akkor nem tudom megnézni!!!
  • Mhosah
    Nekem sok kép nem jelenik meg itt a fórumon!!HELP ME!Ja mellesleg valaki nem tudna küldeni a Vice Cityröl egy pár ké[email protected]!!Vagy valami címet amin meg tudom nézni?ElQre is köszönöm.
  • Cobra11
    sajna nem lehet. pedig én is szivesen megválztoztatnám. de sajna a regisztrációt nem lehet módosítani.
  • Mhosah
    Meg tudjátok mondani hogy amikor megnyomom a logomat azt hogy Mhosah akkor az E-mail címet hogy lehet megváltoztatni mert már nem az hogy [email protected] hanem [email protected]!!HELP ME!!!
  • Mhosah
    Nem tud valaki nekem mondani M.A.G.U.S-os oldalt?Tudom hogy nem a témához kapcsolódik de hátha tud valaki segíteni.
  • Mhosah
    Motort honnan lehet leszedni tök jó lenne egy csávót lerúgni a motorjáról!!Hány MB-os a geforce4-ed??Valaki tudja hogy az újabb verzióban ami október 22 én jelenik meg már át lehet löni a kocsiknak az üvegét tehát nem lesznek golyóállóak?És a golyónyomok rajta lesznek a kocsin?
  • CSOCSO
    bug os a dodo rámentem a lámpára ugrott rajta egyet ( kb fél méter magasra) és kiirta hogy 4400 mp-t repültem:))) ehh mosolyogtam is egy jót..
  • Ron Ragm
    márpedig ha kész lenne az összes küldi járnod kellett volna a 3dik szigeten
  • Ron Ragm
    kis kocka sincs?
  • Garrett
    le lehet szedni motort is már
  • Garrett
    nekem Gef4 mx 440 van és 1024x768 ban nyomom nem szaggatott
  • I.C.ram
    Vice City-ben lesz.
  • CSOCSO
    hjolvan akkor én most feltehetem ujra mert ful lszétbasztam:)))
  • I.C.ram
    DE!! ha '70-es évekgben játszódik, akkor hogy fogják össze keverni az autókat? Elég fura lesz majd a Blista a 70-es években.
  • Mhosah
    Ez biztos?Egyébként ebben az ujabb kiegészítöben már át lehet löni a kocsiknak az üvegét tehát nem lesznek golyóállóak?És a golyónyomok rajta lesznek a kocsin?
  • skorpio7
    Kössz az újabb híreket ... csak kár , hogy így még fájdalmasabb a várakozás ( hogy ugyan mikor is lesz már október ) . :)
  • Mhosah
    Nekem Gef4 128mb mx440 es van!!!Te mennyiért vetted?
  • Anee
    Nekem Radeon7200
    Amúgy nállam CSAK a konvertált NFS autók csinálják ezt a trükköt...
    Vice City:
    HomeLan Fed ismét belenyúlt a jóba... újabb infókat ástak elő a Rockstar, hamarosan elkészülő GTA3 kiegészítőjéről, a Vice City-ről. A jelek szerint 70 teljesen új jármű lesz a játékban (ezzel 120-ra nő az összes vezethető választék), képesek leszünk majd különféle belső terekbe is bemenni (casinók, disco, hotelek). Ez még mindig nem mindent! A felújított grafikus motor kíséretében különeleges új lehetőségek is nyílnak: a gyalogosokat mostantól kezdve akár élő pajzsként is használhatjuk majd! Ja, és ami a legjobb, már csak október 22-ig kell rá várnunk!
  • AMD rula
    Nem :D
  • Amse
    [email protected]
  • I.C.ram
    www.gamecopyworld.com
  • Amse
    Please Help Me!!!
    Kene gy no cd crack a full verzios cd-s valtozathoz.Surgos lenne!
    Thx
  • Borg
    nekem is olyan néha a lámpák fénye.

Bár nekem R8500 van.
    Biztos valami driver beállitás.
  • Mike at home
    masreszt megnyugtatlak Gef2Ti-m van, es 800x600x32bit-en jatszom vele, es nem lassabb
    ha lenne gef3-mam, vagy 4-em, akkor 1024x768 ala nem is mennek

a monitornak mas kepe van mint egy szaros tv-nek
    ami tv-n jo, az moniotoron kaki

de mondom hagyjuk a temat ez nem ide valo
  • Garrett
    hmm... kicsit más lenne ilyen környezetben GTAzni
  • mohus
    béraknád neki mi?!.......a cd meghajtódba....
  • mohus
    Mike...a 640*480-ról meg csak annyit...ahogy itt is látod a fél PC-s világ abban játssza a GTA3-t és semmi bajuk vele:)pedig az 4-5 éve volt pc-n ahogy írtad...
  • Garrett
    ez bizony tecceni fog :D
  • mohus
    szeva mike...szépen világít a verdád:)PC rulez...
    addig is itt egy vice city kép ha még nem volt...természetesen PS2 debütál októberben...
  • Mike at home
    milyen videokartyad van?
  • Bone-Cracker
    HI Mindenkinek ha akartok gta-ban kurvanagyokat
    ütni , akkor a megoldás: fistfite.dat fájl
    innentől már egyszerű a damaget kell átírni
    mondjuk 200 -ra.
  • I.C.ram
    Starsky & Hutch rlz!!! :)
  • Hitm@n
    Nálam is ugyanilyenek a lámpák.Az elején még zavart,mostmár beletörődtem. :)) (GeForce2Mx400 a vid.kártyám)
  • Ams
    nekem is ilyen...
  • Mike at home
    gondoltam, hogy valami nem stim

akinel nem igy nez ki, milyen videokartyaja van, es melyik drivert hasznalja?