7566
-
#5733 Nem tudsz valamit az utolsó kérdéseimröl?? -
Cobra11 #5732 csak hülyeségből írtam be. LOL. -
#5731 Nem tudja valaki hogy autó skineket honnan lehet letölteni?Garett azt mondta hogy motor is le lehet tölteni a gta3 hoz tudtok róla valamit?Ha igen akkor segítsetek!! -
#5730 no comment :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5729 FBI ügynök ezt meg hogy érted a foglalkozás mellet? -
#5728 de ha valaki akar küldeni nekem akkor a régire küldi el és akkor nem tudom megnézni!!! -
#5727 Nekem sok kép nem jelenik meg itt a fórumon!!HELP ME!Ja mellesleg valaki nem tudna küldeni a Vice Cityröl egy pár ké[email protected]!!Vagy valami címet amin meg tudom nézni?ElQre is köszönöm. -
Cobra11 #5726 sajna nem lehet. pedig én is szivesen megválztoztatnám. de sajna a regisztrációt nem lehet módosítani. -
#5725 Meg tudjátok mondani hogy amikor megnyomom a logomat azt hogy Mhosah akkor az E-mail címet hogy lehet megváltoztatni mert már nem az hogy [email protected] hanem [email protected]!!HELP ME!!! -
#5724 Nem tud valaki nekem mondani M.A.G.U.S-os oldalt?Tudom hogy nem a témához kapcsolódik de hátha tud valaki segíteni. -
#5723 Motort honnan lehet leszedni tök jó lenne egy csávót lerúgni a motorjáról!!Hány MB-os a geforce4-ed??Valaki tudja hogy az újabb verzióban ami október 22 én jelenik meg már át lehet löni a kocsiknak az üvegét tehát nem lesznek golyóállóak?És a golyónyomok rajta lesznek a kocsin?
-
#5722 bug os a dodo rámentem a lámpára ugrott rajta egyet ( kb fél méter magasra) és kiirta hogy 4400 mp-t repültem:))) ehh mosolyogtam is egy jót.. -
#5719 márpedig ha kész lenne az összes küldi járnod kellett volna a 3dik szigeten -
#5718 kis kocka sincs? -
Garrett #5716 le lehet szedni motort is már -
Garrett #5715 nekem Gef4 mx 440 van és 1024x768 ban nyomom nem szaggatott -
#5714 Vice City-ben lesz. -
#5712 hjolvan akkor én most feltehetem ujra mert ful lszétbasztam:))) -
#5711 DE!! ha '70-es évekgben játszódik, akkor hogy fogják össze keverni az autókat? Elég fura lesz majd a Blista a 70-es években. -
#5710 Ez biztos?Egyébként ebben az ujabb kiegészítöben már át lehet löni a kocsiknak az üvegét tehát nem lesznek golyóállóak?És a golyónyomok rajta lesznek a kocsin? -
#5709 Kössz az újabb híreket ... csak kár , hogy így még fájdalmasabb a várakozás ( hogy ugyan mikor is lesz már október ) . :) -
#5708 Nekem Gef4 128mb mx440 es van!!!Te mennyiért vetted? -
Anee #5707 Nekem Radeon7200
Amúgy nállam CSAK a konvertált NFS autók csinálják ezt a trükköt...
Vice City:
HomeLan Fed ismét belenyúlt a jóba... újabb infókat ástak elő a Rockstar, hamarosan elkészülő GTA3 kiegészítőjéről, a Vice City-ről. A jelek szerint 70 teljesen új jármű lesz a játékban (ezzel 120-ra nő az összes vezethető választék), képesek leszünk majd különféle belső terekbe is bemenni (casinók, disco, hotelek). Ez még mindig nem mindent! A felújított grafikus motor kíséretében különeleges új lehetőségek is nyílnak: a gyalogosokat mostantól kezdve akár élő pajzsként is használhatjuk majd! Ja, és ami a legjobb, már csak október 22-ig kell rá várnunk!
-
AMD rula #5706 Nem :D -
#5705 [email protected] -
#5702 www.gamecopyworld.com -
#5701 Please Help Me!!!
Kene gy no cd crack a full verzios cd-s valtozathoz.Surgos lenne!
Thx -
Borg #5700 nekem is olyan néha a lámpák fénye.
Bár nekem R8500 van.
Biztos valami driver beállitás. -
#5699 masreszt megnyugtatlak Gef2Ti-m van, es 800x600x32bit-en jatszom vele, es nem lassabb
ha lenne gef3-mam, vagy 4-em, akkor 1024x768 ala nem is mennek
a monitornak mas kepe van mint egy szaros tv-nek
ami tv-n jo, az moniotoron kaki
de mondom hagyjuk a temat ez nem ide valo -
Garrett #5697 hmm... kicsit más lenne ilyen környezetben GTAzni -
#5696 béraknád neki mi?!.......a cd meghajtódba.... -
#5695 Mike...a 640*480-ról meg csak annyit...ahogy itt is látod a fél PC-s világ abban játssza a GTA3-t és semmi bajuk vele:)pedig az 4-5 éve volt pc-n ahogy írtad... -
Garrett #5694 ez bizony tecceni fog :D -
#5693 szeva mike...szépen világít a verdád:)PC rulez...
addig is itt egy vice city kép ha még nem volt...természetesen PS2 debütál októberben...
-
#5692 milyen videokartyad van? -
#5691 HI Mindenkinek ha akartok gta-ban kurvanagyokat
ütni , akkor a megoldás: fistfite.dat fájl
innentől már egyszerű a damaget kell átírni
mondjuk 200 -ra. -
#5690 Starsky & Hutch rlz!!! :) -
#5689 Nálam is ugyanilyenek a lámpák.Az elején még zavart,mostmár beletörődtem. :)) (GeForce2Mx400 a vid.kártyám) -
#5688 nekem is ilyen... -
#5687 gondoltam, hogy valami nem stim
akinel nem igy nez ki, milyen videokartyaja van, es melyik drivert hasznalja?