GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a gta sorozatot végigvittem a gta3-at és vice city-t 100%-ra,
a gta san andreas 100%-án még dolgozo egy kicsit..
Hihetetlenül várom a GTA IV-et pc-re...
Azt most csak azé jövök ide hogy megnézzem hogy vannak-e még akkik nyomatják ezerrel-e...
És azt látom bameg hogy mindenki a crackekkel baszakodik mikor simán megveszed boltba azt ennyi.
Azért megéri ennyiért megvenni.
Ha mégse akarod megvenni ne játssz vele és ne nyafogj...
Különbe is használsz Deamon tools vagy Alcohol 52%-ot azt már megy is...
Különbe most igy nagyon sajnálom a gta 3-at mert nem láttam semmien multiplayeres csoportot vagy bármit ehhez kapcsolódóan...Hát csalódtam...Pedig régen mien jók voltak...Én még arra is emlékszem miko GTA 2-esen nyomattuk a multit.
Na de mindegy is, csak mondom ha vki béna hozzá hogy gondolkodjon akkor ne játszon ilyen jó sorozattal...
Tegnap láttam egy 10 éves kölköt aki GTA IV-et megvette a boltba és azt mondta megy ölni a zsarukat...
De a story mode-ot nemis vinné érted...Multihoz sincs agya...Sõt az a játék szerintem,nagyon hozzá illik a 18-as figyelmeztetés...
Hehehe csak ennyi <#vigyor3>#vigyor3>...
Játékban amikor displayt szeretnék állítani és beállítom bármire utána enter a játék kifagy és unhandeled exepcition felirattal elszáll. Valaki segítsen pls a gépem elég eros ahhoz h ilyeneket írkáljon ki ...
Mellesleg eredeti a játék úgyhogy végképp nem értem. Másik meg amikor kilépek a járékból yes-re rákattiontok akkor is ugyanez . Help pls !
vagy ha nagyon nem akarod, akkor privát nekem
miért van az hogy új játékot tudok kezdeni, de ha be akarom tölteni az egyik mentésemet akkor töltés közben egy ilyen hibaüzenet jelenik meg:
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
directx-et nem própáltál még frissíteni?
ezt a gta3.set-es dolgot kipróbálom, gondolom ezt a fájlt telepítés után a játék mappájában találom.
mondanám hogy a gta3.set törlése megoldja a dolgot, de erre nagyon kevés az esély
vagy hogy ha másolt, kell crack is - de gondolom ha ide jársz akkora noob nem lehetsz <#smile>#smile>
nekem az lenne a problémám, hogy miután feltelepítem a játékot (kihangsúlyoznám: EREDETI) indítás után bedob a képernyõ közepére egy kék R betût (ugye a Rockstar Games logója) aztán ennyi. Nem indul. Ötlet valakinek?
VKI
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PLEASE
NAGGYON KÉNE!!!!!
<#wave>#wave>