GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

536134
CS all...
Szeretem a gta sorozatot végigvittem a gta3-at és vice city-t 100%-ra,
a gta san andreas 100%-án még dolgozo egy kicsit..
Hihetetlenül várom a GTA IV-et pc-re...
Azt most csak azé jövök ide hogy megnézzem hogy vannak-e még akkik nyomatják ezerrel-e...
És azt látom bameg hogy mindenki a crackekkel baszakodik mikor simán megveszed boltba azt ennyi.
Azért megéri ennyiért megvenni.
Ha mégse akarod megvenni ne játssz vele és ne nyafogj...
Különbe is használsz Deamon tools vagy Alcohol 52%-ot azt már megy is...
Különbe most igy nagyon sajnálom a gta 3-at mert nem láttam semmien multiplayeres csoportot vagy bármit ehhez kapcsolódóan...Hát csalódtam...Pedig régen mien jók voltak...Én még arra is emlékszem miko GTA 2-esen nyomattuk a multit.
Na de mindegy is, csak mondom ha vki béna hozzá hogy gondolkodjon akkor ne játszon ilyen jó sorozattal...
Tegnap láttam egy 10 éves kölköt aki GTA IV-et megvette a boltba és azt mondta megy ölni a zsarukat...
De a story mode-ot nemis vinné érted...Multihoz sincs agya...Sõt az a játék szerintem,nagyon hozzá illik a 18-as figyelmeztetés...
Hehehe csak ennyi <#vigyor3>...

exTrem
tárgytala a dolog win 98 kompatibilis mód kellett neki

exTrem
Hi all!

Játékban amikor displayt szeretnék állítani és beállítom bármire utána enter a játék kifagy és unhandeled exepcition felirattal elszáll. Valaki segítsen pls a gépem elég eros ahhoz h ilyeneket írkáljon ki ...
Mellesleg eredeti a játék úgyhogy végképp nem értem. Másik meg amikor kilépek a járékból yes-re rákattiontok akkor is ugyanez . Help pls !

tigeroo
crackfix, working 😄
mert rossz a crack 😊 vedd meg, csak 3K
vagy ha nagyon nem akarod, akkor privát nekem
tigeroo
hali!
miért van az hogy új játékot tudok kezdeni, de ha be akarom tölteni az egyik mentésemet akkor töltés közben egy ilyen hibaüzenet jelenik meg:
Requiem88
meglesz... most dühbõl letöröltem de holnap felrakom és szarakodom még vele kicsit.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

próbáld meg úgy, hogy egybõl nyomod rá az entert, lehet video codek gond
Requiem88
sajnálom nagyon mert biztos jó játék... drivercserében még benne lennék de nem tudom melyik lenne jó, meg hogy hol találom. nvidia geforce 6-os szériából van kártyám, hátha valakinek hasonló van.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88
meg se jelenik semmi... csak a kék rockstar-os R betû. Aztán alaphelyzet. Asztal, ikonok.

és egyébként semmi üzenet nincs? csak kivág?
Requiem88
9.0c van... ennek ellenére felraktam azt is ami a cd-n van hátha van benne valami ami kell de nem volt...

a dukomentumokban, a mentések mellett, de elvileg ha egyszer sem indult még el akkor nem is lesz ott
directx-et nem própáltál még frissíteni?
Requiem88
eredeti lenne... :/
ezt a gta3.set-es dolgot kipróbálom, gondolom ezt a fájlt telepítés után a játék mappájában találom.

ha felrax egy régebbi drivert akkor lehet elindul, és ha mégsem akkor is csak egy frisset kell visszatelepítened

mondanám hogy a gta3.set törlése megoldja a dolgot, de erre nagyon kevés az esély

vagy hogy ha másolt, kell crack is - de gondolom ha ide jársz akkora noob nem lehetsz <#smile>
Requiem88
lehet, de lusta vagyok szarakodni a sok programmal, driverrel, mindent felrakni, beállítgatni, fontos dolgokat dvd-re kiírogatni, stb... :S

Fido4life
pedig megérne ez a játék ennyit

Requiem88
kihagyom 😄

hm.. erre szerintem más nincs csak a directx újratelepítés, régebbi video driver telepítés, végsõ esetben a win-el is megpróbálkozhatsz
Requiem88
hello

nekem az lenne a problémám, hogy miután feltelepítem a játékot (kihangsúlyoznám: EREDETI) indítás után bedob a képernyõ közepére egy kék R betût (ugye a Rockstar Games logója) aztán ennyi. Nem indul. Ötlet valakinek?

Fido4life
na ja, hiányoznak azért a Role Play-es idõk 😊

Pacal17
/jail 17 mi? 😊

Fido4life
asshole, ezért becsukatnálak ha lenne hozzá hatalmam

Pacal17
GTA3 is dead, de én most raktam fel mivel még nem vittem végig.

Fido4life
ajj, ajj de szétkúrtátok a topikot, szégyem E Játékra nézve...

Fido4life
jó a logód

utolsó bejegyzés 2006 okt 28 :😄D
ahha
Fido4life
bandázhass ?

PLS HELP MEEEEEEEE
VKI
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PLEASE
NAGGYON KÉNE!!!!!
..............................................................................................................................................................................VÁLASZOLJATOK PLS!!!!!!...................................................................................................................................
.................................
Naaaaaaaaaa Vki válaszoljon pls!
Valaki????<#shakehead><#rolleyes>
Bakker!!!Kipróbáltam vagy 20 cracket már, de vmelyik ugyanazt irja ki hogy helyezzem be a 2. discet, vmelyiknél meg besem jön csak lefagy...<#szomoru1>Pls ha vkinek van müködõ GTA 3 1.1 crackje az küldje el nekem!
Oks, megpróbálom...de 1.1-es cracket keressek?
na vki???sorry, csak már nagyon bevagyok zsongva hogy ismét bandázhassak...
Fido4life
keress rá agoogle-n, tuti találsz

Csak az a gáz hogy nekem a disceken a crack helyett a peccs van, és ha felrakom a szûz GTA 3-ra a peccset akkor elindul, de így meg sztem már nemjó mer felraktam ezt a magyaritást, nemtudna vki adni egy linket egy mûködõ crackhez?
Fido4life
crackold meg

Naaa!!!Vki!!!Kérem válaszoljon!!!Mert már nagyon GTA-zhatnékom van....
Hy mindenki!Az lenne a problémám, hogy ismét elõvettem a GTA 3-at, felraktam az 1.1 peccset, majd felraktam az 1k2 vagy vmi ilyesmi nevû magyaritást, amelyikben van textúra magyaritás is!60 megás cucc, a www.magyaritaso.hu-ról kaptam le!DE!Mikor elakartam indítani immár magyar nyelven a Grand Theft Auto 3-at, azt irta ki: "Helyezd be a 2. discet vagy nyald ki a seggem!!"De 1. hogy én a második discet már rég behelyeztem 2. hogy nem nyalom ki a seggét!!!Pls help me!Elõre is thanks!
Fido4life
Én nem vágom...

spidey
<#eljen>

spidey
<#confused>

spidey
Valaki nem vágja véletlen, miért nem tudom a GTA III-ban a felbontást 640x480 felé venni? Driver és VGA nem lehet gond.

ROKICA
WIN XP SP2 és mégis.. szal a patch kell neki

Fido4life
Mért nincs banner, a világ legjobb játékjának topikjában ?<#wink>

A gta 3 nak vanak valami letöltései ujitásai?
<#wave>
Fresh Duke
Hy all!
Ebben a játékban van térkép?

A heavy cost. I pay it gladly.