7566
  • Hitm@n
    Borg!

A városban előfordulás gyakoriságát hol állítottad be?

Amúgy én is szedtem le egy csomó plusz járgányt,bár kicsit macerásabb őket berakni a játékba,mint pl. a Need for Speed 4-ben.
    Ettől függetlenül jó buli a plusz kocsik,de szvsz az eredetiek a legjobbak (a legeredetibbek:))
  • I.C.ram
    JA téged lő le. Puszta irigységből, mert megakarja tartai a pénzt.
  • Ron Ragm
    hogy csináltad? elmesélnéd részletesen e-mailben?:)
    ja és mit töltöttél le hozzá:)
  • spR
    Hahóóó...
    Senki se válaszol a #5745 -re?
    :(((
  • Cölöpverő
    Tegyél fel magyarítást és úgy nézd meg.

Nekem úgy jött le a story hogy te vagy a sofőr és a csaj pont hogy téged lő le és nem a fekát.
    Egyébként meg te vagy a barátja.
    Persze lehet hogy rosszul tudom.
  • Mhosah
    Az a baj hogy amikor túl magasra répülök akkor bejön a lassított felvétel és nem tudok vezetni!!!
  • Mhosah
    Ez az!!!!29 másodpercet repültem köszi szépen Borg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mhosah
    Ez az!!!!29 másodpercet repültem köszi szépen Borg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Mhosah
    Köszi szépen meddig leszel fönt az interneten?Én most épp GTA3mazok csak ALT+tab-al szoktam kilépni hogy megnézzem az üzeneteket!!
  • CSOCSO
    dodo nak:
    50000.0 1.0 10.0 1.2 0.0 1.0 0.0 75 0.65 0.9 0.5 5 900.0 90.0 4 P 5.0 0.45 0 30.0 15.0 0.01 0.30 0.0000000000000000000000000000001 25000 1.25 -0.17 0.5 0 0 1

de ettől sem lesz nagyszám
  • Borg
    vkk.hu/gta3
    itt van jokis leirás.
    és türelem, a hosszú élet ritka:)

kifutopályán gyorsulj elöre nyillal (amit ne is engedj el nagyon), nyomd le a6os gombbal amig nem szikrazik, aztan engedd el a 6ost, es felpattan a gep. Ne enged tul felmenni, mert lelassul es leesik, hanem a 6os gombbal nyomogasd le az orrat vizszintesbe. Aztan bird fenntartani:) 9es gombot szinte felejtsd el.
    kb ennnyi...
  • Mhosah
    Miután fölrepülök a levegöbe jó magasra utána lezuhanok amikor fölrepülök akkor miot kell nyomni?
  • Mhosah
    Miután fölszálltam kell nyomni az elQre gombot hogy gyorsuljon?
  • Mhosah
    Nem tud valaki tanácsot adni hogy hogy kell mert a max másodperc 9 volt amíg a levegQben voltam!!4
  • Mhosah
    most probálok éppen repülni a dodoval de kibaszott nehéz állandóan belezuhanok a vízbe!!
  • Borg
    A 6 és 9 gombokkal kell játszani h felszálljon, de nem egyszerűdolog. Ha tul felemeled az orrát, belassul egy pillanat alatt és leesik...
    Gyakorolni kell, én már át tudtam röpködni vele a másik városrészekbe:)
  • Mhosah
    Milyen multiról beszéltek??Egyébként ezeket az infokat honnan tudod a vice cityröl?A dodoval hogy lehet felszálni?Nekem csak megy de nem száll föl!!!
  • TomBond
    A saját arcát rakta be a "főhős" főszereplő arca helyére! :-D
  • Borg
    irc, #multiplay.hu
  • Borg
    miért mi kell?
  • Borg
    Tudod ez egy offline komunikációs rendszer:)

Nem kell megkérdezd itt van e valaki, ha ittvan, úgyis válaszolni fog neked:)
  • Borg

És a végső beállitás..
    kerekek, handling, városban előfordulás, egyebek minden beállitva...

Az egyetlen dolog ami zavar, hogy _néha_ nagyon lepattan ütközéskor más autókról..ezen vajon mivel lehet segiteni?
  • Borg

Ehe, megtaláltam hol kell a kerekeket editolni, új textúra, méretezés stb:)) + asszem az elsö kérdést is megoldottam, némi config file buherálással:)
  • Ron Ragm
    én az egyik plakátra felraktam a csákó arcát ér melléírtam: WANTED dead or alive meg még pár apró szöveg:)))
  • Ron Ragm
    hova helyezte be?:)
  • Borg
    Ok a 2. kérdést megoldottam, a 3.at meg mindjart megprobalom a multiedittel.
    Viszont az 1-höz lövésem sincs..
  • TomBond
    Haverom beillesztette saját fotóját a játékba!

Haláli! próbáljátok ki (már ha még nem próbáltátok)

• Borg
    Na.

Megerőltettem magam én is, aztán leszedtem pár autót, hogy belerakom a gamebe.
    Imgtool meg minden ok, perennial helyére berakva egy sport bmw.

1. ha betöltök egy savegamet, NINCSENEK perennialok (BMWk) a játékban, csak úgy jelennek meg, ha garage editorral berakok egyet a garázsba, aztán azzal mehetek, és utána szép lassan jelennek meg az utcán is. Miért?

2. Volt kerék textúra is a BMWhez, de erről sehol sincs info, hogyan kell berakni?

3. beraktam egy hozzá mellékelt sort a perennial sorjának helyére a handlinghoz is, de semmi hatása nincs (látszólag..) az autóra.
  • spR
    Hali! A vége felé járok a játéknak, már "csak" 3 küldetés van hátra. Meg tudná valaki mondni, hogy mi lett a Donald nevű ürgével? Megcsináltam neki egy küldetést, majd újra elmentem hozzá, de csak egy üres láda volt ott. A PC-Guru is azt irta, hogy Asukánál kiderül, hogy mi történt D-vel, de a bigénél sem lettem okosabb. Most annál a küldetésnél járok, ahol 9 drogárusitó helyet kell időre kicsinálni. Kiderül még ezután? Vagy csak nem figyeltem? Igazából nem fontos, csak nagyon érdekelne.
  • Gerry
    Külön program lesz, és elvileg multiplayer résszel is meg lesz toldva...
  • Borg
    A vice city különálló program/város lesz, vagy egy hidon át lehet menni bele majd a mostaniból??

Utóbbit jobban dijaznám...
  • Gerry
    Emberek! Megnéztem kicsit a dolgot, amit a múltkor felvetettem (kocsimodellek hozzáadása régi autó lecserélése nélkül), nos addig jutottam, hogy a Car Stat Editorral, ha hozzáadunk egy új kocsit, egy régi adatainak másolásával (lusta voltam újakat megadni), akkor az az autó bekerül a handling.cfg-be, a színeket, meg a carcols.dat-ban lehet megadni (ha jól írtam...), még annyi kéne, hogy valahol meg kéne adni a kocsihoz tartozó modell (amit letöltünk) nevét. Szóval, ha valaki tudja, hogy ez hol van leírva (milyen és melyik File-ban), akkor elvileg már hozzá lehet adni plussz kocsit a játékhoz.
    Nos, ehhez kérnék némi segítséget, mert sajna nincs túl sok időm elmélyedni a dologban, tehát, ha valaki már tudja, vagy van kedve turkálni utánna, az legyen szíves értesítsen, és ha minden jól megy ezzel a módszerrel menni fog a plussz kocsik hozzáadása is.
  • Gerry
    Kocsiletöltés ITT
  • I.C.ram
    Nekem az 1 jobban bejött, mint a kettö. Épp ezért fog nagyon tetszeni ez a 80-as évek feeling. :)
  • Anee
    rég volt az így már nem emlékszem rá
    a kettő jobban bejött
  • I.C.ram
    Csak megsúgom nektek, hogy ez a GTA 1 Vice City térképe.
  • Borg
    fura lenne ha ilyen szögletes lesz a map:)
    egy kanyar nem lesz rajta?:)
  • Anee
    http://www.gamestar.hu/apix/0208/vicecity.jpg
    nézzétek meg, mérete miatt nem linkeltem be
  • Cobra11
    nem leszek fent valszeg és sajna nem tudok semmit. én nem sokat gtazom mert akadozik. sajna elég gyenge gépem van.
  • Mhosah
    Most lelépek és GTA3mazok egyet 23:20 körül föllépek ha fönt leszel majd írj!!