7566
-
#5779 Borg!
A városban előfordulás gyakoriságát hol állítottad be?
Amúgy én is szedtem le egy csomó plusz járgányt,bár kicsit macerásabb őket berakni a játékba,mint pl. a Need for Speed 4-ben.
Ettől függetlenül jó buli a plusz kocsik,de szvsz az eredetiek a legjobbak (a legeredetibbek:)) -
#5778 JA téged lő le. Puszta irigységből, mert megakarja tartai a pénzt. -
#5777 hogy csináltad? elmesélnéd részletesen e-mailben?:)
ja és mit töltöttél le hozzá:) -
spR #5776 Hahóóó...
Senki se válaszol a #5745 -re?
:((( -
Cölöpverő #5775 Tegyél fel magyarítást és úgy nézd meg.
Nekem úgy jött le a story hogy te vagy a sofőr és a csaj pont hogy téged lő le és nem a fekát.
Egyébként meg te vagy a barátja.
Persze lehet hogy rosszul tudom. -
#5774 Az a baj hogy amikor túl magasra répülök akkor bejön a lassított felvétel és nem tudok vezetni!!! -
#5773 Ez az!!!!29 másodpercet repültem köszi szépen Borg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5772 Ez az!!!!29 másodpercet repültem köszi szépen Borg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5770 Köszi szépen meddig leszel fönt az interneten?Én most épp GTA3mazok csak ALT+tab-al szoktam kilépni hogy megnézzem az üzeneteket!! -
#5769 dodo nak:
50000.0 1.0 10.0 1.2 0.0 1.0 0.0 75 0.65 0.9 0.5 5 900.0 90.0 4 P 5.0 0.45 0 30.0 15.0 0.01 0.30 0.0000000000000000000000000000001 25000 1.25 -0.17 0.5 0 0 1
de ettől sem lesz nagyszám -
Borg #5768 vkk.hu/gta3
itt van jokis leirás.
és türelem, a hosszú élet ritka:)
kifutopályán gyorsulj elöre nyillal (amit ne is engedj el nagyon), nyomd le a6os gombbal amig nem szikrazik, aztan engedd el a 6ost, es felpattan a gep. Ne enged tul felmenni, mert lelassul es leesik, hanem a 6os gombbal nyomogasd le az orrat vizszintesbe. Aztan bird fenntartani:) 9es gombot szinte felejtsd el.
kb ennnyi... -
#5767 Miután fölrepülök a levegöbe jó magasra utána lezuhanok amikor fölrepülök akkor miot kell nyomni? -
#5766 Miután fölszálltam kell nyomni az elQre gombot hogy gyorsuljon? -
#5765 Nem tud valaki tanácsot adni hogy hogy kell mert a max másodperc 9 volt amíg a levegQben voltam!!4 -
#5764 most probálok éppen repülni a dodoval de kibaszott nehéz állandóan belezuhanok a vízbe!! -
Borg #5763 A 6 és 9 gombokkal kell játszani h felszálljon, de nem egyszerűdolog. Ha tul felemeled az orrát, belassul egy pillanat alatt és leesik...
Gyakorolni kell, én már át tudtam röpködni vele a másik városrészekbe:) -
#5762 Milyen multiról beszéltek??Egyébként ezeket az infokat honnan tudod a vice cityröl?A dodoval hogy lehet felszálni?Nekem csak megy de nem száll föl!!! -
TomBond #5761 A saját arcát rakta be a "főhős" főszereplő arca helyére! :-D -
Borg #5759 irc, #multiplay.hu -
Borg #5757 miért mi kell? -
Borg #5755 Tudod ez egy offline komunikációs rendszer:)
Nem kell megkérdezd itt van e valaki, ha ittvan, úgyis válaszolni fog neked:) -
Borg #5753
És a végső beállitás..
kerekek, handling, városban előfordulás, egyebek minden beállitva...
Az egyetlen dolog ami zavar, hogy _néha_ nagyon lepattan ütközéskor más autókról..ezen vajon mivel lehet segiteni? -
Borg #5752
Ehe, megtaláltam hol kell a kerekeket editolni, új textúra, méretezés stb:)) + asszem az elsö kérdést is megoldottam, némi config file buherálással:) -
#5751 én az egyik plakátra felraktam a csákó arcát ér melléírtam: WANTED dead or alive meg még pár apró szöveg:))) -
#5750 hova helyezte be?:) -
Borg #5749 Ok a 2. kérdést megoldottam, a 3.at meg mindjart megprobalom a multiedittel.
Viszont az 1-höz lövésem sincs.. -
TomBond #5748 Haverom beillesztette saját fotóját a játékba!
Haláli! próbáljátok ki (már ha még nem próbáltátok)
-
Borg #5747 Na.
Megerőltettem magam én is, aztán leszedtem pár autót, hogy belerakom a gamebe.
Imgtool meg minden ok, perennial helyére berakva egy sport bmw.
1. ha betöltök egy savegamet, NINCSENEK perennialok (BMWk) a játékban, csak úgy jelennek meg, ha garage editorral berakok egyet a garázsba, aztán azzal mehetek, és utána szép lassan jelennek meg az utcán is. Miért?
2. Volt kerék textúra is a BMWhez, de erről sehol sincs info, hogyan kell berakni?
3. beraktam egy hozzá mellékelt sort a perennial sorjának helyére a handlinghoz is, de semmi hatása nincs (látszólag..) az autóra. -
spR #5745 Hali! A vége felé járok a játéknak, már "csak" 3 küldetés van hátra. Meg tudná valaki mondni, hogy mi lett a Donald nevű ürgével? Megcsináltam neki egy küldetést, majd újra elmentem hozzá, de csak egy üres láda volt ott. A PC-Guru is azt irta, hogy Asukánál kiderül, hogy mi történt D-vel, de a bigénél sem lettem okosabb. Most annál a küldetésnél járok, ahol 9 drogárusitó helyet kell időre kicsinálni. Kiderül még ezután? Vagy csak nem figyeltem? Igazából nem fontos, csak nagyon érdekelne. -
#5744 Külön program lesz, és elvileg multiplayer résszel is meg lesz toldva... -
Borg #5743 A vice city különálló program/város lesz, vagy egy hidon át lehet menni bele majd a mostaniból??
Utóbbit jobban dijaznám... -
#5742 Emberek! Megnéztem kicsit a dolgot, amit a múltkor felvetettem (kocsimodellek hozzáadása régi autó lecserélése nélkül), nos addig jutottam, hogy a Car Stat Editorral, ha hozzáadunk egy új kocsit, egy régi adatainak másolásával (lusta voltam újakat megadni), akkor az az autó bekerül a handling.cfg-be, a színeket, meg a carcols.dat-ban lehet megadni (ha jól írtam...), még annyi kéne, hogy valahol meg kéne adni a kocsihoz tartozó modell (amit letöltünk) nevét. Szóval, ha valaki tudja, hogy ez hol van leírva (milyen és melyik File-ban), akkor elvileg már hozzá lehet adni plussz kocsit a játékhoz.
Nos, ehhez kérnék némi segítséget, mert sajna nincs túl sok időm elmélyedni a dologban, tehát, ha valaki már tudja, vagy van kedve turkálni utánna, az legyen szíves értesítsen, és ha minden jól megy ezzel a módszerrel menni fog a plussz kocsik hozzáadása is. -
#5741 Kocsiletöltés ITT -
#5740 Nekem az 1 jobban bejött, mint a kettö. Épp ezért fog nagyon tetszeni ez a 80-as évek feeling. :) -
Anee #5739 rég volt az így már nem emlékszem rá
a kettő jobban bejött -
#5738 Csak megsúgom nektek, hogy ez a GTA 1 Vice City térképe. -
Borg #5737 fura lenne ha ilyen szögletes lesz a map:)
egy kanyar nem lesz rajta?:) -
Anee #5736 http://www.gamestar.hu/apix/0208/vicecity.jpg
nézzétek meg, mérete miatt nem linkeltem be -
Cobra11 #5735 nem leszek fent valszeg és sajna nem tudok semmit. én nem sokat gtazom mert akadozik. sajna elég gyenge gépem van. -
#5734 Most lelépek és GTA3mazok egyet 23:20 körül föllépek ha fönt leszel majd írj!!