GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod ez egy offline komunikációs rendszer😊
Nem kell megkérdezd itt van e valaki, ha ittvan, úgyis válaszolni fog neked😊
Nem kell megkérdezd itt van e valaki, ha ittvan, úgyis válaszolni fog neked😊
És a végsõ beállitás..
kerekek, handling, városban elõfordulás, egyebek minden beállitva...
Az egyetlen dolog ami zavar, hogy _néha_ nagyon lepattan ütközéskor más autókról..ezen vajon mivel lehet segiteni?
Ehe, megtaláltam hol kell a kerekeket editolni, új textúra, méretezés stb😊) + asszem az elsö kérdést is megoldottam, némi config file buherálással😊
én az egyik plakátra felraktam a csákó arcát ér melléírtam: WANTED dead or alive meg még pár apró szöveg😊))
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ok a 2. kérdést megoldottam, a 3.at meg mindjart megprobalom a multiedittel.
Viszont az 1-höz lövésem sincs..
Viszont az 1-höz lövésem sincs..
Haverom beillesztette saját fotóját a játékba!
Haláli! próbáljátok ki (már ha még nem próbáltátok)

Haláli! próbáljátok ki (már ha még nem próbáltátok)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Na.
Megerõltettem magam én is, aztán leszedtem pár autót, hogy belerakom a gamebe.
Imgtool meg minden ok, perennial helyére berakva egy sport bmw.
1. ha betöltök egy savegamet, NINCSENEK perennialok (BMWk) a játékban, csak úgy jelennek meg, ha garage editorral berakok egyet a garázsba, aztán azzal mehetek, és utána szép lassan jelennek meg az utcán is. Miért?
2. Volt kerék textúra is a BMWhez, de errõl sehol sincs info, hogyan kell berakni?
3. beraktam egy hozzá mellékelt sort a perennial sorjának helyére a handlinghoz is, de semmi hatása nincs (látszólag..) az autóra.
Megerõltettem magam én is, aztán leszedtem pár autót, hogy belerakom a gamebe.
Imgtool meg minden ok, perennial helyére berakva egy sport bmw.
1. ha betöltök egy savegamet, NINCSENEK perennialok (BMWk) a játékban, csak úgy jelennek meg, ha garage editorral berakok egyet a garázsba, aztán azzal mehetek, és utána szép lassan jelennek meg az utcán is. Miért?
2. Volt kerék textúra is a BMWhez, de errõl sehol sincs info, hogyan kell berakni?
3. beraktam egy hozzá mellékelt sort a perennial sorjának helyére a handlinghoz is, de semmi hatása nincs (látszólag..) az autóra.
Hali! A vége felé járok a játéknak, már "csak" 3 küldetés van hátra. Meg tudná valaki mondni, hogy mi lett a Donald nevû ürgével? Megcsináltam neki egy küldetést, majd újra elmentem hozzá, de csak egy üres láda volt ott. A PC-Guru is azt irta, hogy Asukánál kiderül, hogy mi történt D-vel, de a bigénél sem lettem okosabb. Most annál a küldetésnél járok, ahol 9 drogárusitó helyet kell idõre kicsinálni. Kiderül még ezután? Vagy csak nem figyeltem? Igazából nem fontos, csak nagyon érdekelne.
A vice city különálló program/város lesz, vagy egy hidon át lehet menni bele majd a mostaniból??
Utóbbit jobban dijaznám...
Utóbbit jobban dijaznám...
Emberek! Megnéztem kicsit a dolgot, amit a múltkor felvetettem (kocsimodellek hozzáadása régi autó lecserélése nélkül), nos addig jutottam, hogy a Car Stat Editorral, ha hozzáadunk egy új kocsit, egy régi adatainak másolásával (lusta voltam újakat megadni), akkor az az autó bekerül a handling.cfg-be, a színeket, meg a carcols.dat-ban lehet megadni (ha jól írtam...), még annyi kéne, hogy valahol meg kéne adni a kocsihoz tartozó modell (amit letöltünk) nevét. Szóval, ha valaki tudja, hogy ez hol van leírva (milyen és melyik File-ban), akkor elvileg már hozzá lehet adni plussz kocsit a játékhoz.
Nos, ehhez kérnék némi segítséget, mert sajna nincs túl sok idõm elmélyedni a dologban, tehát, ha valaki már tudja, vagy van kedve turkálni utánna, az legyen szíves értesítsen, és ha minden jól megy ezzel a módszerrel menni fog a plussz kocsik hozzáadása is.
Nos, ehhez kérnék némi segítséget, mert sajna nincs túl sok idõm elmélyedni a dologban, tehát, ha valaki már tudja, vagy van kedve turkálni utánna, az legyen szíves értesítsen, és ha minden jól megy ezzel a módszerrel menni fog a plussz kocsik hozzáadása is.
Kocsiletöltés ITT
Nekem az 1 jobban bejött, mint a kettö. Épp ezért fog nagyon tetszeni ez a 80-as évek feeling. 😊
rég volt az így már nem emlékszem rá
a kettõ jobban bejött
a kettõ jobban bejött
fura lenne ha ilyen szögletes lesz a map😊
egy kanyar nem lesz rajta?😊
egy kanyar nem lesz rajta?😊
http://www.gamestar.hu/apix/0208/vicecity.jpg
nézzétek meg, mérete miatt nem linkeltem be
nézzétek meg, mérete miatt nem linkeltem be
nem leszek fent valszeg és sajna nem tudok semmit. én nem sokat gtazom mert akadozik. sajna elég gyenge gépem van.
csak hülyeségbõl írtam be. LOL.
Nem tudja valaki hogy autó skineket honnan lehet letölteni?Garett azt mondta hogy motor is le lehet tölteni a gta3 hoz tudtok róla valamit?Ha igen akkor segítsetek!!
Nekem sok kép nem jelenik meg itt a fórumon!!HELP ME!Ja mellesleg valaki nem tudna küldeni a Vice Cityröl egy pár ké[email protected]!!Vagy valami címet amin meg tudom nézni?ElQre is köszönöm.
sajna nem lehet. pedig én is szivesen megválztoztatnám. de sajna a regisztrációt nem lehet módosítani.
Meg tudjátok mondani hogy amikor megnyomom a logomat azt hogy Mhosah akkor az E-mail címet hogy lehet megváltoztatni mert már nem az hogy [email protected] hanem [email protected]!!HELP ME!!!
Nem tud valaki nekem mondani M.A.G.U.S-os oldalt?Tudom hogy nem a témához kapcsolódik de hátha tud valaki segíteni.
Motort honnan lehet leszedni tök jó lenne egy csávót lerúgni a motorjáról!!Hány MB-os a geforce4-ed??Valaki tudja hogy az újabb verzióban ami október 22 én jelenik meg már át lehet löni a kocsiknak az üvegét tehát nem lesznek golyóállóak?És a golyónyomok rajta lesznek a kocsin?

bug os a dodo rámentem a lámpára ugrott rajta egyet ( kb fél méter magasra) és kiirta hogy 4400 mp-t repültem😊)) ehh mosolyogtam is egy jót..
márpedig ha kész lenne az összes küldi járnod kellett volna a 3dik szigeten
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
le lehet szedni motort is már
koszontem.
nekem Gef4 mx 440 van és 1024x768 ban nyomom nem szaggatott
koszontem.
DE!! ha '70-es évekgben játszódik, akkor hogy fogják össze keverni az autókat? Elég fura lesz majd a Blista a 70-es években.
Ez biztos?Egyébként ebben az ujabb kiegészítöben már át lehet löni a kocsiknak az üvegét tehát nem lesznek golyóállóak?És a golyónyomok rajta lesznek a kocsin?
Kössz az újabb híreket ... csak kár , hogy így még fájdalmasabb a várakozás ( hogy ugyan mikor is lesz már október ) . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Nekem Radeon7200
Amúgy nállam CSAK a konvertált NFS autók csinálják ezt a trükköt...
Vice City:
HomeLan Fed ismét belenyúlt a jóba... újabb infókat ástak elõ a Rockstar, hamarosan elkészülõ GTA3 kiegészítõjérõl, a Vice City-rõl. A jelek szerint 70 teljesen új jármû lesz a játékban (ezzel 120-ra nõ az összes vezethetõ választék), képesek leszünk majd különféle belsõ terekbe is bemenni (casinók, disco, hotelek). Ez még mindig nem mindent! A felújított grafikus motor kíséretében különeleges új lehetõségek is nyílnak: a gyalogosokat mostantól kezdve akár élõ pajzsként is használhatjuk majd! Ja, és ami a legjobb, már csak október 22-ig kell rá várnunk!
Amúgy nállam CSAK a konvertált NFS autók csinálják ezt a trükköt...
Vice City:
HomeLan Fed ismét belenyúlt a jóba... újabb infókat ástak elõ a Rockstar, hamarosan elkészülõ GTA3 kiegészítõjérõl, a Vice City-rõl. A jelek szerint 70 teljesen új jármû lesz a játékban (ezzel 120-ra nõ az összes vezethetõ választék), képesek leszünk majd különféle belsõ terekbe is bemenni (casinók, disco, hotelek). Ez még mindig nem mindent! A felújított grafikus motor kíséretében különeleges új lehetõségek is nyílnak: a gyalogosokat mostantól kezdve akár élõ pajzsként is használhatjuk majd! Ja, és ami a legjobb, már csak október 22-ig kell rá várnunk!
Nem 😄
nekem is olyan néha a lámpák fénye.
Bár nekem R8500 van.
Biztos valami driver beállitás.
Bár nekem R8500 van.
Biztos valami driver beállitás.
masreszt megnyugtatlak Gef2Ti-m van, es 800x600x32bit-en jatszom vele, es nem lassabb
ha lenne gef3-mam, vagy 4-em, akkor 1024x768 ala nem is mennek
a monitornak mas kepe van mint egy szaros tv-nek
ami tv-n jo, az moniotoron kaki
de mondom hagyjuk a temat ez nem ide valo
ha lenne gef3-mam, vagy 4-em, akkor 1024x768 ala nem is mennek
a monitornak mas kepe van mint egy szaros tv-nek
ami tv-n jo, az moniotoron kaki
de mondom hagyjuk a temat ez nem ide valo
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
hmm... kicsit más lenne ilyen környezetben GTAzni
koszontem.