7566
-
#6099 Hol van az első városban távirányítós autó küldi????? azt mondta haver hogy van de nem találom! -
#6097 Balu te nem véletlenül Balázs vagy? Akkor Balázs, most win98 Se-ről van szó vagy simáról nem mindegy. De amúgy én csak SE-n próbáltam és azon
elindul. Ilyen lamer kérdéseket fel sem merek tenni, hogy DirextX 8.1, stb. van e fent ,de szerintem terj at az SE re , szerintem veri akármilyen Xp-t, szerintem aki ilyeneket felrak (XP, Millenium) az csak divatból rakja fel, tartalmilag semmivel sem ér többet a win98se-nél. -
#6096 Szerintem a gta3 meg mindig a legjobb akcio-autos
-uldozos játék a világon, a mafiat par nap alatt végigjátszom de a gta-t még hónapok múlva is szivesen előveszem. a supergamez.hu ftp-re feltettem egy két dolgot a gta3-könyvtárba amiket még a nyáron alkottam. -
#6095 sztem nem az a hiba.. -
NaNa #6093 Egyszerű! Rossz crack-et használsz valószinüleg!
Keress visszább, erről már volt szó régebben ! -
Qpi #6092 Hali mindenkinek .Volna egy kis probléma ,amitöl teljesen kész vagyok . A fiam nyomul a GT3 -on és a mentéseit nem lehet ujra betölteni .Mi lehet a gond ? Mert ugye csak egy bizonyos helyeken lehet menteni , én ugy néztem .Na és el is menti de betölteni sehogy s e akarja . Igy mikor már kijátszota magát és én szeretnék netezni ott kell hagynia egy csomo megtett pályát,és minden kezdödik legközelebb elöröl . Nagyon megköszöném a segitséget . -
#6091 szopjá hanyatt :DDD
ako szedd le az iso fixet !! bazzdmeg !!!
és ne nyávogj ha legközelebb kel vmi !! -
#6089 nincsenek betük ? csak kockák ? eltaláltam ? honnan tudom ?
:DD
kel agy xp patch
olvass vissza megtalálod -
#6088 Sorry! Geforce után lemaradt a 4. :)
-
#6087 Szerintetek az ABIT Siloru Geforce Ti4200 64MB tv out -tal már menne?
-
#6085 talán használj detonátor drivert te kis oktondi. és ne a 40-est. Tudod nvidia.com. -
#6083 DirectX peccs kell, vagy sp1 -
#6082 1.1-es patch utan nem kell crack -
Borg #6081 videokártya csere -
#6080 (#vigyor) = -
#6079 Ha van valaki akkor pls. segítsen. (#vigyor)
-
#6078 Helló! Nekem a gta3 fél perc után megfő. Voodoo 3 2000-es videókártyám van. Ha valaki tud valamit mondani az segítsen pls. -
#6077 naaa, valaki válaszoljon , nagyon sűrgős... -
#6076 igen, de a hoodoo-n belül hol mert nem találom sehol!! -
#6075 www.hoodoo.isten.hu/gta3
www.vkk.hu/gta3 -
#6073 www.hoodoo.isten.hu/gta3 -
#6071 Honnan lehet leölteni az original gta3.exe-t??? -
#6070 patch ke hozzá -
spR #6068 Hali! Tudom, kicsit késő, de nem tudna vki megdobni az 1.1-es patch tört verziójával?
(Most vettem új gépet, és újra akarom nyomni a gamét, de szaggat mint állat :(() -
#6067 Ugy ertem vegig vittem nah :)))) -
#6066 En vegig irtam de nem ertem miert irjak neked levelet :} -
#6062 Húúú!Nagyon lecsússzott ez a topik!
Mik az új infok a Vice Cityről? -
#6061 bazeg
csak az 1 cd :DDDDD -
#6059 www.vkk.hu/gta3 itten van minden leirva ! -
William #6058 Sziasztok!
egy hete kaptam a GTA3-at. eddig is hallottam ról, de azt hittem, hogy valami carmagedon féle stupidság (bocsi a rajongóktól). Na látom milyen tudatlan voltam. Ez csúúcs!!! Viszont van baj. Staunton island- on épp teljesítettem Asuka ucsó küldijét és mentem menteni. tele zs, ful kocsipark, fegyver arzenál. na nem jött össze. lefagyot. :o( gondolom nagy baj? kilép-belép. már a betöltés lefagyott. ucsó gondolat: kezdem újra a játékot. na ez sem kóser. az első mentésnél lefagy. uninstal-instal- a hiba változataln. Tudtok segíteni? mi lehet a gond. Kétségbe vagyok esve :o( -
#6057 :)))))))))) -
#6056 egyébként a dokumentumok mappában.... -
#6055 arghh:) megvan csak már kimentettem régebben:)))))))))))))))) -
#6054 HI ALL HELP DE SŰRGŐSEN HOLNAP REGGELT FORMATÁLJÁK A GÉPEM ÉS SZERETNÉM KIMENTENI A GTA3 SAVEJÁT..DE HOL A FENÉBE VAN EZ? NEM TALÁLOM... -
#6053 király!!! csak legyen már végre multiplayer support is :))))
előre látom a nagy kardcsatákat az eldugott utcákon :D -
#6051 láncfűrész se kutya bazz -
#6050 -
#6049 aztán csak egy martadhat?:) -
#6048 Jobb alsó képre illik a mondás: -kalapácsot a kalapácsboltból...:)) -
#6047 A katanára kiváncsi leszek, lehet-e majd lefejezni? :)))