GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali mindenkinek! Újra feltettem a játékot és sajnos nem találtam meg hozzá a régi reality mododt vagy nem tudom mi volt neii a neve.Midnent kicserélt elvileg...kocsik,épületek és nagyon kéne.Köszi elõre is.
Mert gyenge a videókártyád!<#circling>#circling>
biztos nem lehetetlen, de baromi nehéz lehet
ezért érdemes úgy elkezdeni a játékot (ha a 100% a cél), hogy szigetenként a lehetõ legtöbb dolgot elvégzed
ezért érdemes úgy elkezdeni a játékot (ha a 100% a cél), hogy szigetenként a lehetõ legtöbb dolgot elvégzed
Szevasztok. az lenne a kérdésem hogy a fõszál végigjátszása után van vmi lehetõség a 100%-os végigvételhez ? Mindenhol lõnek és fõleg a mentõst szinte lehetetlen befejzni. Mindig a 9. 10. szintél baszódik el és már szétrobbanok. Remélem tudtok valamit segíteni, elõre is kösz.
Turn Me On Dead Man
de ha nem megy az angol, van magyarítás
dudálni kéne..
Négyszemélyesre, tehát taxi, furgon vagy bármi amibe 4 bankrabló belefér. amúgy örülök hogy még ilyenkor is foglalkozik valaki ezzel a remek játékkal, nekem se ártana majd valamikor beszereznem is újra végigjátszanom.
Ismét üdv 😊! Na ma ismét sok idõ volt és kisérletezgettem.Nekiálltam állítgatni RivaTunerbe és oda eljutottam, már a betöltésnél kilépett.Szóval tuti driver a hiba.Délután letöröltem, meg felraktam a gyári telepítõt a kareszhoz, hát kíváncsi leszek mit csinál most, mert még nem volt idõm megnézni. Amúgy a kártya egy GeForce 7300GT, szóval ehhez már csak újabb driverek kompatibilisek sajna, nem a jó öreg egyszerû kezelõfelületû :S
esetleg próbáld meg úgy, hogy telepítessz régebbi VGA drivert, vagy directx-et lehet azzal van baja
Jahh én is úgy vittem, csak megkérdeztem. Megcsináltam az utolsó küldetést is, már csak a hp-k, ugratások, és a halálfejes küldetések maradtak maradtak.
Úgy is próbáltam, de sehogy sem jó.Egyik jó barátom laptopján nem lépett ki mikor átállítottam 1024x768-ra.
az alagúton keresztül biztonságosabban le lehet szállítani, a repülés az rizikós
hal111: a felbontást még akkor kell a menüben beállítani, mielõtt betöltenéd a játékot
hal111: a felbontást még akkor kell a menüben beállítani, mielõtt betöltenéd a játékot
Üdv mindenkinek!Tegnap elõvettem ezt a jó öreg kedvenc sláger játékot.Az az egy problémám van ( ami jelen esetben súlyos 😊 ), hogy nem tudtam képernyõ felbontást állítani a játékban.Csak a nagy semmi és bármely gombra kilép.Próbáltam patchot leszedni, fixet ami csak sp1-es sajnos , stb-t de semmivel sem jó.Valaki ha tudna segíteni nagyon szépen megköszönném 😊
Kössz, majd megnézem. Már csak ez hiányzik a portlandi autógyûjtõs küldetéshez. A dodo-val te repültél, vagy az úton vitted? <#nevetes2>#nevetes2><#gun>#gun><#guluszem1>#guluszem1>
sehol, nincs fix helye
ezért is nagyon nehéz szerezni, leggyakrabban Cedar Grove-ban (harmadik sziget, kertes házak, a gát mellett) az S-kanyarok környékén bukkan fel, ha valami jobb sportkocsival furikázol arra
ezért is nagyon nehéz szerezni, leggyakrabban Cedar Grove-ban (harmadik sziget, kertes házak, a gát mellett) az S-kanyarok környékén bukkan fel, ha valami jobb sportkocsival furikázol arra
Fagyis kocsit hol lehet találni?
Kössz ezt az oldalt, nagyon jó
Akkor ezek szerint a rejtett csomagos koordináták is rosszak amik azon vannak... De ezen jók: portlandhp ?
ez a Liberty City Stories-hoz tartozik, abban lehet
/csak PSP-re és PS2-re jelent meg/
/csak PSP-re és PS2-re jelent meg/
az csak a Vice City-ben van
kössz Valamelyik térképen van olyan, hogy eladó ház... Odamentem és hogy tudom megvenni?
csak akkor van ott, ha már végigjátszotad
Hát én úgy emlékszek, h a katonás valamin nincs:S
középsõ sziget északi csücskében van egy katonai telep, ha ott nincs akkor el kell érned a 6 csillagot
Hol lehet a játékba tankot találni? (kód nélkül...)
Rákerestem, de nem találtam semmi használhatót! Sajnos!
Több segítséget nem tudnál adni? Privátban? Megköszönném...
Több segítséget nem tudnál adni? Privátban? Megköszönném...
...
az a crack hibája miatt van, ezért jobb az eredeti, de van hozzá valami fix, keress rá
Na ez megvan! Set file-t kellett csak kitörölni! MOst meg a mentés betültésénél exe hibával kilép! valaki vmi Peccs vagy krekk?
...
Frissitettem, de most is zgyanazt csinálja, és CSAK ennél a xarnál!
Valaki nem tudna adni egy linket ahonnan letudnám tölteni rendesen a játékot? (NEM,NEM forogom megvenni)
Valaki nem tudna adni egy linket ahonnan letudnám tölteni rendesen a játékot? (NEM,NEM forogom megvenni)
...
video drivert próbáltad frissíteni?
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy mikor elinditom a játékot, akkor maga a játék elindul, de a monitor egybõl készenlétre kapcsol! Próbáltam már mindenféle beállítást, de semmi sem sikerült eddig! Valaki tud vmi megoldást?
Olyan gondom lenne, hogy mikor elinditom a játékot, akkor maga a játék elindul, de a monitor egybõl készenlétre kapcsol! Próbáltam már mindenféle beállítást, de semmi sem sikerült eddig! Valaki tud vmi megoldást?
...
egy nagy kék fal volt ott is. most már átmehetek, csak nincs még ott házam. meg régen játszotam amikro megjelent, akkor is kóddal meg valami patchat tettem fel ami eltünteti a vizbõl a csöveket, igy hajóval át tudtam menni.
amugy eléglol, hogy régen cheatre volt szükségem egy csomo küldihez, most meg max harmadjára végigviszem mindet😄
egyedül akkor vagyok gondba amikor kocsit kell szerezni és az idióta magyaritásnak köszönhetõen sokszr nem tudni milyne kocsi is kell.
amugy eléglol, hogy régen cheatre volt szükségem egy csomo küldihez, most meg max harmadjára végigviszem mindet😄
egyedül akkor vagyok gondba amikor kocsit kell szerezni és az idióta magyaritásnak köszönhetõen sokszr nem tudni milyne kocsi is kell.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
thx. amugy lassan végigviszem, eljutok a harmadik szigetre is.
kérdésem vannak a játékhoz valami nagyon jó modok, pályák, kiegészitõk?
kérdésem vannak a játékhoz valami nagyon jó modok, pályák, kiegészitõk?
a képernyõ beállításoknál kapcsold ki a trails-t és nem lesz "blur"
nah ujra tettem a gépet, az egérprobléma ugy látszik megoldodott, de az a blureffekt hatás az nem😞 meg remélme most már nem fog lefagyni😄
a mouse sensitivity állítgatásán kívül nem sokmindent tudsz kezdeni vele
esetleg lehet egy régebbi directx vagy video driver jobb lenne neki, de elvileg nem lehet gondja a frissekkel sem
esetleg lehet egy régebbi directx vagy video driver jobb lenne neki, de elvileg nem lehet gondja a frissekkel sem
help me.
feltettem kicsit nosztalgiázni, és az egér késik vagy fél másodpercet. nem látványos de nagyon zavaró:S
a másik pedig, hogy furcsán van mozgás benne, tehát, ha hirtelen balra nézek, akkor még kicsit látni monjduk az épület körvonala ott ahol az elõbb ált. remélem érthetõ:S igy nagyon csunya, és régen nem ilyen volt
feltettem kicsit nosztalgiázni, és az egér késik vagy fél másodpercet. nem látványos de nagyon zavaró:S
a másik pedig, hogy furcsán van mozgás benne, tehát, ha hirtelen balra nézek, akkor még kicsit látni monjduk az épület körvonala ott ahol az elõbb ált. remélem érthetõ:S igy nagyon csunya, és régen nem ilyen volt