7566
-
#6372 Hi all,
A problemam az, hogy csak 99 rejtett csomagot talaltam meg, a 100. nincs a helyen. Kell esetleg valami feltetelnek megfelelni, hogy fel lehessen a 100.-at szedni? -
Bandeeka #6370 Sziasztok!
Végig vittem a gta3-at ugy hogy feltettem a gat3 vice city modot. Az lenne a problémám hogy nemtalálom a plusz szigetett amit a leírásba írtak. Pls vki mondja meg hogy hol találom.
Thx -
#6369 patch vagy másik crack -
#6366 "Engem csak az zavar, hogy ido utan kicsit monoton, es mikor nem sikerul, akkor kezdhetem elorrol, es dog unalom mar 2szer felvenni a kuldetest, aztan varos masik vegebe menni,..."
Akkor az hogy fog zavarni, hogy a Vice Cityben volt olyan küldetés, amit ha tizedszerre tudtam megcsinálni már örültem. :))) -
DJ. #6361 CSá mindenkinek! Elakadtam amikor 3 autót el kell szállítani szóval nem akadtam el csak kevés az idő! Van valakinek mentése pont ez után! Nagyon sürgős!!! Help! -
#6360 HELP ME! -
#6359 Bocs tesóm nevén írtam!PLEASE -
#6358 PLEASE! -
#6357 Tudsz mondani egy oldalt ahonnan leszedem! -
#6356 Talán azzal megjavul a problémám! -
#6355 Mondjuk az a baj hogy régebben xp volt fönt mert akkor isdn-em volt és azt be tudtam állítani!Szóval régebben xp alatt játszottam!
A service pack 1 nincs fönt de mindjárt keresek 1et! -
#6354 Nem 98-am van!Sajnos!Lenne xp-is csak azzal meg az a baj hogy nem tudom beállítani az adsl-t rajta és így csak a 98 van fönt!Az xp szivesebben használnám! -
Cobra11 #6353 Xp-d van? feltelepítetted a javítást (vagy a service pack 1et)? -
#6352 Egyébként helló rég beszélgettünk ebben a topicban!Régebben Mhosah felhasználó néven mentem de sajnos sikerült elfelejtenem a jelszavát és egy új freemail-t csináltam a regisztrácó miatt úgyhogy már annak sem tudom a jelszavát!Csak annak amit rendszeresen használok! -
#6351 Bocs hogy ezt írtam de már ideges voltam amúgy is mert egy fontos dolog ami nem sikerült és ezért voltam ilyen indulatos!
Egyébként amikor elindítom rögtön lefagy és el sem indul a játék!Azért érdekes a dolog mert tavaly már végigjátszottam és akkor nem volt semmi ilyen baja!
-
Cobra11 #6350 hi:) -
#6349 csá:) -
#6348 nyugi má vazzeg...azért az anyánkat mert nem vagyunk itt? amugy meg hol szarakodik? -
Cobra11 #6347 Ez nem chat bazzeg, hogy azonnal válaszoljunk hanem fórum. Azonkívül ennyiből hogy nem indul el senki nem tudja megmondani, hogy mi a baja. Kiír valamit mikor elindítod? -
#6346 Kössz a segítséget ezt még kurvára meghájálom nektek! -
#6345 Senki nem akar segíteni! -
#6344 Segítsetek! -
#6343 Előre is köszi! -
#6342 Segítség kéne! -
#6341 Egy dolgot nem értek!Régebben végigjátszottam és utána ujratelepítettem a windows!Most föl akartam rakni a járékot és miután fölrakom semmiképpen sem akar elindulni! -
Fred001 #6340 Köszike az eredeti exe-vel már mükszik. -
Fred001 #6337 Hi! Nem tudok updatelni mert az 1.1-es patch-re azt irja hogy ismeretlen GTA3 verzió. Segítsetek lécci. -
#6336 kösz. hála az égnek,a doksik is megvoltak mind.
-
#6335 dokumentumok/gta3 files vagy mi -
AMD rula #6334 Dokumnetumokba asszem. -
#6333 sziasztok
a game hova írja a mentéseket?
volt egy format c:-m de előtte átraktam az egész könyvtárat a másik vinyóra. most visszamásoltam, oszt sehol semmi. myth-féle ripem van, az meg csak kicsomagolódik és annyi, nem installálja magát sehova. vagy ezek szerint mégis? -
#6332 nemtom de már várom:) -
#6331 jovanna:) -
#6330 Mikor jön már ki a Vice City????? Már nagyon várom! A PS2-es változat is iszonyat jó, 100% hogy a PC-s mégjobb lesz! (lásd GTA3) -
#6327 milyen gyorsaság? ha jol tudom az a baja hogy behal a GTA3 a betöltés közben.. ezen segít a jo crack... -
#6325 a töltés az idegesítő nálam is volt..szedj le jo cracket!!! -
#6321 Szevasztok GTAfunok!
Lenne egy kérdésem...lehet,h már volt róla szó,de nem tuttam végigolvasni a 6600levelet:)
szoval a helyzet: az eddigi gépemmel faján ment a gta3,de most cseréltem vidikártyát ( eagle geforce4 mx 460), és kb 2-3 perc után keefagy,.a hang meg megy tovább....:(
tudtok hozzá valamilyen fix-patchet,vagy megoldást?
THX előre is... -
#6320 Lesz tobbjatekos uzemmod a vice city-ben? -
#6319 :)))))))))))))) -
#6318 Akit foglalkoztat a kérdésem annak itt van a megoldás:
Huntitánok oldala:
- -Magyarul GTA 3 finoman és vagányan
- -Magyarul GTA 3 finomabban
- -Magyarul GTA 3 vagányan