7566
  • Mayday
    Hi all,
    A problemam az, hogy csak 99 rejtett csomagot talaltam meg, a 100. nincs a helyen. Kell esetleg valami feltetelnek megfelelni, hogy fel lehessen a 100.-at szedni?
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Végig vittem a gta3-at ugy hogy feltettem a gat3 vice city modot. Az lenne a problémám hogy nemtalálom a plusz szigetett amit a leírásba írtak. Pls vki mondja meg hogy hol találom.
    Thx
  • CSOCSO
    patch vagy másik crack
  • D0C
    "Engem csak az zavar, hogy ido utan kicsit monoton, es mikor nem sikerul, akkor kezdhetem elorrol, es dog unalom mar 2szer felvenni a kuldetest, aztan varos masik vegebe menni,..."

Akkor az hogy fog zavarni, hogy a Vice Cityben volt olyan küldetés, amit ha tizedszerre tudtam megcsinálni már örültem. :)))
  • DJ.
    CSá mindenkinek! Elakadtam amikor 3 autót el kell szállítani szóval nem akadtam el csak kevés az idő! Van valakinek mentése pont ez után! Nagyon sürgős!!! Help!
  • Mhosah Myth
    HELP ME!
  • Mhosah Myth
    Bocs tesóm nevén írtam!PLEASE
  • BADE
    PLEASE!
  • Mhosah Myth
    Tudsz mondani egy oldalt ahonnan leszedem!
  • Mhosah Myth
    Talán azzal megjavul a problémám!
  • Mhosah Myth
    Mondjuk az a baj hogy régebben xp volt fönt mert akkor isdn-em volt és azt be tudtam állítani!Szóval régebben xp alatt játszottam!
    A service pack 1 nincs fönt de mindjárt keresek 1et!
  • Mhosah Myth
    Nem 98-am van!Sajnos!Lenne xp-is csak azzal meg az a baj hogy nem tudom beállítani az adsl-t rajta és így csak a 98 van fönt!Az xp szivesebben használnám!
  • Cobra11
    Xp-d van? feltelepítetted a javítást (vagy a service pack 1et)?
  • Mhosah Myth
    Egyébként helló rég beszélgettünk ebben a topicban!Régebben Mhosah felhasználó néven mentem de sajnos sikerült elfelejtenem a jelszavát és egy új freemail-t csináltam a regisztrácó miatt úgyhogy már annak sem tudom a jelszavát!Csak annak amit rendszeresen használok!
  • Mhosah Myth
    Bocs hogy ezt írtam de már ideges voltam amúgy is mert egy fontos dolog ami nem sikerült és ezért voltam ilyen indulatos!
    Egyébként amikor elindítom rögtön lefagy és el sem indul a játék!Azért érdekes a dolog mert tavaly már végigjátszottam és akkor nem volt semmi ilyen baja!
  • Cobra11
    hi:)
  • CSOCSO
    csá:)
  • CSOCSO
    nyugi má vazzeg...azért az anyánkat mert nem vagyunk itt? amugy meg hol szarakodik?
  • Cobra11
    Ez nem chat bazzeg, hogy azonnal válaszoljunk hanem fórum. Azonkívül ennyiből hogy nem indul el senki nem tudja megmondani, hogy mi a baja. Kiír valamit mikor elindítod?
  • Mhosah Myth
    Kössz a segítséget ezt még kurvára meghájálom nektek!
  • Mhosah Myth
    Senki nem akar segíteni!
  • Mhosah Myth
    Segítsetek!
  • Mhosah Myth
    Előre is köszi!
  • Mhosah Myth
    Segítség kéne!
  • Mhosah Myth
    Egy dolgot nem értek!Régebben végigjátszottam és utána ujratelepítettem a windows!Most föl akartam rakni a járékot és miután fölrakom semmiképpen sem akar elindulni!
  • Fred001
    Köszike az eredeti exe-vel már mükszik.
  • Fred001
    Hi! Nem tudok updatelni mert az 1.1-es patch-re azt irja hogy ismeretlen GTA3 verzió. Segítsetek lécci.
  • styx
    kösz. hála az égnek,a doksik is megvoltak mind.
  • CSOCSO
    dokumentumok/gta3 files vagy mi
  • AMD rula
    Dokumnetumokba asszem.
  • styx
    sziasztok
    a game hova írja a mentéseket?
    volt egy format c:-m de előtte átraktam az egész könyvtárat a másik vinyóra. most visszamásoltam, oszt sehol semmi. myth-féle ripem van, az meg csak kicsomagolódik és annyi, nem installálja magát sehova. vagy ezek szerint mégis?
  • CSOCSO
    nemtom de már várom:)
  • CSOCSO
    jovanna:)
  • I.C.ram
    Mikor jön már ki a Vice City????? Már nagyon várom! A PS2-es változat is iszonyat jó, 100% hogy a PC-s mégjobb lesz! (lásd GTA3)
  • CSOCSO
    milyen gyorsaság? ha jol tudom az a baja hogy behal a GTA3 a betöltés közben.. ezen segít a jo crack...
  • CSOCSO
    a töltés az idegesítő nálam is volt..szedj le jo cracket!!!
  • Lt.Balu
    Szevasztok GTAfunok!
    Lenne egy kérdésem...lehet,h már volt róla szó,de nem tuttam végigolvasni a 6600levelet:)
    szoval a helyzet: az eddigi gépemmel faján ment a gta3,de most cseréltem vidikártyát ( eagle geforce4 mx 460), és kb 2-3 perc után keefagy,.a hang meg megy tovább....:(
    tudtok hozzá valamilyen fix-patchet,vagy megoldást?
    THX előre is...
  • dtk1985
    Lesz tobbjatekos uzemmod a vice city-ben?
  • CSOCSO
    :))))))))))))))
  • CaviaR
    Akit foglalkoztat a kérdésem annak itt van a megoldás:

Huntitánok oldala:
    - -Magyarul GTA 3 finoman és vagányan

- -Magyarul GTA 3 finomabban

- -Magyarul GTA 3 vagányan