7566
  • Mas-Thief
    Nekem is hülye színeket produkál. Miért?
  • gyraph
    Na találtam még valamit. Kaptunk egy picike szigetet is, ami Liberty Island néven fut.
    Van rajta egy igazi amerikánszki szabadságszobor is....ez nem minden, mert szépen fel lehet kucorogni a fejébe, és azt hiszem a kezébe is; bár azt még nem trájoltam... a kilátás ahogy mondani szokták "LÉlEgzeTeLálLÍÍÍtÓÓóÓ" :)
  • gyraph
    Csináltam két shot-ot, de most igy hirtelen nincs kedvem feltöltögetni, igy hát elküldtem neked mailba...
    Sok jó hengeffektet is kapott a game. Nekem történetesen az autók új fizikai adottságai is jobban bejönnek. Na megyek vissza huncutkodni :D
  • M@TriX
    csinálhatnál pár shotot.. :)
  • M@TriX
    a leírásban írtam, de Cesnát még nem láttam. Csak nem helyette van a Falcon?
  • gyraph
    Na ez a mod valóban igényes munka...kösz az info-t.
    Néztétek már mi kegyetlenkedik a kis cesna repülő helyén... Woooooooooooooooowww!!! :))
  • CSOCSO
    nekem is akadozik..néha beakad több mp re is.talán keményebb hwvel nem.. nemtom.. amugy teljesen jo az egész csak az a 3 dolog:( a név és a hang nemtom miért nemjo.. hja a hang azé mert a két dosos progi nemfut ..szvsz xp miatt
  • M@TriX
    még nem volt időm felrakni, mert a Generals terpeszkedik a winyón. :)
    Hamarosan kerítek rá sort aztán belepillantok...
  • CSOCSO
    viszont van pár dolog:
    1)nem cserélte le a neveket:((((((((((mit tehetek? tudja vki?

2) az audioban a két dos os szar amit futtatni kéne az nemjo beszarik...

3)jobban akadozik:)))))
  • CSOCSO
    EZ A MOD KÖTELEZŐ MINDENKINEK!!! nagyon állat!!!!
  • Mas-Thief
    Oks, hát akkor az lesz. Megy fel kis vinyóra a 98. Nincs más. De jó lesz ez így. :-) Amúgy az új gammok tényleg gyorsabbak XP alatt. Igazad van.
  • CSOCSO
    eszméletlen mega fasza király!! csak műűküdjön!!!!!!
  • CSOCSO
    10 pont vazze!:) mondani akartam hogy szar incs benne Supra erre két supra is van benne:) ZORAAAAALL GTA3 ROXXX mafia elbujhat.. sajna egyszer végigvivős dolog mig gta3...
  • dieselG
    Pfff... remélem az XP englisedhez nem magyar xp patchhel probálod elinditani a gta3-at.. amugy erösen ajánlom a 98SE-t, nyugi, nem gáz ez igy :) Érdekes modon a mostani játékok /pl unreal2 stb/ már 98nál jobban futnak az xp-n, mig a fél évvel ezelöttiek még jobbak voltak 98SEn.. talán mer kihasználják az XP filerendszerét :) na mind1 szofoso lettem :) Szoval ha felrakod a 98at akko simán menne minden szerintem
  • Mas-Thief
    Jaja, eltűntem egy ideig. :-))) Ez a poén, hogy egy deka hibaüzit nem ír a nyavajás, csak eccerűen nem fut le. Tök ideg vagyok. Most tehetek fel 98-at is? Ez nagyon gáz így.
  • dieselG
    Ja, MAS-THIEFnek szol az elözö hozzászolásom.
  • dieselG
    Milyen hibaüzit ir ki? amugy rég láttalak
  • M@TriX
    Eszem-faszom megáll! (copirájted)
    Kijött egy Real MOD a GTA3-hoz. Valami nagyon jól néz ki. 35 kocsit cseréltek le benne..

LiNK

Nem rossz...
  • Mas-Thief
    Hát ilyen nincs. Elő akartam venni megint a GTA3-at, és el sem indul a csába! Semmi nem jön be belőle. Pedig nem vagyok Amatőr, mert ment nekem. Helyzet: XPeng, DX9, Athlon2000+, GF2MX-400, legújabb NVIDIA Detonator. És nem indul. Wan mindenem. XP patch, GTA3 patch, Audio Patch, istenfaxa patch, de egyik sem képes most semmire. Mivel van gond? Nem bírok most 3000-et visszaolvasni, bocsi!
  • UNREG
    amúgy ha a vice cityt kérdezed, nagyon állat!! :))) az ingatlan-bizniszelés nagyot dob a játékon és a helikopterezés, motorozás is nagyon fasza!!
  • Cobra11
    nem. május 16án majd letöltési linket fogok kérdezni :)))))
  • UNREG
    utánanéztem, igazad van, azt hittem a vice cityt kérdezed.
  • Cobra11
    köszi.
  • dieselG
    UNREG LOL :DD

Vice City mod elég jo, azoknak ajánlom akik nem bírják kivárni a május 16.-át és ezzel akarnak ugy-ahogy lecsillapitani az éhségüket :) Uj autók, uj ruhák, fák helyett pálmafák stbstb.. mindez 80-as évekből, a ps2-es verzsönböl átemelve ! Elég profi, véleményem: 7/10 :)
  • Cobra11
    feülről a negyedik hír. a kocsikat meg a skineket cseréli le. csak kiváncsi lennék véleményekre.
  • Cobra11
    de van! én is tudom, hogy kijön. de a modért nézz el ide: www.fpscentral.hu/gta3
  • UNREG
    ilyen, hogy vice city mód, szerintem nincs, az egy külön játék, de csak május közepén jön!!
  • dtk1985
    Megy valakinek a gta3 multiplayer mod. Ami az fpscentral-on volt az nemment nekem, de letoltottem a keszitok oldalarol(www.gta3am.tk) es az megy csak nem ertem hogy mit kell csinalni hogy rendesen menjen. Azt olvastam hogy be kell szallni egy kocsiba, aztan egy masikba. Ugyanezt megcsinalod a kliens gepen is es utana a szerver gepen alt+f12 nyomsz. Nekem erre furcsa dolgok tortennek.
  • Cobra11
    Kipróbálta már valaki ezt a Vice City modot? Milyen?
  • macro
    HI! cel 566+ Radeon9000pro
    Furcsa dolgokat csinál a képi világ. Driver hiba lenne alapból szerintem, csak hát van egy kis érdekesség. Még anno az MX400al faszán játszottam, de egyik napról a másikra meghülyült. Aztán jött a Radeon és örökölte a képi hibákat. Format volt egy párszor azóta, igaz más céllal.

Képi hiba: Kereszteződésnél Lila a textúra vagy csak az úttest szine van végig. Értsd: nincs felfestve. Vagy a korlátok nincsenek. Szóval így élvezhetetlen. igaz már nemnagyon játszom vele csak idegesít. Én a forumot a kezdetektől fogva olvastam. 6000nél volt egy kis pihenő, de bepótoltam. És emlékeim szerint nemnagyon volt ilyen hiba
    Ja! És catalist 2.4-5 és 3.0-1 is volt már fent. Most 3.1
    Ha segítenétek akkor az qrva jó lenne
  • Cobra11
    Huh. nem voltam itt. szal. www.alvilag.hu/gta3 itt fent van asszem az xp patch.
  • hen-tes
    olvass vissza kb 10 max 20 hozzászólást, biztos benne lesz :)
  • hagirez
    xp alatt a menü feliratok helyén sárga csíkok vannak ötlet? xp fos van fent
  • DJ.
    B-bird,de a másik a Asuka-nál van,az pedig a telefonos ,az se tudtam!
  • gyraph
    laugh out loudly
    lot of laugher amelyik szimpatikusabb :I
  • hen-tes
    hurr hurr :))
  • Norbi2K
    a napokban volt még csak több időm játszani a gameval és arra jöttem rá (ha tudjátok nem kell rögtön lehurrogni),hogy a csajszikat vagyis kurvákat fel lehet szedni és adnak egy kis plusz életerőt, 125-ig tornázzák fel az energiánkat :)

jo kis játék ez csak rövid volt...
  • CSOCSO
    igen... azt hogy csak ketten lehet menni a pályán és elég fura dolgok vannak benne..pl hogy mind a ketten ugyanolyan autoval mehettek csak..??? vagy valami hasonlo..meghát eléggé beta verzio féleség az egész és elég fura az instalálása....
  • Nyiri
    Help!

A haveromnak nem megy a gta3, asus av7333-x 256ddr ati 7500 vga, de amikor elinditja akkor a
    talcan megjelenik a gt3 es utana szetfagy a gep, csak a reset segit. Mi lehet a problema?
  • Keresztapa
    Csocsi! A GTAIII-hoz állítólag készülő multiplayer modról tudtok vmit?