GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi! van egy olyan kifejezetten GAT3 oldal aminek a címében vannak vamilyen "hoodoo" meg "isten" szavak, csak nem emlékszem pontosan a címére.nem tudjátok véletlenül?
gyraph
Viszont bocsánatot kérek megleltem azt a readme-t...a legvégén adja ki az install után, csak én eddig mindig bezártam, mert azt hittem, hogy ugyanaz a readme, ami mellékelve van a tömörített file-hoz.....de azért örülök, hogy elöször nem láttam, mert igy kipróbálhattam a readme 2. pontja nélkül és igy tudom hogy nekem nem szabad megcsinálnom... 😊 De a readme téged igazol...szal bocs.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Na és akkor most viszont azt mondom, hogy aki nem csinálta még meg a readme 2 pontjában leírt változtatást és a nélkül is tökéletessen megy a cucc, az ne is tegye ugyanis-nálam legalábbis- 1 perc játék után játszhatattlanra lassult a game (képregény) és olyan textura hibákat csinál, hogy ijesztõ...és õszintén szólva a menû hangokon és a robbanásokon kivül a többi hang gagyibb lett-szerintem-. Szóval én most újra teszem a gammát, de a 2-es pontot kihagyom...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Viszont végigcsináltam ezt a folyamatot, és most a hangok még keményebbek lettek...Köszönöm!
Mondjuk nekem elötte is volt jó pár hang amit kicserélt... pl: a gumikat sokkal jobban lehetett hallani és valahogy más hangon, de most még komolyabb!! Viszont tedd már meg légyszi, hogy ezt a readme-t elküldöd, vagy beilleszted a topicba...THX

gyraph
EEEEEz nagyon kemény...ez hol van? Ez az 1.1es verzió? Nagyon komoly!! Nekem ilyen nincs. És hibátlanul müködik bármilyen törlés vagy külön installálás nélkül. Szóval nen okoskodni akartam, de nekem ilyen tényleg nincs.

hiba
Megiscsak jol emlekeztem, te nem olvastad veig a readmet ! :>

Idezet a realgta3.txt-bol

=======================
2. INSTALLATION PART II - YOU'RE NOT FINISHED WITH THE INSTALLATION YET!
=======================

Please follow this guide to complete the installation:
1. Delete the files "txd.img" /* ez tobb mint 300 Mbyte! */ and "txd.dir" from GTA3's "models" directory
2. Go to GTA3's "audio" directory and run "audext.exe" and wait few moments
until end of process
3. Move all files from "audio\newsound" folder to "audio" folder (promt
overwriting!)
4. Run "audimp.exe" and wait until end of process
5. Run the gta3.exe and enjoy my RealGTA3 mod:-)!!!
--

gyraph
És mégse 😊)) Folyamatossan tekeri a Cédét ha kell, ha nem... Én is tudom hogy kéne mennie, és mégse teszi...lehet hogy a krek miatt...
dieselG! Neked frankó verziód van...vagy csodád? 😊

CSOCSO
de nekem nincs itt a cd-m!!! ez a baj!!!
gyraph
Próbáld csak meg mégegyszer hibátlanul megy a rílmód...

Na igen tényleg csak elenõrzésre kéri a cédét...azt hittem mikor bejött a meszidzs, hogy pörgetni is fogja gém közbe, de nem... TENKSZ MÁSZTÖR

hi! Pff.. nem értelek Titeket 😊 Mi ez az ügyködés 1 nocd crackv. patch körül? 😊 Én ugy csinálom hogy felrakom a gta3-at, rá a 1.1es patch, az audio cd be a mappába, oszt kész.. igaz bent kell lennie a cd-nek akkor is, de csak játék betöltésére kell ellenörzésre, semmi több.. ja és NEM szaggat 😊 Na, leszedtem a realmodot /modem suck 😊 / gta3reinstall, aztán rá a mod.. elég fura szineket produkál /szarok/ uj reklámok nuku térkép nuku..stb.. na megprobálom még1x!

gyraph
Na és most ki is próbáltam, de krek után nem müxik...szal továbbra is No CD peccs kerestetik...

M@TriX
na akkor majd szóltok ha kell. De leghamarabb úgyis csak holnap tudom feltenni, ugyanis elõ kellene keresni... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gyraph
Viszont most nézem csak, hogy az 1.1-es patch-ben eleven benne van ez a tulajdonság...szóval valószínû ezért tünt el a no cd peccs... 😊)

gyraph
Azt hiszem nem, de azért danke! Exe file van, csak hát most NO CD patch kéne, hogy ne pörgesse a második cédét...De még az is lehet hogy a rip exe nem kéri a cédét...ki tudja. Megérne egy próbát...tehát mégis 😊

M@TriX
nekem megvan a RiP. Annak az .exeje nem lenne jó?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gyraph
Sajnos csak az van amit tegnap küldtem...,pedig régen volt egy abszolut normál NO CD peccs, csak az audio mappát kellet másolni a cd2-rõl a game könyvtárba. Már nincs sehol...pedig valakinél biztos ott figyel a gépen...nekem is kéne.

CSOCSO
nah akkor no cd crack?
CSOCSO
azért a hangok rulábbak lehetnének mert azokat nem cserélte ki a két dos progi miatt mert azok beszarnak..szvsz xp miatt
gyraph
Se a vice city mod-ba se a real mod-ba nem kell törölni semmit és más progikat indítani...szerintem rosszul emlékszel, vagy kevered.

Csocso: Örülök, hogy minden rula... 😊

CSOCSO
mindegy csak azé kellett a no cd pecs hogy meglessem az autok nevét mert elõször nem mertem betenni a gta3topicba a fileokat betettem egy realmod könyvtárba és onnan másolgattam de kiporbáltam azt amit lentebb: tegyem be nyugodtan..betettem és most jo a név teljeen szal kösz...
Mas-Thief
Hú ha valakit érdekel még ez a multi mód, hát ne érdekelje tovább. Iszonyat szar. Lanban talán normális, de neten keresztül iszonyú lassú, és mindig beszarik a játék. Majd még biztos javul.

gyraph
Na szóval... most én is kipróbáltam ezt a no cd patch-t, de az option-be teljessen lekapcsolja a sound hardvert, szóval elég gáz...ezért nincs hang vele. Próbáld most cédével...majdcsak elõkerül holnap valahonnan egy normális no cd patch 😊)

CSOCSO
nah feltettem máshogy a realmodot..
mostmár jok az autonevek...de...hang nincs a gamezban..ez no cd crack miat vagy rosszul tette fel a hangokat a progi??? az elején még van amikor kiirka rom ok ram ok.. aztán nuku.. a2es cd rõl nemcsaka zene megy?
CSOCSO
köcike
Mas-Thief
Van akinek ment már ez a Multi mód? Írja már le, hogy kell, mert rohadtul nem sikerül. PLZZZ!!

gyraph
Küldtem neked egy NO CD patch-t....

gyraph
Nem tudom mi lehet nálad a baj... Én XP-vel nyomulok és semmi gond nincs vele....
Tényleg nincs a gamecopy-n NO CD-patch, pedig a múltkor még volt...Mindjárt megnézem a vinyomon, ha van elküldöm.

CSOCSO
azt csináltam azért kérdeztem hogy mit kell csinálni vele.. mert: nincs eredeti neve egyik autonak sem...
a hangokat nemtom lecserélni gondolom win98 kell hozzá....
CSOCSO
VAN NO CD CRACK VALAHOL??? gamecopyn nem találtam pls help
gyraph
Az hogy most unzip van a gombra írva vagy install nem teljessen mind1?

gyraph
Aha, aha...

Gondolom senkinek nem okoz problémát kicsomagolni mindezek elõtt egy csomagolt file-t.... Vagy igen? De tõlem csinálhatod úgy is hogy kicsomagolod valahová, és utána bemásolod az eredeti mappába.... Aha aha

CSOCSO
aha aha-- 😊))
gyraph
igen... és ezzel most mit akartál? Továbbra is pontossan úgy kell ahogy mondtam... vagy nem tudom mi "aha😊"

hiba
aha 😊

Please run "realgta3.exe" to start installation! The Readme will pop-up when unziping done, so read it carefully and follow the guide to complete the installatin of RealGTA3!!!

gyraph
Kétszer rákatintasz az install.exe filera 😊)
Kikeresed a játék könyvtárát 😊)
És láss csodát. Szóval viccen kivül semmi extra...

CSOCSO
de a modot hogyan instalálom?
gyraph
Szerintem érdemes úgy feltenni, hogy:
-elõször is leszedni a régit 😊
-install
-1.1 patch
-crack
-real mod

CSOCSO szerintem próbáld ki te is igy...három perc az egész.

Mas-Thief
Hmm akkor lehet, hogy valamit szarul állítottam be. No mind1.

CSOCSO
én is végignyomom ujra valaki írja le hogy kell instalálni ezt a realmodot mert a hang dolog nem müxik és régi nevük van az aautoknak
gyraph
Mondjuk nálam egyáltalán nem lassul be tõle a játék...
Jó lenne már egy rendessen müködõ multi mod.

Mas-Thief
Realmod... Marha szépek a kocsik, az tuti. Csak kicsit belassul tõle a játék, úgyhogy inkább reinstall. :-(

Multi... Mint azt írtam, nem láttuk egymást a játékban. :-(

hen-tes
no ez igaz 😊)
amig az nem lesz, adig nem játszom !

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Alexease
Nekem belso nezet kellene😊 Tudom, nem szimulator, de marha jo lenne autokazni a varosban.
gyraph
Háát... azt leszámítva, hogy megváltoztak a hangeffektek, a jármüvek fizikája (emiatt a gyorsaság), a hirdetések(amiken jókat lehet mulatni)és egyébb mellékutak amik nagyon hasznosak tudnak lenni...azonkivül persze nem kaptunk új játékot, hiszen ez is cak egy MOD, de elsõ osztályú.

gyraph
Igen, de azért érdemes kipróbálni...én most toltam végig a Splinter Cell-t, és azt hiszem most újranyomom a gtaIII-at emiatt a mod miatt...
Szerintem ez az elsõ igazán jól kidolgozott mod ...mert például a vice city mod szerintem nagyon össze lett csapva, és igy tovább.

hen-tes
kicsit késõn jött 😞

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

gyraph
Jutottatok valamire? Sikerült multit kreálni?

Úgy látom nem nagyon gerjednek az emberek erre Real Mod-ra, pedig isteni...

Mas-Thief
Már van GTA3 Multi 0.2a verzió is. Ugye már tudtok róla?! :-) Na most ez nekem az istennek nem müködik. Vagy nem értem kristály-tisztán a leírást.

Így próbáltuk:
- Elindítom a servert.
- Kapcsolódik a kliens.
- Indítom a játékot, betöltöm a közös savet.
- Warpolok az egyik helyre.
- Most eddig utánam csinálja a kliens is.
- Garázsban van két autó elõttünk.
- Beszállok az 1-es számúba, aztán a 2-esbe és maradok benne. (Közben ' is Synchronized') felirat szépen felvillan.
- Kliens is beszáll az 1-es számúba, aztán a kettesbe.
- Tehát most külön külön, de ugyanabban az autóban ülünk. Aztán jön az ALT+F12.
- És csodák csodája, egymásra rakja a kocsikat, meg kilöki a pályáról és zuhanó effektus, meg minden szar, de nem látjuk egymást.

PLZZZZ HELP!!! Mit xartunk el?

M@TriX
Kösz a képeket. Itt is vannak. Cuki a kismadár. 😊

M@TriX
ne csigázz, már csurog a file.. 😊