7566
-
#6682 Nem nem nyugi még nem jött ki, ez csak egy MOD gta3-hoz, de elég gagyi ...próbáld ki a REAL MOD-ot... az nagyon állat. -
#6681 hey most akkor már kijött a VICE CITY vagy milyen modot telepítgettek? -
#6680 hát ez a lambo sux...
nem igy nyilik az ajtaja!!!
nemtom miert igy van a képen.. jol telepítettem fel...kicseréltem amit kell..semmi különös nemvolt.. még readme-t se mellékeltek..az egész auto rendben van... real gt3asok ne cseréljék... a pojse carrera gt-t cseréli..felesleges lecserélni.... -
#6679 cheetah ot cseréli le -
#6678 ööhh..szvsz ez nem ugy müxik hogy valamelyiket kicseréled..hanem azt kell amire írták..pill meglesem hogy jo-e mert még nem szedtem le amugy a gta3.net ről lehet szedni vagy 500 kocsit -
dieselG #6676 RE.
De hülye vagyok....
Vice City mod az szar.. azt akartam mondani: REAL GTA MOD nah. szal vicecitymodot verjetek ki a fejetekböl és tegyetek a helyére real gta modot :) -
#6675 Honnan lehet leszedni a Vice city Modot? -
#6674 csocso ez honnan van ez a kocsi?? -
dieselG #6673 pff kocsikat nem szoktam berakni, de ha mégis, akkor is inkábba telepitös változatot szeretem :) VICE CITY MOD RULZ :P . collision map? asszem ez benne van a vice city modban is, de ha tévedek, javitsátok ki. -
#6672 ok most mar nem gtazok ejjel, madj delelott megcsinalom koszi. az autos, meg a collision editoros kerdesre nincs tipped? -
dieselG #6671 nah megin' magyaráznom kell...
Szal GTA3 reinstall, az audio cd tartalmát másold be a gta3/audio mappába. Utána rá az eredeti patch. NEM kell crack! A CD maradjon a lejátszoban, csak a menü elötti ellenörzésre kell. Utána no pörgés.. ha még vmi gond van irj. -
#6670 ja es a harmadik... : a GTA Collision Map editort sehonnan se tudom letolteni. Hol van??? -
#6669 Ja a masik: feltettem a lada (:)) modellt, de a models konyvtarba nekem nincsen txd.img fajl, csak gta3.img. Viszonta txd fajlok ebbe az img fajlba is megvannak, es ebbe csereltem ki oket, a lada mukodik, de nagyon szar a kormanyzasa. A handling.cfg-be is atirtam a szamokat, de az szamit, hogy melyik oszlopba kerulnek a szamok?
Elore is koszi.
Aquli -
#6668 Van egy kis gondom a gta3-mal. Letoltottem a patchet, felraktam, utana meg a cracket. De nem megy, mert kiirja hogy rakjam be a cd-t, pedig bent van. Ezutan felraktam az eredeti, 1.00-hoz valo cracket, igy megy, de nem tdom hogy kihasznalja-e a patch tudasat. tipp? -
#6667 :))))))))))))
-
korn*15 #6666 Hát ilyet venni kell! -
#6665 A Hamann tuning mindig isteni volt... -
#6664 épp gondolkodtam milyen autót vegyek. Kösz, hogy megkönnyítetted a választásom... -
#6663 ilyen szűrnú autok mé nincsenek ebben?
-
dieselG #6662 nincs mit /ha épp nekem szol.:) / -
#6659 de DF? :) -
#6658 rosszul tetted fel azért fagy ki..ondolom betöltés végénél..vagy nem? -
dieselG #6655 Hmm.. akkor szentem telepitsd ujra a GTA3at
szentem ebben megoldásra lelsz. -
#6654 szmöre ez te vagy(veszprém, DF) vagy nem?
:) -
dieselG #6652 áá baz.. GTA4 = GTA3 nah :) -
dieselG #6651 hova gondolsz? LOL :D
szmöre, nem hallottam még erröl..milyen hibaüzit ir ki?vagy csak ird le szépen a konfigod. mert egy idő után, mikor feltelepitettem, 1pontnál sokáig telepitett 1 file-t, aszittem kifagyott, de aztán ment minden tovább :) Jah, szerintem türelem kell az installnál.. ha mégse megy, telepitsd ujra a GTA4-at, ha nem megy, szolj! -
#6649 PC re? -
#6647 melyik modot? a 0.2 es multit ne pobáld ki...a 0.3as nincs kint.. a real gta3 meg ott a Nice gépén... -
#6646 a 0.3-ba már úgy tudom már az emebereket is lehet látni majd. A 0.2-esben lehetett csak a kocsikat látni... -
zozo12 #6645 Ezt a modot mugy honnan lehet letölteni?? -
#6644 Gyakorlatilag tökéletessen most se, de már várjuk a következő multi verziót...Szerintem kicsit olvass vissza, és mindenre fény derül. -
zozo12 #6643 sziasztok
a gta3-mat móta lehet multiba játszani??
ha lehet engem is érdekelne.
nagyon álat lehet ugy játszani mármint multiba. -
#6642 Ha beindul szerintem lesz itt egyszerre több szerver is...mi lesz itt... :) -
#6641 gta3 multiban csak autokázni lehet?:) majd rendezünk rablo pandurt meg bandaháborút:) csak kéne még ..vagy 10 ember:) -
#6640 Hát sajnos arra már nem emlékszem, hogy hány szint után adott non-stop futást, de azt hiszem én csak a második szigeten mentőztem, és a kolumbiaiakat szerintem nem nehéz elkerülni és ha nem megy legyen a kezedben az AK47-es, ami rögtön csonkol, igy maximum 5 másodpercre zavarhatnak meg a missziókban /nekem bejött ez a technika/...nem úgy mint az olaszoknál az első szigeten, ahol shotgunnal 1 lövés után robbanunk. -
#6638 Én igen...de más kocsikban is vannak finomságok :) -
#6637 forrás: hardwired.hu -
#6636 Na erről beszéltem:
5. Mafia kiegészítő infók!
Dixie Flatline, 2002. november 2. 15:06 - Játék: RTS - (21 komment)
(Tiscali) Aborg, a HW kitüntetett külföldi tudósítója finom, meleg pogácsával lepte meg olvasóinkat a Mafia kiegészítő lemezt illetően:
A cseh kollégák ostromolták Petra Vochozkát az Illusion Softworksból, aki annyit mondott hogy még nem közölhet semmi hivatalosat. Ekkor aztán elővették a borítékot és az alábbi infókhoz jutottak :).
Nem hivatalos, de hiteles forrásból értesültünk, hogy az Illusion Softworks már kalapálja a kiegészítő lemezt, melynek tartalma hozzávetőlegesen 20 küldetés. Ebből 15 versenypályán, városban és vidéken játszódik. A többjátékos módot sem hanyagolják, a counterstrike-ból merítettek egyes elemeket! Az egyik küldetés például a Clark Motelban játszódik, egy csapat be akar jutni, a másik pedig már bennt várja a betolakodókat :). -
#6635 nem de suprának nincs motorja:)))))))))) -
#6634 A Speedster csomitartójába belekukkantottatok már? :)