7566
  • gyraph
    Nem nem nyugi még nem jött ki, ez csak egy MOD gta3-hoz, de elég gagyi ...próbáld ki a REAL MOD-ot... az nagyon állat.
  • The Garrett
    hey most akkor már kijött a VICE CITY vagy milyen modot telepítgettek?
  • CSOCSO
    hát ez a lambo sux...
    nem igy nyilik az ajtaja!!!
    nemtom miert igy van a képen.. jol telepítettem fel...kicseréltem amit kell..semmi különös nemvolt.. még readme-t se mellékeltek..az egész auto rendben van... real gt3asok ne cseréljék... a pojse carrera gt-t cseréli..felesleges lecserélni....
  • CSOCSO
    cheetah ot cseréli le
  • CSOCSO
    ööhh..szvsz ez nem ugy müxik hogy valamelyiket kicseréled..hanem azt kell amire írták..pill meglesem hogy jo-e mert még nem szedtem le amugy a gta3.net ről lehet szedni vagy 500 kocsit
  • dieselG
    RE.
    De hülye vagyok....
    Vice City mod az szar.. azt akartam mondani: REAL GTA MOD nah. szal vicecitymodot verjetek ki a fejetekböl és tegyetek a helyére real gta modot :)
  • I.C.ram
    Honnan lehet leszedni a Vice city Modot?
  • Verebes
    csocso ez honnan van ez a kocsi??
  • dieselG
    pff kocsikat nem szoktam berakni, de ha mégis, akkor is inkábba telepitös változatot szeretem :) VICE CITY MOD RULZ :P . collision map? asszem ez benne van a vice city modban is, de ha tévedek, javitsátok ki.
  • Aquli
    ok most mar nem gtazok ejjel, madj delelott megcsinalom koszi. az autos, meg a collision editoros kerdesre nincs tipped?
  • dieselG
    nah megin' magyaráznom kell...
    Szal GTA3 reinstall, az audio cd tartalmát másold be a gta3/audio mappába. Utána rá az eredeti patch. NEM kell crack! A CD maradjon a lejátszoban, csak a menü elötti ellenörzésre kell. Utána no pörgés.. ha még vmi gond van irj.
  • Aquli
    ja es a harmadik... : a GTA Collision Map editort sehonnan se tudom letolteni. Hol van???
  • Aquli
    Ja a masik: feltettem a lada (:)) modellt, de a models konyvtarba nekem nincsen txd.img fajl, csak gta3.img. Viszonta txd fajlok ebbe az img fajlba is megvannak, es ebbe csereltem ki oket, a lada mukodik, de nagyon szar a kormanyzasa. A handling.cfg-be is atirtam a szamokat, de az szamit, hogy melyik oszlopba kerulnek a szamok?
    Elore is koszi.
    Aquli
  • Aquli
    Van egy kis gondom a gta3-mal. Letoltottem a patchet, felraktam, utana meg a cracket. De nem megy, mert kiirja hogy rakjam be a cd-t, pedig bent van. Ezutan felraktam az eredeti, 1.00-hoz valo cracket, igy megy, de nem tdom hogy kihasznalja-e a patch tudasat. tipp?
  • CSOCSO
    :))))))))))))
  • korn*15
    Hát ilyet venni kell!
  • gyraph
    A Hamann tuning mindig isteni volt...
  • M@TriX
    épp gondolkodtam milyen autót vegyek. Kösz, hogy megkönnyítetted a választásom...
  • CSOCSO
    ilyen szűrnú autok mé nincsenek ebben?
  • dieselG
    nincs mit /ha épp nekem szol.:) /
  • [negativ] Cirek
    de DF? :)
  • CSOCSO
    rosszul tetted fel azért fagy ki..ondolom betöltés végénél..vagy nem?
  • dieselG
    Hmm.. akkor szentem telepitsd ujra a GTA3at
    szentem ebben megoldásra lelsz.
  • [negativ] Cirek
    szmöre ez te vagy(veszprém, DF) vagy nem?

:)
  • dieselG
    áá baz.. GTA4 = GTA3 nah :)
  • dieselG
    hova gondolsz? LOL :D
    szmöre, nem hallottam még erröl..milyen hibaüzit ir ki?vagy csak ird le szépen a konfigod. mert egy idő után, mikor feltelepitettem, 1pontnál sokáig telepitett 1 file-t, aszittem kifagyott, de aztán ment minden tovább :) Jah, szerintem türelem kell az installnál.. ha mégse megy, telepitsd ujra a GTA4-at, ha nem megy, szolj!
  • The Garrett
    PC re?
  • CSOCSO
    melyik modot? a 0.2 es multit ne pobáld ki...a 0.3as nincs kint.. a real gta3 meg ott a Nice gépén...
  • M@TriX
    a 0.3-ba már úgy tudom már az emebereket is lehet látni majd. A 0.2-esben lehetett csak a kocsikat látni...
  • zozo12
    Ezt a modot mugy honnan lehet letölteni??
  • gyraph
    Gyakorlatilag tökéletessen most se, de már várjuk a következő multi verziót...Szerintem kicsit olvass vissza, és mindenre fény derül.
  • zozo12
    sziasztok
    a gta3-mat móta lehet multiba játszani??
    ha lehet engem is érdekelne.
    nagyon álat lehet ugy játszani mármint multiba.
  • gyraph
    Ha beindul szerintem lesz itt egyszerre több szerver is...mi lesz itt... :)
  • CSOCSO
    gta3 multiban csak autokázni lehet?:) majd rendezünk rablo pandurt meg bandaháborút:) csak kéne még ..vagy 10 ember:)
  • gyraph
    Hát sajnos arra már nem emlékszem, hogy hány szint után adott non-stop futást, de azt hiszem én csak a második szigeten mentőztem, és a kolumbiaiakat szerintem nem nehéz elkerülni és ha nem megy legyen a kezedben az AK47-es, ami rögtön csonkol, igy maximum 5 másodpercre zavarhatnak meg a missziókban /nekem bejött ez a technika/...nem úgy mint az olaszoknál az első szigeten, ahol shotgunnal 1 lövés után robbanunk.
  • gyraph
    Én igen...de más kocsikban is vannak finomságok :)
  • I.C.ram
    forrás: hardwired.hu
  • I.C.ram
    Na erről beszéltem:

5. Mafia kiegészítő infók!
    Dixie Flatline, 2002. november 2. 15:06 - Játék: RTS - (21 komment)

(Tiscali) Aborg, a HW kitüntetett külföldi tudósítója finom, meleg pogácsával lepte meg olvasóinkat a Mafia kiegészítő lemezt illetően:
    A cseh kollégák ostromolták Petra Vochozkát az Illusion Softworksból, aki annyit mondott hogy még nem közölhet semmi hivatalosat. Ekkor aztán elővették a borítékot és az alábbi infókhoz jutottak :).

Nem hivatalos, de hiteles forrásból értesültünk, hogy az Illusion Softworks már kalapálja a kiegészítő lemezt, melynek tartalma hozzávetőlegesen 20 küldetés. Ebből 15 versenypályán, városban és vidéken játszódik. A többjátékos módot sem hanyagolják, a counterstrike-ból merítettek egyes elemeket! Az egyik küldetés például a Clark Motelban játszódik, egy csapat be akar jutni, a másik pedig már bennt várja a betolakodókat :).
  • CSOCSO
    nem de suprának nincs motorja:))))))))))
  • M@TriX
    A Speedster csomitartójába belekukkantottatok már? :)