7566
  • CSOCSO
    mindent ártettem sőt még szájbarágosan is magyaráztad el de az utcso 2 mondatot nem vágom:))))))))))))))))
    bár lehet hogy reggel van túlságosan is....
  • gyraph
    Nekem is angolul volt meg...viszont a cseh linket áruld már el légyszi én meg azt nézzném meg poénból. :)
  • CSOCSO
    http://www.extra.hu/huntitanok/gta3_real.zip
  • CSOCSO
    ????? nekem angolul ment a realmod...
  • dieselG
    bobi
    Nem tom melyik rejtett csomagokra /Hidden Packagekra/ gondolsz, mer mindegyik jol el vannak dugva :)
    De azért itt 1 kis segítség, alapos, képes leirással:

Portland (33 csomag):
    http://members.lycos.co.uk/b1uemeanie/packages/portlandpackages.htm

Staunton Island (36 csomag)
    http://members.lycos.co.uk/b1uemeanie/packages/stauntonpackages.htm

Shoreside Vale (31 csomag)
    http://members.lycos.co.uk/b1uemeanie/packages/shoresidepackages.htm
  • CSOCSO
    hoodoo.isten.hu/gta
    :)bocs...
    itt megtalálod...
  • CSOCSO
    hoodoo.isten.gta3.hu
  • Danika
    magyar xphez pach?
  • CSOCSO
    legegyszerűbb ha szerzel egy EREDETi handling.cfg-t...sokkal jobban tetszik nekem is mint a realgta3 handligje...
    nem annyira gyorsak az autok.. (csak az ilyenek mint supra,lamborghini stb) a többi tök jo... tudnak gyorsan menni de nem gyorsulnak akkorát...
  • Randal
    Hali!
    Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet megváltoztatni a GTA3-ban az autók beállításait, mert felraktam a RealGTA3MOD-t, és némelyik kocsi enyhén szólva irányíthatatlan, ill. olyan autóra lett ráhúzva skinje. Ilyen pl a BMW is amivel ha kézifékes kanyart csinálok vagy durván oldalra rántom akkor elszáll. a Taxi az simán az úton marad, szal valamit mondjatok mert jó lenne a BMW-vel meg a többi autóval is szaggatni.
    Ha már a skinjük ilyen akkor az autó tulajdonságai is legyenek már ilyenek.

Ja, van az a ződ sportkocsi ami a Fish VAn-ra lett ráhúzva, nemtom hogy itt volt-e már, de NE ÁLYJATOK BE VELE A GARÁZSBA. egyszerüen azért mert utánna nem tudod kivinni a kocsit, hisz alapból a FishVan-t se tudtad berakni, szal cseszheted a mentést.
  • M@TriX
    Whoopee az a fagylaltos kocsi nem?
    Úgytudom igen. Szóval valami olyasmi lehet, hogy a kocsit kell megszerezni. Jó lehet. :)
  • Ron Ragm
    Húú a Whoopee az mi is? Rémlik de nem jut eszembe...
    Én a Freeze Tag -ra vagyok kíváncsi mert nem mondd nekem semmit
  • M@TriX
    bocs láttam elcsesződött a beírás. :)
    Szóval a RealGTA3MODról:
    infó: iTT
    képek: iTT

bocsi.
  • gyraph
    Nem fogunk unatkozni...
  • Aquli
    ezt az uzenetet nem nagyon ertem. Na most akkor hol van info?
  • hen-tes
    asszem tegnap vagy tegnap elött :PP
  • hen-tes
    már olvastam az oldalukon :PPP
  • M@TriX
    Na és eRRe a hírre semmi reakchio?

A "Capture The Whoopie" elég jól hangzik nem? :)
  • hen-tes
    ott nincs
  • CSOCSO
    kircsiii
  • ttc2
    Köszi "gyraph" a cd-t nem másoltam be asszem ez lehet a baj..köszi
  • M@TriX
    hát ez egy jó kérdés. :)

Amúgy mint írtam, megjelenési dátum nincs, de szerintem hamarosan látunk valamit...
  • gyraph
    Na végre valmi új info..THX! szétfogjuk egymást hentelni :)
  • Ron Ragm
    de mihez képest 5 napot csószik?
  • M@TriX
    Új infók a MultiMODról!
    Ma két hírt is írtam a GTA3 multiplayer kiegészítéséről. Az egyiket már olvashatjátok, a másik 15 óra után nem sokkal fog megjelenni.
    Előzetesnek annyit, hogy az egyik hírben a csúszásról, a másikban a különféle multiplayer módokról lesz szó. :)

L i n K
  • gyraph
    A 2cd audio könyvtárát gondolom bemásoltad a játékkönyvtárba, felülírva az ott lévő audio mappát, hogy ne pörgesse a cd-t. Az 1.1patch is gondolom fenntvan. Tedd fel a legújabb catalyst 3.2 drivert a kártyához. Ha semmi nem segít akkor szerintem is a RAM lesz, de nem is az a baj hogy SDRAM szerintem, hanemhogy kevés...512MB után volt nekem is hibátlan még 8500 Radeonnal.
  • ttc2
    Sziasztok lecseréltem a GF2MX/400 -as kártyámat
    ATI 9100-re...csak elég nehezen sikerült elindítani a GTS 3-at és furcsán müködik kb 2mp-ig gyors aztán egy kis besszagatás(bármilyen felbomtásban)...ezt ismétli.
    1.8XP 256Sd-ram...mi lehet az oka(a nem DDR ram)?
  • gyraph
    A multi theft auto készítőinek mi is az internet ciműk? Nem igazán találom most, pedig már jártam ott. lécci lécci lécci. :)
  • CSOCSO
    aha....nekem mindegy..szvsz nem ezen akadt fent senki hogy melyik auto helyére tegye be:))
  • M@TriX
    GTA3 - RealMOD:
    infó:
  • CSOCSO
    huhh.-...ezt szépen leírtam:) ha ezután valaki nem érti hogyankell autot betenni az lesz*phat:))))))))))))))))
  • CSOCSO
    ULTIMATE AUTO INSTALL PART 2 (for rookies)
    szoval:)...
    van egy zip fileod amiban van pár dolog...
    ilyen mint kuruma.dff , kuruma.txd
    van benne egy kép jpg azaz az autokrol kép..
    ez nem mindíg van benne de szokott benne lenni pár darab *.tga file...
    és egy txt file amiben le van írva -általában németűl- hogy hogyan kell installálni...

szoval 2 progi kell az egézhez...
    egy IMG Tool amivel a txd-ket és dff eket cserélgeted
    és egy GTA3 Reshack amivel a tga kat cserélgeted
    IMG TOOL http://hoodoo.isten.hu/gta3/files/editor/imgtool_1.0.zip

ResHack http://hoodoo.isten.hu/gta3/files/editor/GTA3ResHack_Beta3.zip

Szoval.. felteszed az IMG tool-t...
    megnyitod..
    elötte a zip ből kiteszed egy mappába a filokat...
    img tool ban rányomsz a file>>openra
    majd a GTA3 mappában van egy olyan hogy modells és abban egy gta és egy txd file...
    gta3 at megnyitod vele majd Edit>>Find...beírod azt az autot amit cserélni akarsz.. esetünkben a a kuruma ..beírod és enter.. erre talál egy kuruma txd-t vagy kuruma dff-t..mind akettőt talál..de nemtom melyik találja elöbb..ez lényegtelen.. mind a két kuruma filera jobb klikk>>rename.. és ird át kuruma-old ra...a txd-t és a dff et is...
    ezután Commands>>Add
    és kijelölöd az ÚJ txd és dff filet amit a zip ből tettél be egy akármilyen mappába...majd le ok ézod vagy mittom én...
    Majd megint File>>Open..megnyit img file
    megenn Edit>>Find... beírod amit keresel..esetünkben kuruma majd rename.. átnevezed kuruma-old ra.. itt már csak txd fileok vannak...
    majd itt is Command>>Add és csak az ÚJ txd-t tedd be...

ennyi...viszont!!!h avannak tga-filoek..
    akkor megnyit Reshack zip
    nyomj balrol a második gombra tehát az Open ra
    megnyit gta filet ugyanott a modelsban
    ha megnyitod akkor felűl 3 dolog van..
    Name...Fpos...Size
    rányomsz a Name alatti egyik filera majd ctrl+f ( azaz keresés)
    beírod hogy kuruma ha megvan nyomj egy esc-et..

elöbb egy dff-t fog megtalálni elvileg de mindegy ha nem.. alatta van ami nekünk kell.. a txd file...azaz kuruma.txd... ebben van egy csomo file amit jobb oldalon láthatsz.. enginetop...meg perenbody meg hasonlok...
    megnézed hogy a mappában az ÚJ tga filenak mi a neve...jelen esetben pl perenbodyb64.tga a file neve akkor rányomsz erre a perenbodyb64 filera a reshackban és felűl arra hogy Import>>Import textura!!!eztuán megkeresed a mappát és UGYAN AZT A FILET beteszed a régi filera,,,, tehát ha van enginetop akkor azt az enginetopra amit utolag nemtudsz javítgatni..tehát updatelás után kattints arra amit updatálni fox!!!!updatálod amik vannak és kész is...
    megint Open és a txd fileban ugyan ezt csináld végig... és KÉSZ!!!!!!!!!!!!! elvileg ennyit kell csinálnod...

NETÁN... ha egy autot leszedsz...és abban nem gta3 auto neve van hanem pl Supra...akkor azt nemtom sajna pontosan.. ugy kell csinálnod hogy egy mappába kimásolod ahogy eddig is tettük a többivel.. majd a 2 filebol 4 et csinálsz (másol>>ugyanoda>>beilleszt)majd a két mást supra filet átírod arra a névre ami a readmeben megvan adva... jelen esetben Yakuza...szoval lesz két supra fileod és két yakuza fileod...
    2-2txd és dff...
    és az egészet ugyanígy megcsinálod annyi plusz hogy az img tollal a gta3 és az img fileba még a suprákat is beteszed...!!!
    ha vannak ezenkívűl tga-k ( amit nemhiszek hogy ezek után is vannak tga-k de kitudja) akkor ugyanugy ahogy mondtam csak a supra txd-kben is cseréld a tga kat..

ENNYI!!!

• CSOCSO
    :)lol
  • Patesz
    Nem értem!
  • Patesz
    Bocs de nekem ez kínai!
  • Patesz
    köszi megvan!
  • CSOCSO
    nézz vissza pár oldalt az én hozzászomálsaimat keresd
  • Patesz
    Ha letöltöttem az autók fájljait akkor azokat hova kell kitömöríteni? Részletessen kérlek!
  • Aquli
    bocs, lehet hogy soxor volt, valaki elmondana hogy milyen a real gta mod, nameg hogy honnan lehet letolteni?
  • CSOCSO
    0.3as multit akaróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók