GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Tankkal nem ér. 😊
A legmurasiabbb az a kép, amikor az autóm elõtt átsasszézott egy öreg papi, kezében lóbálva egy rakétavetõt. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Tudom, már biztos volt, de segítsetek már, honnan tölthetném le a térképe(ke)t a GTA3-hoz?
Egy hozzászólásban megtaláltam már, de az nem mûködött. Elõre is köszi!
Valamelyik magyar oldalon kell lennie, az biztos.
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
[email protected]
címre írj, és hamarosan visszaírok. Max pár óra. Üdv
Mi kell hozzá, ha vagytok már ketten:
1. Elõször is ne Internet Game-et indíts, mert hamarosan bemegy valaki hozzád és ha a haverod elkésett, akkor már nem fog tudni csatizni hozzád. Tehát kapcs ki. Ha bárki megfelel, kapcsold csak be. Max 1 perc és már lesz veled valaki. Csak nem magyar.
2. Jobb, ha megvan mindkettõtöknek egy Save, amivel próbálkoztok. Nekünk pl. Az jött be, hogy nem Warpolunk, mert a Garázsban nem biztos, hogy ugyanazok a kocsik lesznek. Szóval a 3. szigeten, ahol 3 autós Garázs van, oda kellene egy Savet csinálni, és átküldeni a haverodnak.
3. Persze nem árt, ha a Save-ben már a garázs meg van pakolva autókkal. De legalább 2 legyen benne!
4. Mindketten külön külön a garázsnál legyetek. Most elvileg ugyanazt látjátok, tehát az IP alapján kapcsolódás és a Save betöltés után ugyanaz fut mindkettõtöknél. Itt persze a garázsban is ugyanaz a kocsi kell, hogy legyen. Tehát a teendõ: A szervert vezérlõ emberke száljon be az egyik autóba és mozgás nélkül száljon is ki. Nem szabad gurulni a kocsival sehova. Majd válasszon egy másik kocsit, szálljon bele abba, de ne az elsõbe. Amelyikbe elõször szállt, abba majd a cliensnek kell beülnie. Viszont neki be kell ülni és kész. Nem kell átszállni. A Szerver gépet vezérlõnek közben mindkét autónál ki kell hogy írja bal felsõ sarokban, hogy '
Elõfordulhat, hogy elszáll a játék, vagy nem látjátok egymást, próbáljátok ezt többször is, míg nem jön össze.
A MultiGame csak az autóval mûködik, ha kiszállsz, nem látjátok egymást. Elvileg, az más kérdés, hogy átszálltunk utána másik kocsiba és láttuk egymást, csak rövidesen elszállt a játék.
SOK SIKERT! Ha valami mégsem menne:
Der Toyota Supra gehört eh zu meinen Favorite Cars
azaz a supra a kedvence😊) MUHAAHAH
a másik ami tetszik:
madza rx7...
😊)) madza..nah mindegy
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Amúgy ha valaki unatkozik ajánlok egy egyszerû szórakozást. Lõj bele egy autóba majd próbáld követni. 😊 Mondjuk egy megbokrosodott busz elég szép kis felfordulást tud csinálni. 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ket dolog ami bosszant:
- Keri a CD-t. 1.1 verzio van de meg is. Elozoleg nem kerte amig fent volt. Valami megoldas? Az Audio-t felmasoltam.
- nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ne lovoldozzenek ram csak ugy a varosban? Csak autokazni akartam, de mindig szitava akarnak loni😞(
Az 1.3patchig talán elég lessz. 😊
Van fent 1.1-es patch is (10 Myte).
Altalaban a kiegeszitek, plusz kocsik jatekokhoz, olyanok, hogy 500-zal lehet menni es 2 km-ert ugratni😊 Remelem ez nem ilyen, es a "Real" nem csak a kocsi formakra vonatkozik.
Ha igen akkor nem a RealMOD miatt van, ugyanis a RiP hibásan jelent meg. Jött ki hozzá egy fix. Azt keresd...
Ha fullCDsed van, akkor nemtom mi lehet a gond, de bizti nem a RealMOD miatt...
TUdna valaki segiteni feltettem a real modot a GTA3-hoz szépen megy csak ha mentek nem tudom betölteni mi lehet a baja???
#6483-as. Ha az anolg nem megy: a fileban írt fileokat kell törölni. Akkor csináltad jól, ha mikor elindítod a GTA3-at, akkor konvertálja a textúrát a videókártyádhoz....
Mi lehet a baj????
Video driver???
Patch????
PLEASE HELP
Érdemes megnézni az autók motorját, szinte tökéltes.
Amúgy az eredetiben is nyitódtak az ajtók és a motorháztetõk és a csomagtartók?
Aki még nem tette volna. nézzetek be az Opel Speedster csomagtartójába (elöl van). Benne van egy ...... 😊
Még A Taxi is belekerült a MODba...

...hogy a Halális Iramban szépségét már ne is említsem:
Csak beinstalláltattam és indítottam is.
Üzenetet azoknak akiknek fehéren világít pár rész: olvassátok a "realgta3.txt"-t. Ugyanis akkor jön elõ a hiba, ha nem töröltétek a megadott fájlokat. Utána nagyon sütin megy.
Alig bírtam, abbahagyni. A Lambo nagyon szép, hogy a Dodge Viperrõl ne is beszéljek, meg sz összes... süti.
adamadam: az a km/damage mod nekem sem müködött...
igaz picit szaggat de jol birja a gf2ti-m 😊
ebben 3 file van:
-american.gxt
-german.gxt
-main.scm
Szerintem az american.gxt -t jó helyre másoltam, de hová kell tenni ezt a main.scm -et?
Általánosan elmondható, hogy .txd illetve .dff kiterjesztésû file-okat fogunk találni. Ezeket a ImgTool nevü programmal tudjuk beilleszteni a játékba (a dff-et a models/gta3.img file-ba, a txd-ket a models/txd.img file-ba kell beimportálni felülírva a korábbi bejegyzést).
Ha emellet még bmp/tga file-okat is találunk, akkor a TxdTool-lal tudjuk azokat beimportálni, szintén a models/txd.img-be felülírva a korábbi változatot.
Elõfordulhat, hogy még pár konfig file átírását is említi a leírás. Ezeket a módosításokat egy egyszerû szövegszerkesztõvel is megejthetjük, mint amilyen pl. a Notepad. Általában a data/carcols.dat, data/Handling.cfg vagy a data/Default.ide file-okat kell módosítani. Esetleg ezen célra használhatóak a specifikusabb konfigszerkesztõk (pl. MultiEdit).
Sok sikert! "
És innen le tudod tölteni a segédprogramokat:
http://gta3.free-e.hu/