GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Hülyeség lenne, mert akkor az egyiknek realgta autója lenne a másiknak alap gta, ami sokkal szarabb.
I.C.ram
OL Truckba beugrunk páran, és széjjel zuzzuk a másik csapatot 😄
CSOCSO
hát lehet..szvsz még nyügös dolog de majd a 3 assal talán jo lesz
CSOCSO
hja tényleg...
The Garrett
NA teszem fel én is a GTA3at !!!
Lehet már multizni rendesen tényleg?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

gyraph
a KÉPEK ALAPJÁN SZERINTEM IGEN /F-16/

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

CSOCSO
lehet real gtaval nyomni is multiban?
CSOCSO
😊))))))))
M@TriX
rendicsekk. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
LOLOLOL nekem iiiiiiis😊)))))))))
gyraph
😄DD Vizuális tipus révén megvan a kép...és tetszik 😊))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

M@TriX
Mindenképen!! 😊
Szerintem jó buli lehet. 😊
gyraph-al üldözzük egymást két sportkocsival, Csocso meg ránkesik egy Chesna-val. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
a 3ast megprobálhatjuk...
gyraph
Ez jól hangzik...ha megjelenik a 3-as beta kicsit egymásnak eshetünk páran 😊

M@TriX
Elõkerült pár kép a MultiTheftAuto-ról.
Nagyon jónak ígérkezik. Hamarosan megjelenik a 3-as béta amelyben már egyszerre 30-an is lehet majd egyszerre játszni.
Elképzelni is király. 😊

K é p e k

I.C.ram
Ha a Service pack kéne, akkor azt se tuom felrakni, mert installnál azt írja, hogy nem windowsos kernel fájlom van, ami nevetséges, mert nem rég raktam újra a gépet (ma).
I.C.ram
Van de nagyon gagyik.

NEm rég volt format és most nem indul a GTA valamiért, valami hibaüzenetet ír ki, hgy el akarom e küldeni a reportot az MSnek, az a szokásos winxp error szöveg. Felraktam a patchet, azzal meg ki se ír semmit.
M@TriX
már említett linkeket halom autó van. Nincs közöttük egy sem?

I.C.ram
Senki nem tud a két furgont lecserélõ autókat? Lehetõlet furgonokat.
CSOCSO
az a jobbik eset
I.C.ram
Nekem nem szart be, de visszakerültek a régi nevek.
CSOCSO
1) ha felrakod a hungaryt akkor behal a real gta😞((( nekem ezért szarakodott amikor beszéltünk...
2) nem cserélné le szvsz bár kitudja
I.C.ram
Valaki tud jó autómodelleket, amik a Yankee és a Rumpo teherautót cserélik le. (a két kis furgont, amibe hátulra is belehet ülni.)
I.C.ram
Nem úgy értem! Hanem úgy hogy, ha felrakom a magyar nyelvet, akkor a valódi autómarkák újra, a régiek lesznek, tehát Mitsubishi Galant->Kuruma, Mafia Audi S6->Mafia Sentinel stb...
M@TriX
áá nincs. elég friss dolog, amúgy szerintem a "Dodge Viper" meg "Lamborghini" meg ilyesmi az magyarul is hasonló... 😊

I.C.ram
Ja és az is érdekelne, hogy a realgtahoz nincsen magyar nyelv?
I.C.ram
Találtam egy német oldalon egy Speedometert, de sajna csak német nyelvvel mûködik. Valaki tud egy angol nyelvû speedometert, vagy esetleg egy magyart netalán. 😊
hen-tes
lécci 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
vki pls egy nocd patchet !!!
nagyon kéne de nem találok sehol

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

And5
mi ez a GTA3:MTA vmi multiplayer mod állítólag de még nem próbáltam vki tud róla vmi már leszdtem a 0.2es verziót ami a elgúabb kb 1mb

I.C.ram
Valaki elmondani, hogy a no police cheat (trainerben) miért fagyasztja ki a játkot?? 😞( Nagyon idegesít, hogy a mocskos zsernyákokat nem tudom kiszedni. Ja és a legújabb patch van fent, lehet hogy az azvar be?
Lehet hogy már mindenki tudja de én nemrég vettem
észre egy vicces betelefonálót a Chaterboxon.
Nem más mint Tony Cypriani telefonál be
valahol a hangfájl legvége felé, és panaszkodik
az anyukája miatt hogy az nem kezeli felnôttként.
Aki még nem figyelt fel rá az hallgassa meg mindenképp.
gyraph
Nagyon komoly...Megnézztem most a Scarface(Al Pacino) nosztalgiából, és azt hiszem a Flaschback FM úgy ahogy van a film zenéje...szigorú.

sigmavirus1
Bocs de nekem a PS2 verzió van meg és abba így kell!

Viva La Virus1!!!

M@TriX
nem egyszerûen csak van egy .dat file mait felül kell írni. Most találtam egy fájlban. 😊
És még mûködik is. 😊

sigmavirus1
Had találjam ki: átváltod a ruhádat valamelyik õregember ruhájára. Én legalább is hallottam egy ilyen megoldásról is...

Viva La Virus1!!!

M@TriX
Ha valakit még érdekel megtaláltam, hogy hogyan lehet megoldani, hogy ne lõjjenek rá az emberre.
Ha valakinek kell mail, csak 3k.

M@TriX
ja. A lenntebb említett probléma. Akkor én is infarktust kaptam, pedig csak a readmet kell elolvasni. 😊

CSOCSO
szarul raktad fel..nálam minden királyságos...
*forrás: Hc.Gamer !

Grand Theft Auto ingyé!

Merem feltételezni, nincs köztetek olyan gémer, aki még ne találkozott volna a trilógia egyik tagjával sem. Nos, a Rockstar Games gondolt egy nagyot, duzzadó bukszájára nézett, majd kurjantott egyet: GTA-t, mindenkinek! A nép pedig örül mint majom a farkának, tegyétek hát ezt ti is! A felújított verzió már elvileg kompatibilis az újabb oprendszerekkel és vasakkal is, így nem hinném hogy bárkinek is gondja lesz vele. A nagylelkû adományért cserébe csupán annyit kérnek tõletek, hogy vonszoljátok el tomporotokat a regisztrációs oldalra, töltsétek ki böcsületesen az ívet, majd kegyelmet nem ismverve ráncigáljátok le a cuccost! Ennyi, pajtikáim. >>>http://63.236.94.8/rockstar/classics/index.php

ajjjaj, már megint 1 úúúj gta-s ömleny : én, mint modemes, egyenlõre nem tok letölteni 😊 Aki letöltötte már, írjon ide, gondolom nem csak én vagyok rá kiváncsi.. a file 328 megás!!

I.C.ram
már sikerült megoldanom. 😊
I.C.ram
Hát pl a Mitsubishi texutrája, meg a pezsó taxi... 😞 Miért nincs textúra az autókon?
M@TriX
hát melyik ratyi benne? Amúgy sztem reinstall kell...

I.C.ram
Néhány autó elég ratyi benne, ugye lelehet törölni majd, vagy GTA reinstall kell?
M@TriX
iTT infó és link...
Képek meg iTT...

I.C.ram
azt honnan?
CSOCSO
autot így lehet betenni...amugy szedd le a realgta-t és nem kell importalgatni betesz minden jo autot...
amugy a filet nemtom....
I.C.ram
Elvileg metaláltam a német oldanlon, de nem biztos, ogy megy. 😊) Ja és autókat, hogyan lehet importálni a játékba?
I.C.ram
ez kérdés .😊
I.C.ram
Hi all! Nem tud valaki olyan oldalt, ahol megtalalálható az a fájl, ami azt teszi lehetõveé, hogy a bandák nem lövöldöznek rám.