7566
-
#6783 öööh.. -
#6783 nekem fennt van a realGTA és ráadásul RiP . :) 1.0 -
#6782 taxiban vagyok.. a kezdo helyen fent a kis kertben.... -
#6781 A real gta fent van nektek is? Nem értem miért nem tudok kapcsolodni...152.66.229.21 ? -
#6780 sztem a mellek kocsikat nem latjuk
amúgy a kezdő az első sziget felé menő híd előtt van igaz? -
#6779 meg mindg? en gyujtottem oda egy csomo taxit...de senkit nem lattam.. csak egy ket arab vitte el a taxikat:) -
#6778 Nekem server full az üzenet... :( próbálkozom kitartóan. -
#6777 nincs.
Merre cvagy?
Ott vagyok kezdon...
-
#6776 nincs ott egy csomo taxi?:) -
#6775 na bennt vaygok es elöttem valaki. :) -
#6774 szvsz legyünk csak egy szigeten..és a középsőn..ok? csak itt baromkodjunk.. -
#6773 szedd le a kis szart.. 1 mega sincs oszt gyere -
#6772 Már itt tartunk?...szóljatok ha alakul valami! Ebből nem maradhatok ki... -
#6771 ha be tudsz jönni gyere oda ahol a dodo van!!!!gyalog vagyok itt a repcsi téren..sajna kurva sok auto hülyén mozog.. nem gyorsan csak levágnak kanyarokat meg ilyenek.. de ha nekik megyek semmi... -
#6770 keress hülyén mozgó autót, vagy veled azonos embermodellt én már találkoztam pár ipsével. :)
De túl lagzik. Így még nem buli... -
#6769 jah láttam hogy bennt voltal -
#6768 én bent vagyok.. hogy a gecibe lehete gymast megtalalni?? -
#6767 Most meg azt írja, hogy tele van. :)
Mondjuk igaz, hogy megjelent a lentebb említett honlapon is.... szóval mindneki látja... -
#6766 amúgy kicsit lehet csetelni, csak körülményes
ugyanis apreferencesbe lehet chat billt megadni.
Szóval ALT-TAB-.al a client program mközött és a játék között lehet mászkálni...
Mondjuk elég lagos még és néha nem látszik vagy az ember vagy a kocsi, vagy egyiksem. :) -
#6765 leállt a szerver? -
#6763 Ja, ha valaki nem találná a klienst iNNen lehet lekapni... -
#6762 na leszedtem ezt a verziót ha van valakinek kedve akkor kipróbálhatnánk... :) -
#6760 hát nemtom, sztem a 0.3 jobb lesz. Addig kihúzzuk valahogy. Ja új infó: a fejlesztők 2 héten belülre ígérik a 0.3 megjelenését. Végre egy időmegjelölés. :) -
#6756 már van multiplayer...csak gagyi... -
tbundy #6754 -
tbundy #6749 időközben megoldottam a problémát, egy másik rendszervinyóra raktam fel a gamet.
valakinek sikerült életre keltenie a multis részét? amikor csatlakozok egy szerverhez, kiírja egy idő után, hogy: wrong protocol state for the requested transaction or request.
ötlet? v ez még annyira béta mod, hogy inkább várjak az újabb verzióra? :) -
zozo12 #6748 hát ez a paródia nagyon brutál -
#6747 bocsi, szoktam ha tudok segíteni, de Win98 alatt még nem láttam GTA3-at. -
#6746 Hardwired.hu -n lessétek meg a GTA paródiát!:) -
tbundy #6745 blank screen :)
mint xp alatt, ha nincs fent peccs... -
#6744 http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=1208&dl=1
Hát ez nagyon jóóóóó! :)) -
#6743 hibaüzenet? -
tbundy #6742 építőbb jellegű? :) -
#6741 Win98 DX9? Nem rossz. :) -
tbundy #6740 help kellene:
gta3 nem indul el, blank screen jön be, és kifagy.
dx9, '98, a konfig megfelel, mert régebben már volt fent a game, csak azóta reop volt. (rip, és iso ugyanazt csinálja)
detonátorból 43,00-val és régebbiekkel is próbáltam. win98 update is megvolt, hátha..
ötlet? -
#6739 pontos dátum nem ismert... -
zozo12 #6738 kösz
nem tudjátok esetleg hogy mikor jön ki??? -
#6737 még nem -
zozo12 #6736 sziasztok azt szeretném megtudni hogy kijött e már a gta3 multi 0.3-as verzió?? -
#6734 Mivel már nem reggel 5óra van, így én már kapisgálk valamit. :)
Ha RiP-ed van, akkor erre van szükséged, ha ISO-d, akkor meg erre! :)
U.i.: sajnos most kikapcsolták itt a netet, így nemtom ha megérkezik be írta e valaki. Ha igen, akkor sorry...