7566
-
#7023 ahhoz nem az 1.1-es patch kell..
-
#7019 ez kész :)
-
dieselG #7017 Oppá, bocs a floodért :P -
dieselG #7016 Ugy, hogy szépen visszaolvasol, és rálelsz a 2ezerszer feltett kérdésed megoldására.. -
dieselG #7016 Ugy, hogy szépen visszaolvasol, és rálelsz a 2ezerszer feltett kérdésed megoldására.. -
#7013 Hihetetlen... -
#7010 ott is kapsz majd missziokat.
Amúgy ha felette mennek emberek akkor azok sikoltoznak. :) -
inaki ramirez 1 #7009 a 2.szigeten a parkba a wc mi cél szolgál azon kivul hogy nincs ott senki,és mégis hallom a hangokat,sőt ha lovok még sikoltoznak,
szoval ez mi??
-
#7007 Csak lenne már tényleg full magyar nyelvű ez a király patch! -
#7006 Az lehet, hogy nekem is segítene.
Előre is kösz. -
#7005 :))) -
#7004 Hát lehet, hogy az ATI miatt van. De majd feltöltöm a progit, aztán hátha azzal menni fog... -
#7003 amitől más néven írsz be, attól még mindenki tudja, hogy te vagy. :)
Amúgy vettük, hogy le lehet tölteni. :) -
#7002 Vidkártya: ATI RADEON 9000
-
#7000 jaj a grafkártyát nem írtad le. Amúgy elég korrekt, mondjuk az 1Ghz proc a leggyengébb láncszem. De írd a vidkártyád is. Valahol van egy 3D szűröm, ahol effekteket lehet ki/be kapcsolgatni. Én anno a Gef2-esemmel így gyorsítottam be a GTA3-amat. Majd megnézem a CDimet.. -
#6999 1 Ghz, 56 Giga, windows xp, dx 9.0, 512 MB RAM -
#6998 ird le a konfigot és az oprendszert -
#6997 Arra, hogy a játék ne szagasson nincs valami crack vagy valami más? -
#6996 hááát.. alakul.... :) -
#6995 mikor jön már a 3 as multi?? -
#6994 Amikor viharos a víz, akkor lehet faszán a mólóra ugratni! -
#6993 ja, ha megfelelő a part. Már én is kipróbáltam. :) -
#6992 A beszálláshoz minek ugrálsz? Enter gomb oszt kész:) -
#6991 Én tudom hogy kell beszállni, de az a béna Ray belefullad! -
dieselG #6990 Te mondod? :) Az én modszeremnél garantáltan senki sem fog vizbe esni.. a hajoval egyenesen fölmászok a mólóra, vagy szárazföldre, hidd el, ha gyorsan mész, simán fel tucc menni 1m magas partra is..:P aztán szépen kiugrok szárazra :) -
#6989 amúgy a kiszállás problémásabb (nekem), de annyi a lényeg, hogy 5-10°os szögben nekimész a kiszemelt kiszálló helynek, de már lekapcsolt motorral belibeg, azután kiugrás. Mondjuk az nagy szívás, hogy beugrsz a hajó, mész pár kmt, aztán kiugrásnál beleesel a vízbe. :) -
dieselG #6988 Ha nem tévedek, staunton islandról nem lehet áthajózni shoreside vale-ra.. vmi korlát van a 2sziget között. bár volt vmikor 1 kis mod ami kiveszi azt a bizonyos korlátot, de mind1 :) Lassan 1éves már a GTA3, ideje tortát rendelni 1 gyertyával :D /máj.21-ére/ -
#6987 dehogy. bele kell ugorni. Ugrás gomb és amikor beleugrasz akkor kell az elejébe bemászni és használat gomb és kakaó!! :) Persze csak óvatosan, mert beleesel a vízbe akkor vége.
Amúgy ez a variáció eszembe sem jutott, pedig jó 5let. -
#6986 Én először hajóval próbáltam menni, de az a hülye nem tud beszállni. -
#6985 ezt mondja mindenki, de egy strapabíróbb járgánnyal, pl. páncélkocsi simán el lehet oda lavírozni. Nem annyira vészes... Elsőre megvolt. -
dieselG #6984 Hehe :) bár hollywood is mindig hasonlókat csinál, mégsem panaszkodik senki..:) -
#6983 Stílusos megoldás :) -
dieselG #6982 Nah már csak PONT 2HÉT van hátra Vice City europai megjelenéséig..
noxius, én ugy csináltam h beirtam a tankot megjelenitő kódot /nememléxem már miaz/, beültem ralphfal és már robbant is a fél hadsereg utánam repülötérig :P -
#6981 Az alagútban kell menni, mert a rendőrök ellenőrzik a hidakat.
A bejárata asszem valahol a stadion mögött van. -
#6979 Kösz a felvilágosítást. Valamicskével tényleg jobb lett. -
#6978 én nem pöcsöltem, nekem 1.0-ás van és meg vagyok vele elégedve. Mondjuk csak a RealGTA-t raktam fel a magyarítást és sebességmérőt nem. -
#6977 a windows-ra hozzáértő ember amit lehet nem bíz rá. :)
A windows úgy működik a legjobban, ha fix a virtuális memória. Mert akkor nem kell görcsölnie, amikor létrehozza. Nálam most fix 1GB a virtuális memória. De nem kell ekkora.
Mondjuk beírod a minimumhoz és a maximumhoz is hogy 256MB, vagy amekkorát akarsz. Attól függ mennyi helyet tud rááldozni. -
#6976 Az miért jobb? Ha a winfos kezeli, akkor nem a lehető legnagyobbon van? -
#6975 Köszi, idő közben a szűz GTA-nál hibátlan lett. A magyarítást visszatoltam rá, de ekkor szinte mindíg pár perc játék után kidob a játék a windows desktop-hoz. Ezek szerint a magyarítás+realmód az nem jó dolog? Te nem próbáltad még ki? Honnan tudnám letölteni a legfrissebb crackel exe-t a játékohoz? -
#6974 mondtam, hogy olvass readme-t. :)
A fórumba már vagy 20x leírtam, de a "jószevemsírbavisz" alapon beírom neked :):
"1. Delete the files "txd.img" and "txd.dir" from GTA3's "models" directory"
ezt kell megtenned és tadamm kész.
de szűz GTA3-nál ezt nem kell, mert ezt az első indításnál kreálja...