7566
  • M@TriX
    ahhoz nem az 1.1-es patch kell..
  • hen-tes
    ez kész :)
  • dieselG
    Oppá, bocs a floodért :P
  • dieselG
    Ugy, hogy szépen visszaolvasol, és rálelsz a 2ezerszer feltett kérdésed megoldására..
  • dieselG
    Ugy, hogy szépen visszaolvasol, és rálelsz a 2ezerszer feltett kérdésed megoldására..
  • Manta
    Hihetetlen...
  • M@TriX
    ott is kapsz majd missziokat.
    Amúgy ha felette mennek emberek akkor azok sikoltoznak. :)
  • inaki ramirez 1
    a 2.szigeten a parkba a wc mi cél szolgál azon kivul hogy nincs ott senki,és mégis hallom a hangokat,sőt ha lovok még sikoltoznak,
    szoval ez mi??
  • Ramore
    Csak lenne már tényleg full magyar nyelvű ez a király patch!
  • KG21
    Az lehet, hogy nekem is segítene.
    Előre is kösz.
  • gyraph
    :)))
  • M@TriX
    Hát lehet, hogy az ATI miatt van. De majd feltöltöm a progit, aztán hátha azzal menni fog...
  • M@TriX
    amitől más néven írsz be, attól még mindenki tudja, hogy te vagy. :)
    Amúgy vettük, hogy le lehet tölteni. :)
  • Patesz
    Vidkártya: ATI RADEON 9000
  • M@TriX
    jaj a grafkártyát nem írtad le. Amúgy elég korrekt, mondjuk az 1Ghz proc a leggyengébb láncszem. De írd a vidkártyád is. Valahol van egy 3D szűröm, ahol effekteket lehet ki/be kapcsolgatni. Én anno a Gef2-esemmel így gyorsítottam be a GTA3-amat. Majd megnézem a CDimet..
  • Patesz
    1 Ghz, 56 Giga, windows xp, dx 9.0, 512 MB RAM
  • M@TriX
    ird le a konfigot és az oprendszert
  • Patesz
    Arra, hogy a játék ne szagasson nincs valami crack vagy valami más?
  • M@TriX
    hááát.. alakul.... :)
  • CSOCSO
    mikor jön már a 3 as multi??
  • KG21
    Amikor viharos a víz, akkor lehet faszán a mólóra ugratni!
  • M@TriX
    ja, ha megfelelő a part. Már én is kipróbáltam. :)
  • KG21
    A beszálláshoz minek ugrálsz? Enter gomb oszt kész:)
  • KG21
    Én tudom hogy kell beszállni, de az a béna Ray belefullad!
  • dieselG
    Te mondod? :) Az én modszeremnél garantáltan senki sem fog vizbe esni.. a hajoval egyenesen fölmászok a mólóra, vagy szárazföldre, hidd el, ha gyorsan mész, simán fel tucc menni 1m magas partra is..:P aztán szépen kiugrok szárazra :)
  • M@TriX
    amúgy a kiszállás problémásabb (nekem), de annyi a lényeg, hogy 5-10°os szögben nekimész a kiszemelt kiszálló helynek, de már lekapcsolt motorral belibeg, azután kiugrás. Mondjuk az nagy szívás, hogy beugrsz a hajó, mész pár kmt, aztán kiugrásnál beleesel a vízbe. :)
  • dieselG
    Ha nem tévedek, staunton islandról nem lehet áthajózni shoreside vale-ra.. vmi korlát van a 2sziget között. bár volt vmikor 1 kis mod ami kiveszi azt a bizonyos korlátot, de mind1 :) Lassan 1éves már a GTA3, ideje tortát rendelni 1 gyertyával :D /máj.21-ére/
  • M@TriX
    dehogy. bele kell ugorni. Ugrás gomb és amikor beleugrasz akkor kell az elejébe bemászni és használat gomb és kakaó!! :) Persze csak óvatosan, mert beleesel a vízbe akkor vége.
    Amúgy ez a variáció eszembe sem jutott, pedig jó 5let.
  • KG21
    Én először hajóval próbáltam menni, de az a hülye nem tud beszállni.
  • M@TriX
    ezt mondja mindenki, de egy strapabíróbb járgánnyal, pl. páncélkocsi simán el lehet oda lavírozni. Nem annyira vészes... Elsőre megvolt.
  • dieselG
    Hehe :) bár hollywood is mindig hasonlókat csinál, mégsem panaszkodik senki..:)
  • KG21
    Stílusos megoldás :)
  • dieselG
    Nah már csak PONT 2HÉT van hátra Vice City europai megjelenéséig..

noxius, én ugy csináltam h beirtam a tankot megjelenitő kódot /nememléxem már miaz/, beültem ralphfal és már robbant is a fél hadsereg utánam repülötérig :P
  • KG21
    Az alagútban kell menni, mert a rendőrök ellenőrzik a hidakat.
    A bejárata asszem valahol a stadion mögött van.
  • KG21
    Kösz a felvilágosítást. Valamicskével tényleg jobb lett.
  • M@TriX
    én nem pöcsöltem, nekem 1.0-ás van és meg vagyok vele elégedve. Mondjuk csak a RealGTA-t raktam fel a magyarítást és sebességmérőt nem.
  • M@TriX
    a windows-ra hozzáértő ember amit lehet nem bíz rá. :)
    A windows úgy működik a legjobban, ha fix a virtuális memória. Mert akkor nem kell görcsölnie, amikor létrehozza. Nálam most fix 1GB a virtuális memória. De nem kell ekkora.
    Mondjuk beírod a minimumhoz és a maximumhoz is hogy 256MB, vagy amekkorát akarsz. Attól függ mennyi helyet tud rááldozni.
  • KG21
    Az miért jobb? Ha a winfos kezeli, akkor nem a lehető legnagyobbon van?
  • Ramore
    Köszi, idő közben a szűz GTA-nál hibátlan lett. A magyarítást visszatoltam rá, de ekkor szinte mindíg pár perc játék után kidob a játék a windows desktop-hoz. Ezek szerint a magyarítás+realmód az nem jó dolog? Te nem próbáltad még ki? Honnan tudnám letölteni a legfrissebb crackel exe-t a játékohoz?
  • M@TriX
    mondtam, hogy olvass readme-t. :)
    A fórumba már vagy 20x leírtam, de a "jószevemsírbavisz" alapon beírom neked :):
    "1. Delete the files "txd.img" and "txd.dir" from GTA3's "models" directory"
    ezt kell megtenned és tadamm kész.
    de szűz GTA3-nál ezt nem kell, mert ezt az első indításnál kreálja...