GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
plzzzz
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Valaki nem tudná elküldeni nekem a trabi fájlt ami az fpscentralon van? Ugyanis én próbálom regisztrálni magam, de nem küldik meg az aktivizációs kódot.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
1. Delete the files "txd.img" and "txd.dir" from GTA3's "models" directory.
(Töröld le a "txd.img" és "txd.dir" fileokat a GTA3-ad "models" könyvtárából.)
Ezt akkor kell megcsinálni ha "nincs-textúra" effektus lép föl. Ami akkor jöhet létre ha már használt GTA3-ra rakjátok fel a RealMODot. HA install GTA3 és rá a RealMOD akkor nem is kell. Ugyanis a GTA3-at amikor elõször indítod, akkor láthatsz egy olyan lóding feliratot, hogy konvert textures to your vidcard (vagymi). Ekkor csinálja a fennt említett fileokat. RealMOD-hoz ezt újra kell konvertálnia. Ilyen egyszerû. Na. 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Akkor mit honnan szedjek le a netrõl mit hova hogyan telepítsek?
Köszi ti vagytok a királyok!!!
2)lertam egyszerûen hogy mit kell csinálni..egyszer kell megcisnálni ( az egészre magam jöttem rá egyedûl nulla angoltanulással) és simán meg lehet jegyezni és halál könnyû..egy autó kb 1 perc...amugy szedd le a real gta3 at... azhem minden autot lecserél..supra, audi tt, sl merci, lamborghini stb..nem is kell más
csak azt az egy filet kell törölni ami a readme-ben benne van...
az FPSCENTRAL.hu oldalon vagy egy jó pár auto amik ugy vannnak megcsinálva hogy csak egy exe amit futtatok és felül írja a fájlokat.
TUDTOK OLYAN LINKET AHOL VAN MÉG ILYEN AUTOK??? TEHÁT NEM AKAROK IMG, TXD MEG MÁS FÁJLOKKAL BASZKÓDNI HANEM EXE ÍNDÍT ÉS KÉSZ
KÖSZI
Le kell törölni valami tx.img vagy mi filet...
felraktam a realgta mod-ot,be is tölti,a koccsik is ujak,de egykét kivétellel egyiknek sincs sem belsõ,sem külsö texturája!És a reklámtáblák sem jók sztem...
mit kell átállitani?
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
csupán egy gondom van:
patchelés és crackelés után is kiirta,h kéri a kettes cd-t....ezélrt felrakatam a nocd patchet.ment minden simán,majd letöltöttem a realgta mod-ot,most meg azt csinálja,hogy uj játék inditásakor nem töltibe teljesen a játékot,hanem a "csík" a vége felé megáll!
Ez a nocd miatt lehet?ha tudsz légyszi segits.Köszi
WinXP-m van GF4MX460-assal,és a progi inditásakor két sárga csik jelenik meg.a neten volt valami XP patch,de azt meg nem rakja fel,mer valami nyelv nem jo neki.Tudtok segitenio?köszi szépen!
Lt.Balu(HA-FUN)
Már attól féltem az összes topic itt marad.
phûû

Most vettem egy R9100-át és a probléma az, hogy rögtön a játék elindítása után az internetre akar menni (bejön az a párbeszédablak, ahol kapcsolódni lehet az internetre). Ha a cancel-t nyomom meg, nem történik semmi (kilép a játékból, de igazából be sem lép).
Miért akar az internetre menni?
Elõtte egy GF4MX-es kártyán ez nem volt.
A játék patchelve is ugyenezt csinálja.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
hi! winXp sp1 hun -om van rendszernek jelenleg.a q306676_WXP_SP1_X86_HUN file azért kellett hogy a mentett állást vissza lehessen tölteni. mikor korábban játszottam akkor még sima XP volt, és nem is volt semmi gond. de az SP1-re nem telepíthetõ ez a patch. emlékszem, hogy valamit a windows könyvtárban bütykölt a patch,mondja már meg valaki hogy mit, hátha manuálisan meg tudom oldani, mert ezért most nem teszek fel régi xP-t
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Infó&stb
A Segítséget elõre is köszi!!!