7566
-
#6973 512 RAM-mal nem kellene problémáznia. Esetleg próbáld a virtuális memóriát emelni... -
#6972 Feltettem a real módot, a színek el vannak szúrva, hamarosan felrakom egy "szűz" gta3-ra is, remélem ott már hibátlan lesz. A magyarítást utána rá lehet rakni? Mert azt láttam, hogy angolra váltott a jelenlegi verziómnál a real móddal. -
ricky #6971 nem akar valaki multizni most??? -
#6970 De engem az zavar, hogy folyton a vinyómat buzerálja! Ez nem a ram miatt van? Mennyi kell neki, hogy ne nyúljon a vinyóhoz? -
#6969 köszi! -
#6968 amikor gef2m volt nekem is akadt az árnyékoknál sajna -
#6967 Lentebb itt azt írták 900-on gef2-vel nem akad...
hát nekem 1,1g gef2 512ram és kurvára szaggat! Van valami patch ami javít ezen? Csak a Cheffz féléről tudok, de az nem segít sokat! -
#6966 abszolúte nem érinti. Ez a RealMOD csak a megjelenést, kisebb fizikai dolgot érint. A játékmenetre nincs hatással.
Felrakása nem nehéz, csak olvasni kell a readme-ket. Azaz azt amit az install után kidob... és kész is.. -
#6965 Köszi, nehéz felrakni? Illetve mentett állásomat tudom folytatni a REAL módban majd? -
#6964 Nem! A cd-t nem veheted ki, mert ellenőrzi, hogy bent van-e, de nem pörgeti... -
#6963 http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1019471065#6888 :) -
#6962 Ez a RealGTA mód ez mit takar pontosan? -
#6958 telepítsd újra gmmát aztán 1.1 ptch, aztán másold az audio mappát, és azt hiszem crack nem is kell! Ha nem megy, akkor plusz crack :) -
#6956 olvasd el a #6912-t! -
#6953 Ja, elvileg működik, de sokkal többet mutat, mint amennyivel egyébként mész. -
#6950 Kipróbáltam, de a sebességmérő hülyeségeket mutat, így semmi értelme.
Lenne pár kérdésem: változó ideig, van amikor sokáig egyfolytában, elkezd szaggatni a játék. Amikor régen volt a gépemen, akkor nem csinálta. Lehet ez a Realmod-tól (részletesebb autók)? 1.7 XP, 512 DDR, Radeon 8500, SBLive 5.1. GF2-vel az alap GTA3 lassan ment, de nem voltak ilyen behalásai.
Régebben sok helyen láttam olyan feliratot, ami primitív, de vicces volt, most azt keresem, de nem találom. Ebből esetleg nincs RGTA kompatibilis változat?
Köszi -
zozo12 #6948 csak az a baly vele hogy hogy nem jó autóneveket ír ki ha fent van a realgta. -
zozo12 #6947 nekem a realgta3 van fent és rendesen müködik.
minden megy.
a magyorosítrás és a kilométer óra is csak a betöltéseket nem tudom behozni -
cse978 #6946 csak egy probléma RealGTA alatt enm működik csak a magyarítás része ! :-( -
zozo12 #6945 írtó egyszerű.
kezd azzal hogy szedj le egy vinrart meg ugye a magyarosítást.
tedd fela vinrart és csomagold ki azzal a magyarosítást.
utána nyisd meg benne az ismereteket és ott minden le van írva részletesen. -
zozo12 #6943 hoppá kicsit kocsi
szivesen száguldoznék vele -
#6942 hő király -
#6941 -
#6939 < img src="aholakepvan.url.hu">
csak az első < utáni space vedd ki -
zozo12 #6938 kösz
már csak azt kérdezem meg hogyan lehet képet beileszteni ide már minden félét próbáltam de sehogy nem jött össze.
előre is köszi a segítséget. -
tbundy #6937 az sok, annyi időt nem adok :P -
#6936 most olyan 96%-os.... még talán 1-2 hét kell neki... -
zozo12 #6935 sziasztok
nem tudjátok esetleg hogy kijött e már a 0.3 as multi verzió?????????? -
#6934 Köszi!
Kár, hogy nincsen rendes trabi hangja...
deremdemdem -
cse978 #6933 Hali Me!
A trabcsi innen tőlem mehet:
http://www.freeweb.hu/cse978/download/trabant.exe -
#6931 Nekem a trabant kéne! valaki mailbe küldje már el!
plzzzz -
#6930 Nem tudnád mailben eldobni nekem? -
#6929 Köszi, jól sejtettem, honnan fúj a szél! -
krisz073 #6928 Rossz a Crack,van egy másik Crack azt szerezd meg és már müködni is fog a visszatöltött kimentés. -
#6927 Játszottam a játékkal, pár feladatot megoldottam, utána lementettem. Másnap nem tölti be a lementésemet. Rossz a crack-je a játéknak, vagy rossz a játékom verziója? Mi lehet a hiba? -
#6926 akkor egyszer. Gondolom akkor tömöríti be maga megfelelő beállítású textúrákat... -
#6925 Üdv!
Valaki nem tudná elküldeni nekem a trabi fájlt ami az fpscentralon van? Ugyanis én próbálom regisztrálni magam, de nem küldik meg az aktivizációs kódot. -
#6924 aha.. és ezt a két filet akkor generálja éppen? -
#6923 Idézet a RealMOD readme-jéből:
1. Delete the files "txd.img" and "txd.dir" from GTA3's "models" directory.
(Töröld le a "txd.img" és "txd.dir" fileokat a GTA3-ad "models" könyvtárából.)
Ezt akkor kell megcsinálni ha "nincs-textúra" effektus lép föl. Ami akkor jöhet létre ha már használt GTA3-ra rakjátok fel a RealMODot. HA install GTA3 és rá a RealMOD akkor nem is kell. Ugyanis a GTA3-at amikor először indítod, akkor láthatsz egy olyan lóding feliratot, hogy konvert textures to your vidcard (vagymi). Ekkor csinálja a fennt említett fileokat. RealMOD-hoz ezt újra kell konvertálnia. Ilyen egyszerű. Na. :) -
#6922 amugy ha jol emléxem nem kell törölni SEMMIT!! éppen az van leírva hogy ha szar lett a realmod akkor azt a kettőt ötöröld majd tedd fel megenn..