7566
-
#790 távcsövessel még jobb:)
PS2 van egy kód amivel még több vért elő lehet csalni...
hmmm nyakra finoman célozva csak úgy fröccsen:) -
#789 Hol ez az autóbolt? -
#788 nekem ez a kedvencem:)
-
#786 a kocsit lehet CSAK egérrel írányítani?mert a kezeim nem mozog-nak rendesen....:<<< -
TheZsenyka #785 Előveszed a háromszöget és megkéred a csajt hogy dugja fel neked... -
#784 thx -
#783 amatőrök :))))))))))) látszik, hogy nem a nyolcban edződtetek :) -
#782 Nekem nem sikerül a kurvázás, beszáll az autóba a nő,elmegyek, leállok egy helyen, de utána nem törétnik semmi. Mit kell még csinálni? -
#781 #752 -
#780 legyen nálad 6 rugó, elviszlek egy jó helyre :) -
#779 hogy lehet kurevazni? -
t. Füly #778 Fel tudná vki rakni ide a GTA3 jo crackjét????köszi -
Borg #777 ne tedd bele isoba, felesleges.ű
ird ki a 2cd deciancot, mahjd install után nyomd bele a gta3.exet, nekem igy megy. -
#776 Srácok a térképet nem tudnátok SG ftp-re kitenni ,mert onnan nem jön le nekem...
Van egyébként egy olyasmi küldetés,hogy menjek le a kikötőbe valami új járműért vagy valami hasonló ez hogy szól vagy mit kell csinálni ?? -
Me Ga #774 Ja, a Deviance féle 2CD-s verziót próbálom... -
Me Ga #772 Az iso-hoz kiadott Crack-Patch PPF-O-Matic.exe a fájlok betöltése és az Apply gomb után ezt mindja:
The filesize of the binfile does not match with the filesize of the binfile this PPF-Patch was made of! CONTINUE?
Ez jó így? Mehet tovább? -
#768 a kocsit lehet CSAK egérrel írányítani?mert a kezeim nem mozog-nak rendesen....:<<< -
#766 Egérrel tudsz fordulni -
#764 Regen jaccotam egy ennyire levezetes jatekal vazzeg :) -
#762 Ahm en egy sima taxival nyertem bazzeg:)) -
Borg #761 Én is igy terveztem, de mivel a busszal törtem be a kirakatot, a nyakamon 4 zsaruval, már nemigen jöttem ki a bansheevel:))) -
#759 MGS sem volt bugos -
#757 az 1.0 lemans 24 bugmentes volt, csak kicsit arcade -
#754 már rájöttem mi a baj -
spR #750 Úgy láttam, aranypókon még fent van.
-
#749 ISO megvan, install, deviance crackfix felrak
és kéri a CD2-t indításnál, hiába van a drive-ban.
másnak volt ilyen? -
#746 morpheus nálam nem műxik........ -
#744 gothic.uw.hu -ról már törölték? És 0day.zona.hu ról? És aranypok.uw.hu -ról? Mert ha igen morpheusnál még mindig fenn van. -
#743 izé....... de nem jött le az egész, kéne link :D -
#742 Nem. Most mész, és megnézed :) -
#741 na majd egyszer megnézem -
spR #740 Kurvára jó. Annak ellenére, ahogy már többen irták, van benne pár konzolos múltra visszavezethető hibája. De ennek ellenére tényleg királyos. -
#739 533 celeron+96 mega ram + 16 megás savage4 ---> 2-5 fps :D
De megy! :)
800-as procival gf2-n 800x600ban megy mindenkinek de ha visszaolvasnál ezt látnád is. -
#738 Már tegnap reggel 8-kor fenn volt az iso és a rip crack is az SG ftpn vagy 3 példányban, nemtom minek itt habozni amikor nem csak innét, de még vagy 10 helyről le lehetne tölteni! -
#737 komolyan? Ennyire?
gépigény? -
#736 G***i jó :D -
#734 jó a game?? -
#733 Csak mégsem homály tv-n, pixeles 640x480-ban van... ez a pc legnagyobb előnye. -
#732 :DDD -
#730 nekem se akar beszálni