7566
-
#728 a kurvázás csak annyi,hogy beszáll a ribi és fogy a zsozsód!!! amúgy qrva állat a game!!!!! -
#726 Hat vaz... en reggel 6 ota amiota feltelepitettem mostanaig jaccotam:) Joggal alithatom hogy kurva jo gama. Tok faszak a radio adasok bar sokat ismetlodnek de egy kettot halara rohogtem magam:) Jo a kocsikazas es a kurvazasnal felorat rohogtem:))) -
#721 Na emberek felfedeztem egy kisse nevetseges megoldast a progiban (biztos ez a konzoldivat):
Megalltam a varos egy pontjan, csak ugy szemlelni a forgalmat. Elneztem jobbra jott egy jott egy terherauto, elneztem balra, majd ismet visszaneztem a teherautobol valami hiper szuper v8as sportkocsi lett - szoren szalan eltunt. Ezt megismeteltem parszor es eleg szomoru kovetkeztetesre jutottam: a progi aszerint rakja le a kocsikat-embereket hogy eppen merre nezunk (ez meg nem volna gond) csakhogy minden egyes alkalommal ujra-generalja ezeket!, magyarul akit 2masodperce meg lattunk a hatunk mogott 1 korbafordulas utan mar nem fogjuk mert mast tett a helyere a progi...) hat ez nagyon amator :( -
#720 He eszednel vagy leszeded :) vagy ha gf4ed van valam 2Ghz feletti masinaval akkor nem szoltam...
-
#719 Legtutibb járgány a versenyhez a patriot. Ez a legkirályabb járgány. Viszonylag gyors és masszív. Ezzel elsőre nyertem. Elötte vagy 20x beszoptam.
Képet küldenék hozzá de nem értek ehez. -
#718 Full Screen Anti-Aliasing, élsimítás. A videókártya tulajdonságainál válasz ki, hogy 2x, 4x, vagy semmi. -
Me Ga #716 Sziasztok!
Segítséget kérnék Tőletek! Már majdnem kész a letöltésem, de a Deviance féle 2. CD-ből hiányzik még jópár fájl.
Tud valaki működő (és aránylag gyors) helyet ezekhez?
Előre is köszi. -
dev!l #709 akkor aanniyt segitsetek hogy enyomom a cracket aztan megall a tolto kepnel ez miert van?
-
dev!l #708 valaki mondjo mar egy RIP crack cimet mert most letoltotem a gamet es baszhatom mert nem indul el. PLZ PLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZ -
Devla #707 Elso kerdes: A lenyeg, hogy nem szabad kozel menni, kovesd ugy 30-40 meterrol. Ha elkezd felmenni a "spookmeter" akkor tul kozel vagy. (megijed attol, hogy kovetik es nem megy el besugni :))
Masodik: Kb. ket kuldivel azutan, amin epp vagy lesz egy kuldi, aminek resze, hogy atjutsz a masik szigetre egy motorcsonakkal. Kozvetlen utana megjavitjak a hidat, es nyugodtan kozlekedhetsz a ket varosresz kozott. -
#706 Szigetre hol lehet átmenni? -
#705 Van egy küldetés, az S betüs csávó adja fent a házban, ami előtt(a két maffia sentinel áll). Szal le kell menni a Luigi bárja elé ott kicammog egy faszi beül taxiba, nekem követni kéne ha jól értettem, erre mindig kiírja, hogy mission faild.. Mit cseszek el?
A másik kérdés?! Az autóversenyt ki mivel nyomja? Én mindig szétvágom az autómat és mire autótcserélek lelépnek... -
caratyuska #704 hát nekem nagyon tetszene ha nem szenvednék azzal a problémával amivel néhányunk, a tény az hogy a gép elég neki 1700+ gts 256ddr két os alatt is próbáltam 98 meg xp természetesen patch-elve, de mindkettő alatt "rángat" minden grafikai beállítással, a gép egyéb beállításaival nincs nálam hiba mert 20 pont híján 10000-et megy 3D mark 2000-ben
valaki sikeresen orvosolta már a problémát? -
#703 Hat nem tudom , de megszortam a tomeget +2 rendorkocsit granattal kemenyen 5 csillagos bunozo voltam. Le is alaztak a zsaruk :-))) -
Devla #702 Nagyon jo, egy ugratasert 5000 dolcsi jutalmat kaptam :D Miutan atmesz a masodik szigetre van egy hid ahol a ket sav koze be lehet menni es ott van egy L alaku ugrato, jo sok uttal elotte hogy fel tudj gyorsulni. Ilyen nagyobb ugratasoknal lelassitja a jatekot es szepen slow motionben lehet latni alulrol ahogy repul a kocsi, nagyon kiraly! -
#701 Vááááááááááá!!!!!!!!!!!
Ez bűntet tipor gyaláz uralkodik! :))
A gta3 az atyaúristen!
QRVA JÓ :DDD -
#700 Szerintem nagyon hangulatos a grafikája! -
#699 „Békés tömegdemonstráció!
Május 25.-én, délután 3 órai kezdettel békés tömegdemonstrációt szervezünk a Kriszinta körúti Matáv-székházzal szemben lévő parkba (Vérmező). A pontos cím: 1013 Bp., Krisztina körút 55. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kérünk mindenkit, aki teheti, hozzon magával egy egeret (számítógéphez valót), a nyakába akasztva, ezzel is felhívván a figyelmet a demonstrációra. A helyszínen ezeket az (természetesen nem működő) egereket «eltemetjük».”
Netért
www.netert.nyoc.hu -
#697 Hát kb... :) -
#696 ne benazzatok ma! vegyetek akkor egy konzolt ha mar a pc-n a menuben elakadtok :) -
#694 Honnan lehet letölteni a GTA3 creackfix repack-ot? -
#693 Játék közbene nem lehet állítani a felbontás csak előtte. -
#691 ammeghun van
-
#690 mármint, myth crack fixet. -
#689 myth ripet rakj fel. -
#688 -> #291
-> #306 -
#684 Én most töltöm a RIP-et (először, addig is jáccok) és érdekelne hogy télleg nem lehet benne menteni ill. tölteni ? Mer' az suxx -
#681 azaz nyomulnék....
: ((( -
#680 Én már kirobbantottam egy bandaháborút (durva volt : )) és most nyomulok felrobbantani egy hajót, ami tele van fűvel. : ))) -
Borg #679 hogyhogy elsö pálya vége? én vagy 5-6 missziot csináltam, felrobbantottam a fiukat a kocsiban 2 misszioban is, meg mar csajokat is vittem a rendörbálba stb...
Amúgy én leszedtem azt a helikoptert:) a kis köcsög lejjebb szált, én meg busszal voltam:) ajánlom a buszt, nagyon batár, 1 helyen lehet egy parkoloba 2t találni. Csak az a baj, ha egyszer elege lesz, akkor elöre jelzés nélkül felrobban. Viszont rendörautók csakugy pattognak le róla:) -
#678 Jó ez a játék csak az a baja, hogy kibaszott elmaradott a grafikája... :)
De maga a játék naddon jóó! :D -
#677 Eddigi rekord 3. Már helikopter körözött felettem. -
#676 Csak nekem rosszak a savejeim a RIP-ben, vagy másnak is? Kicsit idegesítő, hogy nemtudom visszatölteni az egyetlen savemet, ami szerintem az első pálya vége, mert kidob a zabáljtalan müvelettel. -
Borg #675 apropo volt mar 6 csillagotok zsaruktol?:))) durva helyzet:))) -
Borg #674 Hát igy fest nálam, radeon8500ason, 1024x768x32, minden maxon:
Bár nemtom hány FPS, de mindenképp játszható rendesen. -
#670 Egyébként van cloneCD-s Második cd-m, ahhoz nem kell krekk. Akinek bugzik nagyon a game az ÚJ krekkel, és tud helyet ahol elérhetővé tehetem többeknek is, az írjon mailt. -
dev!l #668 vki segitene gta 3 rip bol a 6. file kene. thx -
#667 "www.gta3.net...bár az német...de neked az nem lehet gond:)"
??? Németből kb annyit tudok, hogy ájnc, cváj, policáj... Najó azt is, hogy vasziszdász...
Szóval nagyon nem vágom :D -
#666 Ehh, Forrás: HW -
#665 YEAHH :D
"A Take-Two tisztázta a helyzetet a napokban felröppent Sony exkluzív GTA jogaival kapcsolatban.
Szerencsére a Sony által szerzett exkluzív, 2004-ig terjedő GTA jogok kizárólag a konzolokra vonatkoznak, a PC-s verziók vígan kolbászolnak kövér, otthoni gépeinken. Az újonnan bejelentett GTA: Vice City jön PC-re is, konzolokon viszont kimondottan PS2-n lesz elérhető a kissé brutális, autós-száguldozós-nénizős játék :).
A Take Two és a Rockstar Games bejelentette, hogy a DMA Design, a skóciai GTA fejlesztőbagázs ezentúl Rockstar North néven rokkerkedik. Fura névválasztás :)"
Forrás: