7566
  • ubi
    a kurvázás csak annyi,hogy beszáll a ribi és fogy a zsozsód!!! amúgy qrva állat a game!!!!!
  • Sephi
    Hat vaz... en reggel 6 ota amiota feltelepitettem mostanaig jaccotam:) Joggal alithatom hogy kurva jo gama. Tok faszak a radio adasok bar sokat ismetlodnek de egy kettot halara rohogtem magam:) Jo a kocsikazas es a kurvazasnal felorat rohogtem:)))
  • hiba
    Na emberek felfedeztem egy kisse nevetseges megoldast a progiban (biztos ez a konzoldivat):

Megalltam a varos egy pontjan, csak ugy szemlelni a forgalmat. Elneztem jobbra jott egy jott egy terherauto, elneztem balra, majd ismet visszaneztem a teherautobol valami hiper szuper v8as sportkocsi lett - szoren szalan eltunt. Ezt megismeteltem parszor es eleg szomoru kovetkeztetesre jutottam: a progi aszerint rakja le a kocsikat-embereket hogy eppen merre nezunk (ez meg nem volna gond) csakhogy minden egyes alkalommal ujra-generalja ezeket!, magyarul akit 2masodperce meg lattunk a hatunk mogott 1 korbafordulas utan mar nem fogjuk mert mast tett a helyere a progi...) hat ez nagyon amator :(
  • hiba
    He eszednel vagy leszeded :) vagy ha gf4ed van valam 2Ghz feletti masinaval akkor nem szoltam...

• macro
    Legtutibb járgány a versenyhez a patriot. Ez a legkirályabb járgány. Viszonylag gyors és masszív. Ezzel elsőre nyertem. Elötte vagy 20x beszoptam.

Képet küldenék hozzá de nem értek ehez.
  • Dikkma
    Full Screen Anti-Aliasing, élsimítás. A videókártya tulajdonságainál válasz ki, hogy 2x, 4x, vagy semmi.
  • Me Ga
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék Tőletek! Már majdnem kész a letöltésem, de a Deviance féle 2. CD-ből hiányzik még jópár fájl.
    Tud valaki működő (és aránylag gyors) helyet ezekhez?
    Előre is köszi.
  • dev!l
    akkor aanniyt segitsetek hogy enyomom a cracket aztan megall a tolto kepnel ez miert van?
  • dev!l
    valaki mondjo mar egy RIP crack cimet mert most letoltotem a gamet es baszhatom mert nem indul el. PLZ PLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZPLZ
  • Devla
    Elso kerdes: A lenyeg, hogy nem szabad kozel menni, kovesd ugy 30-40 meterrol. Ha elkezd felmenni a "spookmeter" akkor tul kozel vagy. (megijed attol, hogy kovetik es nem megy el besugni :))
    Masodik: Kb. ket kuldivel azutan, amin epp vagy lesz egy kuldi, aminek resze, hogy atjutsz a masik szigetre egy motorcsonakkal. Kozvetlen utana megjavitjak a hidat, es nyugodtan kozlekedhetsz a ket varosresz kozott.
  • Bradley
    Szigetre hol lehet átmenni?
  • Bradley
    Van egy küldetés, az S betüs csávó adja fent a házban, ami előtt(a két maffia sentinel áll). Szal le kell menni a Luigi bárja elé ott kicammog egy faszi beül taxiba, nekem követni kéne ha jól értettem, erre mindig kiírja, hogy mission faild.. Mit cseszek el?
    A másik kérdés?! Az autóversenyt ki mivel nyomja? Én mindig szétvágom az autómat és mire autótcserélek lelépnek...
  • caratyuska
    hát nekem nagyon tetszene ha nem szenvednék azzal a problémával amivel néhányunk, a tény az hogy a gép elég neki 1700+ gts 256ddr két os alatt is próbáltam 98 meg xp természetesen patch-elve, de mindkettő alatt "rángat" minden grafikai beállítással, a gép egyéb beállításaival nincs nálam hiba mert 20 pont híján 10000-et megy 3D mark 2000-ben

valaki sikeresen orvosolta már a problémát?
  • Dreet
    Hat nem tudom , de megszortam a tomeget +2 rendorkocsit granattal kemenyen 5 csillagos bunozo voltam. Le is alaztak a zsaruk :-)))
  • Devla
    Nagyon jo, egy ugratasert 5000 dolcsi jutalmat kaptam :D Miutan atmesz a masodik szigetre van egy hid ahol a ket sav koze be lehet menni es ott van egy L alaku ugrato, jo sok uttal elotte hogy fel tudj gyorsulni. Ilyen nagyobb ugratasoknal lelassitja a jatekot es szepen slow motionben lehet latni alulrol ahogy repul a kocsi, nagyon kiraly!
  • Dikkma
    Vááááááááááá!!!!!!!!!!!

Ez bűntet tipor gyaláz uralkodik! :))

A gta3 az atyaúristen!

QRVA JÓ :DDD
  • D3t0nat0r
    Szerintem nagyon hangulatos a grafikája!
  • Alexease
    „Békés tömegdemonstráció!
    Május 25.-én, délután 3 órai kezdettel békés tömegdemonstrációt szervezünk a Kriszinta körúti Matáv-székházzal szemben lévő parkba (Vérmező). A pontos cím: 1013 Bp., Krisztina körút 55. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kérünk mindenkit, aki teheti, hozzon magával egy egeret (számítógéphez valót), a nyakába akasztva, ezzel is felhívván a figyelmet a demonstrációra. A helyszínen ezeket az (természetesen nem működő) egereket «eltemetjük».”
    Netért
    www.netert.nyoc.hu
  • Dikkma
    Hát kb... :)
  • hiba
    ne benazzatok ma! vegyetek akkor egy konzolt ha mar a pc-n a menuben elakadtok :)
  • Pharaoh
    Honnan lehet letölteni a GTA3 creackfix repack-ot?
  • Pharaoh
    Játék közbene nem lehet állítani a felbontás csak előtte.
  • mikike
    ammeghun van
  • Dikkma
    mármint, myth crack fixet.
  • Dikkma
    myth ripet rakj fel.
  • Lazarus
    -> #291
    -> #306
  • Bandee
    Én most töltöm a RIP-et (először, addig is jáccok) és érdekelne hogy télleg nem lehet benne menteni ill. tölteni ? Mer' az suxx
  • Hmuda
    azaz nyomulnék....
    : (((
  • Hmuda
    Én már kirobbantottam egy bandaháborút (durva volt : )) és most nyomulok felrobbantani egy hajót, ami tele van fűvel. : )))
  • Borg
    hogyhogy elsö pálya vége? én vagy 5-6 missziot csináltam, felrobbantottam a fiukat a kocsiban 2 misszioban is, meg mar csajokat is vittem a rendörbálba stb...

Amúgy én leszedtem azt a helikoptert:) a kis köcsög lejjebb szált, én meg busszal voltam:) ajánlom a buszt, nagyon batár, 1 helyen lehet egy parkoloba 2t találni. Csak az a baj, ha egyszer elege lesz, akkor elöre jelzés nélkül felrobban. Viszont rendörautók csakugy pattognak le róla:)
  • Rincewind
    Jó ez a játék csak az a baja, hogy kibaszott elmaradott a grafikája... :)
    De maga a játék naddon jóó! :D
  • Hmuda
    Eddigi rekord 3. Már helikopter körözött felettem.
  • Hmuda
    Csak nekem rosszak a savejeim a RIP-ben, vagy másnak is? Kicsit idegesítő, hogy nemtudom visszatölteni az egyetlen savemet, ami szerintem az első pálya vége, mert kidob a zabáljtalan müvelettel.
  • Borg
    apropo volt mar 6 csillagotok zsaruktol?:))) durva helyzet:)))
  • Borg
    Hát igy fest nálam, radeon8500ason, 1024x768x32, minden maxon:

Bár nemtom hány FPS, de mindenképp játszható rendesen.
  • marlowe
    Egyébként van cloneCD-s Második cd-m, ahhoz nem kell krekk. Akinek bugzik nagyon a game az ÚJ krekkel, és tud helyet ahol elérhetővé tehetem többeknek is, az írjon mailt.
  • dev!l
    vki segitene gta 3 rip bol a 6. file kene. thx
  • D3t0nat0r
    "www.gta3.net...bár az német...de neked az nem lehet gond:)"

??? Németből kb annyit tudok, hogy ájnc, cváj, policáj... Najó azt is, hogy vasziszdász...

Szóval nagyon nem vágom :D
  • D3t0nat0r
    Ehh, Forrás: HW
  • D3t0nat0r
    YEAHH :D

"A Take-Two tisztázta a helyzetet a napokban felröppent Sony exkluzív GTA jogaival kapcsolatban.
    Szerencsére a Sony által szerzett exkluzív, 2004-ig terjedő GTA jogok kizárólag a konzolokra vonatkoznak, a PC-s verziók vígan kolbászolnak kövér, otthoni gépeinken. Az újonnan bejelentett GTA: Vice City jön PC-re is, konzolokon viszont kimondottan PS2-n lesz elérhető a kissé brutális, autós-száguldozós-nénizős játék :).

A Take Two és a Rockstar Games bejelentette, hogy a DMA Design, a skóciai GTA fejlesztőbagázs ezentúl Rockstar North néven rokkerkedik. Fura névválasztás :)"

Forrás: